Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

την καλησπέρα μου κατ'αρχήν!

ως προς την Ατλαντίδα συμφωνώ ότι ο μύθος τρέφει τη φαντασία,κι η φαντασία την περιέργεια,η περιέργεια την εξερεύνηση κι η εξερεύνηση την αλήθεια...αλλά αν έχεις ανακαλύψει κάτι τέτοιο η δόξα θα ήταν τεράστια το όνομά σου θα έμενε στα βάθη των αιώνων..υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρίες ως προς τη γεωγραφική θέση αλλά και την εξελιγμένη τεχνολογία/τεχνογνωσία των ατλάντων..κληρονομιά μεγάλη για την ανθρωπότητα..τόσο πια να το κρύψεις;;;δε θα βγει στην φόρα ποτέ;;

για τη μετα θάνατο ζωη πιστεύω...δεν ξέρω τί μορφή θα έχει ούτε πως θα είμαστε εμείς...δηλαδή (κούφια η ώρα) θα είμαι αιωνίως όπως την ημέρα που ------------ (ο εγκέφαλός μου τεζαρισμένος!!!!) ή όπως θα θέλω εγω;τη μαμά μου θα την βλέπω όπως εκείνη ήτανε όταν πέθανε ή με κάποια μορφή που θα έχει εκείνη επιλέξει;(στα 20 ας πούμε)...μεγάλη κουβέντα,μεγάλη σκέψη...

είδα το βίντεο με τα καλώδια....μμμ,ψιλομούφα μου φαίνεται,δεν ξέρω γιατί.

η ΚΛΙΜΑΤΟΜΗΧΑΝΗ έκανε τα γρανάζια του εγκεφάλου μου να στροφάρουν τόσο γρήγορα και δυνατά που βγάζω καπνούς!!!!!ρε παιδιά το είχα σκεφτεί αυτό παλιά...οτι δηλαδή δε γίνεται αυτός ο τόπος να είναι ΤΟΣΟ ευλογημένος,δε μπορεί κάποιος λόγος θα υπάρχει..κάποιος λόγος θα υπάρχει που μετά απο τόσες ξένες καταλήψεις και παρεμβάσεις δεν έχασε στάλα απο τη μοναδικότητά του..μωρέ μπας και τα λέει καλά ο Λιακόπουλος κι εγω κοροιδεύω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά από τις αιτήσεις που έγιναν στη Μεγάλη Βρετανία, για την απελευθέρωση 4.500 σελίδων απόρρητων πληροφοριών από τη Βρετανική κυβέρνηση σχετικά με απόρρητα αρχεία Α.Τ.Ι.Α. και άλλα περίεργα φαινόμενα στο πλαίσιο των διατάξεων περί ελευθερίας στην πληροφόρηση, παρόμοιες αιτήσεις υποβλήθηκαν και στον Αυστραλιανό στρατό. Ωστόσο, αντί για την άρση του απόρρητου και την απελευθέρωση τους στο ευρύ κοινό μέσα από τα Μ.Μ.Ε., οι Αυστραλιανές Στρατιωτικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι τα περισσότερα από τα αρχεία είτε είχαν χαθεί, είτε είχαν καταστραφεί.

Australian+ufo+magazine+from+1955.jpgΜετά από μια εβδομάδα μακράς αναζήτησης από δημοσιογράφους της χώρας, μέσω του Εθνικού Αρχείου της Αυστραλίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Αεροπορικής Διοίκησης και της Βάσης RAAF στο Glenbrook, το πρώτο αρχείο που βρέθηκε, αναφέρει γεγονότα για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στην Woomera. Το αρχείο περιέχει παλιά άρθρα εφημερίδων, επιστολές προς και από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση, και καταγραφές θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. από πολίτες γύρω από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ένα από τα στοιχεία που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον ήταν η έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τον ανθυπασπιστή Willard, γύρο στα τέλη του 1952. Ο Willard ισχυρίστηκε ότι είδε ένα αντικείμενο σαν ράβδο να πετά στον ουρανό. Το περίεργο, είπε, ήταν ότι το αντικείμενο ενώ φαινόταν μέσα από το ραντάρ του ερπυστριοφόρου, ήταν αδύνατον να φανεί με ένα κανονικό τηλεσκόπιο!

Το έτος 2000, η ηγεσία του Αυστραλιανού στρατού σταμάτησε την καταγραφή θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. και κατήργησε τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς ισχυρίστηκε ότι όλες οι απαντήσεις για αυτά τα παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα και φαινόμενα είχαν απαντηθεί από την επιστημονική κοινότητα της χώρας, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνέχιζαν να αφιερώνουν πόρους για το συγκεκριμένο σκοπό.

Πλέον οι κάτοικοι της Αυστραλίας, για καταγραφές θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. και άλλων παράξενων φαινομένων, επικοινωνούν με την αστυνομία ή με ερευνητικούς οργανισμούς εναέριων ανωμαλίών.

Australian+ufo+confidential.jpg

UFO's & ALIENS TRUTH (Greek community)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

δεν ξέρω πόσες βλέπατε τη σειρά FRIGE στο STAR εγω τη λατρεύω...

στα τελευταία επισόδια λοιπόν ο Ουόλτερ είχε περάσει στο παράλληλο σύμπαν για δεύτερη φορά για να σώσει το γιο του...

