Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ILLUMINATI

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF7.jpg

H Ευρωπαϊκή Ένωση υιοθέτησε τον "πανεπόπτη οφθαλμό" των ILLUMINATI σαν σύμβολό της.

Οι μάσκες έπεσαν πλέον πλήρως.

Όποιος παρατηρεί τα πάντα με μάτια "ανοιχτά κι ελληνικά" 'επρεπε ήδη να το έχει δει.

Οι γραμμές από πάνω και κάτω ορίζουν τα όρια του ματιού ενώ τα άστρα παίζουν τον ρόλο της κόρης του ματιού.

Τα σχόλια δικά σας.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ BLOGSPOT

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Εβίρι, δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια. Θα την στήσω και εγώ στο σεφ να δω.

Πως πάνε οι ετοιμασίες? Μη στεναχωριέσαι, όλα θα γίνουν!

Να ρωτήσω κάτι? αυτός ο νορβηγός που παρουσιάζουν στη τηλεόραση ότι έβαλε τη βόμβα, δεν σας φαίνεται πως να το πω ψεύτικος? οι φωτογραφίες του είναι πολύ ψεύτικες. Φανατικός χριστιανός και μασώνος λένε ότι είναι. (Σας γράφω γρήγορα γιατί έχω και τη κόρη μου που δεν με αφήνει). Τεσπα, μήπως τελικά όλα είναι μια συνωμοσία για 3ο παγκόσμιο? Πρέπει να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρα και να σας τα γράψω καλύτερα, θα το κάνω κάποια στιγμή. Οι κάρτες τι λένε?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γεια σου Κατερινάκι μου τι κάνεις;

Στο ΣΕΦ μην πας τώρα γιατί τα φώτα του μονοπατιού για τον Προφήτη Ηλία, κράτησαν μόνο δύο μέρες 19 και 20 του μηνός. Του χρόνου πάλι αν το θυμηθείς θα τα δεις.

Οι προετοιμασίες προχωράνε, άλλες με γοργό και άλλες με αργό ρυθμό.

Το Νορβηγό τον είδα στις φωτογραφίες αλλά δε σχημάτισα κάποια άποψη. Δε μπορώ να καταλάβω αν φαίνεται ψεύτικος ή όχι. Θα κοιτάξω και τις κάρτες μόλις μπορέσω.

Ζευγάρι «σκόνταψε» σε ένα «τέρας» εννιά μέτρων

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011, 23:13

C30DC06AE4C3E851F0A6F8A1CDFAF9D3.jpg

Το ξέβρασε η θάλασσα

Το σκύλο τους βόλτα έβγαλαν η 55χρονη Margaret Flippence και ο σύζυγός της Nick 59 ετών, χτες όταν σκόνταψαν σε ένα τεράστιο «τέρας» στην ακτή Bridge του Don στην περιοχή Aberdeen της Σκωτίας.

Συγκεκριμένα, το πλάσμα το οποίο φτάνει τα εννιά μέτρα πιθανολογείται, δεδομένου του μεγάλου μεγέθους του, να είναι μια φονική φάλαινα. Σχετικά με αυτό, ο ειδικός στις φάλαινες Mark Simmonds δήλωσε: «Πρέπει να έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό και οι παλίρροιες να το ξάφρισαν πρόσφατα στην ακτή».

Το ζευγάρι που εντόπισε το πλάσμα δηλώνει κατενθουσιασμένο ενώ ο πατέρας τριών παιδιών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που σκέφτηκα μόλις το αντίκρισα ήταν Θεέ μου τι είναι αυτό. Είναι κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί. Σχεδόν μοιάζει προϊστορικό».

terasnekro1.jpg

terasnekro2.jpg

terasnekro3.jpg

Πηγή: inews.gr

Κατερίνα, τελικά από τις κάρτες δε μπόρεσα να βρω άλλες που να σχετίζονται με το θέμα της Νορβηγίας, εκτός απ' αυτές μου μοιάζουν να είναι οι πιο σχετικές, χωρίς όμως να αναφέρονται στη χώρα. Ίσως δεν έκανα σωστή αναζήτηση.

63296_153659297988424_138814779472876_333682_947552_n.jpg61321_153659391321748_138814779472876_333706_1226933_n.jpg

Διαφημίσεις

Το θαύμα του Αγ.Παντελεήμονα και ο ασεβής γιατρός!

