Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Bαλε να ακουσουμε κατι! Αντε, αντι αμερικαν μπαρ, ας το κανουμε καλυτερα Havana club!!!

Τί να πρωτοβάλω...

Εγώ πάντως όταν είμαι πολύ πεσμένη,τέτοια ακούω και μου φτιάχνουν κάπως το κέφι.Μου θυμίζουν και παλιές καλές εποχές...

http://www.youtube.com/watch?v=zuVlxd68Mas

Δεν βάζω άλλα,γιατί είμαι εντελώς off...

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΕΦΟΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΡΩΗΝ ΝΕΚΡΟΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ!!!

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF3.jpg

Μια ξεχωριστή εμπειρία:

"Το 1975 ο Dannion Brinkley κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ένας κεραυνός χτύπησε την τηλεφωνική γραμμή, στέλνοντας χιλιάδες βολτ μέσα στο κεφάλι και το σώμα του. Η καρδιά του σταμάτησε και στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος του και στην συνέχεια εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου, καλύφθηκε με ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία..

Είκοσι οκτώ (28 ) λεπτά μετά ξύπνησε! Αυτή είναι η

μεγαλύτερη κλινικά τεκμηριωμένη επιθανάτια εμπειρία που έχει καταγραφεί.

Αργότερα είπε πως τον χρόνο που ήταν νεκρός είχε μπει σε μια διαδικασία προσωπικής κρίσης περνώντας μέσα από μια σήραγγα που στο βάθος είχε ένα λαμπρό φως. Κατά την διάρκεια της αυτοκριτικής του παρουσιάστηκε μια αλληλουχία από μελλοντικά γεγονότα που θα επηρέαζαν τον κόσμο παγκοσμίως. Τα γεγονότα αυτά θα συνέβαιναν έως το 2014 και συγκεκριμένα μεταξύ 2011 και 2012.

Συγκεκριμένα μιλάει για την επιστροφή ενός ενεργειακού συστήματος που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό αλλά κανένας δεν γνώριζε και θα καταλήξει σε μια ηλεκτρομαγνητική μετατόπιση των πόλων της Γης μεταξύ 2012 και 2014. Η όλη διαδικασία θα δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε η ανθρωπότητα να αλλάξει την συνείδηση της."

Αυτή είναι η ιστορία του Dannion Brinkley και την υποστηρίζει δεκάδες χρόνια τώρα. Υπάρχει περίπτωση να βίωσε αυτήν την μοναδική εμπειρία;

UKU0m2Sx4YM

Η ΝΑΣΑ έχει προειδοποιήσει εδώ και 2 χρόνια για ισχυρές ηλιακές καταιγίδες το 2012 που πιθανόν μας "στείλουν" στον Μεσαίωνα! (ολόκληρο το άρθροhttp://worldjudge2012.blogspot.com/2010/10/2012.htmlκαι αν δεν το έχετε διαβάσει καλό θα είναι να το κάνετε πριν συνεχίσετε).

Ο Ρώσος επιστήμονας αστροφυσικός Αlexey Dmitriev υποστηρίζει πως οι μεταβολές αυτές, θα είναι πολύ χειρότερες απ'αυτές που προειδοποιεί η NASA!!!

Ανέλυσε τις αυξανόμενες αλλαγές στα μετεωρολογικά και σεισμολογικά φαινόμενα, καθώς και τις πρόσφατες αλλαγές στο γήινο μαγνητικό πεδίο. Επίσης μελέτησε τις ηλιακές μεταβολές, και τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και τα μαγνητικά πεδία όλων των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Παρατήρησε πως η δέκα φορές μεγαλύτερη αύξηση στο στρώμα του Ήλιου δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα εισέρχεται σε μια περιοχή που ο Dmitriev ονομάζει ενεργειακό σύννεφο φωτονίων (the unkonwn alien photon belt) και ευθύνεται για τις αλλαγές. Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης σφαιρών πλάσματος στην ατμόσφαιρα, είναι ένα σημάδι για τον επικείμενο «μετασχηματισμό της Γης», περιλαμβάνοντας διαδικασίες με αλληλεπιδράσεις πέρα από το τρισδιάστατο κόσμο.

Επιπλέον στις 14 Ιουλίου 2010 επιστήμονες της ΝΑSΑ ανακάλυψαν ότι το ηλιακό μας σύστημά περνά μέσα από ένα διαστρικό ενεργειακό νέφος αερίων, το οποίο διαταράσσει τον Ήλιο. Σε συνδυασμό με την μετακίνηση και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης, θα είμαστε ουσιαστικά απροστάτευτοι σε μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη με όλα τα επακόλουθα..

Και ξαναλέμε υπάρχει ήδη έκθεση της ΝΑSΑ που προειδοποιεί για ηλιακή καταιγίδα άνευ προηγουμένου.

