Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

να ρωτήσω κι εγω...

παλαιώθεν ώντας παιδίσκη είχα δει στον ύπνο μου οτι ήμουν σε μια εκκλησία μέσα,ολόλευκα όλα,στον τρούλο ήμουν γιατί θυμαμαι την καμπύλη της οροφής με φως καλοκαιρινό να μπαίνει μέσα και απο το παράθυρο έβλεπα θάλασσα και μέσα ήταν δύο τάφοι λευκοί μαρμάρινοι της Παναγίας και του Χριστού αλλά αυτός ήταν παιδικός...κι εκεί είδα ένα καλόγερο εκεί με το χαρακτηριστικό καπελάκι που φορούν αυτοί με τον κόκκινο σταυρό και θυμάμαι πως ήταν σαν παράλυτος,το χέρι του το αριστερό νομίζω και η μύτη του ήταν σαν κομμένη γενικώς το πρόσωπό του ήταν σαν παραμορφωμένο νομίζω είναι ο Αγ.Διονύσιος της Ζακύνθου εσείς γνωρίζετε άλλον άγιο με αυτά τα χαρακτηριστικά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΡΩΤΗΣΗ Νο2:

στο λύκειο πήγαινα σ'ενα σχολείο στην Πειραιώς οπότε καθημερινά κατέβαινα στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Φάληρο,πέρναγα το Καραισκάκη και κατέβαινα στην Πειραιώς να πάω...ένα μεσημέρι λοιπόν γυρίζωντας και πηγαίνωντας στο σταθμό να κατέβω στη διάβαση βλέπω έναν μελαμψο κύριο,εθνικότητας Ινδικής ή Πακιστανικής θα σας γελάσω,ο οποίος για ανεξηγητο λόγο παιδιά μου προκάλεσε τέτοιο τρόμο που μου κόπηκαν τα πόδια....το θέμα είναι οτι αισθάνθηκα τρόμο πριν κοιτάξω προς το μέρος του κι αφού δεν με κοίταζε κιόλας...όταν δε σήκωσε κι εκείνος το βλέμμα προς εμένα ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ γούρλωσα τα μάτια κι όσο προχωράγαμε και πλησιάζαμε σήκωνα ασυναίσθητα τα χέρια μου σε αμυντική στάση...ο δε κακομοίρης με κοίταζε τόσο έκπληκτος όσο έντρομος!!

ειλικρινά δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου κι ακόμα και τώρα που έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια δεν μπορώ να το εξηγησω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Απόψε δεν ξέρω αν προλάβω να διαβάσω κι άλλα άρθρα που βάλατε. Αν δεν προλάβω θα πάρω και βοηθό, τι να κάνω;

Εσυ το νου σου στο παραθυρο! Να κρατας ημερολογιο φωτισμου στο εκκλησακι μπας και βγαλουμε ακρη!

Tί να πω και εγώ που πρέπει να διαβάσω όλες τις σελίδες από την αρχή και να δώσω και εξετάσεις??

Ακομη δεν ξεκινησες? Ειπαμε να σου φτιαξω σκονακι, οχι ομως να γραψω ολοκληρο βιβλιο!!!

age.png age.png

Εσυ το νου σου στο παραθυρο! Να κρατας ημερολογιο φωτισμου στο εκκλησακι μπας και βγαλουμε ακρη!

Σίγουρα, θα το κάνω. Απόψε πάντως δεν ήταν φωτισμένο. Έτυχε να δει καμμιά από σας τη λάμψη που πέρασε προς τα 'κει; Να σας εξηγήσω. Όπως καθόμουν στη βεράντα και μιλούσαμε με την κόρη μου. Κάποια στιγμή βλέπω στο βουνό πίσω από τον Προφήτη Ηλία μια λάμψη στρογγυλή, μεγάλη με πρασινοφιστικί χρώμα να πέφτει με τοξοειδή πορεία. Με κατεύθυνση από ανατολή προς νότο. Δεν ήταν φωτοβολίδα επειδή, ήταν αρκετά μακριά και το μέγεθος μεγάλο, αλλά και η ταχύτητα με την οποία έπεσε δεν το δικιολογούσε.

Ακομη δεν ξεκινησες? Ειπαμε να σου φτιαξω σκονακι, οχι ομως να γραψω ολοκληρο βιβλιο!!!

Χριστίνα αύριο θα γράψεις τεστ. Ή μήπως δεν έχεις διαβάσει;

Ρηνιώ, σχετικά με τα χαρακτηριστικά του αγίου που είδες, μοναχοί υπήρξαν αρκετοί άγιοι. Τελευταίο που θυμάμαι πρόχειρα είναι ο άγιος Παΐσιος. Τα κομμένα σημεία όμως, του προσώπου του δεν ξέρω σε ποιον μπορεί να ταιριάζουν γιατί, αφενός δε θυμάμαι λεπτομέρειες σε όσους βίους διάβασα στο παρελθόν και αφετέρου δεν έχω διαβάσει πολλούς βίους αγίων για να πω ότι κάτι θα ήξερα. Ίσως να συμβολίζουν κάτι τα κοψίματά του.