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF1.jpg

Ή πρεσβυτέρα είχε όγκο στο στήθος καί εγχειρίautoeditadminστηκε. Μόλις έβγαλαν τον όγκο, δίνουν ένα κομμάτι στον πατέρα Ευάγγελο να το πάει για βιοψία καί να φέρει αμέσως τ' αποτελέσματα. Μετά την απάντηση της εξετάσεως, οι γιατροί δεν δίνουν ούτε έξι μήνες ζωής στην άρρωστη. Ή κόρη του παπα-Βαγγέλη λιautoeditadminποθυμά μόλις το ακούει, ό ίδιος τα χάνει. "Ακου, λέει, γιατροί να το πουν έτσι ξαφνικά στο παιδί! Στά χέρια του όμως σφίγγει το χέρι του Αγίου Παντελεήμονα, πού έχει φέρει μαζί του, καί προσεύχεται.

Βγάζουν την πρεσβυτέρα από το χειρουργείο. Με λαχτάρα ό πατήρ Ευάγγελος ακουμπά πάνω στις γάautoeditadminζες πού σκεπάζουν το εγχειρισμένο στήθος της πρεautoeditadminσβυτέρας, το χέρι του 'Αγίου καί γονατιστός προσεύautoeditadminχεται. Εκείνη την ώρα μπαίνει ό χειρουργός με τη μάσκα ακόμη. Βλέπει τη σκηνή καί βάζει τίς φωνές.

-Τί είναι αυτό το κόκκαλο παπά μου; Πάρτο από δω και τράβα σπίτι σου. Ζαλισμένος ό καημένος, μαautoeditadminζεύει γρήγορα τ' αγία λείψανα καί προσπαθεί να

βρει την πόρτα. Μέσ' τη ζάλη του, όμως, ακούει τη νοσοautoeditadminκόμα να φωνάζει το γιατρό στο τηλέφωνο, πού τον ζήautoeditadminτα επειγόντως ή γυναίκα του.

Το απόγευμα σταματά μια κούρσα έξω από το σπίautoeditadminτι του ιερέα και με έκπληξη ό παπα-Βαγγέλης βλέπει να βγαίνει ό γιατρός. Πω! πω! σκέφτεται, ό γιατρός και στο σπίτι μου ακόμα με κυνηγάει! Με φρίκη, όμως, βλέπει να κατεβαίνει από τ' αυτοκίνητο και ένας νέος παραμορφωμένος. Το στόμα του είχε πάει στ' αυautoeditadminτί του. Αποσβολώθηκε ό παπάς.

-Πάτερ μου, του λέει ό γιατρός, εκείνο το κόκκαλο το έχεις; Με συγχωρείς, παραφέρθηκα, την ώρα πού σ' έδιωχνα μου τηλεφώνησε ή γυναίκα μου, ότι το παιδί μας, πού έδινε εκείνη την ώρα εξετάσεις, έπαautoeditadminθε ξαφνικά αυτήν την πάρεση πού βλέπεις. Κατάλαβα ότι εγώ έφταιξα καί γι' αυτό σε παρακαλώ πολύ διάautoeditadminβασε μας μια ευχή. Τη διεύθυνση σου στο χωριό την πήρα από την πρεσβυτέρα.

-Ευχαρίστως παιδιά μου, ελατέ στο εκκλησάκι. Κράτα αγόρι μου το χέρι του Αγίου καί γονάτισε.

'Απλώνω στο κεφάλι του νέου το πετραχήλι καί αρχίζω να διαβάζω την ευχή. Καθώς διαβάζω, ακούω θόρυβο κρακ, κρακ. Σκέφτομαι, τί συμβαίνει άραγε; Τελείωσα καί, όταν σηκώθηκε το παιδί, τί να δοϋμε, το στόμα του παιδιού είχε επανέλθει στην θέση του! Πατέρας καί γιος ρίχνονται πάνω μου.

-Παπούλη πώς να σ' ευχαριστήσουμε;

-Όχι εμένα, παιδιά μου, το Θεό καί τον "Αγιο.

Από τότε για πάρα πολύ καιρό ερχόταν τακτικά να προσκυνήσουν καί να φέρουν καί το λάδι για το καντήλι του 'Αγίου.

Όσο για την πρεσβυτέρα, είναι τώρα περισσότερα από εϊκοσι χρόνια πού είναι τελείως καλά χωρίς να κάνει απολύτως καμμία θεραπεία. Μεγάλωσε τα παιautoeditadminδιά της καί ζει στο χωριό προσέχοντας το εκκλησάκι με τα τόσα άγια λείψανα, μια πού δεν υπάρχει πια ό πατήρ Ευάγγελος. Ό γιατρός πολλές φορές έλεγε στον παπα-Βαγγέλη:''Εμείς παπά μου πρέπει να τα κάautoeditadminψουμε τα βιβλία μας''.