Είναι δυνατόν η προειδοποίηση της ΝΑΣΑhttp://ellania.pblogs.gr/2011/06/ti-xerei-h-nasa-kai-proeidopoiei-ton-kosmo-binteo.html

να οφείλεται για το επικείμενο γεγονός;

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Διαφημίσεις

Σκιεροί

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF1.jpg

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο εύκολο να εξηγηθεί. Δεν είναι το ίδιο με την ( ΣΚΙΑ ) σκιερούς τα ονόμαζαν επί Βυζαντίου και αργότερα επί Τουρκοκρατίας τα ονόμασαν σκοτεινούς. Στο Βυζάντιο πίστευαν ότι είναι δαιμόνια τα όποια ηταν πάρα πολύ γρήγορα σε ταχύτητα και όπου εμφανιζόντουσαν έπεφτε λοιμός ή ακόμη και θάνατος. Στην Τουρκοκρατία κατά έναν περίεργο τρόπο οι μόνοι που τα έβλεπαν ήταν οι ληστές και οι αρματολοί στα βουνά επάνω!! Από μια επιστολή του

λήσταρχου Λαφούση προς τον πάτερα ιερομόναχο Θεόφιλο του γράφει τα εξής ( …..Αγιε πατέρα τα άρματα τα τελευταία είναι ούλα καλά η μπαρούτι και τα βόλια ακόμα καλύτερα μετην ευχών του θεού μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ θα χύσωμεν το αίμα μας για την λευτεριάν. Το ασκέριμ είναι ακόμα ανήσυχο από τα σκοτηνάρια να μας γράψεις καμίαν προσευχήν του Κυρίου μας μήπως και φύγουν τα αναθεματισμένα. Εγώ ο ίδιος τα είδα με τα μάτιαν μου που έβγαιναν φυσούνια από τον μέγαν κάρκαρον στον μέγαν κάμπο της Μονεμβασιάς. Μαύρα σαν το σκότος είναι το κορμίν τους και τους αρέσει να κρύβονται στας σκιάς των βράχων μέσα στο σκότος. Δεν είναι ψηλά παρά όσο ένα παιδαρέλι 10 ετών. Χτικιάρικα και αδύνατα τα προσώπων τους δεν φαίνεται καθόλου από την σκοτείνια που έχουν πάνων τους. Εμάς δεν μας πειράζουν μα τα ζωντανά την επομένην το πρωί είναι μερικά από αυτά μελανιασμένα και τουμπανισμένα λες και έχουν πεθάνει μέρες. Τα άρματα δεν τα χαλάνε αλλά ούτε τα λαβώνουν για αυτό σου λέγω Άγιε πάτερα να μας δώσεις μιαν προσευχήν να διώξουμε τα σκιεράν σκοτηνάρια από τα μέρην μας …. ) Η επιστολή αυτή γράφτηκε και στάλθηκε στις 17/6/1819, η συγκεκριμένη επιστολή με σφραγίδες του Ιωάννη Λαφούση βρίσκεται στο Άγιο Όρος συγκεκριμένα στην μονή Εσφυγμένου. Για να την δείτε θα πρέπει να πάρετε αδεία πρώτα από την μονή της Ουρανούπολης για να μπείτε στο Άγιο Όρος και κατόπιν να πάρετε αδεία από την μονή Εσφυγμένου γιατί είναι αυτόβουλο μοναστήρι!! Αν σας δεχτούν βρείτε το βιβλιοθηκάριο και φύλακα της και ζητήστε του να σας την δείξει. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να την διαβάσετε γιατί απαγορεύετε να την ακουμπήσετε με τα χέρια σας. Αν βρεθείτε εκεί ρίχτε και μια ματιά και σε άλλες επιστολές φημισμένων λήσταρχων από το 1815 έως και το 1927!!!

Ο νεκρός φίλος μου

crying.jpg

Γειά σας. Θα ήθελα να σας πω κι εγώ για τον νεκρό μου φίλο τον Αλέξανδρο. Με τον Αλέξανδρο μεγαλώσαμε μαζί. Ήμασταν γείτονες και οι γονείς μας είχαν και έχουν μία πάνω από φιλική σχέση μεταξύ τους. Ήμασταν και οι δύο μοναχοπαίδια και έτσι ο ένας έβλεπε στα μάτια του άλλου τον αδερφό που δεν είχε. Ήμασταν σαν αληθινά αδέρφια και αποκαλούσαμε ο ένας τον άλλον ως αδερφάκι.

Όταν τελειώσαμε τον στρατό μας αγόρασαν οι γονείς μας από μία ίδια μηχανή και περνούσαμε τον καιρό μας ξένοιαστα κάνοντας όλη μέρα και νύχτα βόλτες. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο ( στις 7 του μήνα) είχαμε βγεί το μεσημέρι για καφέ σε ένα γειτονικό χωριό και στον δρόμο για τον γυρισμό ο Αλέξανδρος με προσπέρασε με την μηχανή του και άρχισε να τρέχει κοροϊδεύοντας με ότι πάω σαν κότα. Εγώ του έβγαλα την γλώσσα μέσα από το κράνος αλλά αυτός άνοιξε κι άλλο ταχύτητα και με άφησε πίσω νομίζοντας ότι θα τρέξω κι εγώ για να τον φτάσω. Εγώ έμεινα πίσω όμως γιατί δεν ήθελα να τρέξω και είπα ότι θα τον προλάβω όταν φτάσουμε στο χωριό.

