Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Κουφετάκι πρέπει να μου διευκρινίσεις, από τις τρεις που έβαλες ποια είμαι εγώ; Έτσι για να έχω την ευκαιρία να με θαυμάσω βρε παιδί μου.

Παιδιά ο Λιαντίνης είναι από τα πιο μεγάλα μυστήρια. Ωραία θα ήταν να γνωρίζαμε κάποιον από τους συνεργάτες του, που υποθέτω ότι θα είχε εμπιστευτεί κάποια γεγονότα και μυστικά μαζί, για να μάθουμε κι εμείς, μη μείνουμε με την περιέργεια. Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα, θα αποκαλυφθεί έστω κι ένα μικρό μέρος της αλήθειας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.arcadiavoice.gr/news/%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-13-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84/

http://www.blackstate.gr/Alyta/Liantinis.htm

http://www.georgakopoulos.org/work/non-fiction-story/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7/

Κουφετάκι αυτές είναι δύο διευθύνσεις που σου δίνω για να διαβάσεις περιληπτικά για την υπόθεση Λιαντίνη. Γι' αυτόν δεν έλεγες ότι μας "έχασες"; Αν κατάλαβα λάθος, δεν πειράζει τα αφήνω για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι.

Μετά από έντιτ πρόσθεσα κι άλλη. Ειδικά η τελευταία περιέχει και το γράμμα (μάλλον ολόκληρο) που άφησε στην κόρη του τη μέρα της εξαφάνισής του.

μα φυσικα το κοκκινο με την μεση δαχτυλιδι και την 3μετρα γαμπα.κλ δεν σε αναγνωρισες απο πισω μπρε?!!!!!θα το ψαξουμε το θεμα η βικιπαιδια τον εχει παντος http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82

και εκει λεει οτι βρεθηκε η σορος το.οχι οτι ζει ακομη

edit http://archive.enet.gr/1998/06/04/on-line/keimena/greece/greece2.htm

921477wc2fyvv2y2.gif

http://www.arcadiavoice.gr/news/%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-13-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84/

http://www.blackstate.gr/Alyta/Liantinis.htm

Κουφετάκι αυτές είναι δύο διευθύνσεις που σου δίνω για να διαβάσεις περιληπτικά για την υπόθεση Λιαντίνη. Γι' αυτόν δεν έλεγες ότι μας "έχασες"; Αν κατάλαβα λάθος, δεν πειράζει τα αφήνω για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι.

πως με πιανεις ομως!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

οκ καλυφτηκα με την υποθεση του λιαντινη,ειναι νωρις ακομη να μαθουμε οτιδηποτε ισως του χρονου.καλος την ταρα.καλη η παρτιδα?εγω ευτχως εχω τα παιδια μου και παιζουμε που και που κανα ταβλακι γτ ο χαμπι δεν το χει αν και εκανα μεγαλες προσπαθειες να του μαθω δεν το θελει βρε παιδι μου.α εχω και στο κντ και παιζω και εκει.

921477wc2fyvv2y2.gif

Στο καινουριο μας σπιτι δεν υπαρχουν κουνουπια, και απολαμβανουμε ιδιαιτερα μπαλκονι και ταβλι οταν κοιμηθουν τα παιδια, δηλαδη μετα τα μεσανυχτα! Θα κανονισουμε να παιξουμε καμια μερα μαζι στο ιντερνετ!

age.png age.png

Στο καινουριο μας σπιτι δεν υπαρχουν κουνουπια, και απολαμβανουμε ιδιαιτερα μπαλκονι και ταβλι οταν κοιμηθουν τα παιδια, δηλαδη μετα τα μεσανυχτα! Θα κανονισουμε να παιξουμε καμια μερα μαζι στο ιντερνετ!

ax!nai teleia!!!!παω να ξαπλωσω μπας και κοιμηθω λιγακι(εχω τον μεγαλο διακοπες ηρθε αυτη η ηλικια με φιλους και προσπαθω αλλα ενα κατι τις το χω)οχι τπτ αυριο 6 το πρωι ντριιιινκγ δουλεια κλαψ!!!φιλια τα λεμε αυριο!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

TARA είσαι σούπερ τυχερή που δεν έχεις κουνούπια. Εμείς εδώ, με το ματ στην πρίζα τα κουνούπια τριγυρίζουν πάνω από το κεφάλι μας.

Καληνύχτα κοριτσάκια κι από μένα. Πάω κι εγώ για ύπνο γιατί αρχίζω να τα βλέπω διπλά από την κούραση.

