Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

http://www.paranormap.net/article/2022

Πολυ μεγαλο, αλλα παρα πολυ ενδιαφερον.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!λαλισα ειναι πολυ μεγαλο.ομως το καβατζωνω γτ ειναι οντος πολυ ενδιαφερον

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα φορουμ παντως αναφερεται οτι ανηκει στο Κορωπι, αλλα πιστευω οτι μιλαμε για το ιδιο ξωκκλησι που ειναι φτιαγμενο πανω στο ναο του Απολλωνα, σωστα?

Χριστινα, τι λεει αυτο το βιντεο? Μεχρι και εγγραφη εκανα, αλλα παλι δε μου ανοιγει...

Λέει ότι είναι κοντά στην Βουλιαγμένης,στο ύψος Βάρης ή Κορωπίου.Έχει 2 μεγάλες πόρτες,εκ των οποίων η μία είναι 9 μέτρα πάνω από το έδαφος,αν θυμάμαι καλά και δεν μπορεί να μπει κάποιος από εκεί,αν υποθέσουμε ότι έρχεται με αυτοκίνητο οποιουδήποτε τύπου.Προσπαθεί να δείξει όσο καλύτερα μπορεί πού ακριβώς είναι η είσοδος,η οποία με το ζόρι φαίνεται.

Ο Χάρης μου μένει κοντά στην Βάρη,μήπως να τον στείλω για εξερεύνηση??:rolleyes:

Το "φάντασμα" ενός αγοριού, σε σχολείο υπο κατεδάφιση; Δείτε τη φωτογραφία!

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF1.jpg

Αυτά γενικά με ενδιαφέρουν πολύ...άσχετα που καμιά φορά τα σκέφτομαι το βράδυ και αγριεύομαι!!

Επομένως είναι σίγουρο ότι υπάρχει μεταθανάτια ζωή...εσείς τί πιστεύετε??

Εγώ πιστεύω πως ναι,γιατί δεν μπορεί,κάπου,κάποτε πρέπει να δικαιωθώ και εγώ!!!

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου, πώς να έχουμε αμφιβολία εμείς οι χριστιανοί, τη στιγμή που υπάρχουν ως απτή απόδειξη όλοι οι άγιοι της θρησκείας μας; Χώρια που έχουμε την ίδια την Ανάσταση του Χριστού. Εγώ δε χρειάζομαι κάτι άλλο που να μου το αποδεικνύει. Ούτε χρειάζομαι τη θειά μου την Πιπίτσα (το όνομα είναι φανταστκό από κάθε άποψη) να έρθει από τον άλλο κόσμο να μου το επιβεβαιώσει.

Κάποτε και οι ίδιοι οι άγιοι ήταν άνθρωποι ζωντανοί που ζούσαν ανάμεσά μας. Αν δεχτώ ότι δεν υπάρχει μεταθανάτια ζωή, αμέσως, αμέσως αναιρώ την πίστη μου στην ύπαρξη των αγίων. Αυτά.

Έχω κι εγώ πολλή δουλειά στο διάβασμα όπως φαίνεται.

Χριστίνα μου, πώς να έχουμε αμφιβολία εμείς οι χριστιανοί, τη στιγμή που υπάρχουν ως απτή απόδειξη όλοι οι άγιοι της θρησκείας μας;

Αυτό έλα να το πεις σε μια συγγενή μου,που ενώ ξημεροβραδιάζεται όλη μέρα στην εκκλησία,τρέμει τον θάνατο όσο τίποτα άλλο.Δεν λέει ούτε καν τις σχετικές λέξεις,θάνατος,κηδεία,νεκρός,κλπ και όταν βλέπει κάποια με μαύρα τρέχει με 1000 μακριά,λες και είναι κολλητικό.Προχτές της είπα κάτι για την ζωή μετά θάνατον και μου λέει,αχ,Χριστίνα μου,αλήθεια το πιστεύεις αυτό,τώρα μου έδωσες ελπίδες...Έριξα τρελό γέλιο,λες και περίμενε εμένα να της το επιβεβαιώσω!!!

Χριστίνα τώρα μου θύμισες ένα ανέκδοτο που ίσως και να το έχω ξαναπεί κάπου στο φόρουμ (συγχωρέστε με κορίτσια):

Ήταν μια φορά ένας, που επέστρεφε από κάποια επίσκεψη αργά τη νύχτα μετά τα μεσάνυχτα. Έτυχε να πρέπει να περάσει έξω από το νεκροταφείο της περιοχής προκειμένου να πάει στο σπίτι του. Το σκεφτόταν όμως, και δεν ήθελε, γιατί τον έκοβε ο φόβος. Κάποια στιγμή να σου κι έρχεται ένας από τη γωνία. Τον πλησιάζει ο πρώτος και του λέει: -"σε παρακαλώ βρε πατριώτη, επειδή φοβάμαι να περάσω από το νεκροταφείο θα σε πείραζε να πάμε μαζί μέχρι τη γωνία και μετά να πας εσύ στη δουλειά σου κι εγώ στη δική μου;"

