Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανεβαινει αυτοκινητο εκει ή πας μονο με τα ποδια? Αγριευτηκα τωρα...

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ.Έχει ένα ερημικό εκκλησάκι εκεί που μένει ο αγαπημένος μου και είναι μονίμως γεμάτο από χρήστες,μήπως παίζει κάτι τέτοιο?

Ανω Γλυφαδα?

Εδω υποτιθεται οτι υπαρχει ενα βιντεο για τον Υμηττο, αλλα δε μου ανοιγει. Για δοκιμαστε κι εσεις.

http://www.conspiracy-channel.gr/media/207/Secret%20base%20in%20Athens/

age.png age.png

Άνω Γλυφάδα είναι η περιοχή, δρόμος υπάρχει μέχρι ένα σημείο. Μετά είναι περίπου 30 λεπτά για όσους πηγαίνουν με ένα κανονικά γρήγορο βήμα. Άλλοι το κάνουν και περισσότερο ανάλογα την φυσική τους κατάσταση και το σημείο που θα ακολουθήσουν αν όχι το μονοπάτι. Ή και λιγότερο από 30 λεπτά.

Τάρα νομίζω πως υπάρχει Προφήτης Ηλίας και στην Ηλιούπολη ή σύνορα με Αργυρούπολη, αλλά δεν θυμάμαι καλά.

Διαφημίσεις

Ο "κανίβαλος" Δίας, "έφαγε" τον πλανήτη Άρη!

dias-%282%29.aspx?width=400&height=325

Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας,

Το μικρό μέγεθος του πλανήτη Άρη, αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού των επιστημόνων εδώ και πολλές δεκαετίες. Μία νέα θεωρία που επιχειρεί να το ερμηνεύσει, είναι αυτή που θεωρεί ως υπεύθυνο τον "κανίβαλο" Δία.

Σύμφωνα με αυτήν, ο Δίας άρπαξε τα δομικά υλικά του Άρη, για να φτιάξει την ζώνη αστεροειδών που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο πλανήτες. Αυτό είχε σαν συνέπεια, να αναγκαστεί ο κόκκινος πλανήτης να αναπτυχθεί με όσα υλικά του είχαν

απομείνει και τελικά να παραμείνει μικρός σε μέγεθος.

Δίας: ένας πλανήτης "κανίβαλος"΄;

H ομάδα των ερευνητών που διατύπωσε την νέα θεωρία υποστηρίζει ότι πριν από περίπου 4,6 δισ. έτη, όταν ακόμη το ηλιακό μας σύστημα αναπτυσσόταν, ο Δίας κυκλοφορούσε ελεύθερα μέσα σε αυτό επεμβαίνοντας (με τον όγκο και την βαρυτική του έλξη) στην διαμόρφωση του.

Κάποια στιγμή, πέρασε από την περιοχή όπου βρίσκεται σήμερα ο Άρης, όταν ακόμη εκεί υπήρχε διάσπαρτη κοσμική ύλη. Σε αυτό το πέρασμα, ο Δίας "σάρωσε" μια σημαντική ποσότητα αυτής της ύλης. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, λένε, τότε πιθανότατα η ύλη θα προστίθετο σε αυτή που παρέμεινε εκεί, δημιουργώντας έναν τεράστιο πλανήτη, τον Άρη.

Παρ'ολα αυτά, συνεχίζουν οι επιστήμονες, ο Άρης θα μπορούσε να αναπληρώσει τη μάζα του από βράχους που θα προέρχονταν από την περιοχή του Κρόνου. Ούτε αυτό όμως έγινε, αφού όπως παρατήρησαν στις προσομοιώσεις που έκαναν, ο Δίας εγκαταλείποντας την περιοχή του κόκκινου πλανήτη κινήθηκε προς την περιοχή του Κρόνου και "καταβρόχθησε" και από εκεί κοσμική ύλη, ολοκληρώνοντας έτσι την δημιουργία της εντυπωσιακής ζώνης των αστεροειδών!

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot.

Στα φορουμ παντως αναφερεται οτι ανηκει στο Κορωπι, αλλα πιστευω οτι μιλαμε για το ιδιο ξωκκλησι που ειναι φτιαγμενο πανω στο ναο του Απολλωνα, σωστα?