Από το βιβλίο-΄''Σταχυολογήματα από την θαυμαστή ζωή του π.Ευαγγέλου Χαλκίδη εφημέριου Αγ.Βασιλείου Λαγκαδά΄΄εκδόσεις«Ορθόδοξος Κυψέλη»

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Οι Σφαιροειδείς πέτρες της Κόστα Ρίκα

Posted by genesisxresearch on Ιουλίου 26, 2011

Στην δεκαετία του 1930 στην Costa Rica έγινε μια αρχαιολογική ανακάλυψη που μέχρι και σήμερα προβληματίζει τους αρχαιολόγους χωρίς να έχουν δώσει μια λογική εξήγηση το τι είναι αλλά και γιατί φτιάχτηκαν και από ποιους, η ανακάλυψη αυτήν έφερε στο φως τις αινιγματικές Πέτρινες Σφαίρες τις Costa Rica!! H ανακάλυψη αυτή έγινε στην νότια πλευρά της χώρας στην κοιλάδα Diquis στην ακτή του Ειρηνικού ωκεανού. Η ανακάλυψη έγινε από ομάδες εργατών που έσκαβαν για να φρεσκάρουν το χώμα για λογαριασμό ενός αγροτικού συλλόγου που ασχολείτο αποκλειστικά με φρούτα!! Καθώς φρέσκαραν το χώμα ώστε να μπορέσουν να φυτέψουν μπανανιές έφεραν στην επιφάνεια δεκάδες εκατοντάδες από τις αινιγματικές αυτές ολοστρόγγυλες πέτρες.

301.jpg 31.bmp 331.jpgΑμέσως άρχισε μια φήμη, ότι στις αρχαίες αυτές πέτρες οι αρχαίοι έκρυβαν στο εσωτερικό τους κοσμήματα, χρυσαφικά, αλλά και διαμάντια!!! Το αποτέλεσμα αυτής της ψεύτικης φήμης ήταν να καταστραφούν παρά πολλές από τους εργάτες. Όταν κάποια στιγμή οι αρχές έμαθαν για τις πέτρες αυτές σταμάτησαν το καταστροφικό έργο των εργατών και μετέφεραν τις πέτρες στο εθνικό μουσείο του Σαν Χοσέ!

Η Doris Stone ήταν αυτή που έκανε γνωστές τις παράξενες αυτές πέτρες σε όλο τον κόσμο γράφοντας το 1943 ένα άρθρο μαζί με φωτογραφίες στα πιο έγκυρα περιοδικά εκείνης της εποχής. Ο Dr. Samuel Lothrop του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ κατά τύχη συνάντησε την Doris Stone την εποχή εκείνη, έμαθε για τις πέτρες από αυτήν και επικέντρωσε τις μελέτες του αλλά και τις ανασκαφές στο δέλτα Diquis οπού και έφερε στο φως σημαντικό αριθμό από αυτές!! Η πρώτη επίσημη έκθεση παγκοσμίως έγινε από αυτόν το 1963 με τίτλο οι Παράξενες Πέτρες του Diquis στην Costa Rica.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες ποιοι φτιάξανε τις πέτρες αυτές, μα το πιο περίεργο είναι ότι είναι τόσο παλιές από την εποχή που δεν υπήρχαν σιδερένια εργαλεία για να φτιαχτούν, εκτός αυτού κάποιες από τις πέτρινες αυτές μπάλες είναι τόσο λείες που πολύ μιλάνε για τεχνολογία λέιζερ!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι πέτρες αυτές ήρθαν από την χαμένη Ατλαντίδα!! Δεν εξηγούν όμως το λόγο γιατί, υπάρχει όμως και άλλη ερώτηση εφόσον καταστρεφόταν το νησί γιατί να έμπαιναν στον κόπο να μεταφέρουν τόσες εκατοντάδες πέτρες; Δεν θα κοιτούσαν να σωθούν από την καταστροφή, που θα βρίσκανε χρόνο να πάρουν μαζί τους τόσες πολλές βαριές πέτρες;

Υπάρχει και άλλη μια εξήγηση που την πιστεύουν πολλοί στην Costa Rica. Μιλάνε για ένα φίλτρο που είχαν στην διάθεση τους οι Μάγια το οποίο το έριχναν στους βράχους και μαλάκωναν σαν ζυμάρι!! Έτσι πιστεύουν ότι φτιάξανε και το περίφημο παλάτι στο Μάτσου Πίτσου. Το παράξενο με αυτήν την εκδοχή είναι ότι το πιστεύουν αρκετές φυλές σε όλη την Νότιο Αμερική, μάλιστα κάποιες λένε ότι έχουν ακόμα στην κατοχή τους την συνταγή για το φίλτρο αυτό!!!

