Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο καφές στην Πεντέλη ωραίος θα ήταν αλλά βρε παιδιά εμένα μου πέφτει κομματάκι μακριά. Στον Υμηττό πού προτείνεις TARA;

Εγώ θα έλεγα ακριβώς δίπλα από την μεγάλη στρογγυλή πόρτα...ξέρετε, εκείνη που είναι στα 9μ.πάνω από την γη!!χαχαχα

Ναι, ναι ωραία ιδέα Χριστίνα. Αλλά πάλι είναι δύσκολο για μένα. Πού να ανέβω εκεί πάνω με τα πόδια εγώ η χοντρή. (ξέρεις αστειεύομαι, το μόνο σοβαρό στις δύο προτάσεις αυτές είναι ότι είμαι χοντρή)

Διαφημίσεις

Βανιλάκι σήμα όβερ ελήφθη. ;););):D:D:D:D

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με το καφεδάκι. Θα δείξει η συμμετοχή μάλλον.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν μια φίλη ανακάλυψε τις περιβόητες κάρτες και έχει κάνει ολόκληρη έρευνα

Παραθέτω ένα βιντεάκι που έστειλε,,,

"cogito,ergo sum"

Διάβασα κι αυτό το θέμα: "Αόρατη Ελλάδα. Τόποι απαγορευμένης πρόσβασης."

Κάποια πράγματα τα γνώριζα και άλλα όχι. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με κάνει λίγο δύσπιστη σε ορισμένα από τα αναφερθέντα (όχι σε μεγάλο μέρος), πάντως προσφέρει πολλά στοιχεία για διερεύνηση. Τα περισσότερα που λέει αν μη τι άλλο και πέρα απ' το αν είναι αληθινά ή όχι σε συναρπάζουν.

Διάβασα κι αυτό το θέμα: "Αόρατη Ελλάδα. Τόποι απαγορευμένης πρόσβασης."

Κάποια πράγματα τα γνώριζα και άλλα όχι. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με κάνει λίγο δύσπιστη σε ορισμένα από τα αναφερθέντα (όχι σε μεγάλο μέρος), πάντως προσφέρει πολλά στοιχεία για διερεύνηση. Τα περισσότερα που λέει αν μη τι άλλο και πέρα απ' το αν είναι αληθινά ή όχι σε συναρπάζουν.

Διάβασα και θυμήθηκα πάλι τον Λιαντίνη:?::?::?:

Θυμάσαι ????

Τι παράξενη εξαφάνιση αυτή....

"cogito,ergo sum"

Ναι, ναι ωραία ιδέα Χριστίνα. Αλλά πάλι είναι δύσκολο για μένα. Πού να ανέβω εκεί πάνω με τα πόδια εγώ η χοντρή. (ξέρεις αστειεύομαι, το μόνο σοβαρό στις δύο προτάσεις αυτές είναι ότι είμαι χοντρή)

Θα σε μαλώσω...δεν είμαστε χοντρές(πρόσεξες τον πληθυντικό?),αλλά παχουλοκομψές!!Έχει τεράααστια διαφορά!!

Διαφημίσεις

Ναι πράγματι. Όταν τον είχα δει στην τηλεόραση αποσπασματικά να διδάσκει, σκέφτηκα "τι τρελλός είναι αυτός βρε παιδί μου". Είχε λίγο τη λόξα του ψυχοπαθή. Όμως κατά βάθος θα πρέπει να είχε κάνει φοβερές ανακαλύψεις σχετικά με απόκρυφα αρχαία μυστικά που αφορούν τη ζωή και το θάνατο (κι όχι μόνο).

Θα ήθελα να μάθω τι απέγινε τελικά, με ποιο τρόπο εξαφανίστηκε, τι έγινε το σώμα του, (στο άρθρο λέει ότι δεν πέθανε, αλλά άφησε τον εαυτό του, τι εννοεί; ) αλλά κυρίως τι ανακαλύψεις έκανε και γιατί δεν ήθελε να μαθευτούν πριν περάσουν 7 χρόνια; Γιατί 7 χρόνια;

Ναι πράγματι. Όταν τον είχα δει στην τηλεόραση αποσπασματικά να διδάσκει, σκέφτηκα "τι τρελλός είναι αυτός βρε παιδί μου". Είχε λίγο τη λόξα του ψυχοπαθή. Όμως κατά βάθος θα πρέπει να είχε κάνει φοβερές ανακαλύψεις σχετικά με απόκρυφα αρχαία μυστικά που αφορούν τη ζωή και το θάνατο (κι όχι μόνο).

Θα ήθελα να μάθω τι απέγινε τελικά, με ποιο τρόπο εξαφανίστηκε, τι έγινε το σώμα του, (στο άρθρο λέει ότι δεν πέθανε, αλλά άφησε τον εαυτό του, τι εννοεί; ) αλλά κυρίως τι ανακαλύψεις έκανε και γιατί δεν ήθελε να μαθευτούν πριν περάσουν 7 χρόνια; Γιατί 7 χρόνια;

ωπα δωστε κανα ψιχουλο γτ δεν σας πιανω κατι εχασα εδω!!!!παλι για τα κορμια μας μιλατε και σας ειπα τι μας βγαζετε στο ντερνετι θα μας ματιασουν μωρεmagio_2011_600_160679_255G62.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Χριστίνα κι εσύ "κομψή" είσαι σαν εμένα;

"Κομψότατη"!!!Έπεσα σε χοντρολάγνο άντρα και αφού με πάχυνε,δεν με αφήνει με τίποτα να αδυνατίσω...Καθένας με την λόξα του...

Πάντως ο Λιαντίνης όντως βρέθηκε,έγινε και εξέταση DNA και το επιβεβαίωσε ο οδοντίατρός του.Γιατί σε ένα λινκ που βάλατε τις προηγούμενες μέρες-δεν θυμάμαι ποιό-έλεγε ότι ζει ακόμα και απλά δεν θέλει αυτός να τον βρούνε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...