Μετά από ένα χιλιόμετρο είδα πάνω στον δρόμο ένα αυτοκίνητο με αναμμένα τα αλάρμ και δύο άτομα έξω από το αυτοκίνητο. Έκοψα ταχύτητα και είδα αυτό που δεν πίστευα ότι θα δω. Είδα την μηχανή του Αλέξανδρου στα χωράφια και έναν τρίτο να τρέχει προς τα εκεί. Σταμάτησα και έτρεμα αλλά έτρεχα με όσο κουράγιο είχα προς τον φίλο μου. Ήταν πεσμένος 20 μέτρα πιο πέρα και γυρισμένος ανάσκελα. Ο κύριος που είχε το αυτοκίνητο έπαιρνε τηλέφωνο το ασθενοφόρο και με ρώταγε αν τον ξέρω. Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Έτρεμα. Πήγα από πάνω του και είδα ότι είχε αίμα στο στόμα του και είχε γδαρθεί στα χέρια και στα πόδια. Ήταν αναίσθητος. Ήρθε το ασθενοφόρο και πήγαμε στο νοσοκομείο. Ειδοποίησα τους γονείς του και τους δικούς μου και ήρθαν όλοι εκεί. Τον έβαλαν στην εντατική μετά από μία επέμβαση και μας είπαν ότι είναι άσχημη η κατάσταση του.

Εγώ έκλαιγα όλη μέρα. Πήγαινα το πρωί στο νοσοκομείο μήπως μπορέσω να τον δω και να μάθω νέα αλλά οι γιατροί άφηναν μόνο έναν να μπαίνει μέσα για πέντε λεπτά και έμπαινε η μητέρα του. Μία μέρα μπήκα κι εγώ μαζί της κρυφά και τον είδα. Ήταν σαν να κοιμάται. Οι μέρες περνούσαν κι εγώ έκλαιγα και παρακαλούσα τον θεό και τους αγίους να τον κάνουν καλά αλλά η κατάσταση του ήταν σταθερή.

Μετά από μία εβδομάδα από το ατύχημα είχα πάει μόνος μου σε ένα σημείο που συνηθίζαμε να πηγαίνουμε με τον Αλέξανδρο και να μιλάμε για διάφορα πράγματα. Αυτό το σημείο είναι ένας λόφος ψηλός που ο χωματόδρομος σε αφήνει κάτω από αυτόν. Κάθισα στα βράχια και έκλαιγα για τον φίλο μου. Προσευχόμουν και παρακάλαγα τον θεό να τον βοηθήσει με όλη μου την καρδιά. Σε κάποια στιγμή άκουσα βήματα και τον θόρυβο που κάνουν τα ξερά χόρτα όταν κάποιος πατάει πάνω τους. Σκέφτηκα ότι κάποιος είναι και σκούπισα να δάκρυα μου για να μην με δεί να κλαίω.

Σήκωσα το κεφάλι μου προς το σημείο του δρόμου και τότε είδα να έρχεται προς το μέρος μου ο Αλέξανδρος. Τα έχασα. Πετάχτηκα επάνω και έκανα να πάω να τον αγκαλιάσω αλλά πάγωσα όταν σκέφτηκα ότι μόλις πριν από μία ώρα είχα γυρίσει από το νοσοκομείο που έχουν τον Αλέξανδρο. Κοκάλωσα και έμεινα να τον κοιτώ που ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν ντυμένος με τα ρούχα που φόραγε όταν έπεσε με την μηχανή. Σκεφτόμουν πως είναι όνειρο αλλά είχα τις αισθήσεις μου και ένοιωθα φόβο και κρύο στην πλάτη μου.

Ο Αλέξανδρος συνέχισε να περπατά και έφτασε μπροστά μου. Στάθηκε και με κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια μου. Ψέλλισα… Αλέξανδρε…αλλά δεν μου απάντησε. Έβαλε το χέρι του στην τσέπη του και έβγαλε κάτι που το κρατούσε μέσα στην χούφτα του. Άπλωσα το χέρι μου και μου άφησε απαλά μέσα στην παλάμη μου τον αγαπημένο του αναπτήρα zippo που είχε χαραγμένα πάνω του τα αρχικά του.

Πάγωσε το χέρι μου από το κρύο μέταλλο και κόντεψα να τον πετάξω κάτω. Τον κράτησα όμως και συνέχισα να τον κοιτώ. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Ο Αλέξανδρος μου σήκωσε το χέρι σαν να με χαιρετούσε και με προσπέρασε περπατώντας. Γύρισα από την άλλη και του είπα…-Που πας; ….Αλλά και πάλι δεν μου απάντησε. Άρχισε να χάνετε από τα μάτια μου ώσπου έσβησε εντελώς.

