Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

το ενα το τσιγαρο το κανα εβιρι ο καφες παλι εμενα δεν με πιανει χαχαχαχαα!!!αυτο ομως ειναι για να ξυπνας κανονικα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26 06 2011;

aaasdfsdwerfwe.bmp

ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26 06 2011;

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουφετάκι πλάκωσαν τα τηλέφωνα και δε με άφησαν να πάρω ανάσα.

Είδα μόνο επιγραμματικά αυτό που έβαλες για τις 26/6/11, χωρίς να δω το βίντεο. Μάλλον απόψε δε θα με αφήσουν σε ησυχία να διαβάσω αυτά που θέλω. Για να δούμε θα το ξενυχτήσω πάλι;

Έχω λίγη δουλειά ακόμη και ελπίζω μετά από κάποια στιγμή να μπορέσω να τα δω όλα με την ησυχία μου.

οποτε μπορεσεις καλη μου εβιρι παντος θα βρεις πολυ ενδιαφερον το τελος του δευτερου βιντεο αφου μιλαει γτ αλλο?μα για τις καρτες!!!!σημερα πολυ ζεστη παω για ενα ντουζακι,εγω παλι σημερα ολος παραδοξος εχω ησυχια πραγμα σπανιο στο σπιτι μου,ο μικρος κοιμηθηκε πολυ νωρις γτ ψοφησε απο την βολτα με το ποδηλατο η μεσαια θα κοιμηθει σε μια φιλη και ο μεγαλος εχει εξοδο ο χαμπι ειναι ακομη δουλεια μιλαμε για μεγαλεια και φυσικα μπυρα και πατατακια ετσι για αλλαγη χαχαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

αυτο δεν ειναι μυστηριο ομως θελω να το δειτε κι εσεις τωρα που το θυμηθικα οχι τπτ ξεστολισα ολο το ψυγειο και μου αρεσανε τα μαγνητααακια μου

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

Από: Καθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA - ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μονάδας επέκτασης Πανεπιστημιου.

Camino del Pozuelo s / ​ ​n, 16071 - Cuenca - Ισπανία

Κάνω αυτές τις διευκρινίσεις, για να σας εξασφαλίσω την σοβαρότητας της υπόθεσης.

Κατά την ανάγνωση του περιεχομένου, ο καθενας μπορεί να ενεργήσει αναλόγως.

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Για αρκετούς μήνες ετρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικους μαγνήτες κολλημενοι στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τροφιμα.

Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τροφίμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλ.οικιακη συσκευή, αυξανουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λογω συσκευης διοτι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπηρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή.

Αλλά είναι θανατηφόροι.

Είναι επικίνδυνο να παίζει κανεις με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρυνετε τον αμεσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ...

921477wc2fyvv2y2.gif

Κατ΄αρχας κουφετο, η ιστορια με τα μαγνητακια ειναι μεγαλη μουφα. Εχω παραθεσει αρθρα γι αυτο το θεμα αλλου, βαριεμαι να ψαχνω τωρα. Οταν το ακουσε ο κολλητος μου που ειναι φυσικος, γελουσε μια βδομαδα!!!:tongue:

Μπηκα να πω καλησπερα, βλεπω οτι εχω πολυ υλικο για μελετη, και αποχωρω με ελαφρα πηδηματακια προς μπαλκονι μερια...μπυρα, ταβλι, ξερετε εσεις!;) Τι να κανω, η νυχτα προμηνυεται δυσκολη, ο γιος μου ειχε 39 πυρετο πριν λιγο παλι, οποτε ας απολαυσουμε το ξενυχτι τουλαχιστον!

Χαρηκα παρα πολυ που επιτελους γνωριστηκαμε με την Eviri, και ενιωσα αμεσως πολυ ανετα μαζι της! Για Λιανα και Κατερινα δε μιλαω, ειναι παλιες καραβανες...χαχαχα!!!:tongue: Παντως περασαν 2 ωρες χωρις να το καταλαβω, δεσαμε σαν παρεα, η συζητηση ηταν ακρως ενδιαφερουσα, και επιθυμω να το επαναλαβουμε!:D

Και μην την ακουτε τι λεει... Ουτε γρια, ουτε χοντρη ειναι!!!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Σχετικα με μια συζητηση που ειχαμε κατα τη διαρκεια του καφε για την καυση των νεκρων...

Ριξτε μια ματια εδω, θα σας βρω και αλλους συνδεσμους. Στο βιβλιο τα γραφει πολυ αναλυτικα αλλα ειναι πολλες σελιδες.

