Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.καλη μου εβιρι δικιο εχεις μωρε και εσυ τα δικα μου θα θυμασε!!!ταρωνι καναμε ολικη μαστεκτομη κ αφαιρεση λεμφαδενων.εχει κανει 3 δυνατες χημιοθεραπιες(υπαρχουν εναλακτικες θεραπειες αλλα εγω δεν περνω καμια ευθυνη να πω ή να πιεσω πως θα μπορουσα αλλωστε)και εχει αλλες 5 ελαφριες μετα ορμονοθεραπεια και βλεπουμε.ομως ειναι μερες που σερνετε κολλησε και ερπη ζωστηρα απο το νσκμ και εδεσε το γλυκο.το κακο ειναι οτι ηταν ανθρωπος με τεραστια ενεργεια κ πλεον εκλωβιστηκε ηταν πολυ μεγαλη βοηθεια για μενα(δουλεια σπιτι 3παιδια ακομη κ ενα φαγητο ηταν πολυ για μενα)κ τωρα ολα πεσαν πανω μου.τι να πω τελος παντον μονο να το ξεπερασουμε.πεσμου για τον μπαμπα σου που ειχε?(κ ας ημαστε οφ δικο μας ειναι το μαγαζι οτι θεμε κανουμε καμια φορα)

Eυχομαι να το ξεπερασει και να ζησει μια φυσιολογικη ζωη. Υπομονη και καλη δυναμη! Ο πατερας μου ειχε καρκινο των πνευμονων. Οταν το καταλαβαμε, ειχε ηδη κανει μετασταση στα οστα...

Σας διαβάζω τους τελευταίους μήνες ...χαίρομαι που υπάρχουν ¨υποψιασμένες¨ γενικά για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Καλως ηρθες! Μπηκες στη σωστη ομαδα!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

watch?v=_eWWAQ_j5lU&feature=player_embeddedΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF4.jpg

Παράξενα φαινόμενα συμβαίνουν στην Ανταρκτική. Ενώ ο Νότιος Πόλος τις τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου θα έπρεπε να είναι βυθισμένος στο σκοτάδι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, μια webcam από το σταθμό Νιούμαγιερ μας δείχνει ότι ο ήλιος εμφανίζεται κάθε ημέρα για πέντε ώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Αν αυτό το..... βίντεο είναι όντως αληθινό, τότε όπως εικάζεται και ο Τζον Γκόρμαν, ο δημιουργός αυτού του βίντεο, κάποιοι μας κρύβουν πολλά. Αλλά τα σημάδια αρχίζουν να εμφανίζονται και θα

είναι πολύ δύσκολο να αποσιωπηθούν.

_eWWAQ_j5lU

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

ταρα ευχαριστω κοριτσι μου και λυπαμε πραγματικα για τον μπαμπα σου.κ@λοαρωστια και κ@λομαλκες που εχουν την θεραπεια και δεν την δινουν στον κοσμο.κλ αυτο με τον πολο ομως δεν με προβληματισε γτ ξερουμε οτι γινονται αλλαγες κατα καιρους στην γη.ουτε με φοβιζουν οι κινδυνολογιες του καθενος

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα.δεν ανοιξα τπτ ταρωνι μου θα ανοιξω αργοτερα να δω.ουτε το βιντεο ειδα ακομη ομως το βαζω ναα το δουμε παρεουλα.λεει οτι,Η συνέχεια του Esoteric Agenda, εστιάζει στην ανθρώπινη και την παγκόσμια συνείδηση και καταδεικνύει πως ο άρρωστος ψυχισμός του ανθρώπινου είδους δημιουργεί αυτή τη τρελή ψευδαίσθηση που φέρνει όλο τον πόνο και το μαρτύριο.