πιστεύετε αλήθεια οτι υπάρχουν;

(απο άρθρο που βρήκα)

Τα παράλληλα σύμπαντα μπορούν να είναι κρυμμένα μέσα στις τέσσερις διαστάσεις

start_quote_rb3_thumb.gif?w=24&h=13Το πολυσύμπαν δεν είναι πια ένα θεωρητικό μοντέλο. αποτελεί μια συνέπεια των μοντέλων μας end_quote_rb3_thumb.gif?w=24&h=13

~Aurelien Barrau, σωματιδιακός φυσικός στο CERN

Οι φυσικοί εξετάζουν με σχολαστικό τρόπο την προέλευση του σύμπαντος στον επιταχυντή LHC του CERN, ελπίζοντας έτσι ότι την επόμενη χρονιά (2012) θα εμφανιστούν οι πρώτες αποδείξεις για την ύπαρξη ιδεών, που κάποτε ήταν επιστημονική φαντασία. Παρά τις όλο και πιο εξελιγμένες παρατηρήσεις του ουρανού από τον πλανήτη μας, μόνο το 4% του σύμπαντος μας είναι γνωστό – επειδή το υπόλοιπο αποτελείται από την αόρατη σκοτεινή ύλη και την σκοτεινή ενέργεια.

universe_nasa.jpg?w=489&h=498

Δισεκατομμύρια σωματίδια, που δημιουργούνται μετά από κάθε σύγκρουση στον LHC, εντοπίζονται σε τέσσερις ανιχνευτές στο CERN – και στη συνέχεια τα συνεργαζόμενα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο – προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε και πώς δημιουργήθηκαν αλλά και τι φτιάχνουν στη συνέχεια.

Οι θεωρητικοί του CERN λένε πως αυτή η μελέτη θα μπορούσε να τους δώσει σαφή δείγματα των διαστάσεων στον κόσμο, πέρα ​​από τις γνωστές (μήκος, πλάτος, βάθος και χρόνος), γιατί σε τόσο υψηλές ενέργειες τα σωματίδια θα μπορούσαν να τα δούμε να εξαφανίζονται – πιθανώς σε αυτές τις διαστάσεις – και στη συνέχεια να έρχονται πίσω στις κλασικές αυτές τέσσερις διαστάσεις.

Παράλληλα σύμπαντα

Τα παράλληλα σύμπαντα θα μπορούσαν, επίσης, να κρύβονται μέσα σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά εκεί που το φως δεν μπορεί να διαδοθεί – γεγονός που θα καθιστούσε σχεδόν αδύνατο την εξερεύνηση τους.

Δεδομένου ότι ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) θα αρχίσει να λειτουργεί σε ολοένα και πιο υψηλές ενέργειες την τρέχουσα χρονιά, οι φυσικοί μιλούν όλο και περισσότερο για μια «Νέα Φυσική» στον ορίζοντα, που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τις σύγχρονες απόψεις για το πως λειτουργεί το σύμπαν.

Αρκετοί από τους κορυφαίους κοσμολόγους του κόσμου πιστεύουν ότι είμαστε όχι στο μοναδικό, αλλά σε ένα από τα πολλά σύμπαντα. Μέχρι στιγμής, όπως γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για το ότι υφίστανται και άλλα σύμπαντα εκεί έξω. Ορισμένες παραλλαγές αυτής της θεωρίας δείχνουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα άλλο σύμπαν πολύ κοντά στο δικό μας, που χωρίζονται ίσως από μια μεμβράνη πάχους μόλις ενός χιλιοστού, μια θεωρία που αν αληθεύει, θα μπορούσε να εντοπιστεί από κάποια ενέργεια ή δυνάμεις σαν την βαρύτητα που να διαρρέει ανάμεσα στα δύο σύμπαντα.

Στην πραγματικότητα, όπως προβλέπεται από τους θεωρητικούς των βρανών, αυτή η «διαρροή» θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της σκοτεινής ενέργειας από ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, που η επίδραση του γίνεται αισθητή στο δικό μας, μέσω της βαρυτικής έλξης του.

Δεν είναι επιστημονική φαντασία οι πολλαπλοί κόσμοι του Everett

Αν και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα, πολλοί σοβαροί επιστήμονες λένε τώρα ότι υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι οι παράλληλες διαστάσεις θα μπορούσαν κάλλιστα να μην είναι στη φαντασία μας, αλλά πραγματικότητα.

"Η ιδέα των πολλαπλών κόσμων είναι κάτι περισσότερο από μια φανταστική εφεύρεση – αναδύεται φυσικά μέσα σε αρκετές επιστημονικές θεωρίες και αξίζει να ληφθεί σοβαρά υπόψη», δήλωσε ο Aurelien Barrau, ένας Γάλλος φυσικός σωματιδίων στο CERN.

Υπάρχει δε μια ποικιλία από ανταγωνιστικές θεωρίες, που βασίζονται στην ιδέα των παράλληλων κόσμων, αλλά η πιο βασική ιδέα είναι ότι εάν το σύμπαν είναι άπειρο, τότε όλα όσα θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβούν έχουν συμβεί, ή συμβαίνουν, ή πρόκειται να συμβούν.

Σύμφωνα με την κβαντομηχανική, τίποτα στο υποατομικό επίπεδο δεν μπορεί πραγματικά να λεχθεί ότι υπάρχει, μέχρις ότου διαπιστωθεί. Μέχρι τότε, τα σωματίδια καταλαμβάνουν αβέβαιες καταστάσεις "υπέρθεσης", στις οποίες μπορούν να έχουν ταυτόχρονα ένα "πάνω" και ένα "κάτω" σπιν, ή φαίνεται να είναι σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα. Η απλή πράξη της παρατήρησης τους, κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να "καθηλώνει" μια ιδιαίτερη κατάσταση της πραγματικότητας. Οι φυσικοί δεν έχουν ακόμα μια τέλεια επεξήγηση για το πώς συμβαίνει αυτό, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το φαινόμενα αυτά συμβαίνουν παρότι είναι παράδοξα.

Τα απαρατήρητα σωματίδια περιγράφονται από τις "κυματοσυναρτήσεις” που αντιπροσωπεύουν ένα σύνολο από πολλαπλές «πιθανές» καταστάσεις. Όταν ένας παρατηρητής κάνει μια μέτρηση, τότε το σωματίδιο βρίσκονται σε μία από αυτές τις πολλαπλές επιλογές (κατάστασης), οι οποίες κατά κάποιο τρόπο μπορούν να εξηγηθούν με την θεωρία του πολλαπλού σύμπαντος.

