Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Οταν αποφασισα να σταματησω τον εμβολιασμο των παιδιων μου, το εκανα μετα απο μεγαλη ερευνα. Στην αρχη ο λογος ηταν τα τοξικα συστατικα και οι σοβαρες παρενεργειες. Σιγα σιγα αρχισα να ανακαλυπτω πολυ περισσοτερα πραγματα...την τεραστια συνωμοσια που υπαρχει πισω απο τα εμβολια, γιατι ειναι ο πιο ασφαλης τροπος ελεγχου του πληθυσμου! Θυμαστε τις καρτες των Illuminati και το CDC? (Υπαρχει και αλλη μια καρτα σχετικα με το φθοριο και τους οδοντιατρους!!!)

Δε μπορω να επεκταθω περισσοτερο τωρα, αλλωστε δεν ειναι και η καταλληλη ενοτητα αυτη, αλλα σας παραθετω ενδεικτικα μια συνεντευξη (απο τις πολλες που υπαρχουν) του Dr Andrew Wakefield, καθως και ενα αρθρο για το πώς ο μεγιστανας Bill Gates μιλαει για τη μειωση του πληθυσμου μεσω των εμβολιων!!! Ειναι γνωστο οτι εχει δωσει πολλα εκατομμυρια δολλαρια γι αυτο το σκοπο...

n7NotxTg7jg

http://www.conspiracyarchive.com/Blog/?p=3647

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

58777_153659107988443_138814779472876_333636_4306433_n.jpg Καλημέρα κι από μένα κορίτσια. Καλά η κάρτα με τα φάρμακα είναι επίκαιρη πάντα. Έλεγχος, διαφθορά κλπ. Η κάρτα με το γιατρό και το σκελετό, δηλώνει ότι με τη "βοήθεια" της επιστήμης (ιατρικής) θα γίνουν όλα. Και ο οδοντίατρος που έλεγες Τάρα είναι παρακάτω, αλλά εγώ δεν μπορούσα να βγάλω συμπέρασμα για το μήνυμα που θέλει να περάσει.

59574_153659451321742_138814779472876_333721_5319784_n.jpg58777_153659134655107_138814779472876_333644_3352276_n.jpg

Ρωμαϊκή Δωδεκάεδρος: ένα αρχαιολογικό μυστήριο!

Συντάκτης: Λίζα Μελλά

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF2.jpg

Το αντικείμενο της φωτογραφίας ονομάζεται "Ρωμαϊκή Δωδεκάεδρος" και αποτελεί ένα διαχρονικό αρχαιολογικό μυστήριο. Κατασκευασμένη από χαλκό ή πέτρα, με μήκος από 5 εως 10 εκατοστά, οφείλει το όνομά του στις 12 πλευρές του.

Για δεκαετίες, οι αρχαιολόγοι προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα "τι ήταν η Ρωμαϊκή Δωδεκάεδρος;". Οργανο θεραπείας; Οπλο βασανισμού; Αντικείμενο με μαγικές ιδιότητες;

Ο Σεμπάστιαν Χιθ, καθηγητής στο Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Αρχαίου Κόσμου του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, μιλώντας στο δίκτυο Fox News, επιχείρησε να απορρίψει με επιχειρήματα, όλες τις ερμηνείες του μυστηριώδους

αντικειμένου."Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν. Η περίπλοκη κατασκευή του, το γεγονός ότι κάποιος ασχολήθηκε πολύ για να το εφεύρει και να το κατασκευάσει και μάλιστα με το χέρι δείχνει, ότι είχε ιδιαίτερη σημασία", δήλωσε.

Το Fox News, μάλιστα, προχώρησε σε ένα πρωτότυπο κουίζ, ζητώντας από το κοινό να καταθέσει τις δικές του προτάσεις για το Δωδεκάεδρο. Οι απαντήσεις, άκρως ευφάνταστες: Ρωμαϊκή, πρωτόγονη χειροβομβίδα, καμπάνα, πρες παπιέ, διακοσμητικό αντικείμενο, αλιευτικό βάρος, ήταν μερικές από τις εκδοχές που προτάθηκαν. Κάποιος είπε, ότι χρησιμοποιούνταν για ιατρικούς σκοπούς: το θέρμαιναν και εν συνεχεία το τοποθετούσουν απλώς ή έκαναν μαλάξεις με αυτό σε περιοχές πόνου. Αλλοι υποστήριξαν ότι οι Ρωμαίοι «φύτεψαν» επίτηδες αυτά τα αντικείμενα, ακριβώς για να βρουν οι επόμενες γενιές και να αναρωτιούνται.