35.jpg 341.jpg 36.jpg Άλλη μια εξήγηση είναι ότι υπήρχαν γίγαντες εκείνη την εποχή που είχαν έρθει από το διάστημα, έφτιαξαν τις πέτρες αυτές για να τις τοποθετήσουν όπως ακριβώς ήταν η αστρική διάταξη εκείνη την εποχή!! Βεβαία ως συνήθως κανένας δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα αυτό, αν και πολλές από τις πέτρες δεν βρίσκονται πλέων στην θέση που τις βρήκαν.

Όταν ανακάλυπταν τις πέτρες κάποιες φορές ήταν σε ομάδες των δώδεκα και κάποιες φορές σε ομάδες των είκοσι. Πάντα αυτές η ομάδες ήταν ευθυγραμμισμένες Νότια ή Βόρια!! Υπάρχει και μια πέτρα που βρέθηκε οπού έχουν σμιλευτεί πάνω της πετρογλυφικά που έχουν αποδοθεί σε αστρικούς αστερισμούς!!

Σχεδόν όλες οι πέτρες είναι φτιαγμένες από σκληρό γρανίτη από το βουνό Talamanca που βρίσκετε 50 μίλια μακριά από την τοποθεσία που βρέθηκαν!! Οι πέτρες είναι όλες τέλεια φτιαγμένες κάνοντας λόγο κάποιοι ότι χρησιμοποιούσαν κάποιο είδος μηχανικής για να τις φτιάξουν τόσο τέλεια. Η πιο βαριά ξεπερνά τους 12 τόνους βάρος και η πιο μικρή τα 100 γραμμάρια!!! Ένα άλλο πρόβλημα που τίθεται είναι το έδαφος της περιοχής είναι πολύ δύσκολο να το διαβεί κάποιος από το δάσος αλλά και από τους χιλιάδες λόφους που έχει τριγύρω. Έτσι κάνουν λόγο ότι μεταφέρθηκαν από αέρος φουντώνοντας τις θεωρίες περί εξωγήινης κατασκευής. Ας πούμε ότι είναι έτσι, γιατί να μπουν στον κόπο οι εξωγήινοι να φτιάξουν τόσες πολλές πέτρινες μπάλες; Δηλαδή είναι σαν να πάμε εμείς στον πλανήτη Άρη και αντί να ασχοληθούμε με τον πλανήτη και το τι θα βρούμε εκεί να αρχίσουμε να κάνουμε γλυπτική!!!

Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή ότι οι << Λαβυρίνθιοι (!!!;;!!!) >> που βγήκαν από την μέση γη έφτιαξαν τις πέτρες αυτές!! Τις έφτιαχναν και τις έπαιρναν μαζί τους, χωρίς να ξέρει τον λόγο κανείς, αφήνοντας πίσω αυτές που δεν είχαν φτιάξει καλά!! Δηλαδή αυτές που είχαν φτιάξει τέλεια πως θα ήταν;

38.jpg 39.jpg 37.jpgΒεβαία υπάρχει και η επιστημονική εξήγηση από την κορυφαία στο είδος της Ιφιγένεια Κουιντανίλα που είναι Διδάκτωρ στο πανεπιστήμιο Auto Noma de Barcelona. Ισχυρίζεται ότι οι πέτρες φτιάχτηκαν από το 800 έως το 1200 μ.Χ. από τους ντόπιους. Λέει ότι είχαν κάποια εργαλεία χειρός όπως τα metate από νεφρίτη και τα έφτιαχναν!! Και για να επιτύχουν την λεία επιφάνεια τους έπαιρναν άμμο μαζί με δέρμα ζώου και έτριβαν τις πέτρες!!! Όπως πολλοί άλλοι έτσι και γω δεν θα συμφωνήσω μαζί της για τους εξής λόγους:

Α) Βρέθηκαν και σε άλλες χώρες πέτρινες μπάλες όπως αυτές εδώ, όχι τόσες πολλές μα ιδίας κατασκευής, στην Βραζιλία στο Περού στην Κολομβία στην Αίγυπτο στο Λάος στην Βοσνία στην Αργεντινή στην Ρωσία στην Νότιο Αφρική στην Μαδαγασκάρη στην Ινδονησία στην Κίνα και στην Μογγολία!!!