Έπεσα στο χώμα και άρχισα να κλαίω με φωνή και να σφίγγω τον αναπτήρα που μου είχε δώσει. Την μέρα του ατυχήματος τον είχε μαζί του. Τον θυμάμαι πάνω στο πακέτο με τα τσιγάρα του. Έμεινα εκεί στον λόφο μέχρι που άρχισε να βραδιάζει και πήρα τον δρόμο για το σπίτι. Στον δρόμο με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο για να δεί τι κάνω και του είπα ότι σε πέντε λεπτά θα είμαι εκεί. Όταν πήγα σπίτι μου είπαν ότι τους πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του Αλεξάνδρου και ότι ο φίλος μου πριν από μία ώρα έπαθε μία επιπλοκή και ξεψύχησε.

Ξέσπασα πάλι σε κλάματα και όλοι προσπαθούσαν να με ηρεμίζουν. Θα έδινα και την ζωή μου για να ζήσει ο φίλος μου. Πήγα στην κηδεία του την επόμενη μέρα και μετά πήγα και πάλι στον λόφο που τον είχα δεί την προηγούμενη μέρα μήπως και τον συναντήσω πάλι. Όμως δεν ήρθε. Δεν τον είδα ποτέ ξανά από τότε. Πηγαίνω εκεί ακόμα και τώρα με την ελπίδα πως θα τον ξαναδώ αλλά μάταια.

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε και ακόμα μου λείπει τρομερά ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος. Ας είναι καλά εκεί που είναι, μόνο αυτό θέλω.

Έγραψα την ιστορία μου όχι γιατί θέλω να με πιστέψετε ότι τα έζησα όλα αυτά που σας είπα, αλλά γιατί πιστεύω ότι αυτό ήθελε να μου πεί ο Αλέξανδρος. Ότι δεν τελειώνουν όλα με τον θάνατο.

Σας Ευχαριστώ.

Τί να πρωτοβάλω...

Εγώ πάντως όταν είμαι πολύ πεσμένη,τέτοια ακούω και μου φτιάχνουν κάπως το κέφι.Μου θυμίζουν και παλιές καλές εποχές...

http://www.youtube.com/watch?v=zuVlxd68Mas

Δεν βάζω άλλα,γιατί είμαι εντελώς off...

Οντως σε ταξιδευουν σε αλλες εποχες. Θυμηθηκα την ταινια, το Mambo kings!

Και ξαναλέμε υπάρχει ήδη έκθεση της ΝΑSΑ που προειδοποιεί για ηλιακή καταιγίδα άνευ προηγουμένου.

Είναι δυνατόν η προειδοποίηση της ΝΑΣΑhttp://ellania.pblogs.gr/2011/06/ti-xerei-h-nasa-kai-proeidopoiei-ton-kosmo-binteo.html

να οφείλεται για το επικείμενο γεγονός;

Oλο προειδοποιησεις ειναι οι Αμερικανοι τελευταια. Λετε να αμολησουν ζομπι και να πουν οτι φταιει η ηλιακη καταιγιδα?:tongue:

Καλημερα σας!

age.png age.png

Μια τρομακτική προφητεία, ολοκληρωμένη κατά 99%

492px-Fra_Angelico_031.jpg

Γεννήθηκε το 1094μχ στο Αλμαρ. Ήταν ένας μεταρυθμιστής της καθολικής εκκλησίας. Όλα άρχισαν όταν σε μια επίσκεψη του στην Ρώμη είδε ένα όραμα.. Πέρασαν μπροστά απο τα μάτια του πολλές και διάφορες Λατινικές φράσεις, όπου ανάμεσα σ αυτές εμφανίστηκαν τα ονόματα απο 111 πάπες που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία μέχρι το τέλος του κόσμου.

Πολλές απο τις φράσεις ήταν..

πολύ ακριβείς όσον αφορά το αποτέλεσμα, για παράδειγμα Ο Τζον ο 23ός "ο 110ός πάπας της προφητείας" αναφέρεται ως "Pastor Et Nautam δηλαδή Παπάς και Ναυτικός". Πρίν γίνει Πάπας το 1958 ήταν ναυτικός στην Βενετία.

Ο Πόλ ο 6ός αναφέρεται ως "Flos Floram το λουλούδι ανάμεσα στα λουλούδια" το σύμβολο του είναι ο κρίνος ανάμεσα σε άλλους κρινους...

Ο Τζον ο 2ός αναφέρεται "De labor e solis" που σημαίνει ο γιός της έκλειψης. Ήταν ο μόνος ποντίφικας στην λίστα που γεννήθηκε κατα την διάρκεια μιας έκλειψης ηλίου

Και ο τελευταίος πάπας Gloria Olivae απο την δόξα της ελιάς..

Ο Μαλαχίας μετά την μεγάλη λίστα των διαδόχων, είπε μια τελευταία φράση. Αυτήν την φορά όμως δεν είχε αριθμό..

"Κατά την διάρκεια της μεγάλης καταδίωξης, η θέση της ιερής ρωμαικής εκκλησίας, θα καταληφθεί απο τον Πέτρο τον Ρωμαίο που θα ταίσει τον άμβωνα με πολλά δεινά. Μετά απο αυτό η ιερή πολη της Ρώμης θα καταστραφεί και η τρομακτικη ΚΡΙΣΗ θα κρίνει τους ανθρώπους του.. ΤΟ ΤΕΛΟΣ."