Η δύναμη του αριθμού 12 και το δωδεκάεδρο σύμπαν!

Ο αριθμός 12 στους αρχαίους πολιτισμούς, κατείχε μία ξεχωριστή θέση. Από τους 12 μήνες του χρόνου μέχρι τους 12 θεούς, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για έναν κοινό αριθμό. Τόσο ο Πυθαγόρας όσο και ο Φίλωνας ο Ιουδαίος, τον αποκαλούσαν "ιερό", ενώ ειδικά για το δωδεκάεδρο ο Φίλωνας γράφει ότι "είναι τέλειος αριθμός".

Είναι γνωστό ότι ο Αριστοτέλης και οι προσωκρατικοί μιλούσαν για ταύτιση του σύμπαντος με το ισοδωδεκαεδρικό τέλειο στερεό, κάτι που πριν από από δύο χρόνια ήρθε να επιβεβαιωθεί μέσα από σύγχρονες επιστημονικές μελέτες, που πρότειναν ότι ο χώρος θα μπορούσε να είναι πεπερασμένος και να έχει σχήμα δωδεκάεδρου και όχι άπειρος και επίπεδος.

Συγκεκριμένα, αμερικανοί και γάλλοι κοσμολόγοι, υποστήριξαν ότι ένα σύμπαν σε σχήμα δωδεκάπλευρου πολύγωνου μπορεί να εξηγήσει τις μετρήσεις της κοσμικής ακτινοβολίας που προήλθε από τη Μεγάλη Εκρηξη.

"Αυτό που επιχειρούμε να απαντήσουμε είναι το πανάρχαιο ερώτημα, εάν το σύμπαν είναι άπειρο ή πεπερασμένο. Το εντυπωσιακό σημείο είναι ότι πλέον δεν υπόθετουμε αλλά έχουμε στα χέρια μας συγκεκριμένα δεδομένα.", είχε δηλώσει ένας από τους επιστήμονες.

Με πληροφορίες από το www.tovima.gr και το physicsworld.com

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

διαβασα την ιστορια του λουκιανου,....τοσα χρονια 1η φορα πεφτει και τετοιο στην αντιληψη μου.με αρεσε τρελα σαν τον βαρονο μινχαουζεν http://www.greektube.org/content/view/74625/2/ ,ειμαι πολυ μπουκωμενη σημερα οποτε προσπερνω τα εμβολια και σας ευχομαι ενα καλο ΣΚ κοριτσια.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ταρα τα λεμον παι, τώρα παει, ήταν όμως σούπερ, ίσως τα καλύτερα που είχα φτιάξει.

Εβίρι, ναι, νομίζω ότι ο οδοντίατρος κάτι έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση μέσω φθορίου και αυτό συνδέεται και με το νερό που ρίχνουν φθόριο και άλλα όμορφα (βλ. ασωπός, μόνο τις πατάτες τις πληρώνουμε 1,20ευρώ) (στην πρώτη κάρτα που παραθέτεις το λέει)

επισης γίνεται έλεγχος μέσω εμφυτευμάτων στα δόντια ή και μέσω σφραγισμάτων (κάπου το είχα διαβάσει, ακουγεται όμως σαν σενάριο επιστημόνικής φαντασίας)

Κορίτσια συγνώμη αλλά τα γράφω πολύ βιαστικά, γιατί η μικρή με τραβάει να παμε κούνιες.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

,ειμαι πολυ μπουκωμενη σημερα οποτε προσπερνω τα εμβολια και σας ευχομαι ενα καλο ΣΚ κοριτσια.

:(:(:(:( Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα.

Ταρα τα λεμον παι, τώρα παει, ήταν όμως σούπερ, ίσως τα καλύτερα που είχα φτιάξει.

χαχαχαχαχα

Εβίρι, ναι, νομίζω ότι ο οδοντίατρος κάτι έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση μέσω φθορίου και αυτό συνδέεται και με το νερό που ρίχνουν φθόριο και άλλα όμορφα (βλ. ασωπός, μόνο τις πατάτες τις πληρώνουμε 1,20ευρώ) (στην πρώτη κάρτα που παραθέτεις το λέει)

επισης γίνεται έλεγχος μέσω εμφυτευμάτων στα δόντια ή και μέσω σφραγισμάτων (κάπου το είχα διαβάσει, ακουγεται όμως σαν σενάριο επιστημόνικής φαντασίας)

Κορίτσια συγνώμη αλλά τα γράφω πολύ βιαστικά, γιατί η μικρή με τραβάει να παμε κούνιες.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Χριστούλη μου, φανταστείτε ότι τα τελευταία χρόνια τα παιδιά μου έκαναν μία φορά το χρόνο φθορίωση μαζί με τον καθαρισμό στον οδοντίατρο. Μάλιστα τους έχω δώσει και χαπάκια φθορίου που συνιστούσαν οι παιδίατροι και οδοντίατροι. Θεωρούσα μάλιστα ότι τους προστατεύω πολύ τα δόντια.

