Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Χριστίνα ό,τι προλάβεις θα πιεις με μένα μόνο φέτος το καλοκαίρι από τώρα και μέχρι τέλος Αυγούστου. Μετά δε θα βρίσκομαι Ελλάδα. Θα πίνουμε μόνο ιντερνετικό καφέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα ό,τι προλάβεις θα πιεις με μένα μόνο φέτος το καλοκαίρι από τώρα και μέχρι τέλος Αυγούστου. Μετά δε θα βρίσκομαι Ελλάδα. Θα πίνουμε μόνο ιντερνετικό καφέ.

Αμάν μωρέ,γιατί???Και πάνω που χάρηκα που κάποια είναι σε κοντινή περιοχή...έχω φάει τρελό κράξιμο από τον Χάρη,επειδή όλες οι φίλες μου από το φόρουμ είναι σε μακρινές περιοχές και νομίζει ότι θα με τρέχει παντού αυτός.Ήσουν η τελευταία μου ελπίδα...:tongue:

Εγώ δε θα φύγω λόγω ΔΝΤ, αλλά λόγω μετάθεσης του συζύγου. Αλλά θα χαιρόμουν πολύ να σας γνωρίσω από κοντά. Πού ξέρετε; Μπορεί και να τύχει κάποια στιγμή.

Καλό μεσημέρι Κουφετάκι και σε σας κορίτσια.

Διαφημίσεις

Eviri, Σαουδικη Αραβια παλι?

Vanilla, η ωρα η καλη σου ευχομαι, με εναν πονο!

Δεν εχω προλαβει να δω τα βιντεο ακομα, οσο για τους ιερεις, η δικη μου σταση ειναι η εξης. "Κραταω" μονο τους καλους. Για τους υπολοιπους απλα αδιαφορω, δεν ασχολουμαι. Δε θα κριθουν απο εμενα, θα κριθουν απο το Θεο. Γενικα δε μου αρεσουν τετοιου ειδους συζητησεις, γιατι η πλειοψηφια κρινει και την εκκλησια μαζι με τους λειτουργους της, πραγμα που ειναι λαθος. Δεν πιστευω οσα ακουγονται για τεραστιες περιουσιες και θησαυρους κλπ κλπ, πιστευω ομως οτι η εκκλησια θα μπορουσε να κανει πολυ περισσοτερα απο αυτα που κανει. Φυσικα υπαρχουν μητροπολεις ή μεμονωμενες ενοριες που κανουν πολυ μεγαλο εργο και δε βγαινει προς τα εξω, οπως η μητροπολη Μεσογαιας για παραδειγμα.

Οσο για τον καφε, εγω ειμαι μεσα! Υμηττο ή Πεντελη? Διαλεχτε!!!

age.png age.png

Μόλις είδα τα βίντεο που έχουν σαν θέμα το "πείραμα υπακοής" των ανθρώπων που έβαλε το Κουφετάκι στο ποστ #1127.

Καταρχήν, με συγκλόνισαν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι, πώς είναι δυνατόν να δέχονται άνθρωποι καθημερινοί (εννοώ που δεν είναι στρατιώτες ας πούμε), να λαμβάνουν μέρος σε ένα πείραμα που οι όροι του είναι να λάβουν ή να δώσουν πόνο στο συνάνθρωπο και να φτάσουν δυνητικά και στο σημείο ακόμη και να σκοτώσουν τον εξεταζόμενο. Ίσως επειδή παίρνω ως παράδειγμα τον εαυτό μου, που δεν θα το έκανα ποτέ και ιδίως κάτω από διαταγές/εντολές, γι' αυτό δεν το χωράει το μυαλό μου. Αλήθεια πόσο μεγάλη αξία έδωσαν οι "εξεταστές" στα 4 δολλάρια που πληρώθηκαν;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το δεύτερο είναι ότι, πίστευα πως οι γυναίκες, επειδή γίνονται και μάνες, θα ήταν πιο συναισθηματικές κι αυτό από μόνο του θα αρκούσε για να μην λάβουν καν μέρος σε ένα τέτοιο πείραμα. Όμως όχι μόνο έλαβαν, αλλά το έφτασαν στο τέλος, και μάλιστα όσες έδειξε το βίντεο, από τις εκφράσεις τους θα μπορούσα να τις χαρακτηρίσω από απάνθρωπες έως και κυνικές.

Συμπέρασμα, τελικά δεν υπάρχει πιο κακόβουλο ον στον πλανήτη από τον άνθρωπο.

TARA με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη με όσα διατυπώνεις στο τελευταίο σου ποστ.

Αυτή τη φορά θα είμαστε στη Γερμανία. Ο καφές στην Πεντέλη ωραίος θα ήταν αλλά βρε παιδιά εμένα μου πέφτει κομματάκι μακριά. Στον Υμηττό πού προτείνεις TARA;

Αυτή τη φορά θα είμαστε στη Γερμανία. Ο καφές στην Πεντέλη ωραίος θα ήταν αλλά βρε παιδιά εμένα μου πέφτει κομματάκι μακριά. Στον Υμηττό πού προτείνεις TARA;

Πλακα κανω βρε, αν και ειμαι σιγουρη, πως αν κανονιζαμε πικ νικ στη σπηλια του Νταβελη ή στο αλσος Λογγινου, η Κατερινα θα χοροπηδουσε απο τη χαρα της!!!