Το δεύτερο που περιγράφεις με τον αλλοδαπό, δεν το έχω βιώσει ποτέ με κανένα άνθρωπο, ούτε έχω ακούσει ξανά παρόμοια περιγραφή, άρα δεν ξέρω να σου πω πώς εξηγείται αυτό που ένιωσες. Στην αρχή διαβάζοντάς το πήγε το μυαλό μου σε τίποτα μαγείες και διάφορα τέτοια που χρησιμοποιούν αυτοί οι λαοί. Μήπως δηλαδή αυτός ασχολιόταν με κάτι τέτοιο και υποσεινήδητα εσύ το αντελήφθης. Αλλά το γεγονός ότι τρόμαξε κι αυτός δεν με παραπέμπει σε κάτι ανάλογο.

Διαφημίσεις

Μιας και ξενυχτάτε κι εσείς, έτσι για να γελάσετε λίγο κοιτάχτε τι έλαβα σε μαίηλ. Αύριο κάποια στιγμή θα κάνω έντιτ και θα το βγάλω.

You are NOT going to believe THIS one!

Because there are no mosques in Venice ,

the Government has allowed the Italian Muslims to pray in the streets.

download?mid=1%5f8638812%5fAH9u%2bFcAACTcTfKKvQuuBRR3SrA&pid=2&fid=Inbox&inline=1

So far only 543 have drowned . . .

Καλημέρα!!!

Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα...έβλεπα συνέχεια μπροστά μου το φάντασμα του αγοριού,που ήταν μπροστά στα ερείπια του σχολείου του...α,πα,πα...

Για εξετάσεις δεν είμαι ακόμα έτοιμη...είπαμε,από Σεπτέμβριο.Τί να πρωτοκάνω η γυναίκα??

TARA,κατάλαβες πού είναι αυτό το περίεργο κτίριο στα Σπάτα??

Πάω να βάλω Μακεδονία,να ενημερωθώ.

κλ χριστινα με κουφανε η ιστορια της μαμας σου!!κλ και ο χριστιανος ξεψυχουσε και την μανα σου πηγε να κανει παρατηρηση?παντος πρεπει να χει ενα κενο η γυναικα με μετα απο αυτο!!δηλ.τι ηθελε να πει ο συνχωρεμενος και εγω ερωτω,μηπως τελικα πηγε στον παπα η μαμα?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Ρηνιώ, σχετικά με τα χαρακτηριστικά του αγίου που είδες, μοναχοί υπήρξαν αρκετοί άγιοι. Τελευταίο που θυμάμαι πρόχειρα είναι ο άγιος Παΐσιος. Τα κομμένα σημεία όμως, του προσώπου του δεν ξέρω σε ποιον μπορεί να ταιριάζουν γιατί, αφενός δε θυμάμαι λεπτομέρειες σε όσους βίους διάβασα στο παρελθόν και αφετέρου δεν έχω διαβάσει πολλούς βίους αγίων για να πω ότι κάτι θα ήξερα. Ίσως να συμβολίζουν κάτι τα κοψίματά του.

Το δεύτερο που περιγράφεις με τον αλλοδαπό, δεν το έχω βιώσει ποτέ με κανένα άνθρωπο, ούτε έχω ακούσει ξανά παρόμοια περιγραφή, άρα δεν ξέρω να σου πω πώς εξηγείται αυτό που ένιωσες. Στην αρχή διαβάζοντάς το πήγε το μυαλό μου σε τίποτα μαγείες και διάφορα τέτοια που χρησιμοποιούν αυτοί οι λαοί. Μήπως δηλαδή αυτός ασχολιόταν με κάτι τέτοιο και υποσεινήδητα εσύ το αντελήφθης. Αλλά το γεγονός ότι τρόμαξε κι αυτός δεν με παραπέμπει σε κάτι ανάλογο.

κοίτα ο Αγ.Διονύσιος ο Ζακύνθου νομίζω έχει κομμένη μύτη....θέλω να πάω στη Ζάκυνθο ένα καλοκαίρι να τον δω απο κοντά για να το επιβεβαιώσω.

όσο για τον αλλοδαπό το μόνο που περνάει απο το μυαλό μου είναι οτι ενδεχομένως να είχε κακή πρόθεση γενικώς απλώς δεν περίμενε τη δικήγ μου αντίδραση γι'αυτό και αντέδρασε έτσι...συνήθως έχω έντονη προαίσθηση όταν είναι να συμβεί κάτι...π.χ. όταν πέθανε ο γιος της νονάς μου είχα δει στον ύπνο μου οτι φτιάχναμε μαζί ψαρόσουπα στην κουζίνα της...κι επί μια βδομάδα βαριανστέναζα χωρίς να ξέρω το γιατί.