σε ευχαριστω καλη μου εβιρι ομως δεν εχω συναχι απο αλλα πραγματα ημανε μπουκωμενη(μαμα θυμασε καρκινο?)τελος παντον το απογευμα πηγαμε βολτουλα με τον μικρο και ηρθα στα ισια μου λιγο.και στα δικα μας τωρα.σεβαστος κατ εμε ο αστροφυσικος στεφεν χοκινγκ http://periergaa.blogspot.com/2010/04/blog-post_8515.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Χριστούλη μου, φανταστείτε ότι τα τελευταία χρόνια τα παιδιά μου έκαναν μία φορά το χρόνο φθορίωση μαζί με τον καθαρισμό στον οδοντίατρο. Μάλιστα τους έχω δώσει και χαπάκια φθορίου που συνιστούσαν οι παιδίατροι και οδοντίατροι. Θεωρούσα μάλιστα ότι τους προστατεύω πολύ τα δόντια.

Σε επιασα αδιαβαστη τωρα! Εχουμε δημοσιευσει ενα πολυ καλο αρθρο σχετικα με το φθοριο. Δες εδω.

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=710233&postcount=499

σε ευχαριστω καλη μου εβιρι ομως δεν εχω συναχι απο αλλα πραγματα ημανε μπουκωμενη(μαμα θυμασε καρκινο?)

Ωχ! Δεν το ηξερα! Τα εχω περασει κι εγω με τον πατερα μου. Σε τι φαση ειναι η μανουλα σου τωρα?

age.png age.png

Μέχρι πέρσι τον Ιούλιο Τάρα, κάναμε και οι 3 (εγώ μαζί με τα παιδιά) φθορίωση μαζί με τον καθαρισμό. Τα χαπάκια η μεγάλη μου τα έπαιρνε για ένα διάστημα περίπου 1 χρόνου πριν πολλά χρόνια. Η μικρή τα έπαιρνε για διάστημα παρόμοιο ίσως και λίγο περισσότερο, αλλά τα σταμάτησε πριν 3 χρόνια στη Τζέντα γιατί πλέον δεν της άρεσε η γεύση. Έτσι, μου είπε η οδοντίατρος ότι αφού κάνει φθορίωση στο ιατρείο της, δε χρειάζεται να της δίνω και χάπια. Το χειμώνα που έμαθα για τη φθορίωση διαβάζοντας τα άρθρα που είχατε βάλει, έχει ήδη περάσει αυτό το διάστημα και είναι ήδη αργά. Βέβαια, φέτος δε θα ζητήσω πάλι φθορίωση, αλλά....στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.

Γι' αυτό έβαλα τις φατσούλες του σοκ. Επειδή έχω ήδη κάνει πολλή φθορίωση στα παιδιά.

Διαφημίσεις

Eγω παιρνω οδοντοκρεμα χωρις φθοριο απο το φαρμακειο, αλλα τωρα θα παραγγειλω απο ιντερνετ μαζι με αλλα βιολογικα προϊοντα που χρησιμοποιω (καθαριοτητα σπιτιου, πλυντηρια κλπ).

age.png age.png

καλησπερα κοριτσια.καλη μου εβιρι δικιο εχεις μωρε και εσυ τα δικα μου θα θυμασε!!!ταρωνι καναμε ολικη μαστεκτομη κ αφαιρεση λεμφαδενων.εχει κανει 3 δυνατες χημιοθεραπιες(υπαρχουν εναλακτικες θεραπειες αλλα εγω δεν περνω καμια ευθυνη να πω ή να πιεσω πως θα μπορουσα αλλωστε)και εχει αλλες 5 ελαφριες μετα ορμονοθεραπεια και βλεπουμε.ομως ειναι μερες που σερνετε κολλησε και ερπη ζωστηρα απο το νσκμ και εδεσε το γλυκο.το κακο ειναι οτι ηταν ανθρωπος με τεραστια ενεργεια κ πλεον εκλωβιστηκε ηταν πολυ μεγαλη βοηθεια για μενα(δουλεια σπιτι 3παιδια ακομη κ ενα φαγητο ηταν πολυ για μενα)κ τωρα ολα πεσαν πανω μου.τι να πω τελος παντον μονο να το ξεπερασουμε.πεσμου για τον μπαμπα σου που ειχε?(κ ας ημαστε οφ δικο μας ειναι το μαγαζι οτι θεμε κανουμε καμια φορα)

