Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαβάζοντας το άρθρο με τα ΒΕΚ, τα παιδάκια με τα ολόμαυρα μάτια, μου έμεινε το ερωτηματικό: αυτά κυκλοφορούν μόνο στο εξωτερικό ή να τα περιμένουμε και στην Ελλάδα; :D Για να ξέρω τι θα τα τρατάρω.

εγω παλι την συνχηση μου την πηρα πρωινιατικα αι στ'...λο.αγιοι ανθρωποι και μλκιες!!!!

http://www.mistikoskosmos.com/2011/06/blog-post_10.html

Καλά και εγώ εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια...ο Χριστός ήταν ο ταπεινότερος όλων και αυτοί φοράνε την Άρτα και τα Γιάννενα...αλλά προσπαθώ να μην στέκομαι σε αυτό και να κοιτάω την ουσία,που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.

Κορίτσια, ακούστε και τη γνώμη τη δική μου. Είναι κακό να σχολιάζουμε αρνητικά ιερουργούς και μόνο επειδή είναι αντιπρόσωποι του Θεού. Γνωρίζω βέβαια, ότι δεν είναι όλοι σωστοί (τώρα κι εγώ τους κρίνω), αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι, είναι κι εκείνοι άνθρωποι. Ως άνθρωποι λοιπόν και μάλιστα ως ιερείς, ο σατανάς θα τους τυφλώσει πιο πολύ από μας, γιατί εκείνοι θα παρασύρουν μεγάλο μέρος του ποιμνίου τους και είναι αναμενόμενο να πηγαίνει πρώτα σ' αυτούς.

Κάτι ακόμη που αφορά στα χρυσάφια και τα διαμάντια. Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι ο ιερέας όταν ιερουργεί, επιβάλλεται να είναι πολυτελέστατα ντυμένος. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη τη στιγμή είναι εκπρόσωπος του βασιλιά των βασιλέων. Κι όπως αρμόζει σε ένα βασιλέα να είναι ντυμένος με χρυσάφια και διαμάντια, έτσι πρέπει να είναι ντυμένος και ένας ιερέας την ώρα της λειτουργίας. Συμφωνώ ότι στην καθημερινότητά του καλό θα ήταν να είναι απλός και να μη σκανδαλίζει, αλλά να μας παραδειγματίζει. Όμως δεν στέκομαι σ' αυτό, έτσι κι αλλιώς εμένα δεν πρόκειται να με αλλάξει σε κάτι, είτε έχει κοτρώνες διαμαντιών, είτε φοράει αχυρένιο εγκόλπιο. Πράγμα που σημαίνει πως, ούτε θα λάβω τίποτα, ούτε θα χάσω τίποτα. Το μόνο που θα χάσω είναι τα λόγια μου σχολιάζοντας. Για την υπόλοιπη περιουσία τώρα που αναφέρει το άρθρο, μη σας σοκάρω λέγοντας και πάλι ότι δε με νοιάζει. Εδώ οι πολιτικοί τα κλέβουν μέσα από την τσέπη μας κι από το σπίτι μας. Γνωρίζουμε ότι, είναι κλέφτες, ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν γι' αυτό, κι ότι το κυριότερο, δεν πρόκειται να επιστρέψουν τα κλεμμένα. Στις λίρες του Χριστόδουλου και στα μανικετόκουμπα θα σταθούμε, που μπορεί να τα έκανε από τα κεριά της Μητρόπολης ή από επιχορηγήσεις των κυβερνήσεων; Μια φορά πάντως, δε μας τα ζήτησε από την τσέπη μας παρά τη θέλησή μας, όπως μας τα παίρνει κάθε κυβέρνηση.

Δεν της έκανε παρατήρηση...η μάνα μου και γενικά όλοι στο σόι μας,από την μεριά της έχουμε μια άλλη διαίσθηση...πιο πολύ αυτή και οι αδερφές της και λιγότερο εγώ,αλλά κάτι ψιλά κληρονόμησα.