Η ύπαρξη ενός τέτοιου παράλληλου σύμπαντος "δεν υποθέτει ακόμη μια περίεργη σύγχρονη φυσική, γιατί απλώς ο χώρος είναι άπειρος και μάλλον ομοιόμορφα γεμάτος με ύλη, όπως προκύπτει από τις πρόσφατες αστρονομικές παρατηρήσεις," συμπεραίνει ο Max Tegmark, ένας κοσμολόγος στο ΜΙΤ, σε μια μελέτη για τους παράλληλους κόσμους, που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Ο μαθηματικός Hugh Everett σε μια δημοσιευμένη του μελέτη-ορόσημο το 1957, ενώ ακόμα ήταν μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, έδειξε πώς η κβαντική θεωρία προβλέπει ότι μία απλή κλασική πραγματικότητα σταδιακά θα διαχωριστεί σε δύο ξεχωριστές, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουσες πραγματικότητες.

"Αυτός είναι απλά ένας τρόπος να εμπιστευτούμε απόλυτα τις θεμελιώδεις εξισώσεις της κβαντομηχανικής," λέει ο Barrau. «Οι κόσμοι δεν είναι χωρισμένοι στον χώρο, αλλά υπάρχουν ως είδη “παράλληλων συμπάντων”.

Εν μέρει επειδή η ιδέα αυτή είναι τόσο παράξενη, είναι απορριπτέα ως επιστημονική φαντασία από πολλούς κριτικούς. Όμως υπάρχουν και πολλοί αξιόπιστοι υποστηρικτές της θεωρίας αυτής – μια ομάδα που κερδίζει συνεχώς νέους οπαδούς, καθώς η νέα έρευνα μας αποκαλύπτει νέα στοιχεία. Κάποια έρευνα στην Οξφόρδη – για πρώτη φορά – πρόσφατα βρήκε μια μαθηματική απάντηση που σαρώνει μία από τις βασικές αντιρρήσεις ως προς την αμφιλεγόμενη αυτή ιδέα.

Η έρευνά δείχνει ότι ο Everett ήταν πράγματι στον σωστό δρόμο, όταν μας έδωσε την πολύ παράξενη θεωρία του. Η ομάδα της Οξφόρδης, με επικεφαλής τον Δρ David Deutsch, έδειξε μαθηματικά ότι το πολυσύμπαν (που μοιάζει σαν ένα θάμνο που διακλαδίζεται), που δημιουργήθηκε από το αρχικό Σύμπαν αφού διαιρέθηκε σε παράλληλες εκδοχές του εαυτού του, μπορεί να εξηγήσει την πιθανολογική φύση των κβαντικών αποτελεσμάτων.

Αυτή η εργασία έχει μια άλλη παράξενη επίπτωση. Η ιδέα των παράλληλων κόσμων προφανώς θα συμβαδίσει με μία κατηγορία-κλειδί για το ταξίδι στο χρόνο. Επειδή από το 1949 ο μεγάλος επιστήμων της λογικής Kurt Godel το απέρριπτε, πολλοί επιφανείς φυσικοί τάχθηκαν κατά του ταξιδιού στο χρόνο, διότι υπονομεύει τις ιδέες της αιτίας και του αποτελέσματος. Ένα παράδειγμα είναι το περίφημο "παράδοξο του παππού", όταν ένας ταξιδιώτης πηγαίνει πίσω στο χρόνο για να σκοτώσει τον παππού του, κι έτσι αυτός ποτέ δεν θα μπορούσε να γεννηθεί.

Τα μαθηματικά ενισχύουν τον ισχυρισμό του Deutsch ότι η κβαντική θεωρία δεν απαγορεύει το ταξίδι στο χρόνο. "Απλώς κάνεις μια παράκαμψη, και πηγαίνεις σε ένα άλλο σύμπαν", λέει. Αλλά παραδέχεται ότι θα υπάρξει πολλή δουλειά ώστε να μπορέσουμε να χειραγωγήσουμε τον χωροχρόνο με έναν τρόπο, που να κάνει τα “άλματα” δυνατά. Ενώ μπορεί να ακούγεται ευφάνταστο, ο Deutsch λέει ότι η επιστημονική έρευνα συνεχώς κάνει τη θεωρία πιο πιστευτή.

«Πολλοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας υποστήριξαν ότι τα παράδοξα ταξίδια στο χρόνο θα λυθούν με τους παράλληλους κόσμους, αλλά στη δουλειά μου, το συμπέρασμα αυτό συνάγεται από την ίδια την κβαντική θεωρία."

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της φυσικής και μεταφυσικής δεν καθορίζεται από το αν μια οντότητα μπορεί να παρατηρηθεί, αλλά αν είναι ελέγξιμη, επιμένει ο Tegmark.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι φαινόμενα όπως είναι οι μαύρες τρύπες, ο καμπύλος χώρος, η επιβράδυνση του χρόνου σε υψηλές ταχύτητες, ακόμα και μία στρογγυλή Γη, που όλοι στο παρελθόν την απέρριπταν ως επιστημονική αίρεση προτού αποδειχθεί μέσω πειραματισμών, υπάρχουν ακόμη και αν ορισμένα δεν τα κατανοούμε δια της παρατήρησης. Είναι πιθανό, συμπεραίνει ο Tegmark ότι τα μοντέλα του πολυσύμπαντος που βασίζονται στη σύγχρονη φυσική τελικά θα ελεγχθούν εμπειρικά.

