Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

14.jpg

23.jpg

31.jpg

Υπάρχουν τρείς πίνακες που φιγουράρουν εμφανώς στην Τράπεζα της Αμερικής στο Corporate Center στο Charlotte, NC.

Έχουν δοθεί διάφορες ερμηνείες. Θέλω πολύ να μοιραστούμε σκέψεις και σχετικά στοιχεία.

Επίσης, έχει κανείς παρακολουθήσει/ψάξει το θέμα με το ''αεροδρόμιο'' του Ντένβερ; Δεν ξέρω αν και κατά πόσο άμεση, έμμεση ή καθόλου σχέση έχουν τα δύο θεματάκια, αλλά όπως λέει και ο Βεντούρα στο βιντεάκι, οι τοιχογραφίες και ο διάκοσμος είναι σαν να λένε μια ιστορία, το άγαλμα του αλόγου με τα κόκκινα μάτια στο εξωτερικό, η μασονική πλάκα στο εσωτερικό του αεροδρομίου και το άγνωστης λειτουργίας πληκτρολόγιο, οι υπόγειες κατασκευές που και καλά αποτέλεσαν ένα κατασκευαστικό λάθος και εκτίναξαν κατα 2,5 δις δολάρια το τελικό κόστος του έργου..και άλλα πολλά. Μυρίζει, για την ακρίβεια βρωμάει ότι ανα τον κόσμο χτίζονται υπόγειες βάσεις/καταφύγια. Δε μαρέσει η καταστροφολογία. Παρακολουθώ αρκετά χρόνια ζητήματα τέτοιου είδους. Ήμουν και παραμένω δύσπιστος όσον αφορά τις καταστροφές που ''βλέπουν'' διάφοροι. Για solar flares μιλούν κάποιοι. Για αναστροφή των πόλων μιλούν κάποιοι άλλοι.

Κάπου επίσης είχα διαβάσει ότι η συχνότητα στην οποία εκπέμπει η γη και λαμβάνουμε , ως φυσικά συντονισμένοι δέκτες, τα τελευταία 15-20 χρόνια παρουσιάζει ραγδαία αύξηση. Αυτό λένε μας επηρεάζει άμεσα, σε επίπεδα συνείδησης.

Είχα αρχίσει να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το σύμπαν είναι ένας μηχανισμός, πολύπλοκος, ακριβής στα ραντεβού του, αμείλικτος στην επαναφορά της ισορροπίας όταν και εαν χρειαστεί, ένας μηχανισμός του οποίου τα μυστικά κάποιοι πολιτισμοί γνώριζαν και κατέγραψαν.

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, οι τύποι λαμβάνουν προληπτικα(;) μέτρα. Το θέμα είναι τί είναι αυτό που φοβούνται;

Χαρακτηριστικό είναι ότι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει αγοράσει εκτάσεις στην ίδια πολιτεία των ΗΠΑ, το Κολοράντο με ''πρωτεύουσα'' τ Ντένβερ..

Αν κοιτάξει κανεις το χάρτη θα δει ότι το Κολοράντο βρίσκεται στο δυτικό κέντρο των ΗΠΑ, καλυπτόμενο από τη θάλασσα από τα Ρόκι Μάουντενς. Κοινώς δεν αγγίζεται το μέρος.

"http://www.youtube.com/watch?v=B9EpqBf0oCY?fs=1&hl=el_GR"

Λινκς με σχετικές πληροφορίες + τις τοιχογραφίες :

http://www.metafysiko.gr/?p=1495

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_06.html

http://miastala.com/s/archives/369

http://miastala.com/s/archives/11193

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμμμμ να σας πω εδω οτι καποια τα διαβασα καπως επιφανειακα κ δεν ειδα ολα τα λινκ που παραθετετε!

θα μεινω μετεξεταστεα;;; :tongue:

Πες το καλή μου και θα με αναγκάσουν να ξαναβγάλω όλη την χρονιά!!!

Παιδιά μην νομιζετε ότι αυτά που παραθέτω τα βάζω έτσι ''ξερά''...

Σχολιάζω και εγώ πριν σας τα μεταφέρω αλλά πριν έγραψα αρκετά και μόλις πάτησα υποβολή σβήστηκαν όλα..εντάξει το ξέρω γίνεται αυτό συχνά, ιδίως όταν γράφεις πολλά...την πάτησα που δεν έκανα save....τέλοσπάντων...

Χτές βρήκα αρκετά για αυτό το θέμα και θέλω να τα μεταφέρω και εδώ..!!!

Πιστεύω να μην σας κουράζω..!!

απο πεθαμενους δεν εχω παραπονο! ολοι περνανε να μου πουμε ενα "γεια"! μα ολοι ομως!

Χαχαχα!!!! Πως σε καταλαβαίνω! Ειδικά τώρα που πέθαναν οι γονείς μου, δεν μπορώ να πω, τους έχω παρέα καθε βράδυ, μαζί και τους υπόλοιπους "φευγάτους" συγγενείς.

