Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω πολυκαταλαβει το χαρτη, γιατι δε μου ανοιγει το αρχικο βιντεο...:evil:

Ωστοσο εριξα μια ματια στο μοναστηρι του Αγιου Ιωαννου στην Αγια Παρασκευη, και ειδα πως εχει αλλαξει πολυ το τοπιο εκει λογω περιφερειακου Υμηττου. Οταν πηγαινα σχολειο, μας ανεβαζαν εκει για ημερησια εκδρομη, και ακολουθουσαμε ενα μονοπατι το οποιο μας εβγαζε μπροστα σε μια στοα με καγκελα στην εισοδο...

Το μπλε κτιριο στην αττικη οδο το ειδε ο αντρας μου σημερα. Μου ειπε πως ειναι τριγωνικο, με βιτρο μπροστα που αναπαριστουν το αγιο πνευμα με ακτινες φωτος, και ενα σταυρο που γερνει. Ο ιδιος εκτιμα οτι μπορει να ειναι αιρετικος ναος. Ωστοσο, θα ρωτησω και τη συνυφαδα μου που μενουν στην περιοχη.

Οταν αρχισε η ιστορια με το E.coli, ειπαν αμεσως οτι ευθυνονται καποιες βιολογικες καλλιεργειες. Το μυαλο μου πηγε αμεσως εκει που πηγε και το δικο σας...

age.png age.png

TARA και να μην ανοίξει το αρχικό βίντεο για να συγκρίνεις δεν πειράζει αρκεί να πας στο τελευταίο λινκ που έδωσα και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που έδωσα στο Κουφετάκι. Μόλις βρεις στο κέντρο του χάρτη αυτό το άσπρο σημείο που είναι σαν οβάλ-κυκλικό κάνε ζουμ κάθε φορά προσθέτοντας ένα συν, έτσι ώστε να το δεις σε όλες τις φάσεις του. Από αρκετά μακριά ως και πολύ κοντά. Μόλις φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο κοντινό μέγεθος, θα δεις ένα πράγμα που σου θυμίζει κάτι από ρομποτικό πρόσωπο ή νεκροκεφαλή αλλά να είναι στο πλάι κι όχι να σε κοιτάει ευθεία (σαν ξαπλωμένο δηλαδή). Ακριβώς αυτή την εικόνα έδειχνε το βίντεο.

Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι καλά τι λέει. Στο περίπου μιλάει για μυστικές θέσεις που δεν φαίνονται από πουθενά και τις αποστάσεις που έχουν από κάποιες οδούς και τέτοια. Αν θες να δω το βίντεο ξανά να σου κάνω μια περίληψη. Κι αν ακόμη ξαπλώσεις θα το διαβάσεις αύριο.

Διαφημίσεις

Αναφέρει ότι είναι καλά κρυμμένη και μυστική η πρόσβαση στο σημείο αυτό που περιγράφεται. Ότι υπάρχουν εγκαταστάσεις χωρίς λόγο ύπαρξης. Αναφέρει ότι είναι κοντά στις οδούς Βουλιαγμένης, Βάρης-Κορωπίου κλπ. Η είσοδος είναι τεράστια σε μέγεθος και σφραγισμένη με πλατος 30μ. και ύψος 46μ. κι ένα άνοιγμα που βρίσκεται 9μ από το έδαφος, το καπάκι είναι 1.5μ. ψηλό και μη προσεγγίσιμο. Οι εγκαταστάσεις συνήθως κρύβονται από ένα μικρό συννεφάκι γι' αυτό και δεν είναι ευδιάκριτες από το δορυφόρο. Η πρόσβαση είναι ορεινή και άκρως ελεγχόμενη. Ποιος άραγε πηγαίνει εκεί και σε τι εξυπηρετούν αυτές οι εγκαταστάσεις;

Με μικρή περίληψη αυτά λέει. Αν θες όμως αύριο μπορώ να το ξανακούσω και να σου τα γράψω αυτολεξί μεταφέροντάς τα εδώ.

Μη μπαινεις στον κοπο, καταλαβα. Ο Υμηττος ειναι γεματος απο τετοια πραγματα. Στρατιωτικες εγκαταστασεις, μυστικα περασματα και πολλα τουνελ. Απαγορευεται η αναβαση μετα τη δυση του ηλιου. Ενα βραδυ καλοκαιριου πριν απο παρα πολλα χρονια, κατι ειχε συμβει στο Δημοκριτο και οι κατοικοι Αγιας Παρασκευης και Χολαργου ξενυχτουσαν εξω απο τα σπιτια τους φοβουμενοι πιθανο πυρηνικο ατυχημα. Ωστοσο, στα πηγαδακια το συμπερασμα ηταν οτι δεν προκειται να συμβει κατι, λογω των στρατιωτικων βασεων που ειναι κρυμμενες στο βουνο. Οταν εμεις, σα παιδια μπορουσαμε τοσο ευκολα να βρουμε την εισοδο μιας στοας που οδηγουσε στα εγκατα του βουνου, φανταστειτε τι αλλο υπαρχει...

age.png age.png

plaka πλακα λεω να ξεκινησουμε εναν οδηγο επιβιωσης για το '12.λοιπον αν αρχισουν τα χιλια μοιρια κακα παρτε τον δρομο για τον υμητο εσεις προς τα κει.εμεις θα ψαχτουμε προς τον χορτιατη μερια.

αντε να και η ειδηση για τους ολυμπιακους

Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου: Σιών και μασονικοί συμβολισμοί

Το λογότυπο που βλέπετε είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!

2012_1837085b.jpg

"Κρύβει" τη λέξη ΣΙΩΝ, λένε οι Ιρανοί!