Πηγή: Daily Galaxy

Διαβάστε για να κατανοήσετε – όσο μπορείτε – τα παράξενα παράλληλα σύμπαντα:

[/url]

Αναρτήθηκε στις Θεωρίες φυσικής | Ετικέτες: παράλληλα σύμπαντα, φυσική, θεωρίες, κβαντομηχανική

« Το 2012 θα λυθεί το μυστήριο για το "σωματίδιο του Θεού"

Το ήλιο-4 ίσως δεν μετατρέπεται σε υπερστερεό σε χαμηλές θερμοκρασίες »

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Στην Αττική οδό φαίνεται πριν την έξοδο Παιανίας.

Παιανια εμενα μεχρι πριν λιγο καιρο, αλλα δεν το εχω δει. Θα ρωτησω και τον αντρα μου. Φαινεται απο την αττικη οδο καθως παμε για Μαρκοπουλο? Αριστερα ή δεξια? Θα ρωτησω και τους συγγενεις μας που μενουν εκει.

age.png age.png

Διαφημίσεις

πολλες ιστοριουλες για το βραδακι με ποτακι και ξηροκαρπια http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1435

Θα΄σαι και εξοπλισμενη εσυ!!! Ειναι δυνατον να πινεις μπυρες και να διαβαζεις αυτα τα πραγματα?:tongue:

age.png age.png

Θα΄σαι και εξοπλισμενη εσυ!!! Ειναι δυνατον να πινεις μπυρες και να διαβαζεις αυτα τα πραγματα?:tongue:

ναι αμα δεν ειμαι μονη μου νο προμπλεμα σενιοριτα!!!!κλ καποια θεματα καμια φορα με φρικαρουν αλλα παω στην αγκαλια του χαμπι μου και νιωθω ασφαλες:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Πριν από ένα περίπου μήνα, το SETI το πρόγραμμα Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης, ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό, με αφορμή των εορτασμό των 50 χρόνων του: ζήτησε από όλους μας να στείλουμε ένα μήνυμα που θα θέλαμε να διαβάσουν οι εξωγήινοι - αν αυτοί υπάρχουν!

Χθες Παρασκευή, ανακοινώθηκαν οι 50 νικητές του διαγωνισμού σε μια εκδήλωση για την εβδομάδα National Science and Engineering. Οι υπεύθυνοι του SETI πίστευαν πως θα κατακλύζονταν από ερωτήσεις και απορίες για την εξωγήινη ζωή, από μηνύματα αγάπης, ειρήνης, φιλίας κλπ. Το αποτέλεσμα όμως ήταν εντελώς διαφορετικό! Διαβάστε μερικά από τα μηνύματα που εστάλησαν.green_alien.aspx?width=170&height=271

Τα μηνύματα προς τους εξωγήινους

«Αν καταφέρετε να το βρείτε θα ταξιδέψετε μέχρι τη Γη, μην κάνετε τον κόπο! Το πιθανότερο είναι πως θα προσπαθήσουμε να σας ανατινάξουμε ή ακόμη χειρότερα, να σας κλέψουμε την τεχνολογία... Καλή σας μέρα. " ήταν το μήνυμα του Nick από το Calne.

O Michael από τη Χαβάη, τους προειδοποίησε "Σώστε τους εαυτούς σας! Μείνετε μακριά! Στη Γη έχουμε πολιτικούς! Σωθείτε!"

"Ό,τι κι αν σκοπεύετε να κάνετε με τη Γη, μείνετε μακριά από την Ουάσιγκτον. Δεν υπάρχουν νοήμαντα όντα εκεί." είπε ο Richard από το Τέξας.

Ο Joshua από την Καλιφόρνια αναφέρει : "Όποια και αν είναι τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι κυβερνήσεις μας, οι απλοί άνθρωποι αυτού του πλανήτη ζητούν βαθύτατα συγγνώμη."

Ο Gary από το Dagenham ήταν πιο πρακτικός " Συγνώμη για την ενόχληση αλλά έχουμε κάνει τον πλανήτη μας σκ...! Μήπως μπορούμε να έρθουμε να ζήσουμε μαζί σας; Έχουμε και μπίρα. "alien_grey_paper.aspx?width=150&height=251

"Αγαπητοί εξωγήινοι, αν επιλέξετε να κατακτήσετε τη Γη, σας παρακαλούμε μην σκοτώσετε όσους από εμάς είναι σε θέση να ονομάσουν και τους 12 άνδρες που έχουν περπατήσει στη Σελήνη. Είμαστε οι μόνοι που αξίζουμε να επιβιώσουμε!", παρακάλεσε η Rob από τη Γεωργία

"Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι κι όμως νιώθουμε εντελώς μόνοι. Προσπαθούμε να βρούμε νόημα στις μοναχικές ζωές μας και ίσως εσείς μπορείτε να μας βοηθήσετε. Καλέστε μας σύντομα". παραπονέθηκε η Stacey από το Calgary.

"Σκοτώστε μας όλους μαζί τώρα! Μην δείξετε έλεος! Είμαστε διαβολικοί και θα πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας", συμβούλεψε τους εξωγήινους ένας νέος από την Indiana.

Ο Thomas από το Abu Dhabi, είχε μία ... πρωτότυπη ιδέα. Έγραψε στο μήνυμά του : "Στόχος της επικοινωνίας μαζί σας είναι να ζητήσω τη βοήθειά σας για να μεταφέρω το ποσό των πέντε εκατομμυρίων δολάρια ΗΠΑ ($ 5.000.000) σε μια αξιόπιστη τράπεζα στον πλανήτη σας. " , ενώ ο Gavin από το Eastbourne ήταν επιθετικός μαζί τους "OK, για να τελειώνουμε: τι κάνατε στον Elvis"

Η θρησκεία, επίσης ήταν ένα δημοφιλές θέμα. Ο Dennis από το Λονδίνο, έγραψε "Παρακαλώ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Αν μπορούσατε να επιβεβαιώσετε ότι το Σύμπαν δεν δημιουργήθηκε από τον Θεό, θα δίνατε λύση σε πολλά από τα προβλήματά μας!". Και ο John από το Preston στράφηκε γύρω από το ερώτημα: "Δύο χιλιάδες χρόνια πριν, είχαμε μια φωτισμένη επίσκεψη από Τον Υιό Του Δημιουργού. Εσάς σας έχει επισκεφτεί;"

" Παρακαλούμε σταματήστε να γεμίζετε τον πλανήτη μας με αινιγματικά σχέδια στα χωράφια! Το διαπλανητικό γκράφιτι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να μας συστηθείτε. Εκφραστείτε με περισσότερη ευπρέπεια και όχι σαν δυσαρεστημένοι έφηβοι που τους κυνηγούν με ένα σπρέι.", "μάλωσε" τους εξωγήινους ο Michael από το Sussex.

