Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έμεινα και λίγο μετά από 'σένα για να κλειδώσω το φόρουμ. Έκατσα μέχρι τις 03.15, αλλά έπαθα άλλη πλάκα. Δεν μπόρεσε να με πάρει ο ύπνος, μάλλον θα φταίει το φραπέ γι' αυτό, παρά μόνο μετά τις 06.00 το πρωί. Αν με δεις τώρα σα βάτραχος είμαι.

Καλησπέρα!!!!

EVIRI τα ίδια με σένα έπαθα....έτσι την πατάω και εγώ με τον φραπέ.....

ΤΑRΑ καλωρίζικο το νέο τόπικ...έχετε βάλει όλες πολύ όμορφα κομμάτια..

VANILLA με το καλό να γεννήσεις!!!

koufetaki (καλά από όνομα και την φατσούλα που έχεις για αβαταρ σχίζει) αυτό το βιντεάκι που έβαλες το είδα την περασμένη βδομάδα,τελικά οι μοναχοί και οι παπάδες (όχι όλοι..να το ξεκαθαρίσω) είναι υπεύθυνοι για χίλια μύρια......

Κοριτσια καλησπερα!!

Χτες επεσα πανω σε αυτο το τοπικ τυχαια - μα πως δεν το ειχα δει τοσο καιρο;;; - και εχω εκστασιαστει!! Ξεκινησα να σας διαβαζω χτες το πρωι κ εφτασα αισιως στο τελος σημερα. αυτα τα θεματα με εξιταρουν κ μπραβο στην Tara που το ξεκινησε! αποκτησατε αλλη μια φαν λοιπον!

αααααα κ εχουμε κι αλλο κοινο: μ'αρεσουν κ μενα οι μπυρες κ τα ξηροκαρπια στο μπαλκονι, το εχετε αναφερει πολλες φορες εδω μεσα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

αααααα κ εχουμε κι αλλο κοινο: μ'αρεσουν κ μενα οι μπυρες κ τα ξηροκαρπια στο μπαλκονι, το εχετε αναφερει πολλες φορες εδω μεσα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Χαιρομαι ιδιαιτερως!!! Καλως ηρθες!:D

Βανιλιτσα η ωρα η καλη ευχομαι!:D

Eviri, δεν κοιμασαι 2 ωριτσες? Προλαβαινεις!;)

age.png age.png

να κανω κ εγω λοιπον μια "μεταφυσικη" δημοσιευση.

η καλη μου γιαγιακα πεθανε πριν 3 χρονια. στο μνημοσυνο του χρονου δεν ειχα παει γιατι ειχα το γιοκα μου νεογεννητο - λιγο μετα το μνημοσυνο ειδα τη γιαγια μου στον υπνο μου, λεπτομερειες πολλες δεν θυμαμαι, μου ειπε ομως χαρακτηριστικα " να τους πεις να μου φτιαξουν τη γωνια μου, εγω θελω τη γωνια μου". το ειπα στη μαμα μου η οποια μου ειπε το εξης: στο μνημοσυνο, μια ξαδερφη της γιαγιας ζητησε κ της εδωσαν τη φωτογραφια της γιαγιας, την οποια την ειχα παντα ακουμπισμενη σε ενα χαμηλο τραπεζακι διπλα στο τζακι μαζι με το καντηλι της. αυτη προφανως ηταν "η γωνια της" την οποια ειχαν ας πουμε χαλασει δινοντας τη φωτο. ηρθε λοιπον η παραγγελια απο τη γιαγιακα, κ η φωτο αντικατασταθηκε αμεσα! της βαλαμε κ τον παππου διπλα για να εχει κ παρεα :P

Ξεκινησα να σας διαβαζω χτες το πρωι κ εφτασα αισιως στο τελος σημερα.