Υποθέτω ότι ο συγχωρεμένος είχε παράπονο,ας πούμε,που δεν έκαναν αυτό που σχεδίαζαν.Το κουφό είναι ότι τον είδε ακριβώς την στιγμή που τον χτύπησε το ρεύμα και πέθανε.Και γενικά θυμάμαι η μάνα μου να γυρνάει στο σπίτι και να ρωτάει ποιός πέθανε και όντως κάποιος είχε πεθάνει.Το ίδιο και η συγχωρεμένη η θεία μου,η οποία μια φορά είδε την νεκρή μάνα τους στον ύπνο της,να της λέει κάποια νούμερα.Ξύπνησε,τα σημείωσε και έψαξε να βρει λαχείο που να τα έχει.Κέρδισε 3.000.000,σε εποχές που ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Εσύ θα ήσουν πολύ χρήσιμη σε παραψυχολόγους, αλλά και σε μας. Να μας διηγείσαι τις εμπειρίες σου.Πιθανότατα ο συγχωρεμένος να ήθελε να της πει ότι αν είχαν πάει σε παπά πριν του συμβεί το δυστύχημα, θα είχε κάποια συμβουλή ή προειδοποίηση για ό,τι συνέβη.

Εσύ θα ήσουν πολύ χρήσιμη σε παραψυχολόγους, αλλά και σε μας. Να μας διηγείσαι τις εμπειρίες σου.Πιθανότατα ο συγχωρεμένος να ήθελε να της πει ότι αν είχαν πάει σε παπά πριν του συμβεί το δυστύχημα, θα είχε κάποια συμβουλή ή προειδοποίηση για ό,τι συνέβη.

Εγώ θα αρκεστώ στο να διηγούμαι τις εμπειρίες των άλλων.Έχω προνοήσει και έχω ζητήσει από όλα τα μέλη της οικογένειάς μου να μην με "επισκέπτονται" όταν φύγουν από αυτή την ζωή.Δεν είμαστε για τέτοια τώρα...Ο μπαμπάς μου πάντως,την κράτησε την υπόσχεσή του!!;):tongue:

ωχ!!!!εβιρι κοριτσι μου!!!!δεν σχολιασα καθολου το θεμα με τα ''χρυσα αμφεια''εναν αγανακτισμο εβγαλα αλλα επετρεψε μου να σχολιασω αφου μου δινετε χαρη διαλογου αυτη η δυνατοτητα.μην παρεξηγηθεις γτ ''σε παω'' με σφαιρες και ζεν σελω να γινει αυτο!!!καταρχιν ο ανθρωπος αυτος για να εχει τετοιο αξιωμα ηταν αψογος διπλωματης.λογικο και δεν χρειαζετε εξηγηση φανταζομαι αυτο.δεχομαι το οτι ηταν ποιο συμπαθητικος απο αυτον που χουμε τωρα και ακομη δεχομαι οτι βοηθησε πολυ κοσμο,αλλωστε αυτη ηταν η δουλεια του.ενας δημοσιος λειτουργος.ομως ενας ανθρωπος που εχει μελετησει και υπηρετει τις γραφες μας λογικα δεν εχει αναγκη τον επιγειο ''πλουτο''γτ ξερει.οποτε βλεποντας εγω η απλη θνητη τα χρυσα τα παπουτσια που ταιζουν μια οικογενεια για ενα χρονο γενικα βλεποντας οτι η περιουσια που ειχε στην κατοχη του μπορουν να κανουν καλο πολυ κοσμο για πολυ καιρο απλα δεν μπορω να το δεχτω και με ακυρωνει την υποσταση του αφου δεν ηταν σωστος.οσο για τα περι διαβολου το λες και μονη σου οποτε και σε αυτο ερχομαι και συμπληρωνω το αϊ στο δ.....ο που ειχα πει.