Η Suzanne από το Essex, έγραψε "Χαιρετίσματα από τους μαθητές του GGSK College, στο Essex. Ελάτε να μας επισκεφθείτε μία ημέρα - υπάρχει άπλετος χώρος για την προσγείωση του διαστημικού οχήματος στην οροφή. Παρακαλείσθε να έρθετε Παρασκευή, γιατί έχουμε ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό εκείνη την ημέρα".

Ο Chris από το Brisbane ζήτησε ρουσφέτι " Οι γείτονές μου όλη τη νύχτα κάνουν πάρτι, πίνουν και φωνάζουν. Σας παρακαλώ ελάτε να τους πάρετε!"

Και φυσικά δεν έλειψε το επιχειρηματικό δαιμόνιο " Ζητείται υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο. Πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να έχει μακρά εγγύηση. Επίσης να περιλαμβάνει δωρεάν προσφορά καυσίμων, συντήρησης και ανταλλακτικών. Απαραίτητο το εγχειρίδιο στην Αγγλική γλώσσα." έγραψε ο Andrew από την Alberta .

Και 1 σημαντική ερώτηση στις 1000!!

Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και μία ερώτηση που αξίζει μάλλον το πρώτο βραβείο και έγινε από την κ.Munro από το Nottingham. "Πιστεύατε κι εσείς μέχρι σήμερα πως είστε μόνοι στο Σύμπαν;".

pyles.tv

921477wc2fyvv2y2.gif

μυστηριωδεις ανθρωποι με ολομαυρα ματια.b.e.k.(Black Eyed Kids)

Είναι χειμώνας, έξω κάνει απίστευτο κρύο, μόλις έχει αρχίσει να βραδιάζει και είστε μόνοι στο σπίτι. Το κουδούνι της πόρτας χτυπάει και πηγαίνετε να ανοίξετε, αναρωτώμενοι ποιος να είναι. Ανοίγετε την πόρτα και βλέπετε δύο άγνωστα παιδιά να στέκουν στο κατώφλι σας. Είναι και τα δύο αγόρια, γύρω στα 12 με 13, ντυμένα όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, με αθλητικά παπούτσια, τζίν παντελόνι και σκούφο. Για κάποιο λόγο όμως, αισθάνεστε έναν ανεξήγητο φόβο, χωρίς ευδιάκριτο λόγο.

Το ψηλότερο από τα δύο αγόρια το οποίο υποθέτετε ότι είναι και το μεγαλύτερο σε ηλικία σας ζητάει να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό σας και προβάλλει μία πολύ καλή και πειστική δικαιολογία. Είναι ευγενέστατο και μιλάει άψογα για ένα παιδί της ηλικίας του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν δεν νιώθατε αυτόν τον ανεξήγητο φόβο, δεν θα τα αφήνατε έξω στο κρύο.

Ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε μία καλή δικαιολογία για να μην τα αφήσετε να μπουν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο φοβάστε. Μετά από λίγο, βρίσκετε ένα καλό ψέμα και τους λέτε ότι το σταθερό σας τηλέφωνο έχει κάποια βλάβη αλλά θα μπορούσατε να τους φέρετε το κινητό σας...

Το ψηλότερο αγόρι σας διακόπτει και αλλάζει «ρεπερτόριο». «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα σας;» ρωτάει. «Σας παρακαλούμε, κάνει πολύ κρύο. Πρέπει να μπούμε ΜΕΣΑ και να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα σας.»

Η έμφαση που δείχνει στη λέξη ΜΕΣΑ για κάποιο λόγο σας ανησυχεί ακόμα περισσότερο και μουδιασμένοι, το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε είναι να κουνήσετε απλά το κεφάλι σας και να μουρμουρίσετε κάτι για το κινητό σας.

«Πρέπει να μπούμε ΜΕΣΑ,» λέει ξανά το ψηλότερο αγόρι και κοιτώντας σας κατάματα, συνειδητοποιείτε αμέσως ότι τα μάτια του είναι ολόμαυρα.

Δεν έχει απλά μαύρη ίριδα, αλλά όλος ο βολβός του ματιού του είναι μαύρος, χωρίς ίχνος άσπρου χρώματος. Είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια του. Ο φόβος σας γίνεται τρόμος και παρόλο που τα παιδιά δεν έχουν κάνει στην ουσία κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως εσκεμμένη απειλή, εσείς νιώθετε ξαφνικά ότι η ζωή σας κινδυνεύει. «Σας παρακαλώ, αφήστε μας να μπούμε,» λέει αυτή τη φορά ο πιο κοντός και καθώς σας κοιτάει στα μάτια, συνειδητοποιείτε ότι και αυτός έχει ολόμαυρα μάτια.

«Όχι,» καταφέρνετε να ψελλίσετε, μένοντας έκπληκτοι με τον ίδιο σας τον εαυτό που βρήκε τη δύναμη να πει έστω και μία λέξη, τους κλείνετε την πόρτα κατάμουτρα και κλειδαμπαρώνετε όλο το σπίτι.