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=2402

age.png age.png

Καλέ ψηλή? Πάλι τάβλι και μπύρες? Ασπλαχνη μάνα, με το παιδί να ψήνεται? τς τς τς...!

Η Eviri? Γριά και χοντρή? Οσο είμαι εγώ ξανθιά και ψηλή!

Είχαμε τόσα θέματα να συζητήσουμε που δεν ξέραμε ποιο να πρωτοπιάσουμε! Eviri, 3 μέρες δεν είναι αρκετές!

μπραβο ρε κοριτσια πολυ χαιρομαι πραγματικα οσο για τις παραπλανητικες περιγραφες δεν πειραζει ας ειναι χρειαζονται!!!ταρα περαστικα στο παιδι γμτ μεσα στην ζεστη με πυρετο κομπρεσουλες με κρυο νερακι να του κανεις να ανακουφιζετε ριχνεις ζαρια τρεχεις βαζεις κομπρεσα!αχ πολυ χαρηκα με το μουφα-μαγνητακια ειναι σιγουρο ομως?και γτ το βγαλανε ρε και αυτο τι κερδος ειχανε?ειχα τις καλλιτεχνιες των παιδιων μου πανω μια χαρουλα,τους βλακες πια

921477wc2fyvv2y2.gif

Σχετικα με μια συζητηση που ειχαμε κατα τη διαρκεια του καφε για την καυση των νεκρων...

Ριξτε μια ματια εδω, θα σας βρω και αλλους συνδεσμους. Στο βιβλιο τα γραφει πολυ αναλυτικα αλλα ειναι πολλες σελιδες.

το διαβασα θυμασε οτι δουλευω τους τελευταιους 17μηνες σε νεκροταφιο?δηλαδη εγω τωρα τι να πω!!!!οχι θα τα πω αυτα που σκεφτομαι και δεν ειμαι η μονη αλλα και η πλειοψηφια των συναδελφων μου που τα λεμε καμια φορα.πληρωνεις ενα καρο λεφτα μεσα στον πονο σου και μιλαμε για ξεφτιλικια μεγαλα απο το σε ποιο σημειο του νεκροταφιου μεχρι το να σου βαλουν τεντα την ωρα της ταφης για να ανεβει η ταριφα για τους οικογενειακους δεν το συζητω 60 χιλιαρικα και πανω και καθε μηνα κοινοχρηστα κανονικα σπιτια ετσι?στους μη οικογεν.μετα τα 3χρονια σε βγαζουν εκτος αν παλι εχεις λεφτα και πληρωσεις για 6μηνες ή ενα χρονο μετα υπαρχουν οι μεταταφες δηλ.δεν ειναι ιεροσυλια να βγαλεις εναν ανθρωπο απο τον χωρο ταφης του και να τον βαλεις αλλου?αν εχει χωνευτει η σαρκα αμα θες τον βαζεις σε κασελακι ολοκληρος ανθρωπος σε ενα κασελακι αντε και εκει λεφτα και ειναι χριστιανικο και ορθο να ειναι ετσι ενα σωμα....οχι για μενα.και μετα ειναι το χωνευτηρι που εκει που ειμαι δεν ριχνουν κανενα χημικο διαλυμα και απλα τους πετανε μεσα στις τρυπες χημαδιο και αν γεμισει που θα γεμισει καποια στιγμη απλα θα κανουν αλλο.μεσα σε σακουλες μεταφερονται πανω σε μηχανακια και δωσε τα 50ευρα και κλαψε και πονεσε για τον ανθρωπο σου,και ειναι πολυ χριστιανικα ολα αυτα.με τπτ μα με τπτ κοριτσια.αλλο το νεκροταφιο στο χωριο που μενεις θαμενος και αλλο αυτη η κερδοσκοπια των πολεων.ετσι λεω και εγω καψιμο.ειπαμε στην τελικη η αποσυνθεση του σωματος βοηθαει λενε την ψυχη να φωτιζει των δρομο της ε με μια αποτρεφρωση θα παμε σε φαση λιαρ τζετ πανω τι πειραζει?