Κάτι ακόμη που αφορά στα χρυσάφια και τα διαμάντια. Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι ο ιερέας όταν ιερουργεί, επιβάλλεται να είναι πολυτελέστατα ντυμένος. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη τη στιγμή είναι εκπρόσωπος του βασιλιά των βασιλέων. Κι όπως αρμόζει σε ένα βασιλέα να είναι ντυμένος με χρυσάφια και διαμάντια, έτσι πρέπει να είναι ντυμένος και ένας ιερέας την ώρα της λειτουργίας.

εγω εδω πιστευω οτι βλασθημεις.και λιγο απορω κιολας αφου μιλαμε και ανακαλυπτουμε τοσα πραγματα εδω μαζι.

δεν θελω να βλεπω εναν ιερεα οταν ιερουργει βρε εβιρι μου να ειναι πλουσια ντυμενος με τους πεντε σταυρους πανω του με προκαλει οταν ξερουμε ολοι τι αναγκες υπαρχουν γυρω μας.και η τεραστιες κοιλιες τους με προκαλουν γτ με ταραμα και νηστια δεν γινονται ετσι.ο βασιλιας των βασιλεων ειπε εχοντας δυο χειτωνες διδετε τον ενα,οχι φορατε τον καλυτερο και κρατηστε καβανζα αλλους δεκα αλλα προσοχη δωστε και κανεναν τριγυρω!η βασιλεια των ουρανωνδεν κατεχετε απο χρυσα και γκουτσι αλλα απο αγαπη και ομονοια.οσο για τους πολιτικους μας ο πλεονασμος τους τους εφτασε εδω που τους εφτασε και ελπιζω να δουνε τα χειροτερα,αλλα οταν με την πλυση εγκεφαλου χρησιμοποιεις και εκμεταλευσε την θεση του ιερεα για να τα παρεις και να τα κανεις αυτο ειναι αμαρτια μεγαλυτερη κοριτσι μου, τωρα βεβαια συμφωνω στο ποια ειμαι εγω στο να πω και να κρινω αφου μην κρινεις για να μην κριθεις,αλλα να σκασω η γυναικα?φιλικα παντα εβιρι μου την καλημερα μου!!!μερα που ναι και σημερα!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα σε όλες και όλους.

Κουφετάκι μου, καταρχήν να σ' ευχαριστήσω που έχεις καλή γνώμη για μένα και να σου πω ότι αυτό είναι αμοιβαίο. Σε καμμία περίπτωση δεν σε παρεξήγησα. Ήθελα μόνο να εκφράσω τη δική μου γνώμη και οπτική πάνω στο θέμα και ίσως ακόμη να τη θέσω και ως συμβουλή, κι ο λόγος είναι ότι, έχω μάθει από τη μητέρα μου ότι, επειδή οι παπάδες είναι ιερά πρόσωπα (όσο αμαρτωλοί και να είναι) δεν είναι σωστό να τους κατηγορούμε ό,τι κι αν έχουν κάνει. Φαντάσου ότι πρώτα μέσα από την οικογένειά μου προέρχονται διάφορα σχόλια 20 φορές χειρότερα από τα προαναφερθέντα. Πρώτος ο πατέρας μου που καταφέρεται εναντίον τους και δεύτερος ο άντρας μου. Ακολουθούν κι άλλοι, συγγενείς, φίλοι, κουμπάροι κλπ. Στην πραγματικότητα δεν απευθυνόμουν σε σένα ως προς τον σχολιασμό γιατί δεν ήσουν η μόνη, αλλά σε όλον τον κόσμο, ακόμη και σ' αυτούς που δεν θα το διαβάσουν αυτό το ποστ. Και στις παρέες που βρίσκομαι προσπαθώ να κατευνάσω τους τόνους όταν η κουβέντα έρχεται στους παπάδες.

Μη νομίζεις ότι δεν τα βλέπω κι εγώ και δεν τα παραδέχομαι. Φυσικά και τα παραδέχομαι για παράδειγμα κι εγώ υποστηρίζω ότι ειδικά τώρα στους δύσκολους καιρούς η περιουσία της εκκλησίας θα μπορούσε να σώσει πολλές πολύτεκνες και άπορες οικογένειες. Και οι παπάδες δεν χρειάζονται υπέρογκους μισθούς για να ζούνε. Μπορούν να ζήσουν και με αρκετά χαμηλότερους.