Μετά από μερικά λεπτά, καταφέρνετε να ηρεμίσετε και πιάνετε το κινητό σας τηλέφωνο. Ξαναφέρνοντας στη μνήμη σας το συμβάν, δεν μπορείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο τρομάξατε τόσο πολύ και γιατί αντιδράσατε τελικά με τον τρόπο που αντιδράσατε. Κρατώντας το κινητό σας στο χέρι, ξανανοίγετε την πόρτα αλλά αυτή τη φορά τα παιδιά έχουν φύγει. Βγαίνετε μέχρι έξω, σκεπτόμενοι ότι δεν μπορεί να έχουν πάει και πολύ μακριά αλλά δεν τα βλέπετε πουθενά.

Εάν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, τότε είχατε την πρώτη σας εμπειρία με τα Παιδιά με Ολόμαυρα Μάτια ή αλλιώς BEK (Black Eyed Kids). Συνήθως είναι αγόρια και οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο για παιδιά στην πρώιμη εφηβεία τους. Ντύνονται σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, ενώ αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι η ωριμότητα στον λόγο τους και φυσικά τα ολόμαυρα μάτια τους. Πάντα ζητάνε να μπούνε μέσα στο αμάξι, στο σπίτι ή οπουδήποτε βρίσκεστε- και συνήθως έχουν απίστευτη επιμονή όταν τους αρνείστε την είσοδο. Προκαλούν πάντα φόβο, έναν φόβο τόσο δυνατό που όσοι έχουν υπάρξει μάρτυρες των ΒΕΚ τον περιγράφουν ως τρόμο ή πανικό και ισχυρίζονται πως εκείνη τη στιγμή νιώθουν ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Απ΄ όλα τα άτομα που έχουν αναφέρει ότι έχουν δει ΒΕΚ, μόνο ένα τα έχει αφήσει να μπουν μέσα στο σπίτι -για να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο- και ανέφερε ότι κλειδώθηκε αμέσως από τρόμο μέσα σε ένα δωμάτιο, ενώ χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να βρει το θάρρος να ανοίξει και πάλι την πόρτα του δωματίου για να βγει. Βλέποντας ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο, το άτομο αυτό έτρεξε προς την πόρτα και κατάφερε να βγει και να πάει σε ένα φιλικό σπίτι. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο, το σπίτι ήταν άδειο.

Τι θέλουν όμως τα ΒΕΚ; Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν έχει αποκαλύψει ότι άφησε τα ΒΕΚ να μπουν στο σπίτι και να κάνουν αυτό που θέλουν. Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό συνέβη επειδή κανείς δεν τους άφησε να μπουν μέσα ή επειδή κανείς από αυτούς που τους άφησε να μπουν δεν ήταν εκεί γύρω για να δει τι ακριβώς κάνουν.

497711f690ff0.jpg

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ΒΕΚ δεν είναι καν κανονικά παιδιά. Παρόλο που υπάρχουν ορισμένες παθήσεις που μπορούν να μαυρίσουν τα μάτια και παρόλο που υπάρχουν μαύροι φακοί επαφής, τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να εξηγήσει τον φόβο που προκαλεί η παρουσία αυτών των «παιδιών», ακόμα και πριν να παρατηρήσει κάποιος τα μάτια τους.

Υπάρχει η υποψία ότι τα ΒΕΚ εμφανίζονται με τη μορφή παιδιών, επειδή θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Προσπαθούν να προκαλέσουν τη συμπόνια των ανθρώπων και τη εγγενή τους διάθεση να βοηθήσουν ένα παιδί. Ένας μέσος άνθρωπος έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να αφήσει ένα άγνωστο σε αυτόν παιδί να μπει μέσα στο σπίτι του, παρά έναν άγνωστο ενήλικα. Εάν θεωρητικολογήσουμε ότι τα ΒΕΚ εμφανίζονται με τη μορφή παιδιών επειδή θέλουν να φαίνονται σαν παιδιά, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε: γιατί έχουν μαύρα μάτια και γιατί προκαλείται αυτός ο φόβος; Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά φαίνεται να είναι αναποτελεσματικά στον στόχο που έχουν τα ΒΕΚ να εισχωρήσουν στο σπίτι κάποιου.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ΒΕΚ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό με μία άλλη οντότητα, που είναι γνωστή στον σύγχρονο κόσμο με την ονομασία «γκρι» εξωγήινοι. Υπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ των μεγάλων ολόμαυρων ματιών των τυπικών γκρι εξωγήινων και αυτών των ΒΕΚ. Κάποιοι από τους μάρτυρες των ΒΕΚ ανέφεραν πως το μαύρο των ματιών τους είναι τόσο μεγάλο σαν να είναι όλο τους το μάτι μαύρο. Σύμφωνα με αναφορές, οι γκρι εξωγήινοι έχουν συνήθως ύψος που δεν ξεπερνά το 1.50 μέτρο, έχουν δηλαδή πάνω κάτω το ύψος ενός μικρού παιδιού.

Ας υποθέσουμε ότι οι οντότητες αυτές των γκρι εξωγήινων ή των ΒΕΚ κυκλοφορούν ανάμεσά μας συχνότερα απ' ότι νομίζουμε, μεταμφιεσμένοι σε κανονικά παιδιά. Όσοι έχουν ισχυριστεί ότι έχουν απαχθεί από γκρι εξωγήινους έχουν αναφέρει ότι οι γκρι εξωγήινοι έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες, μπορούν να προβάλουν εικόνες μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο και/ή φαίνεται πως μπορούν να ελέγχουν το μυαλό και το σώμα ενός ανθρώπου. Εάν, λοιπόν, μπορούν να ελέγχουν το μυαλό μας, ενδεχομένως να βλέπουμε αυτά που θέλουν αυτοί να βλέπουμε όταν τους κοιτάμε. Κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε έναν έφηβο ιδιαίτερα σε ένα αγόρι που χαζολογάει στο δρόμο ή σε ένα πάρκο. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη μεταμφίεση για να κρυφτεί ένα ΒΕΚ ή ένας γκρι εξωγήινος σε κοινή θέα;