Γελάει τότε ο περαστικός και του απαντάει:

-"Ααα μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα. Έτσι φοβόμουν κι εγώ όταν ήμουν ζωντανός"

Χριστίνα τώρα μου θύμισες ένα ανέκδοτο που ίσως και να το έχω ξαναπεί κάπου στο φόρουμ (συγχωρέστε με κορίτσια):

Ήταν μια φορά ένας, που επέστρεφε από κάποια επίσκεψη αργά τη νύχτα μετά τα μεσάνυχτα. Έτυχε να πρέπει να περάσει έξω από το νεκροταφείο της περιοχής προκειμένου να πάει στο σπίτι του. Το σκεφτόταν όμως, και δεν ήθελε, γιατί τον έκοβε ο φόβος. Κάποια στιγμή να σου κι έρχεται ένας από τη γωνία. Τον πλησιάζει ο πρώτος και του λέει: -"σε παρακαλώ βρε πατριώτη, επειδή φοβάμαι να περάσω από το νεκροταφείο θα σε πείραζε να πάμε μαζί μέχρι τη γωνία και μετά να πας εσύ στη δουλειά σου κι εγώ στη δική μου;"

Γελάει τότε ο περαστικός και του απαντάει:

-"Ααα μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα. Έτσι φοβόμουν κι εγώ όταν ήμουν ζωντανός"

αχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!Μιλάμε ότι έριξα τρελό γέλιο!!!!Να είσαι καλά!!!

Η συγκεκριμένη κάποτε με πήρε να μου πει ότι ένας συγγενής μας πέθανε.Φυσικά δεν χρησιμοποίησε αυτή την λέξη,αλλά είπε "έφυγε".

Έλα όμως που όλοι από εκείνο το σόι ταξίδευαν συχνά στην Αμερική και εγώ ευχήθηκα τρεις φορές καλό ταξίδι και καλή επιστροφή,μέχρι να καταλάβω τί εννοούσε ο ποιητής!!!

Και τώρα που είπες για νεκροταφεία,τί ξέρουμε για το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια,που βλέπουν όλοι οι ταξιτζήδες τα βράδια κοντά στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου??

Διαφημίσεις

Μου έχει πει ο Χάρης ότι στα Σπάτα,μέσα σε κάτι χωράφια στην μέση του πουθενά,υπάρχει ένα γαλάζιο κτίριο που μοιάζει με εκκλησία.Έχει έναν σταυρό που γέρνει,αλλά δεν είναι ετοιμόρροπος και κάτι περίεργες ζωγραφιές στους τοίχους.Δεν έχει δει ποτέ κάποιον εκεί κοντά,γιατί μου πέρασε από το μυαλό μήπως είναι κανένα περίεργο μπαρ-κλαμπ.Με το που το κοιτάς,μου λέει,καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι κάτι περίεργο.Το έχει δει καμιά σας,τί θα μπορούσε να είναι??

Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Αν βρεις πληροφορίες βάλε τις εδώ.

Αυτό το ακούω χρόνια,είχα ψάξει,αλλά δεν βρήκα πολλές πληροφορίες.

Είναι κάποιο μικρό κορίτσι με το νυχτικό του,το βλέπουν οι ταξιτζήδες τα βράδια και όταν σταματάνε να το ρωτήσουν αν έχει χαθεί και να το πάνε στο σπίτι του,τους λέει ότι μένει εδώ κοντά και την βλέπουν μετά να πηγαίνει προς το νεκροταφείο και να μην πατάνε τα πόδια της στην γη.

Είχε γίνει και εκπομπή παλιότερα και το επιβεβαίωσε και γνωστός ταξιτζής, φίλος του Χάρη.

Μου έχει πει ο Χάρης ότι στα Σπάτα,μέσα σε κάτι χωράφια στην μέση του πουθενά,υπάρχει ένα γαλάζιο κτίριο που μοιάζει με εκκλησία.Έχει έναν σταυρό που γέρνει,αλλά δεν είναι ετοιμόρροπος και κάτι περίεργες ζωγραφιές στους τοίχους.Δεν έχει δει ποτέ κάποιον εκεί κοντά,γιατί μου πέρασε από το μυαλό μήπως είναι κανένα περίεργο μπαρ-κλαμπ.Με το που το κοιτάς,μου λέει,καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι κάτι περίεργο.Το έχει δει καμιά σας,τί θα μπορούσε να είναι??

Μαθε που ακριβως ειναι, την ξερω καλα την περιοχη.

age.png age.png

Μαθε που ακριβως ειναι, την ξερω καλα την περιοχη.

Το βλέπει και πηγαίνοντας προς τα Σπάτα από Βάρη,αλλά φαίνεται και από την Αττική οδό.Περισσότερο δεν μου εξηγεί,μια και είμαι άσχετη από δρόμους.Γύρω γύρω δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...