921477wc2fyvv2y2.gif

Κατ΄αρχας κουφετο, η ιστορια με τα μαγνητακια ειναι μεγαλη μουφα. Εχω παραθεσει αρθρα γι αυτο το θεμα αλλου, βαριεμαι να ψαχνω τωρα. Οταν το ακουσε ο κολλητος μου που ειναι φυσικος, γελουσε μια βδομαδα!!!:tongue:

Κορίτσια, και Κουφετάκι το είδα κι εγώ μια βραδυά στο μπλογκ Τα Καλυτερότερα απ' το οποίο βάζω πολλά θέματα και το πόσταρα στο πάρεντς. Στην αρχή το πόσταρα ως Νέο Θέμα, αλλά την επόμενη μου το ενέταξαν σε παρόμοιο θέμα με μούφες μαίηλ και μου απάντησαν μέλη του φόρουμ ότι όντως είναι μούφα και τέτοιος καθηγητής δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Δεν ξέρω τι είδους πλάκα σπάνε αυτοί που δημιουργούν τέτοια άρθρα.

Μπηκα να πω καλησπερα, βλεπω οτι εχω πολυ υλικο για μελετη, και αποχωρω με ελαφρα πηδηματακια προς μπαλκονι μερια...μπυρα, ταβλι, ξερετε εσεις!;)

Πάλι το τάκα τούκα θα ακούω στο ίντερνετ;

Τι να κανω, η νυχτα προμηνυεται δυσκολη, ο γιος μου ειχε 39 πυρετο πριν λιγο παλι, οποτε ας απολαυσουμε το ξενυχτι τουλαχιστον!

Ελπίζω και εύχομαι από αύριο να αρχίσει σταδιακά να πέφτει ο πυρετός και να γίνει γρήγορα καλά. Αλήθεια ο λαιμός του είναι που το προκαλεί;

Χαρηκα παρα πολυ που επιτελους γνωριστηκαμε με την Eviri, και ενιωσα αμεσως πολυ ανετα μαζι της! Για Λιανα και Κατερινα δε μιλαω, ειναι παλιες καραβανες...χαχαχα!!!:tongue: Παντως περασαν 2 ωρες χωρις να το καταλαβω, δεσαμε σαν παρεα, η συζητηση ηταν ακρως ενδιαφερουσα, και επιθυμω να το επαναλαβουμε!:D

Και μην την ακουτε τι λεει... Ουτε γρια, ουτε χοντρη ειναι!!!:tongue:

Μωρέ απ' όλα είμαι.

Τάρα μου σ' ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο θέμα αυτό. Τώρα γράφω και ακούω το cd.

Καλέ ψηλή? Πάλι τάβλι και μπύρες? Ασπλαχνη μάνα, με το παιδί να ψήνεται? τς τς τς...!

Η Eviri? Γριά και χοντρή? Οσο είμαι εγώ ξανθιά και ψηλή!

χαχαχαχα

Είχαμε τόσα θέματα να συζητήσουμε που δεν ξέραμε ποιο να πρωτοπιάσουμε! Eviri, 3 μέρες δεν είναι αρκετές!

Καλά λες Λιάνα, σαν το ανέκδοτο πρέπει να το κάνουμε να συναντηθούμε και σε 20 χρόνια να έρθουν να μας πάρουν. Λες να μη μας φτάσουν;:shock:

Διαφημίσεις

Αν ένας τέτοιος κολοσσός δείχνει φανερά πια τις προτιμήσεις τους,φανταστείτε τί εξουσία έχουν αυτοί που είναι από πίσω από όλα αυτά.

Eχουν ξεσαλωσει. Προφανως βρισκονται κοντα στο σκοπο τους...

«Τα ρούχα του πλάσματος έμοιαζαν με αυτά που φοράνε οι Άραβες και πιο συγκεκριμένα με ρούχα που φοράνε στην Αλγερία ή στο Ιράκ.

:tongue::tongue::tongue:

Οι περισσότερες θεάσεις τους προέρχονται από την περιοχή των Ελβετικών και Αυστριακών Άλπεων.

Θα ρωτησω και μια Αυστριακη φιλη που εχω γι αυτο το θεμα.

της βαλαμε κ τον παππου διπλα για να εχει κ παρεα :P

:D:D:D

Θα είσαι στην ίδια αίθουσα με τη Χριστίνα και θα δώσετε μαζί εξετάσεις. Το αν θα μείνεις μετεξεταστέα ή όχι θα το κρίνει η επιτροπή μας. Θα δούμε.:-P :razz:

Συμφωνω!

απο πεθαμενους δεν εχω παραπονο! ολοι περνανε να μου πουμε ενα "γεια"! μα ολοι ομως!

Αυτο σημαινει πως σε αγαπουν!;)

Παιδιά μην νομιζετε ότι αυτά που παραθέτω τα βάζω έτσι ''ξερά''...