Κατά βάθος συμφωνούμε σε όλα όσα είπες. Δε θέλω να μου αισθάνεσαι άσχημα, δε συνέβη τίποτα από την πλευρά μου. Στέλνω κι από μένα την πιο γλυκιά καλημέρα.

Διαφημίσεις

μια μεγαλη αγκαλια κοριτσαρα μου!!!(πω ρε σιροπια πρωινιατικα ομως).εγω απο την πλευρα μου ελπιζω να καταφερα να σε βαλω σε σκεψεις αποστασιοποιησης και απομυθοποιησης απο αυτη την φαρα.και να σου πω οτι ο πατερας της μαμας μου ηταν ενας αγ.ανθρωπος παπας στο χωριο μας ο οποιος δολοφονηθηκε τοτε στο ανταρτοπολεμο και το σωμα του δεν βρεθηκε ποτε.και ποιο πισω,γενικα ημαστε παπαγοσογο με καλους λειτουργους που η πεθαναν αδικος η πεθαναν στην ψαθα αν μου επιτραπει η λεξη.ισως να καταφερουμε να μην μιλαμε για το συνολο και να ξεχωριζουμε επιτελους ακομη και εδω τους τραγοπαπες απο τους λειτουργους.αυτο ηθελα να πω και αν δεν ησουν εσυ μαλλον ουτε θα ασχολιομουν γτ ειπαμε δυσκολο να αποστασιοποιηθουμε απο τα πιστευω που μας εμφυτευσαν απο την κουνια μας ακομη.

edit η περιουσια της εκκλησιας θα μπορουσε να αποπληρωσει το φεσι που εχουμε φαει απο τους πολιτικους μας(λυποθιμησες?)και δεν το λεω για το ποσο!!!!χαχαχχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Ναι μωρέ Κουφετάκι μου έτσι είναι. Η περιουσία της εκκλησίας φτάνει για να καλύψει πολλές "τρύπες". Αλλά δεν θέλουν. Είπαμε ο σατανάς εκεί θα πάει πρώτα και μετά θα έρθει σε μας. Μακάρι να υπάρξουν περισσότεροι φωτισμένοι που βοηθάνε φτωχό κόσμο.

Ωραία αγκαλίτσα μου έκανες, μου άρεσε.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

Έγραψα ήδη 2 φορές από ένα τεράστιο μήνυμα και δεν κατάφερα να το στείλω,αν δεν μπορέσω και τώρα,θα φάω τις κοτσίδες μου!!!

Να σας πω,πρώτα απ'όλα,ότι σας εκτιμώ πολύ όλες και δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης μεταξύ μας,την γνώμη μας λέμε απλά και όλες είναι σεβαστές.

Για τους ιερείς που συζητάμε,να πω ότι επί πολλά χρόνια είχα πολύ άσχημη γνώμη για αυτούς,μέχρι που τον τελευταίο χρόνο έγινα κολλητή με κάποιους και όλα αυτά άλλαξαν.Σαφώς και υπάρχουν άγιοι άνθρωποι και σε αυτούς πρέπει να στεκόμαστε,αλλά υπάρχουν και πολλοί που έγιναν παπάδες γιατί το είδαν σαν ένα επάγγελμα και μάλιστα προσοδοφόρο.

Αυτούς σε καμία περίπτωση δεν τους σέβομαι το ίδιο.

Για τον Χριστόδουλο συγκεκριμένα,αν είναι αλήθεια ότι είχε αυτή την τεράστια περιουσία,μου χτύπησε άσχημα...δεν πίστευα ότι ήταν άνθρωπος που τον ενδιέφεραν όλα αυτά τα υλικά αγαθά...τόσα ακριβά παπούτσια,για ποιόν λόγο??Δεν είπα να τριγυρνάει με κουρέλια,αλλά και αυτό είναι too much για μένα.

