Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Eviri kai Christinaki ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας!

Eviri μου απλά αρπαξα κρυολογημα και εξεληχθηκε σε βροχοπνευμονία με υψηλό πυρετό για 3-4 μερες με άφηνε και με ξαναέπιανε...και να έχεις και τον καύσωνα....μαρτυρησα αλλά τελοσπάντων....έχω ενα μικρο μπούκωμα...ε...θα περάσει κι αυτό! ;)

θα πάω Κρήτη κορίτσια στα ξαδέλφια μου! Ας πούμε οτί ειμαι ο ποπάυ και η κρητη είναι το σπανακι μου για την μετακόμιση!!!:tongue:

Χριστινάκι δεν πιστευω να σοβαρολογείς οτι για καποια κιλακια παραπάνω δεν κάνεις μπανάκια.....

τα χρόνια περνάνε μάτια μου πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε στιγμη, να ζούμε την κάθε ηλικία μας γιατι δεν θα ξαναγινουμε ποτε πια ξανα... ουτε 20... ουτε 30.... ουτε 40 και πάει λεγοντας......πηγαινε να κανεις μπανακι και να μην σε νοιαζει πως θα φαινεσαι ασε τον εαυτο σου ελευθερο και θα δεις ποσο ωραια θα αισθανθεις!!!!

Σας φιλω και ευχομαι να περασετε ομορφα,ξενοιαστα και ξεκουραστα το υπολοιπο καλοκαιρακι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαλεντινα περαστικα κ αγυριστα να περασεις κλ τωρα στις διακοπες.καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!αντε εβιρι για σενα αυτο διαβασε το ειναι ολα μαζι http://periergaa.blogspot.com/2011/03/illuminati.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Βαλεντινα σιδερενια κοριτσι μου και με το καλο η μετακομιση!

Χριστινα ειμαι σιγουρη πως υπερβαλλεις, αλλα εαν υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας σ΄αυτα που λες, μηπως φταινε τα υπεροχα γλυκα που εμαθα οτι φτιαχνεις?;)

Καλημερα σας! Ζεστη, ζεστη, ζεστη....

Eviri πώς πανε οι ετοιμασιες?

Διαβαστε κι αυτο και τα συμπερασματα δικα σας!

http://a-pistefto.blogspot.com/2011/07/blog-post_7357.html

age.png age.png

Χριστινα ειμαι σιγουρη πως υπερβαλλεις, αλλα εαν υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας σ΄αυτα που λες, μηπως φταινε τα υπεροχα γλυκα που εμαθα οτι φτιαχνεις?;)

Καλέ,δεν είναι τα κιλά ο λόγος που δεν πάω στην θάλασσα...η μάνα μου είναι,που με έχει κάνει να περνάω πάντα τις διακοπές σε ένα νοσοκομείο.

(Για τα γλυκά ισχύει αυτό που έμαθες!!!;);))

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Κουφετάκι θα μελετήσω μόλις μπορέσω το άρθρο που έβαλες σχετικά με τις κάρτες ιλουμινάτι, αν και έχω αφήσει αρκετά θέματα από 'δω που δεν τα έχω δει ακόμη.

Τάρα σήμερα η τηλεόραση λέει για το ζευγάρι που είδε το πρόσωπο του Ιησού στην απόδειξη. Το θέμα που έβαλες δεν το διάβασα, απλά είδα μόνο περί τίνος πρόκειται.

Οι ετοιμασίες προχωράνε, αλλού με καθυστερήσεις, αλλού με κανονική ροή. Υπάρχει βέβαια κούραση, αλλά γι' αυτό ήμουν προετοιμασμένη. Δεν πειράζει, αρκεί να γίνουν όλες οι δουλειές που πρέπει κι ας κουραστούμε λίγο παραπάνω.

Ξέχασα να γράψω για τα φώτα του Προφήτη Ηλία στη Λιάνα και στην Κατερίνα, που δε γνωρίζουν ακριβώς πού είναι η εκκλησία και επειδή είχαμε σχετική κουβέντα, όταν είχαμε βρεθεί από κοντά. Λοιπόν κορίτσια, χτες βρέθηκα στο Δελφινάριο (όχι μέσα, δυστυχώς δεν πήγα για την παράσταση του Σεφερλή) και επειδή παρκάραμε από την πίσω πλευρά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, διαπίστωσα ότι τα φώτα του Προφήτη φαίνονται πολύ ωραία από εκείνο το σημείο. Πιθανόν να τα δείτε κι εσείς, αν κοιτάξετε προς την πλευρά της Γλυφάδας το βράδυ. Είναι μία σειρά φώτων που σχηματίζουν φιδάκι με κατεύθυνση πάνω και προς τα δεξιά. Εκεί που τελειώνουν τα φώτα στο ύψωμα είναι η θέση της εκκλησίας. Τα άναψαν χτες πρώτη μέρα και μάλλον θα τα κρατήσουν μόνο μέχρι σήμερα. Αν έπεφτε η γιορτή Δευτέρα, ας πούμε, θα τα άναβαν όλο το Σ/Κ και ίσως και την επόμενη της γιορτής.

Διαφημίσεις

Τελικά κατόρθωσα μετά από τόσο καιρό να δω το βιντεάκι που είχε βάλει η Τάρα στο ποστ #1294 με θέμα την ευγονική. Ο Άλεξ Τζόουνς έχει κάνει καταπληκτική δουλειά ξεσκεπάζοντας πολλά "υπόγεια" πράγματα που συμβαίνουν κάτω από τη μύτη μας.

Τάρα κι εγώ συγκλονίστηκα με αυτά που λέει το βίντεο. Κορίτσια όσες δεν το έχετε δει ακόμη, καλύτερα βάλτε το σε προτεραιότητα σε σχέση με άλλα θέματα των Μυστηρίων.

Καλημερα. Βλεπω τωρα την εκπομπη ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ στο καναλι Μακεδονια. Εχουν καλεσμενο τον Νικο Κατσαρο (χημικος απο τον Δημοκριτο) με θεμα το HAARP.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...