Β) Ξέρουμε καλά ότι οι πέτρες δεν μπορούν να χρονολογηθούν, και οποιαδήποτε πέτρινη κατασκευή βρεθεί πάει κατά προσέγγιση χρονολογίας από την τεχνική που έχει υποστεί. Στις συγκεκριμένες πέτρες πως τις χρονολόγησε και μιλάει για 800 έως 1200 μ.Χ. ;

Γ) Η εποχή που φτιάχτηκαν πιστέυτε ότι δεν υπήρχε η εποχή του σιδήρου πως κόψανε με τα metate ολόκληρους γρανίτες και έδωσαν τέτοια στρογγυλοποίηση στις πέτρες; Όσο για το να γίνουν λείες με άμμο και δέρμα πιστεύω ότι ακόμα θα έτριβαν για να τελειώσουν την πρώτη.

Δ) Η άμμο αφήνει αποδεικτικά στοιχειά αν τριφτεί ειδικά επάνω στις πέτρες, οι συγκεκριμένες δεν έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι έχουν τριφτεί με κάτι.

Αυτά τα λέω με την γνώση ότι κανένας μα κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει βγει και να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση και να πει , φτιάχτηκαν έτσι με τα εξής εργαλεία, και ήταν ο τάδε πολιτισμός που τις έφτιαξε. Είναι ένα αρχαίο αίνιγμα όπως πολλά αλλά που περιμένουν να λυθούν υπομονετικά από κάποιον, αν λυθούν βεβαία που πολύ αμφιβάλω. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά όλοι και να θυμάστε.

Αν δεν πιστέυτε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

Πηγή: invisiblelycans.gr - genesisxresearch

Η στοιχειωμένη κοιλάδα της Σαουδικής Αραβίας

valley-saudiarabia-480x0.jpg

Η περιέργεια μιας παρέας Σαουδαράβων τους οδήγησε σε μια κοιλάδα της χώρας, όπου οι φήμες λένε ότι εκεί οι άνθρωποι γίνονται μάρτυρες ανεξήγητων φαινομένων.

Οι εν λόγω Σαουδάραβες έχουν καταγράψει το ταξίδι τους μεαυτοκίνητο κατά μήκος αυτής τηςκοιλάδας.

Στην αρχή δεν φαίνεται τίποτα το περίεργο, εκτός ίσως από τη μοναδική μορφολογία του τοπίου.

Στη συνέχεια όμως το αυτοκίνητό τους κινείται παίρνοντας ώθηση όχι από τον κινητήρα, αλλά από κάποιο«αόρατο χέρι».

Δείτε το βίντεο και δώστε προσοχή στα σχόλια:

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα έβλεπα την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Εντελώς κατά τύχη πρόσεξα το τραπέζι-γραφείο που κάθονται οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι. Θα ήθελα να ρίξετε κι εσείς μια ματιά και να μου πείτε τι παρατηρείτε. Μήπως έγινα υπερβολική σ' αυτά που βλέπω πλέον γύρω μου; Δεν μπόρεσα να βάλω κατευθείαν το βιντεάκι εδώ, γιατί δεν έχω μάθει να χειρίζομαι όλα τα URL και embeded όταν αυτά δίνονται με διαφορετικό τρόπο απ' αυτόν που έχω μάθει. Σας δίνω το λινκ να δείτε το βίντεο. Μόλις η εικόνα δείξει το τραπέζι από ψηλά όλο το σχήμα του, θέλω να το παρατηρήσετε προσεκτικά και να γράψετε τι σας θυμίζει.

http://www.hellasedu.gr/2011/07/video.html

Οι προφητείες λένε ότι όταν χτιστεί ξανά ο Ναός του Σολομώντα θα βασιλεύσει εκεί ο αντίχριστος και στην ουσία θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη Δευτέρα Παρουσία. Εγώ βρήκα αυτό το βιντεάκι με τα σχέδια του Ναού. Άραγε τα υπόλοιπα πόσο σύντομα έχουν δρομολογηθεί;