Eviri μου,σε συμπαθώ και εγώ πάρα πολύ και έχουμε τις ίδιες απόψεις,σε ένα πράγμα μόνο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Στο ότι οι παπάδες είναι ιερά πρόσωπα και δεν πρέπει να τους κρίνουμε όσο αμαρτωλοί και αν είναι.Διάβασα σε ένα από τα πολλά θεολογικά βιβλία του Χάρη ότι ο Θεός θα κρίνει στο τέλος διαφορετικά τους ανθρώπους των παλαιότερων χρόνων και διαφορετικά τους σημερινούς.Εννοούσε ότι οι παλιοί είχαν πιο απλή ζωή και λιγότερες προκλήσεις,ενώ εμείς ζούμε σε μια περίοδο που οι πειρασμοί είναι σαφώς περισσότεροι και είναι πιο εύκολο για εμάς να ενδώσουμε,οπότε θα έχουμε κάποια ελαφρυντικά.Φανταστείτε λοιπόν πώς θα κριθούν οι ιερείς,που έχουν επιλέξει να αφιερώσουν την ζωή τους στον Θεό και ταυτοχρόνως να καθοδηγούν όλους εμάς...δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι αμαρτίες τους θα παραγραφούν έτσι απλά,την στιγμή που εμείς οι απλοί άνθρωποι παλεύουμε καθημερινά να είμαστε σωστοί και πάλι θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε.Αυτοί πρώτοι πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα,για να ακολουθήσουμε και εμείς,άρα και εγώ έχω το δικαίωμα να τον κρίνω πιο αυστηρά,όταν αντιληφθώ κάτι που δεν μου αρέσει.Με τον ίδιο τρόπο που θεωρώ εντελώς παράλογη την βουλευτική ασυλία.Δεν μπορεί αυτοί που έχουμε επιλέξει να μας κυβερνούν να είναι στο απυρόβλητο,θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που δίνουν το σωστό παράδειγμα.Για τους πολιτικούς έχω την χειρότερη γνώμη,αλλά δεν μπορώ να τους βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τους παπάδες.Οι πρώτοι με κάνουν απλά να μην πηγαίνω να ψηφίσω,αλλά οι δεύτεροι με απομακρύνουν από την εκκλησία(όχι από τον Θεό).

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη,κάντε τώρα και σε μένα μια αγκαλιά,γιατί είμαι πονεμένο παιδί και την έχω ανάγκη...

Ανασκελάδες. Τα ξωτικά της Κρήτης

6012_NpAdvHover.jpg

Οι Ανασκελάδες είναι δαιμονικά, πνεύματα κακά, συγγενείς των καλικάντζαρων, των νεράιδων και των διαβόλων. Είναι κάτι περίεργοι δαίμονες που έχουν συνήθως μορφή γαιδάρου. Ενίοτε εμφανίζονται και με άλλες μορφές, όπως βοδιού, σκύλου, Τούρκου, αλλά και όμορφης γυναίκας. Όταν εμφανίζονται με ανθρώπινη μορφή, το ένα τους πόδι είναι πάντα γαϊδουρινό. Κατά την λαϊκή παράδοση ο ανασκελάς είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος.

Οι ανασκελάδες κάνουν την εμφάνισή τους πάντα νύχτα στην ύπαιθρο, σε πηγάδια, σε πηγές, σε σταυροδρόμια εξοχικά και σε ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές, πειράζουν ή γραντίζουν (μπλέκουν σε μπερδεμένες ή περίεργες υποθέσεις) τους περαστικούς, με την αυξομείωση του αναστήματός των. Αρκετές φορές “τσι συναντά κανείς στη στράτα ντου” να βόσκουνε στην άκρη του δρόμου. Αφήνουν να τους καβαλικέψουν και αμέσως σχεδόν ψηλώνουν φτάνοντας άλλοτε τρεις με τέσσερις πήχες, άλλοτε ίσαμε το μπόι των πιο ψηλών δέντρων, άλλοτε πιο ψηλά, όσο το ύψος ενός φαραγγιού κι άλλοτε πολύ πιο ψηλά ίσαμε τον ουρανό.