Άραγε ο προφήτης Μαλαχίας περιέγραφε το τέλος της Ρώμης, το τέλος της εκκλησίας ή το τέλος του κόσμου? Θα είναι άραγε ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο τελευταίος ποντίφικας αυτός δηλαδή που θα διαδεχθεί τον υπάρχον Πάπα?

Είναι πραγματικά απίστευτο που μπόρεσε και προφήτεψε όχι μόνο την σειρά με την οποία θα διαδεχόντουσαν ο ένας μετά τον άλλον, αλλά έδωσε και λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την ζωή τους, πράγμα που μας αφήνει άφωνους.

Ο Τζων ο προηγούμενος Πάπας ήταν ο 110ός της λίστας..

Μία ιστορία για γερά νεύρα..

Στην Ινδία εμφανίστηκε ένα άρθρο που έγραφε πως: Όταν οι καρδινάλιοι πήγαν στην Ρώμη για να εκλέξουν νέο Πάπα εμφανίστηκε ένας άντρας που προσέγγισε τους καρδιναλίους και τους συμβούλεψε να εκλέξουν κάποιον που θα είναι μεγάλος πνευματικός ηγέτης, κάποιον που θα προσεγγίζει τους νέους, κάποιον που θα κάνει την εκκλησία ισχυρή.. αλλά σας προειδοποιώ να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα λόγια μου.. ΝΑ ΜΗΝ εκλέξετε κάποιον που θα έχει σχέση με την ΕΛΙΑ, γιατί το στοιχείο της προφητείας του Μαλαχία ήταν Gloria Olivae Η δόξα της ελιάς..

200px-BentoXVI-30-10052007.jpgΌπως έγινε η εκλογή και βγήκε ο σημερινός πάπας ο καρδινάλιος Ράτσινγκερ απο την Γερμανία.

Τότε αμέσως όλοι σκέφτηκαν, πως δέν πρέπει να ανησυχούν γιατί το όνομα του δεν έχει καμία σχέση με την Ελιά..

Τώρα η προσοχή όλων είχε χαλαρώσει και πλέον περίμεναν να μάθουν ποιό όνομα θα διάλεγε..Ακουγόντουσαν διάφορα ονόματα οπως ο Πάπας Τζών ο 23ος, ή Τζών Πόλ ο 2ός...κ.ο.κ

Είναι σημαντικό να διαλέξει ένα όνομα ο Πάπας που θα τον αντιπροσωπεύει. Έτσι την επόμενη ημέρα διάλεξε το όνομα που όλοι ξέρουμε Πάπας Βενέδικτος* ο 16ός.

*"Ο Βενέδικτος της Νούρσια ή Άγιος Βενέδικτος για τους καθολικούς και τους ορθόδοξους ήταν ο ιδρυτής του τάγματος των Βενεδικτίνων μοναχών και γενικότερα του δυτικού μοναχισμού.

Αγιοποιήθηκε το 1220 απο την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία. (πηγή wikipedia)."

Το τάγμα των Βενεδικτίνων μοναχών χρησιμοποιούσε ένα σύμβολο..Αυτό το σύμβολο δεν ήταν άλλο απο το δέντρο της Ελιάς!

Η προφητεία βγήκε αληθινή..

Ο Μαλαχίας προέβλεψε με τρομακτική ακρίβεια 111 Πάπες.

Ο συγκεκριμένος πάπας εκλέχτηκε στην ηλικία των 75χρόνων και αυτό έγινε γιατί δεν ήθελαν πάπα που να κυβερνά τόσο πολύ όσο ο προηγούμενος.

Άραγε η προφητεία θα ολοκληρωθεί; Aν ναι.. τι μας περιμένει και πότε;

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: Μια τρομακτική προφητεία, ολοκληρωμένη κατά 99% http://worldjudge2012.blogspot.com/2010/09/99.html#ixzz1PfIw0tGC

Under Creative Commons License: Attribution

age.png age.png

KOYΦΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ή ΚΑΙ ΜΕΣΑ;

images.jpgΥπάρχουν ενδείξεις πως από άποψη σεισμικής και ηφαιστειογενή η Σελήνη αντιπροσωπεύει πραγματικά ένα νεκρό κόσμο. Όταν το διαστημόπλοιο Απόλλων 14 έριξε τον τρίτο όροφο του με ορμή στη Σεληνιακή επιφάνεια, η Σελήνη αντέδρασε σαν μια μεγάλη καμπάνα.

[/url]Καταγράφτηκαν παλμικές δονήσεις διάρκειας τριών περίπου ωρών που έφτασαν σε βάθος 28-32 χιλιόμετρων. Όταν κατά την αναχώρηση του ίδιου διαστημόπλοιου από το Σεληνιακό έδαφος απερρίφθη η σεληνάκατος, προκλήθηκαν νέες δονήσεις που κράτησαν ενενήντα περίπου λεπτά.

