Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To e-coli και το σχέδιο της Νέας Τάξης για την καταστροφή των φρέσκων λαχανικών.

g8LvPLQUH58

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot.

Θεωρώ πως η μία πληροφορία είναι αλυσίδα της άλλης. Έχει ήδη κυκλοφορήσει νόμος (στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος), που απαγορεύει στους πολίτες να φυτεύουν λαχανικά στον κήπο, τις αυλές τους, τις βεράντες τους με κάποια γελοία δικιολογία. Βγαίνει δειλά, δειλά το βακτήριο που θα ενοχοποιεί όλα τα λαχανικά στο μέλλον. Τι θα μας μείνει στο τέλος; Η ελεγχόμενη διατροφή μας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Φυσικά, θα έχει έρθει ως τότε ο καιρός της εμφύτευσης του μικροτσίπ, που όποιος το αρνείται δεν θα μπορεί να αντιταχθεί στρεφόμενος σε δικά του κηπευτικά, τουλάχιστον να μπορεί να σιτίζεται, επειδή θα του το απαγορεύει ο νόμος της Παγκόσμιας Τάξης. Όποιος έχει αντίθετα στοιχεία που οδηγούν στο αντίθετο μονοπάτι, ας με διαψεύσει.

eviri κοριτσι μου παρα πολυ ωραιες οι πληροφοριες κατατοπιστικοτατες και με ωραια ροη το χεις για ξεναγος αλλα δεν με λυπασε την ερμη μανα που μολις εβαλα κ@λο κατω απο τις 730το πρωι(ενα σαβ/κυριακο λεμε να κοιμηθουμε λιγο και το ματι ντανκγ γμ)καρφιτσωσε το στον χαρτη και βαλε λινγκ αντε μαναρι μου να το δω κι εγω η περιεργη.πω!!!σας διαβασα ολες ηθελα να πω ...και τα ξεχασα ολα φτου!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

To e-coli και το σχέδιο της Νέας Τάξης για την καταστροφή των φρέσκων λαχανικών.

g8LvPLQUH58

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot.

Θεωρώ πως η μία πληροφορία είναι αλυσίδα της άλλης. Έχει ήδη κυκλοφορήσει νόμος (στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος), που απαγορεύει στους πολίτες να φυτεύουν λαχανικά στον κήπο, τις αυλές τους, τις βεράντες τους με κάποια γελοία δικιολογία. Βγαίνει δειλά, δειλά το βακτήριο που θα ενοχοποιεί όλα τα λαχανικά στο μέλλον. Τι θα μας μείνει στο τέλος; Η ελεγχόμενη διατροφή μας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Φυσικά, θα έχει έρθει ως τότε ο καιρός της εμφύτευσης του μικροτσίπ, που όποιος το αρνείται δεν θα μπορεί να αντιταχθεί στρεφόμενος σε δικά του κηπευτικά, τουλάχιστον να μπορεί να σιτίζεται, επειδή θα του το απαγορεύει ο νόμος της Παγκόσμιας Τάξης. Όποιος έχει αντίθετα στοιχεία που οδηγούν στο αντίθετο μονοπάτι, ας με διαψεύσει.

οχι ρε γμ!!και πριν λιγο καιρο που το λεγαμε οτι θα το κανουν ελεγα μες στο μυαλο μου σιγα εγω θα φυτευω να πως μας το καταφερνουν και αυτο!!!!!!το χουμε παθει το e.coll δυστυχως δυο φορες απο παραλια με την μεσαια,οτι χειροτερο στην μη μεταλαγμενη μορφη του αφου δεν υπαρχει θεραπεια και περιμενεις με συντηρηση να περασει ο κυκλος του.57 κενωσεις εκανε το πουλακι μου σε μια μερα θυμαμε με βλενες και αιμα στο λοιμωδων απο 10 μερουλες και περασαμε τοτε σε ηλικια 6 και 8.οχι να ναι θανατηφορο....παει που υπαρχει μια μεγαλη τρυπα να κρυφτουμε!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Πωπω Παναγιά μου, ο Θεός να φυλάει Κουφετάκι απ' αυτό που περάσατε με την κόρη σου. Άκου 57 κενώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα κάνω προσπάθεια να βάλω το λινκ του γκουγκλ, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να με βγάζει ακριβώς στην εικόνα που θέλω εγώ κι όχι στην εικόνα της Αμερικής. Για να δούμε.

Διαφημίσεις

Πωπω Παναγιά μου, ο Θεός να φυλάει Κουφετάκι απ' αυτό που περάσατε με την κόρη σου. Άκου 57 κενώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα κάνω προσπάθεια να βάλω το λινκ του γκουγκλ, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να με βγάζει ακριβώς στην εικόνα που θέλω εγώ κι όχι στην εικόνα της Αμερικής. Για να δούμε.

αμα το βαλεις ''καρφιτσα''θα το ζουμαρω εγω μετα.ασε ουτε στον εχθρο μου αυτο το πραγμα τωρα που το θυμηθικα και κλ το σκηνικο αφου ρε συ ηταν ενα σωρο σκυλια στην παραλια σε ελυθερο καμπνικγ και χυμαδιο το παιδι επαιζε εβαλε το χερι στο στομα γεια σου,και μετα ξανα στην ιδια παραλια πηγαμε και μου το ξανακολησε.απο τοτε δεν ξαναπηγαμε εκει και κριμα γτ ειναι φανταστικο μερος αλλα απο τοτε που το μαθαν ολοι το καταστρεψανε κυριολεκτικα.το βασιλιτσι μετα την ολυμπιαδα αν το ξερει καμια λεω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν, όπως έχω την εικόνα από μακριά τώρα, θα δεις στην αριστερή πλευρά εκεί που τελειώνουν τα σπίτια κι αρχίζει το βουνό το άσπρο παραλληλόγραμμο που είναι το γήπεδο που έλεγα. Αν έβαζες ένα χάρακα η νοητή γραμμή που περνάει από το γήπεδο και συνεχίζει ευθεία προς τα δεξιά θα σε βγάλει στο μονοπάτι που είναι φαρδύτερο από αυτό του Προφήτη Ηλία. Ελαφρά προς τα πάνω από τη νοητή γραμμή του χάρακα θα δεις ένα σημείο που ασπρίζει πολύ. Αν κάνεις ζουμ σιγά, σιγά θα δεις την εικόνα του βίντεο που έβαλε η Τάρα. Αυτή τη στιγμή όπως έβαλα την εικόνα του γκουγκλ εγώ, είναι στη μέση της το σημείο που πρέπει να ζουμάρεις.

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.887048,23.798103&spn=0.030618,0.055189&t=h&z=14

κλ κοριτσι μου.εγω κατι βρηκα αλλα δεν φαινετε καθαρα και μου βγηκε και ενα η μαπ γκουκλι επθυμει να μαθει που βρισκεστε!!!!ε??

edit νομιζω οτι το ασπρο φαρδι μονοπατι ειναι κανονικοτατος χωματοδρομος.παω για τσιγαρο στο μπαλκονι και ακομη φυσαει μου τα χει κανει ολα χαλια γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

παω!!!

edit ΤΟ ΔΑ!!!!ΑΜΑΝ ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ!!!

edit παω να κανω ενα ντουζ και μετα να ξεραθω γτ ειμαι κομματια.γτ το σαβατοκυριακο κουραζομαι περισσοτερο απο τις καθημερινες που δουλευω?να ενα μυστηριο!!!!χαχαχαα!!καλο βραδακι eviri μου!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...