Μπορουμε να το κανονισουμε καπου που θα υπαρχει σταση μετρο, για ευκολη προσβαση απο ολες μας. Προτεινω το αναψυκτηριο του νομισματικου μουσειου στο συνταγμα

http://www.slap.gr/protaseis/eksodos/mia-mikri-oasi

ή το καφε στο παρκο βενιζελου στο μεγαρο μουσικης

http://www.toparko.gr/flash.html

Πειτε τη γνωμη σας ή αλλες προτασεις!

age.png age.png

σκέψου τι έχουμε να δούμε (αν προλάβουμε) όταν θα εξερευνηθούν πλήρως και οι ωκεανοί.....

στο θέμα με τον Αγ.Διονύσιο...όταν ξεθάφτηκε του έλειπε ένα κομμάτι απο τη μύτη και δυο μπροστινά δόντια...εγω στο όνειρό μου (το βλέπω μπροστά μου δηλαδή και τώρα γιατί ήταν πολύ έντονο) θυμάμαι οτι του έλειπε η μύτη,ήταν σαν κομμένη γενικώς ένα πρόσωπο παραμορφωμένο και το χέρι σχεδόν παράλυτο,κρατούσε κι ένα βιβλίο αλλά δεν ξέρω τί βιβλίο μπορεί να ήταν αυτό..ενδεχομένως βέβαια να μην είναι κι αυτός αλλά εγω να έχω πιστέψει απο αυτά που έχω διαβάσει οτι είναι αυτός,όπως και να 'χει εγω θέλω να πάω να προσκυνήσω για μένα πρώτα απ'ολα κι όποιος προστάτης Αγιος και να είναι ας με φωτίζει πάντα..(και μια δουλειά να βρω να στεριώσω αν μ'ακούς!)

Ρηνιώ να προσπαθήσεις (ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο βέβαια) στον ύπνο σου, αν ξαναδείς οποιοδήποτε πρόσωπο αγίου, να πεις ή κάποια προσευχή όπως το Πάτερ ημών ή το πολύ, πολύ το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με". Αν το πρόσωπο που βλέπεις εξαφανιστεί τότε θα είναι για το καλό σου, αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν όμως, είναι πραγματικά κάποιος άγιος τότε το όνειρο θα συνεχιστεί σύμφωνα με το μήνυμα του αγίου. Τόνισα τη λέξη "προσπαθήσεις" με μαύρα γράμματα γιατί ξέρω ότι στη θεωρία είναι εύκολο πράγμα να λες σε κάποιον να κάνει κάτι. Όταν όμως πρόκειται για όνειρο δεν κάνεις ό,τι θες εσύ, αλλά το υποσυνείδητό σου.

Σου εύχομαι το συντομότερο δυνατόν να βρεις μια στέρεα δουλειά.

Διαφημίσεις

Πλακα κανω βρε, αν και ειμαι σιγουρη, πως αν κανονιζαμε πικ νικ στη σπηλια του Νταβελη ή στο αλσος Λογγινου, η Κατερινα θα χοροπηδουσε απο τη χαρα της!!!

Παπαπα παπαπα Πατάω εγώ εκεί, ύστερα από τις αναρτήσεις που βάλατε; Νααααα με πάει.

Μπορουμε να το κανονισουμε καπου που θα υπαρχει σταση μετρο, για ευκολη προσβαση απο ολες μας. Προτεινω το αναψυκτηριο του νομισματικου μουσειου στο συνταγμα

Πολύ ωραία πρόταση ειδικά όταν περιέχει και στάση Μετρό. Το αναψυκτήριο δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πού είναι, αλλά θα το βρω.

http://www.slap.gr/protaseis/eksodos/mia-mikri-oasi

ή το καφε στο παρκο βενιζελου στο μεγαρο μουσικης

Θα το βρω κι αυτό όπου κι αν είναι από τη στιγμή που είναι κοντά στη στάση του Μετρό.

http://www.toparko.gr/flash.html

Πειτε τη γνωμη σας ή αλλες προτασεις!

Εγώ δεν ξέρω εσάς τι σας βολεύει από περιοχές; Όμως, βρίσκω ότι το κέντρο της Αθήνας είναι πολύ ωραία πρόταση.

Τώρα είδα τα λινκ με τους χώρους που προτείνεις και μου φαίνονται εξαιρετικοί και οι δύο. Εγώ μόνο το Μετροmall του Αγ. Δημητρίου μπορώ να προτείνω, που είναι στο τέρμα του μετρό στον Αγ. Δημήτριο. Άλλα μέρη είναι στη Γλυφάδα, αλλά η συγκοινωνία δε βολεύει απ' όλες τις περιοχές.

To νομισματικο μουσειο ειναι στην Πανεπιστημιου, 3 λεπτα με τα ποδια απο την πλατεια συνταγματος. Ας δουμε ποιες θα ειμαστε, και κανονιζουμε τα υπολοιπα.

age.png age.png

Κορίτσια μου

ευχαριστώ για τις ευχές σας,,, όσες έχετε παιδάκια να τα χαίρεστε,,και γιατί όχι και ένα ακόμα (Koufetaki για σένα το λέω:tongue::tongue::tongue:)

Κι όσες προσπαθείτε με το καλό και πολύ πολύ σύντομα να έρθει ένα μωράκι στην αγκαλιά σας,,

Λοιπόν από χτες γράφω κ ξεγράφω κ νευριάζω με το θέμα των παπάδων

(αχ κι αν μιλήσω θα στενοχωρήσω μια πολύ πολύ πολύ αγαπημένη μου εδώ μέσα που παρακολουθώ όλα τα ποστ κ συμφωνώ ΠΑΝΤΑ μαζί της εκτός από το θέμα των παπάδων)

Οπότε θα αρκεστώ στο εξής:

Ο Χριστός γεννήθηκε σε έναν στάβλο,,, αναποδογύρισε τα παγκάρια των εμπόρων έξω από τον Ναό,, φόραγε "κουρέλια" ,,,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...