Aπό άποψη βιολογική τίποτε δεν αποκλείει την ύπαρξη ζωντανών όντων στο εσωτερικό της Σεληνιακής σφαίρας. Η Σελήνη είναι ένας τόπος χωρίς ατμόσφαιρα, χωρίς άνεμους και διαβρωτικές δυνάμεις. Ωστόσο ικανότατοι παρατηρητές διαπίστωσαν σημαντικές αλλαγές πάνω στην επιφάνεια της. Παρατηρήθηκαν παράξενα αντικείμενα, (άνω των 700), παράξενες συσκευές σε σχήμα πυραμίδας η κώνου αλλά και ένας μυστηριώδης τετραγωνισμένος μονόλιθος. Ο Άρθουρ Κλαρκ τον παρουσίασε στην ταινία του ''Οδύσσεια του διαστήματος'', στις πρώτες σκηνές. Παρατηρήθηκαν Φώτα και φωτεινά στίγματα. Εκτός από εμφανίσεις όμως υπάρχουν και εξαφανίσεις. Ο αστρονόμος Μάνταλερ παρατήρησε τέσσερα μεγάλα τείχη που δημιουργούσαν ένα αινιγματικό τετράγωνο. Μέσα σ' αυτό υπήρχε ένας αινιγματικός σταυρός. Όλα αυτά εξαφανίστηκαν.

Ραδιοεκπομπές από το εσωτερικό της Σελήνης.

Στα τέλη της δεκαετίας του 30 ο Γκρότε Ρέμπερ, της εταιρείας Μπέλ συνέλαβε ραδιοφωνικά μηνύματα από τη Σελήνη. Δυστυχώς το επεισόδιο αυτό χαρακτηρίστηκε απόρρητο και απαγορεύτηκε η δημοσίευση του. Προλάβαμε όμως να μάθουμε πως οι Ραδιοεκπομπές προέρχονταν από το εσωτερικό και όχι από την επιφάνεια της Σελήνης. Αρκετοί ερασιτέχνες αστρονόμοι συνέλαβαν σήματα από τη Σελήνη στα 1927, 1928 και 1934 με δική τους κατασκευής ραδιοτηλεσκόπια. Στα 1935 συνέλαβαν παρόμοια μηνύματα οι Μαρόνι και Τσέλσα. Στα 1956 οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Οχάιο δήλωσαν ότι συνέλαβαν ένα είδος κωδικοποιημένου μηνύματος από την Σελήνη.

Οι αστροναύτες, όταν ταξίδευαν προς τη Σελήνη, άκουσαν από το σύστημα εσωτερικής επικοινωνίας, μια παράξενη μουσική. Ο Γάλλος συγγραφέας Ρομπέρ Σαρού ισχυρίστηκε πως ο αστροναύτης Αλ Γουώρντεν τη στιγμή που περπατούσε στη Σελήνη, άκουσε μια σειρά από ανεξήγητες λέξεις. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Σαρού το αινιγματικό μήνυμα έλεγε: "ΜΑΡΑ (η ΛΑΜΑ) ΡΑΜΠΙ ΑΛΑΡΝΤΙ ΝΤΙΝΤΙ ΕΝΤΑΒΟΥΕΡ ΕΣΑ ΚΟΥΝΣ ΑΛΙΜ".Το μήνυμα μέχρι στιγμής παραμένει αμετάφραστο, οι αρχαίες όμως παραδόσεις μιλούν για έναν κόσμο κρυμμένο στο εσωτερικό της Σελήνης. Εάν κάποια μέρα πέσουν στα χέρια μας αρχαία Ελληνικά κείμενα θα ανακαλύψουμε όχι μόνο τη γλώσσα των μηνυμάτων, αλλά θα επιβεβαιωθεί ταυτότητα των εχθρικών αυτών κατοίκων της Σελήνης που εκπέμπουν μηνύματα μαζικής υστερίας σε πάνω από εκατό συχνότητες για αντίστοιχες γλώσσες του πλανήτη Γη.

Η επίδραση της Σελήνης στα αισθήματα του ανθρώπου.

Από τα αρχαία χρόνια η Σελήνη υπήρξε πηγή ποιητικής έμπνευσης και αντικείμενο θείας λατρείας. Στην Αίγυπτο και τη Σύρια λατρεύονταν ως Αστάρτη (από την Ελληνική λέξη Αστήρ) που ήταν μια ωραία Θεά. Οι εβραίοι την ονόμαζαν Ασταρώθ η βασίλισσα των ουρανών και από την συνήθεια τους να μισούν ότι δεν θεωρούν δικό τους την βεβήλωσαν. Οι Έλληνες την λάτρευαν σαν Θεά του νυκτερινού φωτός.