Ας υποθέσουμε επίσης ότι οι επαφές με τα ΒΕΚ ή τους γκρι εξωγήινους- είναι αυτό που συνεπάγεται όταν αποτυγχάνουν να ελέγξουν τον εγκέφαλό μας ή όταν απαλλάσσονται από τη μεταμφίεσή τους επειδή δεν την χρειάζονται άλλο. Ας υποθέσουμε ακόμα ότι ο φόβος προκαλείται μόνο όταν δεν ελέγχουν τον εγκέφαλό μας και αυτός είναι και ο λόγος που εξάπτονται και επιμένουν τα ΒΕΚ να μπουν μέσα στο σπίτι όταν δείχνουμε ότι δεν τα αποδεχόμαστε γι' αυτό που φαίνονται να είναι. Ξέρουν πως κάτι πάει στραβά και προσπαθούν ακόμα περισσότερο.

Παρά τις αναφορές από μάρτυρες ότι αισθάνονται πως η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, ο σκοπός της εμφάνισης των ΒΕΚ ίσως να είναι λιγότερο κακοήθης από το να εξοντώσουν τον στόχο. Ίσως να θέλουν να δουν το εσωτερικό του σπιτιού για να αποκομίσουν οπτικές αναφορές για κάποια μορφή τηλεκινησίας ή ίσως να θέλουν να εγκαταστήσουν ένα είδος δέκτη μέσα στο σπίτι με σκοπό να αποκτήσουν μετέπειτα πρόσβαση.

Εάν όντως αυτός είναι ο σκοπός τους, ίσως να υπάρχουν άνθρωποι που άφησαν τα ΒΕΚ να μπουν στο σπίτι τους για να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο, την τουαλέτα ή να πιουν ένα ποτήρι νερό και δεν συνειδητοποίησαν ότι οι επισκέπτες τους δεν είναι συνηθισμένα παιδιά. Οι απαχθέντες πολλές φορές αναφέρουν ότι «εμφανίζονται» γκρι εξωγήινοι ξαφνικά μέσα στο μπάνιο ή στο σπίτι τους, ενώ το ότι δεν υπάρχουν εμφανείς τρόποι εισόδου τους μέσα στο σπίτι κάνει όλες αυτές τις εμπειρίες δύσκολες για κάποιον να τις πιστέψει.

Τα τρομακτικά μαύρα μάτια και η αίσθηση του τρόμου δεν βγάζουν από μόνα τους κάποιο νόημα αν θεωρηθεί ότι γίνεται εσκεμμένα, αλλά αν θεωρηθούν τυχαία και αν ληφθεί υπόψη το τι συμβαίνει όταν η επαφή δεν έχει την έκβαση που θέλουν, τότε όλα αποκτούν άλλο νόημα. Ίσως τα μάτια να είναι το δυσκολότερο σημείο για να μεταμφιέσει η οντότητα. Εξάλλου, δεν λέμε ότι τα μάτια ενός ανθρώπου είναι το παράθυρο της ψυχής του; Όταν τα ΒΕΚ δεν καταφέρνουν να ελέγξουν τον εγκέφαλο, τότε ο μάρτυρας αρχίζει να αισθάνεται τρόμο και να βλέπει μέσα από τη μεταμφίεσή τους. Τα μαύρα μάτια τον πείθουν ότι κάτι πηγαίνει τελείως στραβά και όποιος και αν ήταν ο στόχος της επίσκεψής τους, αποτυγχάνει.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μας εχει απασχοληση στο παρελθον αρκετες φορες

Νέα μελέτη καταρρίπτει την ισχύουσα θεωρία για την ερμηνεία του Dejavu

Η πρωτοφανής μελέτη της περίπτωσης ενός τυφλού ανθρώπου που είχεσυχνά την εμπειρία dejavu, ανέτρεψε παραδοσιακές θεωρίες σχετικέςμε τον τρόπο που συμβαίνει το φαινόμενο αυτό. Προγενέστερα υπήρχε ηάποψη ότι το dejavu μπορούσε να προκληθεί όταν εικόνες από το έναμάτι έφταναν στον εγκέφαλο λίγα μικροδευτερόλεπτα μετά την άφιξηεικόνων από το άλλο μάτι, προκαλώντας έτσι την αίσθηση ότι κάτιγινόταν ορατό για δεύτερη φορά.

Ωστόσο, ερευνητές από τοπανεπιστήμιο του Leeds μόλις ανακοίνωσαν την περίπτωση ενός τυφλούανθρώπου, που βίωνε dejavu μέσω όσφρησης, ακοής και αφής!

Οι ερευνητές Akira O'Connor και Chris Moulin, από το ΙνστιτούτοΨυχολογικών Επιστημών του πανεπιστημίου, δημοσίευσαν πρόσφατα τηνεργασία τους σχετικά με το μη-οπτικό dejavu στο περιοδικό «Brainand Cognition». Στο άρθρο συζητούν τον τρόπο που καθημερινέςεμπειρίες, όπως το να ξεκουμπώσει το φερμουάρ από το σακάκι του τηνώρα που ακούει ένα συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι, ή να ακούσεικάποια λόγια από μια συζήτηση την ώρα που κρατά ένα δίσκο στοεστιατόριο της σχολής, προκαλούσαν την εμπειρία του dejavu στοτυφλό υποκείμενο.

"Η καθυστέρηση της οπτικής οδού είναι μια σχετικά απαρχαιωμένηθεωρία, αλλά ακόμη χαίρει ευρείας πίστης και εκτίμησης καιαποτέλεσε τη βάση για τις συνέχειες στο μυθιστόρημα του JosephHeller 'Catch-22'.