921477wc2fyvv2y2.gif

Σας διαβάζω τους τελευταίους μήνες ...χαίρομαι που υπάρχουν ¨υποψιασμένες¨ γενικά για όλα αυτά που συμβαίνουν. Σας παραθέτω ένα κείμενο που αναφέρεται στους illuminati, το έχω βρει στο site zoiforos.gr

Οι Ιλλουμινάτοι, η σφραγίδα,

το δολάριο και ο πρόεδρος

του Στρατή Ανδριώτη

Οι Ιλλουμινάτοι είναι μυστική εταιρεία που η δράση της επηρέασε πολλές άλλες εταιρείες και οργανώσεις. Ιδρυτής τους ήταν ο καθηγητής Κοινωνικού Δικαίου, Άνταμ Βάϊσχαουπτ (περιστασιακά Ιησουΐτης και μετέπειτα εχθρός τους) το 1776 στο Ίνγκολαστατ της Βαυαρίας, με αρχηγείο αργότερα στην Φρανκφούρτη, ως συνέχεια του τάγματος των «Τελείων» που είχε σκοπό τη δημιουργία μιας λέσχης από άτομα φερόμενα ως διανοούμενοι με γνώσεις, βασιζόμενοι σε μια μορφή ηθικισμού που παρουσίαζε έναν υποκριτικό ενάρετο τρόπο ζωής στα πρότυπα των Ιησουϊτών και των μασόνων.

Η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται σε πολλές χώρες με άκρα μυστικότητα. Μεγάλες προσωπικότητες εντάχθηκαν στους Ιλλουμινάτοι καθώς και αρκετοί απατεώνες. Κάθε νέο μέλος θα γνώριζε μόνο δύο άλλους «αδελφούς» και κάθε τριάδα μελών κατευθύνονταν από έναν ανώτερο που είχε για όνομα κάποιον κωδικό για την ασφάλεια της οργάνωσης.

Το 1784 η βαυαρική κυβέρνηση δίωξε τους «Ιλλουμινάτοι» και ο Βάϊσχαουπτ εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς. Η εταιρεία συνέχισε να δρα με μυστικό τρόπο δημιουργώντας διάφορα παρακλάδια σʼ όλο τον κόσμο ως εμπροσθοφυλακή του σιωνισμού, θολώνοντας τα νερά ιδρύοντας διάφορες λέσχες, στοές, εταιρείες, οργανώσεις κ.α. Ο Άνταμ Βάισχαουπτ είχε μυηθεί στον τεκτονισμό το 1777, στην στοά Theodoro of Good Counsel του Μονάχου, διαπραγματευόμενος την ένωση των Ιλλουμινάτων με τον τεκτονισμό. Το σχέδιο ολοκληρώθηκε στο συνέδριο του Βίλχελμσμπαντ το 1782. Απώτερος στόχος τους θα ήταν η δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους-αυτοκρατορία. «…Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος, όλες οι μορφές εμπορίου θα ενοποιηθούν σε ένα κοινό εμπόριο, όλες οι επιστήμες θα γίνουν μια, όλα τα συμφέροντα θα συγκλίνουν σε ένα συμφέρον» (Βαρόνος Ανάχαρσις Κλοτζ, Πρώσος Ιλλουμινάτος)..

Από τότε οι Ιλλουμινάτοι φέρονται να έχουν σχέση με διάφορες επαναστάσεις, ίδρυση της Αμερικής, Νέα Παγκόσμια Τάξη, έλεγχο παγκόσμιας οικονομίας, μεθόδους ελέγχου των μαζών, κομμουνισμό, αναρχισμό, φασισμό, σύγχρονες οργανώσεις και λέσχες που κυβερνούν τον κόσμο, κίνημα χίπις, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο όπλων, μυστικές υπηρεσίες και εταιρίες, απόρρητη τεχνολογία, ταξίδια στο διάστημα, σατανισμό, πολιτική, παγκόσμιους πολέμους, θρησκευτικές σέχτες και αιρέσεις.