Δε μπορω να μη σχολιασω επισης οτι εισαι πολυ μελετηρη! Ετσι για να τα βλεπουν καποιες αλλες που θα δωσουν εξετασεις το Σεπτεμβρη!!!:tongue:

age.png age.png

Δε μπορω να μη σχολιασω επισης οτι εισαι πολυ μελετηρη! Ετσι για να τα βλεπουν καποιες αλλες που θα δωσουν εξετασεις το Σεπτεμβρη!!!:tongue:

εχω τρελλαθει με αυτα που γραφετε! καποια τα ηξερα κ καποια οχι.

το θεμα "λιαντινης" με εξιταρει, αυτο με τις καρτες ιλουμινατι το ειχα διαβασει προσφατα. τι να πω...

Διαφημίσεις

Το έπιασα το νόημα!!!!χαχαχαχαχα

Αλλά και εγώ σκέφτηκα το ίδιο,όταν διάβασα ότι τα τελείωσε σε μια μέρα.

Βέβαια εγώ δεν έχω και τόσες ώρες στην διάθεσή μου,αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!!

(Οι εξετάσεις θα είναι multiple choice ή ερωτήσεις κρίσεως???)

Κοριτσια καλησπερα!!

Χτες επεσα πανω σε αυτο το τοπικ τυχαια - μα πως δεν το ειχα δει τοσο καιρο;;; - και εχω εκστασιαστει!! Ξεκινησα να σας διαβαζω χτες το πρωι κ εφτασα αισιως στο τελος σημερα. αυτα τα θεματα με εξιταρουν κ μπραβο στην Tara που το ξεκινησε! αποκτησατε αλλη μια φαν λοιπον!

Καλώς την Εύα. Μα είδες τι ωραίο τόπικ έχουμε εδώ; Καλέ, πότε πρόλαβες και τα διάβασες όλα; Μήπως είσαι παιδί ίντιγκο; :D:D

Χαιρομαι ιδιαιτερως!!! Καλως ηρθες!:D

Βανιλιτσα η ωρα η καλη ευχομαι!:D

Eviri, δεν κοιμασαι 2 ωριτσες? Προλαβαινεις!;)

Μπα, θα το αφήσω για το βράδυ ώστε να είμαι σίγουρη ότι θα κοιμηθώ.

να κανω κ εγω λοιπον μια "μεταφυσικη" δημοσιευση.

η καλη μου γιαγιακα πεθανε πριν 3 χρονια. στο μνημοσυνο του χρονου δεν ειχα παει γιατι ειχα το γιοκα μου νεογεννητο - λιγο μετα το μνημοσυνο ειδα τη γιαγια μου στον υπνο μου, λεπτομερειες πολλες δεν θυμαμαι, μου ειπε ομως χαρακτηριστικα " να τους πεις να μου φτιαξουν τη γωνια μου, εγω θελω τη γωνια μου". το ειπα στη μαμα μου η οποια μου ειπε το εξης: στο μνημοσυνο, μια ξαδερφη της γιαγιας ζητησε κ της εδωσαν τη φωτογραφια της γιαγιας, την οποια την ειχα παντα ακουμπισμενη σε ενα χαμηλο τραπεζακι διπλα στο τζακι μαζι με το καντηλι της. αυτη προφανως ηταν "η γωνια της" την οποια ειχαν ας πουμε χαλασει δινοντας τη φωτο. ηρθε λοιπον η παραγγελια απο τη γιαγιακα, κ η φωτο αντικατασταθηκε αμεσα! της βαλαμε κ τον παππου διπλα για να εχει κ παρεα :P

Είναι παρήγορο να βλέπεις αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή στον ύπνο σου. Τις περισσότερες φορές αυτά τα πρόσωπα μας προειδοποιούν ή μας δείχνουν την αγάπη και την προστασία τους.

χμμμμ να σας πω εδω οτι καποια τα διαβασα καπως επιφανειακα κ δεν ειδα ολα τα λινκ που παραθετετε!

θα μεινω μετεξεταστεα;;; :tongue:

Θα είσαι στην ίδια αίθουσα με τη Χριστίνα και θα δώσετε μαζί εξετάσεις. Το αν θα μείνεις μετεξεταστέα ή όχι θα το κρίνει η επιτροπή μας. Θα δούμε.:-P :razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...