Στις επικρίσεις έρχεται τώρα να προστεθεί και εκείνη που λέει ότι το logo του "Λονδίνο 2012", κρύβει μέσα του "μηνύματα"! Αυτήν την άποψη εξέφρασε στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, η Τεχεράνη, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο που αναγράφεται το "2012" στο λογότυπο, μπορεί να σχηματίσει κανείς τη λέξη "Ζion", δηλαδή "Σιών".

"Η χρήση της λέξης Σιών για τη δημιουργία του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 είναι μία εντελώς εξωφρενική πράξη", διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ιράν Μοχάμαντ Αλιαμπαντί, σε επιστολή του προς τον Ζακ Ρογκ. "Δυστυχώς, όλοι μας βλέπουμε ότι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αντιμέτωποι με μια σοβαρή πρόκληση που δημιουργήθηκε από το ρατσιστικό πνεύμα ορισμένων. Αν η ΔΟΕ δεν πάρει μέτρα για να επιλύσει αυτό το ζήτημα, θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμμετοχή αρκετών χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, που επιμένει σε μια σειρά αρχών και αξιών", κατέληξε.

Όπως ήταν φυσικό, η Οργανωτική Επιτροπή του Λονδίνου, απάντησε άμεσα και αφού αναρωτήθηκε γιατί αυτή η παρέμβαση γίνεται 3 χρόνια μετά τη ttt.JPGδημοσιοποίηση του logo και 1,5 μόλις χρόνο πριν από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού, πρόσθεσε: "Το λογότυπο του Λονδίνου 2012 αντιπροσωπεύει το έτος 2012 και τίποτα άλλο".- Δείτε ένα σχετικό βίντεο για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τους μασονικούς συμβολισμούς

921477wc2fyvv2y2.gif

Και μία άλλη αναφορά για το επίσημο βίντεο των μασκώτ.

rainbow1.png

Έρχεται το φως από πάνω (σαν ουράνιο τόξο)...

rainbow2.png

[ουσιαστικά το κρεμασμένο αεροπλάνο σχηματίζει ένα μάτι

από το οποίο φαίνεται να πηγάζει το φως]...και το φως αυτό λούζει το δωμάτιο,

(ΤΥΧΑΙΑ είναι σοφίτα και άρα σχηματίζεται τρίγωνο)

(πε)φωτίζοντας εν συνεχεία τις άψυχες μασκότ,

που -τι χαρά!- αποκτούν ζωή...

Δεν ξέρω αν είναι άσχετο εδώ, αλλά αυτή η εικόνα μου έφερε στο νου κάτι που είχα ξαναδεί... Αυτό εδώ:

eye-of-horus.jpg

Το μάτι του Ώρου - γνωστό αποκρυφιστικό σύμβολο. Τι ομοιότης....

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μόλις είδα το βίντεο του Κουφέτου με την "Απόκρυφη Ιστορία της Ανθρώπινης Φυλής". Παιδιά, είναι πάρα πολύ ωραίο με αρκετές πληροφορίες άγνωστες σε μένα, που με καθήλωσε κυριολεκτικά. Ήταν φοβερό. Όσες δεν το έχετε δει ακόμη να το δείτε.

Κουφετάκι, άξιζαν τα 47 λεπτά που κράτησε.

Καλησπέρα φιλεναδίτσες;)

Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό (είμαι κ στην τελική ευθεία κ ανυπομονώ) αλλά σας διαβάζω

Απλά δεν προλαβαίνω να αναρτήσω κι εγώ θεματάκια,,

Με έχετε συνεπάρει με τα βιντεάκια,,με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ(ειδικά η ιστορία της cristinas112)

Σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια ,,,,θα προσπαθήσω πριν γεννήσω να ανεβάσω το κατιτίς μου:tongue:

"cogito,ergo sum"

Πωπω βρε Βανιλίτσα, εσύ σε λίγες μέρες γεννάς!!!!!!! Να σου ξαναευχηθώ να έχεις μια εύκολη γέννα και να αποκτήσεις ένα υγιέστατο και όμορφο μωράκι. Πέρασε γρήγορα ο καιρός. Ελπίζω να το αισθάνθηκες κι εσύ έτσι.

Μόλις είδα το βίντεο του Κουφέτου με την "Απόκρυφη Ιστορία της Ανθρώπινης Φυλής". Παιδιά, είναι πάρα πολύ ωραίο με αρκετές πληροφορίες άγνωστες σε μένα, που με καθήλωσε κυριολεκτικά. Ήταν φοβερό. Όσες δεν το έχετε δει ακόμη να το δείτε.

Κουφετάκι, άξιζαν τα 47 λεπτά που κράτησε.

ναι να το δειτε γτ αξιζει!!εβιρι μου την ταινια stargate φανταζομαι την εχεις δει ετσι?;)

vERiBGfsFd8

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπέρα φιλεναδίτσες;)

Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό (είμαι κ στην τελική ευθεία κ ανυπομονώ) αλλά σας διαβάζω

Απλά δεν προλαβαίνω να αναρτήσω κι εγώ θεματάκια,,

Με έχετε συνεπάρει με τα βιντεάκια,,με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ(ειδικά η ιστορία της cristinas112)

Σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια ,,,,θα προσπαθήσω πριν γεννήσω να ανεβάσω το κατιτίς μου:tongue:

με το καλο κοριτσακι μας και με χωρις ταλαιπωρια ο τοκετος σου ευχομαι!!!καλοκαιριατικο νινακι αχ!!!τον μεγαλο μου το γεννησα τελος αυγουστου.και ηταν και βραστο καλοκαιρι το καλοκαιρι του 1994 ομως ειχαμε τα ποδαρακια εξω και τις κοιλιτσες και τις φιλουσα συνεχεια!!!(οχι δεν καμω αλλο καντε εσεις για μενα)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...