FMC1r_624fU&feature=player_embedded

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ταιζω μικρο και βαζω για υπνο και μετα θα τα ανοιξω ολα χαχα με μπυρα φυσικα κρυα και πατατακια ερχομαι σε 20 λεπτα

edit.το φλεγομενο πραγμα που επεφτε ή ηταν κανας δορυφορος που επεσε κ ετυχε να τον δουνε γτ πεφτουν κατα καιρους τα σκουπιδια που πεταμε γυρω απο την γη,ή ηταν μεγαλος μετεωριτης που ειναι μια καλη ειδηση γτ δεν την ακουσαμε!!!!!'η ηταν κανα ουφο που επαθε μηχανικη βλαβη.η σφιγγα πολυ πραμα το ξεπεταξα να πω την αληθεια,η κομμισα οτι πρεπει για τωρα μπριιι,την λαμπα την ειχα δει στα περιεργα φοβερο ε ασυληπτο,για την αρχ ολυμπια και τα τσουναμι ναι θα μπορουσε γτ οχι και για το παιδακι τι να πω?εχω ενα βιβλιο που λεει για μετεμψυχωσεις και εχει πολλες τετοιες μαρτυριες λενε στοιχεια απο μερη και σπιτια που δεν εχουν παει ποτε οι ανθρωποι.εγω το πιστευω παντος.παω να δω το βιντεο τωρα

921477wc2fyvv2y2.gif

δειτε το βιντεο κοριτσια!!!δειτε το και ας το συζητησουμε παρακαλω.μου ανοιξε τα ματια καταλαβα πολλα γι αυτα που νιωθω εμαθα αλλα τοσα,ειμαι λιγο σαλατα τωρα βεβαια αλλα με τις μερες θα τα ξεδιαλυνω περισσοτερο αν και απο οτι βλεπω ειναι τοσο απλα τα πραγματα γτ γενιωμαστε με την γνωση και την χανουμε στο δρομο...να ναι κλ οι δασκαλοι μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κορίτσια!!

Σας διαβάζω στα κλεφτά,γιατί έχω και εγώ τα προβλήματά μου και δεν έχω και πολύ καλή ψυχολογία τελευταία.

Σχετικά με το βιντεάκι με το αγόρι που έζησε και άλλη ζωή,έχω μια απορία.

Σύμφωνα με τον χριστιανισμό,οι μετενσαρκώσεις δεν ισχύουν,καθένας έρχεται μόνο μια φορά σ'αυτή την ζωή(πάλι καλά να λέμε...),πώς είναι λοιπόν δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο??Δεν το αμφισβητώ,αλλά σε περίπτωση που είναι αλήθεια και μπορεί να συμβεί...την έχω βάψει!!!:P

καλησπερα χριστινα.κουραγιο σε οτι και αν περνας κοριτσι μου βλεπεις κ εμεις λιγο πολυ εχουμε τα δικα μας.οντος η χρ.ορθοδ.θρησκια μας δεν δεχετε τις μετεμψυχωσεις ουτε οτι τα υπολοιπα ζωα σε αυτο τον πλανητη εχουν ιδια ψυχη με εμας αλλα κατωτερη αφου ο σκοπος τους ειναι η διατροφη μας κατι που ουτε αυτο δεχομαι.εκτος απο κανα δυο τετοια ειναι νομιζω οντος η ποιο ορθη θρησκεια .πεσμου ομως γτ μου κεντρισες το ενδιαφερον....γτ την εχεις βαψει?

921477wc2fyvv2y2.gif

Την έβαψα(λέμε τώρα),πρώτον γιατί θα πρέπει να ξαναπάω στο σχολείο (μόνο στους εφιάλτες μου)και δεύτερον,γιατί θα με τιμωρήσει ο Θεός, στέλνοντάς μου πάλι την ίδια μάνα και στην ίδια κατάσταση,για να πληρώσω για όσες φορές γκρινιάζω και δεν δέχομαι αυτό που μας έτυχε αγόγγυστα,σαν καλή χριστιανή!Το φαντάζεσαι???Α,πα,πα...

Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες έχουν βάσανα...πόσο σας νιώθω δεν φαντάζεστε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...