Οι Ρωμαίοι την λάτρευαν ως Selene η Diana. Οι 'Αραβες, οι Ινδοί, οι Ίνκας, οι Αζτέκοι, οι Σκανδιναβοί και κάποιες φυλές των νησιών του Ειρηνικού, στο πρόσωπο της Σελήνης έβλεπαν έναν Θεό, επειδή γνώριζαν την μεγάλη δύναμη που έχει το ουράνιο αυτό σώμα, που δεν είναι πλανήτης αλλά διαστημικό σκάφος. Από το εσωτερικό της Σελήνης καταγράφτηκαν εκπομπές διανοητικού έλεγχου σε πάνω από 100 συχνότητες που εκπέμπουν συνθήματα μαζικής υστερίας σε ανάλογες γλώσσες του πλανήτη. Τα συνθήματα αυτά περιλαμβάνουν εντολές για θρησκευτική, πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική συμπεριφορά προς τα έθνη του πλανήτη. Επίσης συμπεριλαμβάνονται εντολές στρατηγικής και γεωπολιτικής φύσεως. Μια από τις πιο πετυχημένες και συντονισμένες εκπομπές έλεγχου του νου που χρησιμοποίησε και το στοιχείο της μαζικής υστερίας ήταν το γνωστό συγκρότημα " The Beatles ".

Τηλεπαθητικά μηνύματα.

Οι συχνότητες που παράγονται από το εσωτερικό της Σελήνης, προέρχονται από συνομιλίες όντων. Ο θώρακας όμως των τριάντα δυο χιλιομέτρων μετάλλου, κράματος τιτανίου, χρωμίου, σιδήρου, νικελίου, υτρίου, ζιρκονίου, μολυβδενίου, ρουθηνίου, παλλαδίου, αν και θεωρητικά είναι καλός αγωγός ηχητικών κυμάτων, παρουσιάζει μεγάλη απορρόφηση με αποτέλεσμα η Σελήνη να βγάζει στο εξωτερικό της μόνο κραδασμούς-συχνότητες από τη λειτουργία των βαρέων μηχανικών εγκαταστάσεων του εσωτερικού της.

Οι επικοινωνίες μεταξύ της Σελήνης και των σκαφών της αλλά και των σκαφών μεταξύ τους, δίνουν σαν γλώσσα επικοινωνίας την γενέτειρα της Εβραϊκής γλώσσας, την Μογγολική. Με πολύπλοκο συντακτικό και αυξημένο λεξιλόγιο. Είναι αδύνατον να μεταφραστεί ο όγκος αυτός του άγνωστου λεξιλογίου. Υποθέτουμε ότι είναι τεχνικοί όροι και γενικευμένες έννοιες που λείπουν από το σημερινό Μογγολικό λεξιλόγιο, διότι η γνώση και η νοημοσύνη των γήινων που χρησιμοποιούσαν τη γλώσσα αυτή δεν επέτρεπε την κατανόηση τους.

Οι ανωτέρω ραδιοεπικοινωνίες καταγράφηκαν σε τηρεί μορφές εκπομπής: Γραμμική εκπομπή μιας διαστάσεως που αντιστοιχεί στις δικές μας ραδιοφωνικές εκπομπές, επιφανειακή εκπομπή δυο διαστάσεων που αντιστοιχεί στις δικές μας τηλεοπτικές εκπομπές και ογκομετρική εκπομπή τριών διαστάσεων που δεν αντιστοιχεί σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δεκτές που "οδηγούνται" από κεραία. Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη διαθέτουν για τις μεταξύ των επικοινωνίες πομπούς και δεκτές στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Τέτοιες "τρίτης κατηγόριας" εκπομπές έχουν καταγράφει σε οπτικοακουστικούς "διάλογους" μεταξύ εσωτερικών πληρωμάτων Σελήνης και πληρωμάτων έξωθεν ευρισκόμενων σκαφών.

Η σύγκριση και αντιστοιχία των λέξεων- ήχων που συνοδεύουν την εκπομπή στερεοσκοπικών εκπομπών με τις εικόνες, έδωσαν την δυνατότητα στους γλωσσολόγους να ερμηνεύσουν μέχρι τώρα το 30% του ολικού λεξιλογίου που χρησιμοποιούν τα πληρώματα όλων των ειδικοτήτων στο εσωτερικό της Σελήνης. Το υπόλοιπο 70% είναι κατά μέγιστο ποσοστό κατανοητό, όχι σαν συγκεκριμένο λεξιλόγιο, αλλά σαν "στερεότυπο φρασεολόγιο" που αντιστοιχεί σε ορισμένες ενέργειες, προθέσεις, διαθέσεις, επεμβάσεις κ.λ.π. που παρατηρούνται στις εκπεμπόμενες εικόνες.

Οι Σοβιετικοί επιστήμονες υποστήριξαν πως ο κενός εσωτερικός χώρος ήταν γεμάτος από καύσιμα για τους κινητήρες, εργαλεία, όργανα ελέγχου και παρατήρησης. Ήταν ένα διαστημόπλοιο που ήταν ικανό να ταξιδεύει χιλιάδες και εκατομμύρια χρόνια στο διάστημα.