Οι στόχοι τους πολλαπλοί αλλά ξεκάθαροι: «…Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε έναν ενιαίο κόσμο, έναν παγκόσμιο λαό. Αρχικά μπορούμε να διαλύσουμε αυτούς τους ζυγούς μέσω της επιστήμης και της ανθρώπινης λογικής έπειτα να μεταμορφώσουμε τις τοπικές οικονομίες σε συλλογικές για να μπορέσουμε να καταλήξουμε στην κατάργηση τους. Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια». (Άνταμ Βάισχαουπτ)

Με το «Ε Pluribus Unum» περνούσαν το μήνυμα ότι επιθυμούν έναν κόσμο υπό της εξουσίας μίας κυβερνήσεως, όπως είναι γραμμένο σε μια κορδέλα στην μπροστινή όψη της μεγάλης σφραγίδας των ΗΠΑ που την κρατάει ένας αετός στο στόμα του, ευρισκόμενος κάτω από 13 αστέρια, κρατώντας στο ένα πόδι του 13 βέλη και στο άλλο ένα κλαδί ελιάς με 13 φύλλα. Μπροστά του υπάρχει ασπίδα με 13 κατακόρυφες λουρίδες (το 13 είναι κωδικός αριθμός των Ιλλουμινάτων, όσοι και οι βαθμοί μύησής τους). Σε άλλο σημείο της σφραγίδας υπάρχει μία πυραμίδα με τον παντεπόπτη οφθαλμό-σύμβουλο των Ιλλουμινάτων με 13 σειρές από λίθους και στη βάση της τα λατινικά γράμματα MDCCLXXVI σχηματίζουν τον αριθμό 1776 που είναι το έτος ίδρυσής τους! Κάτω από την πυραμίδα γράφει «Novus Ordo Seclorum», δηλαδή «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Κωδικός αριθμός τους είναι ο αριθμός 5, που στα λατινικά γράφεται με το V και σχηματίζεται από τα δύο δάχτυλα του χεριού (δείκτη και παράμεσο) ως σύμβολο της νίκης που χρησιμοποιούν πολλοί πολιτικοί. Το 5 έχει σχέση και με το Πεντάγωνο, το Αμερικανικό γραφείο Άμυνας. Το γερμανικό κομμουνιστικό κίνημα ονομάζονταν Σπαρτακιστές, (ψευδώνυμο του Βάισχαουπτ=Σπάρτακος). Επίσης, ο Άνταμ Σμιθ έγραψε την χρονιά που ιδρύθηκαν οι Ιλλουμινάτοι (1776), το The Wealth of Nations που υπήρξε καθοριστικό για την παγκόσμια οικονομία και δημοσιεύτηκε στον δυτικό κόσμο το 1784 (χρονιά διάλυσης των Ιλλουμινάτων).

Οι Ιλλουμινάτοι ιδρύθηκαν την 1η Μαΐου του 1776. Ημέρα που από το 1886 εορτάζει παγκοσμίως η εργατική τάξη (ταυτόχρονα είναι και η παραμονή της Βαλπουργίας Νύχτας των Μαγισσών)! Από τα διάφορα κινήματα που δημιούργησαν οι Ιλλουμινάτοι δεσπόζει το Flower Power των χίπις που θα εξυπηρετούσε στη διάδοση των ναρκωτικών!