Σχολιάζω και εγώ πριν σας τα μεταφέρω αλλά πριν έγραψα αρκετά και μόλις πάτησα υποβολή σβήστηκαν όλα..

Καλε τι στενοχωριεσαι? Δεν κανουμε φιλολογικη αναλυση!

39393.jpgdenver05_21.jpg

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Τ 'ΑΓΑΛΜΑΤΑ ,ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ......ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

:shock::shock::shock:

Καλημερα σας! Ο γιος μου ειναι απυρετος τωρα, αλλα θα δουμε. Δεν ειναι απο το λαιμο του, και πριν ενα μηνα ειχε 3 μερες πυρετο, προφανως καποια ιωση.

Βαλτε το καναλι Μακεδονια. Καθε Σαββατο πρωι εχει μια εκπομπη με μυστηρια. Δυστυχως δε μπορω να την παρακολουθησω γιατι τα μικρα βλεπουν παιδικα...:rolleyes:

age.png age.png

Εμένα αυτό το θέμα μου τράβηξε την προσοχή , διότι είναι υπαρκτά και όχι φανταστικά τα όσα διαβασα και το κυριότερο είδα.

Αναφέρθηκα αρκέτα σε αυτο το ζήτημα και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζι σας γιατι έχει λίγο από όλα..μυστήριο...μασωνία...καρτες ιλλουμινάτι...Νεα Ταξη Πραγμάτων...ότι εχετε αναφέρει κατα διαστήματα και εσεις εδώ μέσα και απεικονίζουν τοιχογραφίες που δεν έχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ ούτε ξαναδεί ούτε ξανακούσει...

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΆΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

ΚΑΛΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!:P

Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο να κοιτάξω και να διαβάσω το θέμα διεξοδικά. Έχω αφήσει κι άλλα θέματα, αλλά θέλω να δώσω τη δέουσα προσοχή κι όχι να τα διαβάσω μηχανικά, ίσως αύριο να έχω περισσότερο χρόνο. Λοιπόν, Βαλεντίνα το αεροδρόμιο του Ντένβερ πράγματι έχει πολύ ζουμί και αρκετά μυστήρια για ένα θεατή ή αναγνώστη. Βρήκα το θέμα σου άκρως ενδιαφέρον και θα του δώσω περισσότερη σημασία μόλις μπορέσω. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα.

το ενα το τσιγαρο το κανα εβιρι ο καφες παλι εμενα δεν με πιανει χαχαχαχαα!!!αυτο ομως ειναι για να ξυπνας κανονικα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26 06 2011;

aaasdfsdwerfwe.bmp

ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26 06 2011;

Ειλικρινά δε ξέρω τι να ελπίζω και τι να ευχηθώ. Να γίνει ή να μη γίνει η έκρηξη στο στάδιο του Βερολίνου; Τι εννοώ με αυτό. Την προηγούμενη φορά στις κάρτες ιλουμινάτι είχε γίνει λάθος στην ανάλυση της συγκεκριμένης που απεικόνιζε τον καταστροφικό σεισμό-τσουνάμι της Ιαπωνίας και οι αναλυτές της πίστευαν, ότι απεικόνιζε το Μπιγκ Μπεν. Έδωσαν μάλιστα πρόβλεψη ότι θα γίνει κάποια φυσική καταστροφή στο Λονδίνο την εποχή που θα διεξάγονται οι ολυμπιακοί αγώνες.

Αν κατά τον ίδιο τρόπο, έχουν κάνει λάθος ανάλυση στα σύμβολα και αποσυμβολισμούς και δεν γίνει στο Βερολίνο καμμία καταστροφή και έκρηξη σε στάδιο, τότε τι μας περιμένει και σε ποιο σημείο της γης Παναγία μου; Αν πάλι έχουν πέσει μέσα και η πρόβλεψη είναι σωστή, θα είναι μεν μακριά από μας αλλά..., δεν είναι κρίμα για τους ανθρώπους που είναι εκεί; Στη Γερμανία μη ξεχνάμε ότι υπάρχει πολύς ελληνισμός.

Κάτι τέτοια μου φέρνουν στο μυαλό τις εικόνες που δακρύζουν ανά τον κόσμο. Κυρίως την εικόνα του Χριστου που δακρύζει με αίμα στα Ιεροσόλυμα.