Τα όντα που το κατασκεύασαν το έκαναν από ανάγκη για να εγκαταλείψουν τον αρχικό κόσμο απ' όπου κατάγονται. Η νέα αυτή θεωρία στηρίζεται σ' ένα σύνολο ενδείξεων που χωρίζεται σε τέσσερις ομάδες:

1) Το αίνιγμα της καταγωγής της Σελήνης. Οι τρεις θεωρίες που ίσχυαν μέχρι πρόσφατα καταρρίφθηκαν αφού:

α) Η Σελήνη δεν αποτελούσε ποτέ μέρος της Γης από το οποίο να αποσπάστηκε

β) Η Σελήνη δεν σχηματίστηκε από το ίδιο σύννεφο σκόνης και αέριων που σχηματίστηκε η Γη, αφού δεν διαθέτει την ίδια χημική σύσταση εδάφους με τη γη,

γ) Η Σελήνη δεν μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη (θεωρία της ''προσέλκυσης'') αφού ένα τόσο μεγάλο σώμα είναι αδύνατον να μπει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες σε τροχιά γύρω από έναν τόσο μικρό πλανήτη.

2) Ενδείξεις για την κενότητα του εσωτερικού της Σελήνης. Υπάρχει μεγάλη διάφορα πυκνότητας ανάμεσα στη Γη και τη Σελήνη (3,33 gr.: cmm³ για τη Σελήνη και 5,5 gr.: cmm³ για τη Γη).

3) Ενδείξεις για την ύπαρξη εσωτερικού μεταλλικού περιβλήματος. Κάτω από τον εξωτερικό φλοιό υπάρχει εσωτερικός μεταλλικός φλοιός πάχους 32 χιλιόμετρων.

4) Ενδείξεις για ενισχύσεις στην εξωτερική επιφάνεια και τις σκοτεινές περιοχές. Σύσταση τους είναι το τιτάνιο, ο σίδηρος και σπάνια μέταλλα.

Δώδεκα ερωτήσεις που μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Σελήνη τοποθετήθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γη Ας ρίξουμε μια μάτια σ' αυτά τα ερωτήματα:

A) Γιατί η Σελήνη, που βρίσκεται τόσο κοντά μας, "παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αστρονομικά αινίγματα", σύμφωνα με την ομολογία των επισήμων εκπροσώπων της ΝΑΣΑ;

B) Γιατί διακεκριμένοι επιστήμονες ομολογούν πως αγνοούν την καταγωγή της Σελήνης; Ανάμεσα τους ένας φυσικός, τιμημένος με το βραβείο Νόμπελ, διακήρυξε: "καμία από τις εξηγήσεις που διαθέτουμε δεν είναι βάσιμη".

C) Γιατί ένας από τους ειδικούς της ΝΑΣΑ εξέφρασε την παρακάτω απίθανη διατύπωση: "Είναι πιο εύκολο ν' αποδείξουμε την ανυπαρξία της Σελήνης παρά την ύπαρξη της!"

D) Γιατί διακεκριμένοι επιστήμονες φτάνουν στο αστείο συμπέρασμα πως η Σελήνη δεν υπάρχει, εμπρός στην αδυναμία τους να εξηγήσουν την καταγωγή της;

E) Γιατί διακεκριμένοι επιστήμονες χαρακτηρίζουν τη Σελήνη σαν μια "κοσμική ανωμαλία της φύσης"; Κατά τη γνώμη τους, βρίσκεται πολύ μακριά κι έχει πολύ μεγάλο μέγεθος για να είναι "φυσικός" δορυφόρος της Γης.

F) Με βάση ποιες ενδείξεις αποκλείουν τη Σελήνη σαν φυσικό δορυφόρο της Γης ;

G) Γιατί οι επιστήμονες αρνούνται να παραδεχθούν τη θεωρία της "προσέλκυσης" της Σελήνης από την έλξη της Γης ;

H) Γιατί οι αστροφυσικοί υποστηρίζουν πως η Σελήνη δεν είναι δυνατό να μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη, χάρη και μόνο στη δύναμη της έλξης του πλανήτη μας ;

I) Γιατί η σχεδόν κυκλική τροχιά της Σελήνης αποτελεί μια προσθετή απόδειξη της "αφύσικης" παρουσίας της γύρω από τη Γη ;

J) Γιατί διακεκριμένοι επιστήμονες διατυπώνουν την άποψη πως η Σελήνη μπήκε σε κυκλική τροχιά, χάρη στην επέμβαση μιας "άγνωστης" δύναμης; Ποια ήταν η δύναμη αυτή;

K) Γιατί Σελήνη τοποθετήθηκε σε μια τέτοιο απόσταση από τη Γη, ώστε ο φωτεινός δίσκος της να είναι σε ίσο μέγεθος με το φωτεινό δίσκο του ήλιου; Πως είναι δυνατό να παρουσιάζει το φαινόμενο των εκλείψεων, μοναδικό στο ηλιακό μας σύστημα;

L) Γιατί οι πρόσφατες γνώσεις της τοποθέτησης τεχνητών δορυφόρων σε τροχιά γύρω από τη Γη μας οδηγούν στο εκπληκτικό συμπέρασμα ότι και η Σελήνη κάποτε "τοποθετήθηκε" από λογικά όντα στη σημερινή της τροχιά;

Όπως και να έχει η Σελήνη επί χιλιάδες χρόνια μαγεύει με τα απόκρα της.

πηγή: strange-files

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: KOYΦΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ή ΚΑΙ ΜΕΣΑ; http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/06/koy.html#ixzz1PfLtmbUV

Under Creative Commons License: Attribution

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...