Διαφημίσεις

Ολική έκλειψη Σελήνης στις 15 Ιουνίου ορατή από την Ελλάδα..!

eklupsiselinis+asfiktiko.jpg

Μία ολική έκλειψη Σελήνης, η πρώτη του 2011, η οποία θα είναι ορατή από ολόκληρη την Ελλάδα, καιρού επιτρέποντος, θα συμβεί το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου, καθώς η Γη θα παρεμβληθεί ανάμεσα στον ήλιο και το φεγγάρι, τυλίγοντας τον δορυφόρο της με τη σκιά της.

Η έκλειψη θα αρχίσει νωρίς το βράδυ, με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος της η Σελήνη να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον ορίζοντα και έτσι στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα- οι θεατές θα χάσουν τα πρώτα-πρώτα στάδια της έκλειψης, όμως στη συνέχεια θα μπορούν να τη δουν. Το καλύτερο μέρος παρατήρησης θα είναι με κατεύθυνση προς νότια - νοτιανατολικά.

Η Σελήνη αναμένεται να ανατείλει περίπου στις 20:50, η έναρξη της μερικής έκλειψης από τη σκιά της Γης θα αρχίσει περίπου στις 21:20 (η Σελήνη θα βρίσκεται σε γωνία μόλις πέντε μοιρών από τον ορίζοντα), ενώ η έναρξη της ολικής φάσης της έκλειψης θα είναι κατά τις 22:20 το βράδυ και η Σελήνη θα βρίσκεται σε ύψος περίπου 13 μοιρών.

Η ολική φάση της έκλειψης θα διαρκέσει επί σχεδόν 100 λεπτά (η τελευταία έκλειψη που ξεπέρασε αυτή τη διάρκεια είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2000), γεγονός που θα συμβάλλει στο να μπορέσουν οι παρατηρητές να δουν την ολική φάση και σε μεγαλύτερο ύψος. Η ολική φάση αναμένεται να τελειώσει λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται σε ύψος 24 μοιρών σε σχέση με τον ορίζοντα, ενώ η μερική φάση της έκλειψης θα τελειώσει μία ώρα αργότερα, λίγο μετά τη μία το βράδυ, με τη Σελήνη σε ύψος 27 μοιρών.

Η έκλειψη της Σελήνης είναι δυνατό να παρατηρηθεί ακόμα και διά γυμνού οφθαλμού, καθώς η παρατήρηση ούτε κάποιον κίνδυνο ενέχει ούτε απαιτεί ειδικό αστρονομικό εξοπλισμό. Το «σβήσιμο» του φεγγαριού από το νυχτερινό ουρανό θα επιτρέψει στους θεατές να δουν «με άλλα μάτια» τα αστέρια.

Όλο το φαινόμενο, εκτός από την Ευρώπη, θα είναι ορατό από την Ανατολική Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία και τη Δυτική Αυστραλία, ενώ άλλες περιοχές του πλανήτη θα δουν μόνο ένα μέρος του και άλλες, όπως η Βόρεια Αμερική, θα το χάσουν.

Μια δεύτερη ολική έκλειψη Σελήνης θα συμβεί φέτος, στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η επόμενη θα λάβει χώρα στις 27 Ιουλίου του 2018. Σε όλες τις περιπτώσεις, τόσο στις 15 Ιουνίου όσο και στις επόμενες, η έκλειψη θα είναι «κεντρική», δηλαδή το φεγγάρι θα διέλθει από το κέντρο της σκιάς της Γης. Είχε προηγηθεί μια μερική ηλιακή έκλειψη στις 4 Ιανουαρίου φέτος, που ήταν ορατή από τη χώρα μας.

Zougla.gr

Kαλημερα κοριτσια! Μπαλκονακι, μπυριτσα και ξηροκαρπια αποψε! Σε εφτιαξα κουφετακι!!!:tongue:

age.png age.png

Οι σημαντικότερες εμφανίσεις UFO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επειδη ειναι μεγαλο ποστ οποια θελει παταει λινκγ. http://periergaa.blogspot.com/2011/05/ufo.html

Καλημέρα!!Ευτυχώς που το '74 που γεννήθηκα εγώ,δεν αναφέρθηκε εμφάνιση UFO στην χώρα και έτσι δεν μπορεί να με υποψιαστεί κανείς!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kαλημερα κοριτσια! Μπαλκονακι, μπυριτσα και ξηροκαρπια αποψε! Σε εφτιαξα κουφετακι!!!:tongue:

Τα χάνω εγώ κάτι τέτοια; Εδώ τις καθημερινές χωρίς εκλείψεις και μυστήρια έχω τα μάτια στραμμένα στον ουρανό, δε θα τα έχω απόψε;

Καλημέρα!!Ευτυχώς που το '74 που γεννήθηκα εγώ,δεν αναφέρθηκε εμφάνιση UFO στην χώρα και έτσι δεν μπορεί να με υποψιαστεί κανείς!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχα χαχαχα χαχαχα

μ'εφτιαξες κοριτσαρα λεει!!!!βαλε και κανα σουβλακι και με αποτελιωνεις!!!!χααχαχαχαχα!!εγω λεω να παμε παραλια αν και αργα για τον μικρο,ομως ηξερα οτι σημερα θα γινει μετεωροβροχη αν γινει και εκλειψη φοβουμε δυο φαινομενα μαζι θα κατσω σπιτι θα αραξω σπιτι!!!!!