Καλωσήρθες στην παρέα μας!;)

Διαφημίσεις

2.jpeg

Το 1ο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα αυτό το φοβερό κομμάτι (για ντεκορ αεροδρόμιου) είναι: το άλογο Πάλε της Αποκάλυψης.Είναι το τέταρτο άλογο στο βιβλίο της Αποκάλυψης στη Βίβλο και ονομάζεται «Death». “And I looked, and behold a pale horse; and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him. And power was given unto them over the fourth part of the earth, to kill with sword, and with hunger, and with death, and with the beasts of the earth”. -Revelation 6:7-8 Με άλλα λόγια, το άλογο «Death» έφερε τη θανάτωσή τους με όπλα, με την πείνα, και με την ασθένεια.Αυτός είναι αρκετά ακραίος αερολιμένας για οικογένειες, έτσι;Δεν φαίνεται πως το άλογο δεν πρέπει να είναι εκεί ?

Ένα 32 πόδια άλογο υψηλής ποιότητας fiberglass με φλέβες έξω από ολόκληρο το σώμα του και δαιμονικά μάτια που λάμπουν κόκκινο.Ενδιαφέρον γεγονός: το άλογο σκότωσε τον δημιουργό του, Luis Jimenez, ενώ εργαζόταν σε αυτό.Ένα τμήμα του γλυπτού θρυμματιστηκε και έπεσε πάνω του προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.Οι φίλοι του Luis Jimenez λένε τώρα ότι το άλογο είναι καταραμένο...

ΠΗΓΗ!: ...Ανοιχτόμυαλος...: Αεροδρόμιο Ντένβερ: Kαλώς ήλθατε στο κολαστήριο! http://www.anoixtomualos.gr/2011/05/k.html#ixzz1QCLF0LSg

39393.jpgdenver05_21.jpg

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Τ 'ΑΓΑΛΜΑΤΑ ,ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ......ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

VALEDINA.

Ο συμβολισμός της gargoyles ήταν πάντα ένα μυστήριο.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πραγματικά τον λόγο της παρουσίας τους, ειδικά σε θρησκευτικά κτίρια. Είναι απομεινάρια του παρελθόντος ειδωλολατρικές δοξασίες που ποτέ δεν πήγε μακριά; Αντιστοιχούν σε κάτι που μόνο "φωτίζονται" οι άνθρωποι γνωρίζουν;

"Τι είναι αυτά τα φανταστικά τέρατα να κάνει στην αυλή κάτω από την ίδια τα μάτια των αδελφών ως διαβάζουν; Ποιο είναι το νόημα αυτών των ακάθαρτο πιθήκους, παράξενη άγρια ​​λιοντάρια και τέρατα; Για ποιο σκοπό διατίθενται εδώ αυτά τα πλάσματα, θηρίο μισό, μισός άνθρωπος;

-St Bernard του Clairvaux, 12ος αιώνας

Διαφημίσεις

Έκανα ενα λάθος με τις φωτο γι'αυτό έγινε επανάληψη.....:tongue:

Εμένα αυτό το θέμα μου τράβηξε την προσοχή , διότι είναι υπαρκτά και όχι φανταστικά τα όσα διαβασα και το κυριότερο είδα.

EVIRI εύστοχος ο σχολιασμός σου.

Αναφέρθηκα αρκέτα σε αυτο το ζήτημα και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζι σας γιατι έχει λίγο από όλα..μυστήριο...μασωνία...καρτες ιλλουμινάτι...Νεα Ταξη Πραγμάτων...ότι εχετε αναφέρει κατα διαστήματα και εσεις εδώ μέσα και απεικονίζουν τοιχογραφίες που δεν έχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ ούτε ξαναδεί ούτε ξανακούσει...

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΆΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

ΚΑΛΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!:P

καλος ηρθες στην παρεα μας eva.μην αναριωτιεσε γτ δεν μας ειχες βρει ποιο μπροστα τωρα επρεπε τωρα μας ειδες!βαλεντινα πριν καιρο ειχαμε βρει μια φωτο απο ενα κτιριο του mtv με το συμβολο των μασωνων επανω και το 1ο μουσικο βιντεακι τους.επισης ειχαμε βρει και φωτο απο το αεροδρομιο που λες με τους χαρτες που δειχνουν τα κτισματα και τις φωτο και βιντεακι με τις εργασιες που γινοται διπλα με τα υλικα και κατι τεραστιους αγωγους και ολοι αναρωτιουνται το γτ εκει,καλα δεν θυμαμε κοριτσια?να τα βρω...να ψαξω?πες οχι πες οχι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεια σας και πάλι κορίτσια. Δεν ξέρω αν θα διαβάσω απόψε τα θέματα που βάλατε, εξαρτάται από την επίρρεια του καφέ (θα με πιάσει, δε θα με πιάσει....).

Θα ήθελα να εκφράσω τις εντυπώσεις μου από την όμορφη συνάντησή μας. Βρήκα κορίτσια με τα οποία ταιριάζουμε σε σκέψη και νοοτροπία και είμαι υπερενθουσιασμένη. Είστε καταπληκτικές κοπέλες και αυτό θέλω να το εκφράσω δημοσίως. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα από κοντά και εύχομαι να ξανατύχει πάλι μια τέτοια συνάντηση.

και οσο περιμενω να μου πεις νεααπο την συναντηση σου με τις κορασιδες βαζω εγω!αυτον τον ειχα δει μια φορα τον ειχε καλεσμενο ο χαρδαβελας

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ....Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας;

http://periergaa.blogspot.com/2011/06/blog-post_8621.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...