Κατά την λαϊκή παράδοση, αν ο καβαλάρης ξορκίσει το κακό που τον βρήκε και κάμει το σταυρό του, παρακαλέσει την Παναγία ή πει το “Πάτερ ημών” ή κάμποσες ευχές ή καρφώσει ένα μαχαίρι μαυρομάνικο (που ‘ναι λένε “ο μάγος των κακών πραγμάτων”), τότε ο ανασκελάς ξαναπαίρνει το φυσιολογικό του μέγεθος, φεύγοντας με μακριά πηδήματα, κλωτσώντας, αφήνοντας πίσω του σπίθες με τα πέταλά του ή με τα αέρια (κλανιές) που βγάνει.

Στην Κρήτη είναι γνωστά αρκετά ξωτικά. Ανάμεσα στα τόσα λαϊκά παραμύθια, που έχουμε ακούσει όλοι οι παλαιότεροι είναι και ιστορίες που πρωταγωνιστούν οι Ανασκελάδες. Ο Ρεθυμνιώτης γλωσσολόγος Γεώργιος Χατζηδάκης ετυμολογεί την λέξη ανασκελάς, ο από το αρχαίο ονοσκελής, = ο έχων σκέλη όνου. Στα βυζαντινά χρόνια ακουγόταν ονόσκελις, η.

Φράσεις που ακούγονται στην Κρήτη σχετικές με τους Ανασκελάδες:

• Απάνω ντου τα ‘καμε-νε ο …….. με τον ανασκελά που ‘δε-ν-ε.

•Βρήκα το μπελά μου μ’ ένα(ν) ανασκελά χθες βράδυ στο πηγάδι.

•Γράντισα με τον ανασκελά που ‘μπλεξα τσι προάλλες.

•Δεν περνά νύχτα να μην εμφανιστεί ο ανασκελάς στι ……..

•Είχα δεν είχα, τον ανασκελά πάλι απάντηξα στη στράτα μου.

•Ίντα ‘θελα ‘γω μεσάνυχτα να πάω για νερό, να βρω τσ’ ανασκελάδες;

•Όποτε κι α (μ)περάσω απ’ τη Πηγάδα οι ανασκελάδες είναι μπροστά μου.

•Όσοι τσι νύχτες πορπατούν, ανασκελάδες βλέπουν.

•Πρόσεχε, γιατί στη πηγή παραμονεύουνε μονίμως οι ανασκελάδες τσι περαστικούς.

•Τσ’ ανασκελάδες πρόσεχε όντε θα περνάς τη ……….

Του Παπαδάκη Μιχάλη (Δάνδολος)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ααααχχχχ...σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Και φυσικά ανταποδίδω!!!

Κουφετάκι,εσύ που μένεις στην Θεσσαλονίκη,αν σε βγάλει ο δρόμος προς την Καλαμαριά,σφύρα...κερνάμε καφέ!!

Eviri,με σένα θα τον πιω στην Γλυφάδα!!;)

αχ!ωραια!καλαμαρια μενει και η κισα την ξερεις?απο εδω την γνωρισα ψυχαρα κοριτσαρα ατομαρα ολα σε αρα μεγαλα!!!μεσα το θεμα ειναιποτε?σχεδιαζουμε οι 30ρες για τσιπουρακι αμα θες σε σφυραω.κλ παιδια ολες και κανουμε παρεα...δεν θυμαμε 3-4 χρονια πια!

921477wc2fyvv2y2.gif

Δεν ξέρω καμία,αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα.Σφύρα εσύ και αν μπορώ έρχομαι!Κυρίως για καφέ βέβαια,γιατί το τσίπουρο θέλει και την ώρα του και εγώ δεν μπορώ να λείπω πολύ.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...