Χριστινα, τι λεει αυτο το βιντεο? Μεχρι και εγγραφη εκανα, αλλα παλι δε μου ανοιγει...

age.png age.png

Αυτή η εικόνα που έχει το βίντεο όντως είναι κοντά ή δίπλα στον Προφήτη Ηλία της Άνω Γλυφάδας. Μπήκα στο γκουγκλ ερθ και προχωρόντας ευθεία στην Κων. Αθανάτου βρήκα το μονοπάτι που ανεβαίνει στο εκκλησάκι. Στις αρχές του μονοπατιού λίγα μέτρα μετά τα τελευταία σπίτια, υπάρχει ένα άσπρο κτίριο το οποίο δεν ξέρω τι είναι ακριβώς, αλλά έχω ακούσει ότι έχει μέσα κάποιες εικόνες. Αυτό το μονοπάτι οδηγεί στον Προφήτη Ηλία με τα πόδια, γιατί από 'κει και πάνω δεν μπορεί να ανέβει αυτ/το. Μετά από μια απόσταση ο δρόμος έχει βράχια, μέχρι και οι λάμπες της γιορτής του Αγίου διακόπτονται εξαιτίας των βράχων και συνεχίζουν πιο πάνω.

Αυτό που δεν μπόρεσα είναι να εντοπίσω το εκκλησάκι. Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, μόνο ο άντρας μου και η κόρη μου όταν ήταν μικρή. Αν είχα σαφή εικόνα από κοντά της εκκλησίας και του χώρου, ίσως να το έβρισκα στο γκουγκλ. Έτσι δεν είμαι σίγουρη αν το βίντεο που μας έδωσες Τάρα, είναι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ή κάτι άλλο πιο πάνω σε άλλο σημείο.

Διαφημίσεις

Το "φάντασμα" ενός αγοριού, σε σχολείο υπο κατεδάφιση; Δείτε τη φωτογραφία!

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF1.jpg

Η φωτογραφία που βλέπετε (κλικ για μεγέθυνση), τραβήχτηκε πριν από λίγες ημέρες, στο East Yorkshire, της Βρετανίας κατά τη διάρκεια κατεδάφισης ενός ερειπωμένου σχολείου!

Ο 47χρονος εργάτης John Fores χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να απαθανατίσει την διαδικασία, κάτ�� που συνηθίζει να κάνει κάθε φορά που συμμετέχει σε γκρέμισμα ενός μεγάλου κτιρίου.

Πρόκειται για ένα σχολείο του 1936, ένα τμήμα του οποίου έχει ανακαινιστεί και

λειτουργεί κανονικά, ενώ το υπόλοιπο μετά την κατεδάφισή του θα γινόταν γυμναστήριο. Σύμφωνα με τον Gordon Bradshaw, επιστάτη του σχολικού συγκροτήματος, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μια "περίεργη" μορφή στην περιοχή.

"Εργάζομαι 29 χρόνια εδώ και πάντα θυμάμαι τους μαθητές να κάνουν λόγο για το φάντασμα ενός μικρού αγοριού που κυκλοφορεί μέσα στις τάξεις. Δεν είχα όμως ποτέ λάβει σοβαρά τα λεγόμενά τους, γιατί τα μικρά παιδιά συνηθίζουν να πλάθουν ιστορίες", λέει σήμερα ο Gordon Bradshaw.

builder.aspx?width=186&height=300 Ο John Fores, που τράβηξε την φωτογραφία, δηλώνει σίγουρος πως κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης δεν υπήρχε κανένα παιδί στην περιοχή αυτή.

"Θα το βλέπαμε! Πάντα έχουμε το νου μας όταν κάνουμε τέτοιες εργασίες για να μην τραυματιστεί κάποιος περαστικός. Αλλά ακόμη κι αν δεχτούμε πως κάποιος μικρός μαθητής ξέγυγε από τον έλεγχο, παρατηρήστε τη μορφή του αγοριού που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα ρούχα που φοράει είναι παλιομοδίτικά! Κανένα αγόρι δεν ντύνεται έτσι σήμερα", προσθέτει!

Όσοι είδαν την φωτογραφία, συμφώνησαν με την τελευταία παρατήρηση του Fores, για τα ρούχα παλαιάς εποχής που φοράει το μικρό αγόρι (κάντε κλικ, να τα δείτε καλύτερα). Πρόσθεσαν όμως πως καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, αφού υπάρχει πάντα η περίπτωση η φωτογραφία να έχει υποστεί τεχνική επεξεργασία.

Ο εργάτης πάντως, αρνείται κάτι τέτοιο και υποστηρίζει πως αν είχε τις γνώσεις να κάνει τέτοιες παρεμβάσεις σε εικόνες που βρίσκονται μέσα στο κινητό του τηλέφωνο, θα το είχε κάνει επάγγελμα!