Το θαύμα του μαύρου παπά Λάζαρου

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF21.jpg

π. Δαμασκηνός Γρηγοριάτης (Κογκό)

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Την περίοδον του εξαμήνου του 2006, που έμεινα στο Κολουέζι, έμαθα με μεγάλη μου κατάπληξι πώς ο ιθαγενής ιερεύς μας παπά Λάζαρος θεράπευσε ένα παιδάκι έξι ετών, το οποίον ήταν παράλυτο από μάγια.

Η ιστορία είναι αληθινή, διότι μου την διηγήθηκε ο ίδιος ο παπά Λάζαρος, ο οποίος για την μεγάλη του αρετή και απλότητα, έχει λάβει το χάρισμα από τον Θεό να θεραπεύη ασθενείς και να διώχνη τα δαιμόνια.

Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2005 τον έστειλε ο Προϊστάμενός του π. Μελέτιος (νυν Επίσκοπος Κοautoeditadminλουέζι και πάσης Κατάγκας) στην κωμόπολι Μουτσάτσα για να επιτελέση τις Ακολουθίες του Δωδεκαημέρου. Με τα άθλια μέσα της συγκοινωνίας, παρότι η απόστασις είναι 200 χιλιόμετρα, επιτέλους έautoeditadminφθασε σε δύο ημέρες, αφού το αυτοκίνητο την μία φορά εχάλασε και την άλλη εκόλλησε στην λάσπη.

Επί τέλους ο π. Λάζαρος έφθασε στην κωμόπολι. Προχωρεί προς την εκκλησία χορτοκαλύβα του Αγίου Σάββα. Μπροστά του βρέθηκε μία κακοντυμένη γυναίκα που κρατούσε το παράλυτο παιδί της στην αγκαλιά της. Το σώριασε μπροστά του και χωρίς χαιρετισμό και δεύτερη κουβέντα του λέγει:

-Πάτερ, θέλω να μου θεραπεύσης το παιδί μου.

-Ποιος είμαι εγώ, κυρία μου, ένας άνθρωπος αμαρτωλός, που θα θεραπεύσω το παιδί σου; Ποια εκκλησία ακολουθείς;

-Ανήκω στην Καθολική εκκλησία.

-Πήγαινε στους ιερείς της εκκλησίας σου. Αυτοί να το θεραπεύσουν.

-Επήγα και μ' έδιωξαν. Μου είπαν δεν ημποautoeditadminρούμε εμείς, πήγαινε στους Ορθοδόξους.

Ο π. Λάζαρος βρέθηκε σε αμηχανία. Από την μια μεριά η γυναίκα να μην υποχωρή. Να έχει πετάξει το παράλυτο παιδί της στα πόδια του και να τον θερμοπαρακαλεί για την θεραπεία του. Από την άλλη ο ίδιος αισθάνεται την αναξιότητά του και διστάζει να βγάλη το Ευχολόγιο. Τελικά μία εσωτερική θεία δύναμις τον ώθησε και πήρε την απόφασι. Θεώρησε ότι ίσως είναι θέλημα Θεού να διαβασθούν στο παιδί οι ευχές της Εκκλησίας μας.

Πράγματι, έβγαλε το Ευχολόγιο της Εκκλησίας μας, στην γλώσσα σουαχίλι, γονάτισε μπροστά στο παιδί κι άρχισε να διαβάζη τους εξορκισμούς του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και του Αγίου Βασιλείου.

Στο τέλος, όπως μου είπε ο ίδιος, με απόλυτη φυσικότητα και ξένος από κάθε έννοια κενοδοξίας, σηκώθηκε και είπε προστακτικά στο παιδί: «Στο Όνομα του Ιησού Χριστού, σήκω επάνω και περιπάτησε».

Πράγματι, το παιδάκι που μέχρι εκείνη την στιγμή περπατούσε δύσκολα με τα τέσσερα, άρχισε να σηκώνη το κορμάκι του και να στέκεται στα πόδια του.

Η μητέρα του κλαίγοντας από χαρά και ευχαριστίες, κρατώντας το παιδί της από το χέρι διαλαλούσε το θαύμα σ' όλη την πόλι Μουτσάτσια. Σήμερα μάνα και γυιός είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί μας και χαίρουν άκρας υγείας.

Όσοι δυσπιστούν για το θαύμα αυτό, ας φθάautoeditadminσουν μέχρι το Κολουέζι του Κογκό και όχι μόνο θ' αautoeditadminπολαύσουν το χαρίεν και αγιασμένο πρόσωπο του πατρός Λαζάρου, αλλά και θ' ακούσουν και θα ιautoeditadminδούν όσα έγραψα παραπάνω.

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...