εγω το 73 αλλα δηλωνω αθωα!!!αλλοι τα κανανε

921477wc2fyvv2y2.gif

"Η εμπειρία κοντά στο θάνατο είναι πολύ σημαντική". Έχουμε ακούσει αρκετούς τολμηρούς γιατρούς τα τελευταία χρόνια να λένε αυτή τη φράση κάνοντας πολλούς από εμάς να...

[/url]απορούμε. Τι το σημαντικό κρύβει μία επιθανάτια εμπειρία; Τα λόγια όμως αυτά αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα όταν ακούγονται από μία έγκυο γυναίκα!

Η Υβέτ Σένσον, από τον Καναδά θυμάται...

"Ήμουν έγκυος, πριν 9 χρόνια. Ήταν ένα ωραίο ζεστό πρωινό του Απρίλη. Θα πηγαίναμε για πικνίκ με το σύζυγό μου αλλά αποφασίσαμε να μην πάμε γιατί δεν αισθανόμουν και πολύ καλά. Ξαφνικά άρχισα να χάνω αίμα, το είπα στον άντρα μου από το τηλέφωνο και πήγαμε στο νοσοκομείο.

Αισθάνθηκα ότι ο εαυτός μου έβγαινε από το σώμα μου. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και θυμάμαι τον σώμα μου να βρίσκεται στο ταβάνι και να κοιτάει κάτω "εμένα". Έτρεμα γιατί ήμουν σε σοκ. Ήταν σαν να υπήρχε στο δωμάτιο μια ξεχωριστή οντότητα. Στην πραγματικότητα ήταν μια ευχάριστη εμπειρία αλλά μετά, ξαφνικά, μία αίσθηση πανικού ήρθε ότι δε θα επέστρεφα πίσω".

"Με γύρισε πίσω η σκέψη ότι δεν θα έβλεπα ποτέ το μωρό μου!"

" Τρόμαξα και μόνο στη σκέψη ότιι δεν θα έβλεπα ποτέ το παιδί που είχα μέσα μου. Και μετά είδα ένα μπλε τούνελ, με κάτι μαύρες γραμμές και στριφογύριζε και εγώ “ταξίδευα” πάρα πολύ γρήγορα. Ένιωθα έναν απίστευτο πόνο που μου είναι πολύ δύσκολο να τον περιγράψω γιατί ταξίδευα πάρα πολύ γρήγορα και μην έχοντας καθόλου τον έλεγχο δεν ήξερα τι θα βρω στην επόμενη γωνία.

Ξαφνικά είδα αυτό το απίστευτα άσπρο φως, ένα πολύ λαμπερό φως, όχι εκτυφλωτικό, αλλά πολύ ευχάριστο και ελκυστικό. Είχα μία ακατανίκητη ανάγκη να πάω προς αυτό το φως. Τώρα πια πιστεύω ότι εκείνο το φως ήταν ο θάνατος. Ταξίδεψα λοιπόν μέσα σε αυτό το μαύρο τούνελ. Για μια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου, κοίταξα κάτω και είδα τον εαυτό μου μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Θεέ μου, ας έβλεπα τουλάχιστον το προσωπάκι του μωρού μου...Και μετά το σώμα μου κατέβηκε κάτω μπήκε ξανά μέσα στο σώμα μου, και ξύπνησα… Το μόνο που θυμάμαι ανοίγοντας τα μάτια μου είναι τα λόγια της νοσοκόμας: «Συγχαρητήρια! Κάνατε ένα πανέμορφο αγοράκι!»"

Τα "άσπρα όνειρα" του Άλεξ!

"Οι άνθρωποι μιλάνε για αυτήν την εμπειρία σαν να είναι μία εμπειρία κοντά στο θάνατο αλλά η δική μου αίσθηση είναι ότι είναι μία εμπειρία κοντά στη γέννηση. Από τη στιγμή που είχα αυτήν την επιθανάτια εμπειρία, υπήρχε στο μυαλό μου αυτή η αμφιβολία για το εάν ήμουν το μόνο άτομο που έζησα αυτήν την εμπειρία. Ένιωθα ότι και ο γιος μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...