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Έκατσα που έκατσα μέχρι τέτοια ώρα, είπα να δω έξω τι γίνεται. Υπάρχει φως ακόμη και τώρα. Αν είναι αναμμένα κεριά στο εκκλησάκι, μάλλον θα καούν και θα σβήσουν μόνα τους. Αν είναι άλλη πηγή φωτός τότε όποιος είναι βρίσκεται ακόμα εκεί.

Το "φάντασμα" ενός αγοριού, σε σχολείο υπο κατεδάφιση; Δείτε τη φωτογραφία!

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF1.jpg

Η φωτογραφία που βλέπετε (κλικ για μεγέθυνση), τραβήχτηκε πριν από λίγες ημέρες, στο East Yorkshire, της Βρετανίας κατά τη διάρκεια κατεδάφισης ενός ερειπωμένου σχολείου!

Ο 47χρονος εργάτης John Fores χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να απαθανατίσει την διαδικασία, κάτ�� που συνηθίζει να κάνει κάθε φορά που συμμετέχει σε γκρέμισμα ενός μεγάλου κτιρίου.

Πρόκειται για ένα σχολείο του 1936, ένα τμήμα του οποίου έχει ανακαινιστεί και

λειτουργεί κανονικά, ενώ το υπόλοιπο μετά την κατεδάφισή του θα γινόταν γυμναστήριο. Σύμφωνα με τον Gordon Bradshaw, επιστάτη του σχολικού συγκροτήματος, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μια "περίεργη" μορφή στην περιοχή.

"Εργάζομαι 29 χρόνια εδώ και πάντα θυμάμαι τους μαθητές να κάνουν λόγο για το φάντασμα ενός μικρού αγοριού που κυκλοφορεί μέσα στις τάξεις. Δεν είχα όμως ποτέ λάβει σοβαρά τα λεγόμενά τους, γιατί τα μικρά παιδιά συνηθίζουν να πλάθουν ιστορίες", λέει σήμερα ο Gordon Bradshaw.

builder.aspx?width=186&height=300 Ο John Fores, που τράβηξε την φωτογραφία, δηλώνει σίγουρος πως κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης δεν υπήρχε κανένα παιδί στην περιοχή αυτή.

"Θα το βλέπαμε! Πάντα έχουμε το νου μας όταν κάνουμε τέτοιες εργασίες για να μην τραυματιστεί κάποιος περαστικός. Αλλά ακόμη κι αν δεχτούμε πως κάποιος μικρός μαθητής ξέγυγε από τον έλεγχο, παρατηρήστε τη μορφή του αγοριού που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα ρούχα που φοράει είναι παλιομοδίτικά! Κανένα αγόρι δεν ντύνεται έτσι σήμερα", προσθέτει!

Όσοι είδαν την φωτογραφία, συμφώνησαν με την τελευταία παρατήρηση του Fores, για τα ρούχα παλαιάς εποχής που φοράει το μικρό αγόρι (κάντε κλικ, να τα δείτε καλύτερα). Πρόσθεσαν όμως πως καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, αφού υπάρχει πάντα η περίπτωση η φωτογραφία να έχει υποστεί τεχνική επεξεργασία.

Ο εργάτης πάντως, αρνείται κάτι τέτοιο και υποστηρίζει πως αν είχε τις γνώσεις να κάνει τέτοιες παρεμβάσεις σε εικόνες που βρίσκονται μέσα στο κινητό του τηλέφωνο, θα το είχε κάνει επάγγελμα!

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

πολυ κριμα να μην μπορει ενα πνευμα να βρει την γαληνη και την συνεχεια του.γτ δεν κανουν μια δεηση ρε γμ?σιγουρα καποιος 'σκεπτομενος' θα υπαρχει εκει να βρει στην ιστορια του τοπου τι εγινε αυτο το αγορακι.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ανω Γλυφαδα?

Εδω υποτιθεται οτι υπαρχει ενα βιντεο για τον Υμηττο, αλλα δε μου ανοιγει. Για δοκιμαστε κι εσεις.

http://www.conspiracy-channel.gr/media/207/Secret%20base%20in%20Athens/

το ειδα και μου ρθε στο μυαλο οτι ειναι εγκαταστασεις επιβιωσης γιατου χρονου!!!και γτ οχι?!!!!θα μπορουσε με το παχος της πορτας το μεγεθος το καλα κρυμενο μερος!!!κλ ειπε ενας στα σχολια να μαζευτουμε να παμε να δουμε και αντε εσεις που στε προς τα κει εμεις που την κεφαλη κλεινει οεο?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...