Αλλά αυτό το νέο συμβάν μας εφοδιάζει με δυνατέςμαρτυρίες ότι η καθυστέρηση της οπτικής οδού δεν είναι η εξήγησηγια το dejavu. Τα ευρήματα είναι τόσο προφανή και με τέτοιαδιαισθητικότητα, που καθιστά αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αυτή ηέρευνα δεν είχε ξαναγίνει στο παρελθόν", είπε ο O'Connor.

Οι ερευνητές προσδοκούν να εργαστούν και με άλλους ανθρώπους μεπροβλήματα όρασης, για να αποτιμήσουν το πόσο συνηθισμένο είναι τοφαινόμενο. Θα ήθελαν ακόμη να προχωρήσουν την έρευνα παραπέρα: "Θαήταν πραγματικά αποτελεσματικό αν γίνονταν κάποια πειράματααπεικόνισης της νευρικής λειτουργίας σε ανθρώπους, κατά τη διάρκειαγνήσιων και αυθόρμητων εμπειριών dejavu, αλλά είναι πολύ δύσκολο νασυμβεί το φαινόμενο αυτό "κατά παραγγελία" μέσα στις πειραματικέςσυνθήκες", παρατήρησε ο O'Connor.

Ο O'Connor ακόμη πειραματίζεται με την πρόκληση dejavu μέσωύπνωσης. "Πιστεύουμε τώρα ότι η εμπειρίες τύπου dιjΰ προκαλούνταιόταν μια περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με την οικειότηταδιαρρηγνύεται", είπε. Σε ένα πείραμα, στα υποκείμενα ζητήθηκε ναθυμηθούν λέξεις, έπειτα υπνωτίστηκαν ώστε να ξεχάσουν τις λέξειςαυτές και μετά τους έδειξαν ξανά τις ίδιες λέξεις, ώστε να τουςπροκαλέσουν την αίσθηση ότι τις έχουν κάπου ξαναδεί. Περίπου οιμισοί από τους συμμετέχοντες στο πείραμα ανέφεραν ότι είχαν μιααίσθηση παρόμοια με το dejavu.

Πηγή: University of Leeds

921477wc2fyvv2y2.gif

Παιανια εμενα μεχρι πριν λιγο καιρο, αλλα δεν το εχω δει. Θα ρωτησω και τον αντρα μου. Φαινεται απο την αττικη οδο καθως παμε για Μαρκοπουλο? Αριστερα ή δεξια? Θα ρωτησω και τους συγγενεις μας που μενουν εκει.

Είμαστε στην Αττική οδό και φεύγουμε από Κορωπί προς Παιανία.Πριν την έξοδο Παιανίας-Σπατών φαίνεται στο δεξί μας χέρι.Ελπίζω να κατάλαβες, γιατί και εμένα έτσι μου τα είπε.

πολλες ιστοριουλες για το βραδακι με ποτακι και ξηροκαρπια http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1435

Διάβασα μόνο μια σελίδα,γιατί είναι και βράδυ και εγώ δεν έχω αγκαλιά να χωθώ την ώρα που θα με ζώνουν τα φίδια και θα βλέπω γύρω μου σκιές...χαχαχα!!

Θα σταθώ μόνο στην ιστορία του τύπου που είδε μπροστά του τον νεκρό, την ώρα που πέθανε.

Τον καιρό που η μάνα μου ετοίμαζε τα του γάμου της,είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη από την Ορεστιάδα.Εκεί δούλευε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό και υπήρχε ένας τεχνικός,με τον οποίο συζητούσαν διάφορα.Συγκεκριμένα, διάβαζαν και ένα βιβλίο,το οποίο έχει τον τίτλο Αιθερικοί Κόσμοι και αναφέρεται σε ψυχές και πνεύματα.Οι δυο τους ήθελαν να πάνε στον παπά της εκκλησίας και να τον ρωτήσουν διάφορα σχετικά με αυτό το θέμα,αλλά όλο κάτι συνέβαινε και δεν πήγαιναν.

Είναι λοιπόν η δικιά μου στην Θεσσαλονίκη και έχει ξαπλώσει για τον μεσημεριανό ύπνο.Εκεί που κοιμάται,χαλάει ο καιρός και πέφτει ένας δυνατός κεραυνός,από τον οποίο και ξυπνάει....εκείνη την στιγμή βλέπει μπροστά της τον τεχνικό από τον σταθμό και της λέει "Είδες που σου έλεγα να πάμε στον παπά,να μας εξηγήσει?Να τώρα τί έγινε."

Ταράχτηκε φυσικά,αλλά το ξεπέρασε.Την άλλη μέρα έμαθε από ένα τηλεφώνημα ότι ο άνθρωπος αυτός πέθανε ακριβώς την στιγμή που τον είδε μπροστά της(είχε δει και ρολόι έτσι όπως πετάχτηκε επάνω),χτυπημένος από ρεύμα εν ώρα εργασίας...

Μόλις διάβασα το άρθρο για την Κλιματομηχανή, ύστερα από την πολλοστή διακοπή. Όλο το ξεκινούσα κι όλο το διέκοπτα. Μου άρεσε η θεωρία της επιρροής των μαρμάρων και του οικοδομήματος του Παρθενώνα στα καιρικά φαινόμενα. Λέτε να ευσταθεί;

Απόψε δεν ξέρω αν προλάβω να διαβάσω κι άλλα άρθρα που βάλατε. Αν δεν προλάβω θα πάρω και βοηθό, τι να κάνω;

Απόψε δεν ξέρω αν προλάβω να διαβάσω κι άλλα άρθρα που βάλατε. Αν δεν προλάβω θα πάρω και βοηθό, τι να κάνω;

Tί να πω και εγώ που πρέπει να διαβάσω όλες τις σελίδες από την αρχή και να δώσω και εξετάσεις??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...