XljGbi5PD_g

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα έβλεπα την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Εντελώς κατά τύχη πρόσεξα το τραπέζι-γραφείο που κάθονται οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι. Θα ήθελα να ρίξετε κι εσείς μια ματιά και να μου πείτε τι παρατηρείτε. Μήπως έγινα υπερβολική σ' αυτά που βλέπω πλέον γύρω μου; Δεν μπόρεσα να βάλω κατευθείαν το βιντεάκι εδώ, γιατί δεν έχω μάθει να χειρίζομαι όλα τα URL και embeded όταν αυτά δίνονται με διαφορετικό τρόπο απ' αυτόν που έχω μάθει. Σας δίνω το λινκ να δείτε το βίντεο. Μόλις η εικόνα δείξει το τραπέζι από ψηλά όλο το σχήμα του, θέλω να το παρατηρήσετε προσεκτικά και να γράψετε τι σας θυμίζει.

http://www.hellasedu.gr/2011/07/video.html

Yποθετω σου θυμιζει ματι ε? Καπως ετσι φαινεται, αλλα δε μπορεσα να δω ολο το χωρο.

Η στοιχειωμένη κοιλάδα της Σαουδικής Αραβίας

valley-saudiarabia-480x0.jpg

Η περιέργεια μιας παρέας Σαουδαράβων τους οδήγησε σε μια κοιλάδα της χώρας, όπου οι φήμες λένε ότι εκεί οι άνθρωποι γίνονται μάρτυρες ανεξήγητων φαινομένων.

Οι εν λόγω Σαουδάραβες έχουν καταγράψει το ταξίδι τους μεαυτοκίνητο κατά μήκος αυτής τηςκοιλάδας.

Στην αρχή δεν φαίνεται τίποτα το περίεργο, εκτός ίσως από τη μοναδική μορφολογία του τοπίου.

Στη συνέχεια όμως το αυτοκίνητό τους κινείται παίρνοντας ώθηση όχι από τον κινητήρα, αλλά από κάποιο«αόρατο χέρι».

Δείτε το βίντεο και δώστε προσοχή στα σχόλια:

Εσυ γιατι δεν πηγες εκει? Τι σοι μυστηριοφαγος εισαι?:tongue:

age.png age.png

Yποθετω σου θυμιζει ματι ε? Καπως ετσι φαινεται, αλλα δε μπορεσα να δω ολο το χωρο.
Ναι, ακριβώς. Το μάτι μου θύμισε και όπως το είδα, μοιάζει σαν το μάτι με το βλέφαρο και το λογότυπο της εκμπομπής, θυμίζει την κόρη και το εσωτερικό του ματιού.
Εσυ γιατι δεν πηγες εκει? Τι σοι μυστηριοφαγος εισαι?
χαχαχαχα, να σου πω, καταρχήν δεν γνώριζα τίποτα για το μέρος αυτό. Αλλά ακόμη και να είχα διαβάσει ή ακούσει κάτι δε θα πήγαινα, γιατί ο άντρας μου έπρεπε να ζητήσει άδεια από τις αρχές του κράτους, για μετακίνηση εκτός πόλεως από 2 βδομάδες έως 1 μήνα νωρίτερα, να του εγκριθεί η έξοδος και πιθανόν κάποιου είδους εποπτεία για την ασφάλειά μας. Οπότε, ποιος κάθεται να κάνει κάτι τέτοιο; Άσε που γενικά δεν κουνηθήκαμε από τη Τζέντα καθόλου, λόγω του φόβου του άντρα μου για την οδήγηση εκτός πόλης.

καλησπέρα....ψιλοχάθηκα με τη μετακόμιση...

μια ερώτηση για προβληματισμό...άκουγα στις ειδήσεις οτι βρήκαν τρεχούμενο νερό στον Άρη και άρα υποψιάζονται οτι ενδέχεται να υπάρχει και κάποια μορφή ζωής.....απορία μου λοιπόν:είναι τυχαίο οτι τώρα βρέθηκε νερό στον Άρη ενω τόσα χρόνια "ακούμε" οτι ήρθαν οι Αρειανοί;είναι τυχαίο οτι ο κόσμος παντού όταν αναφερόταν σε εξωγήινους ενδόμυχα εννοούσε ΑΡΕΙΑΝΟΙ;γιατί δεν λέγανε οι Ουράνιοι (απο τον πλανήτη Ουρανό) ή οι Αφροδιτιανοί κ.ο.κ.;;;σας έχει εράσει ποτέ απο το μυαλό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...