εγω πάλι χτες έπεσα για ύπνο κι είχε μια εκπομπή ο ΣΚΑΙ για μέντιουμ και μετά για φαντάσματα και δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά....το μεσημέρι προβλέπεται να ταβλιαστώ κάνα διωράκι!!!!!:D:D:D

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μετα τις εξετασεις θα πατε για μεταπτυχιακο και μετα θα δωσετε παλι εξετασεις μετα θα κανετε την πρακτικη σας και στο τελος θα δειτε οτι δειτε δεν δειτε θα κοιμαστε σαν πουλακια εμ τζαμπα τοσες σπουδες!!!εγω παλι την συνχηση μου την πηρα πρωινιατικα αι στ'...λο.αγιοι ανθρωποι και μλκιες!!!!

http://www.mistikoskosmos.com/2011/06/blog-post_10.html

921477wc2fyvv2y2.gif

κλ χριστινα με κουφανε η ιστορια της μαμας σου!!κλ και ο χριστιανος ξεψυχουσε και την μανα σου πηγε να κανει παρατηρηση?παντος πρεπει να χει ενα κενο η γυναικα με μετα απο αυτο!!δηλ.τι ηθελε να πει ο συνχωρεμενος και εγω ερωτω,μηπως τελικα πηγε στον παπα η μαμα?

Δεν της έκανε παρατήρηση...η μάνα μου και γενικά όλοι στο σόι μας,από την μεριά της έχουμε μια άλλη διαίσθηση...πιο πολύ αυτή και οι αδερφές της και λιγότερο εγώ,αλλά κάτι ψιλά κληρονόμησα.

Υποθέτω ότι ο συγχωρεμένος είχε παράπονο,ας πούμε,που δεν έκαναν αυτό που σχεδίαζαν.Το κουφό είναι ότι τον είδε ακριβώς την στιγμή που τον χτύπησε το ρεύμα και πέθανε.Και γενικά θυμάμαι η μάνα μου να γυρνάει στο σπίτι και να ρωτάει ποιός πέθανε και όντως κάποιος είχε πεθάνει.Το ίδιο και η συγχωρεμένη η θεία μου,η οποία μια φορά είδε την νεκρή μάνα τους στον ύπνο της,να της λέει κάποια νούμερα.Ξύπνησε,τα σημείωσε και έψαξε να βρει λαχείο που να τα έχει.Κέρδισε 3.000.000,σε εποχές που ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό.

μετα τις εξετασεις θα πατε για μεταπτυχιακο και μετα θα δωσετε παλι εξετασεις μετα θα κανετε την πρακτικη σας και στο τελος θα δειτε οτι δειτε δεν δειτε θα κοιμαστε σαν πουλακια εμ τζαμπα τοσες σπουδες!!!εγω παλι την συνχηση μου την πηρα πρωινιατικα αι στ'...λο.αγιοι ανθρωποι και μλκιες!!!!

http://www.mistikoskosmos.com/2011/06/blog-post_10.html

Καλά και εγώ εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια...ο Χριστός ήταν ο ταπεινότερος όλων και αυτοί φοράνε την Άρτα και τα Γιάννενα...αλλά προσπαθώ να μην στέκομαι σε αυτό και να κοιτάω την ουσία,που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.

Μιας και ξενυχτάτε κι εσείς, έτσι για να γελάσετε λίγο κοιτάχτε τι έλαβα σε μαίηλ. Αύριο κάποια στιγμή θα κάνω έντιτ και θα το βγάλω.

You are NOT going to believe THIS one!

Because there are no mosques in Venice ,

the Government has allowed the Italian Muslims to pray in the streets.

download?mid=1%5f8638812%5fAH9u%2bFcAACTcTfKKvQuuBRR3SrA&pid=2&fid=Inbox&inline=1

So far only 543 have drowned . . .

:lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!!

Mind control senarios στο Τβ Μακεδονία!Τώρα είναι, τρέχτε!

Μεχρι να διαπραγματευτω με το γιο μου να με αφησει να δω την εκπομπη, ειχε τελειωσει...:evil:

TARA,κατάλαβες πού είναι αυτό το περίεργο κτίριο στα Σπάτα??

Καταλαβα, ρωτησα και τον αντρα μου, αλλα δεν το εχει δει. Ενδεχεται ομως να παει Σαρωνιδα για δουλεια σημερα, και στην επιστροφη θα το τσεκαρει.

κοίτα ο Αγ.Διονύσιος ο Ζακύνθου νομίζω έχει κομμένη μύτη....θέλω να πάω στη Ζάκυνθο ένα καλοκαίρι να τον δω απο κοντά για να το επιβεβαιώσω.

Εχω παει στη στην εκκλησια του Αγιου Διονυσιου στη Ζακυνθο, αλλα δε φαινοταν το σκηνωμα. Νομιζω ομως οτι ειναι τυχαια τα χαρακτηριστικα που ειδες, γιατι ο Αγιος Διονυσιος κοιμηθηκε ειρηνικα σε προχωρημενη ηλικια, και οι εικονες δεν αποτυπωνουν κατι περιεργο.

Εδω υπαρχουν φωτογραφιες.

http://www.phpbbserver.com/anexigito/viewtopic.php?t=948&sid=b85fc44c13c9c3c8b2f55c8e7dfc8e1a&mforum=anexigito

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...