Η εταιρεία μεταφέρθηκε στην Αμερική αλλάζοντας ονόματα για να παραπλανά τους πάντες και σήμερα παρουσιάζεται ως «Κλίκα της Κολούμπια», εξ ου και το διαστημικό λεωφορείο Κολούμπια, Ταινίες Κολούμπια, ΤV Κολούμπια, δίσκοι Κολούμπια, Πανεπιστήμιο Κολούμπια κ.α. με σύμβολο τον οφθαλμό «Ώρος»! Ακόμα και οι κυβερνώντες των ΗΠΑ εδρεύουν στην περιφέρεια Κολούμπια απʼ όπου διοικούν και διαχειρίζονται την χώρα, τυπώνουν το χρήμα, φτιάχνουν νόμους. Οι ανήκοντες στους Ιλλουμινάτοι και διαπλεκόμενοι σε όλα τα σκοτεινά πεδία που λυμαίνονται την ανθρωπότητα, αλλάζοντας ονόματα και θεωρίες για να συσκοτίζουν όσους ανακαλύπτουν τα σχέδιά τους, πέτυχαν πολλά μέσω του ελέγχου του τραπεζικού συστήματος. Ο ερευνητής Τζόρνταν Μάξγουελ αποκαλύπτει ότι στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του Αμερικανικού δολαρίου λαμβάνουν χώρα πολλοί συμβολισμοί. Το «ANNUIT COEPTIS» που θα πει: «Η επιχείρησή μας εστέφθη με επιτυχία» σημαίνει την επιτυχή δράση των Ιλλουμινάτων και το αναγραφόμενο “Novus Ordo seclorum” ερμηνεύεται ως εξής: «Novus» θα πει στα λατινικά «Νέα», «Ordo» σημαίνει «Τάξη», και «seclorum» θα πει «Κόσμος». Δηλαδή «Νέα Παγκόσμια Τάξη» γιʼ αυτό και όλοι οι Πρόεδροι των ΗΠΑ αναφέρονται σʼ αυτή τη Νέα Τάξη! Το 1934 που εκδόθηκε το δολάριο (το χαρτονόμισμα αυτό σχεδιάστηκε από μασόνους), τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος των ΗΠΑ απέκτησε η Federal Reserve και αυτό επεξηγεί την αναγραφείσα στο δολάριο «ρήση» ότι: «Η επιχείρησή μας εστέφθη με επιτυχία»! Διότι το «εστέφθη με επιτυχία» είναι σύμβολο των Ιλλουμινάτων οι οποίοι από το 1776 σχεδίαζαν τα περί της Αμερικής. Στο δολάριο απεικονίζεται και μια Αιγυπτιακή πυραμίδα, που απʼ την κορυφή της βγαίνει το φως του θεού των αρχαίων Αιγυπτίων «Ώρος», που συμβολίζεται με ένα μάτι και σημαίνει τον νεογέννητο ήλιο που βλέπει τους πάντες. Στην πυραμίδα υπάρχουν και εδώ όπως στην σφραγίδα των ΗΠΑ, 13 στρώματα και στην βάση τους με λατινικούς χαρακτήρες γραμμένο το 1776 που ενώ λέγεται ότι έχει σχέση με την ίδρυση της χώρας, αντιθέτως το 1776 σημαίνει την ίδρυση της μυστικής εταιρείας των Ιλλουμινάτων. Στο δολάριο υπάρχουν 13 ραβδώσεις, 13 άστρα που ενωμένα σχηματίζουν τον εβραϊκό αστέρα του σιωνισμού, καθώς και 13 φύλα, 13 βέλη καί 32+33 φτερά σχεδιασμένα σε ακολουθίες του 13. Στην κορυφή του δολαρίου υπάρχει η εικόνα μιας κουκουβάγιας που συμβολίζει την Μποέμικη λέσχη που συνεδριάζει κάθε χρόνο τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου στο Μποέμικο δάσος της Β. Καλιφόρνιας, με την συμμετοχή του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ, φορώντας κόκκινες και μαύρες ρόμπες όμοιες με των Κουκ Κλουξ Κλάν στεκάμενοι μπροστά σʼ έναν βωμό τελετουργικής φωτιάς και πίσω τους υπάρχει ένα τεράστιο είδωλο κουκουβάγιας ύψους 10 μέτρων! Εκεί οι πρόεδροι συναντώνται με τους μεγαλοβιομήχανους, με ηγέτες κρατών, σημαντικά πρόσωπα των ΗΠΑ, κάνοντας τελετές μπροστά στην «σοφή» κουκουβάγια που διακρίνει μέσα στο σκοτάδι τα πάντα!

Τέλος το όνομα του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ παραφράζεται ως εξής! Χουσεΐν θα πεί όμορφος, το Μπάρακ είναι εβραϊκό όνομα που προέρχεται από το Μπαρούχ και σημαίνει «θάνατος στους μη Εβραίους» και στα Αραβικά θα πει «Ευλογημένος», άρα ο πρόεδρος είναι ο «ο Ευλογημένος που θα θανατώσει τους μη Εβραίους» και το Ομπάμα είναι όνομα φυλής της Κένυας απʼ όπου κατάγεται και σημαίνει «Υποταγμένος» και θεωρείται ότι προωθήθηκε στον Λευκό Οίκο από τους Ιλλουμινάτοι-Σιωνιστές!

Γεια σου μιρακλ.

Καλωσόρισες στην ενότητα αυτή. Σου εύχομαι να περάσεις καλά διαβάζοντας τα άρθρα της και είμαι σίγουρη ότι θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...