Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Εβίρι και κουφετάκι, όλα καλά?

Καλημέρα σε όλες και όλους.

Καλά Κατερίνα μου, εσύ τι κάνεις; Πώς τα πας με τη δουλειά; Κουράζεσαι ακόμη με τους έντονους ρυθμούς που δουλεύεις;

Ακόμη δε διάβασα τα τελευταία άρθρα που βάλατε, γι' αυτό και δεν έχω σχολιάσει τίποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια κατεριναβ τι κανεις ρε ψυχη οσο για την απαντηση θα την βρουμε που θα παει?ταρα τελικα ολα γυρω απο τους ιλουμινατι γυρνανε.πολυ πραμα βαλατε κοριτσια θα διαβασω καποια στιγμη μαλλον το βραδυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Και που΄σαι! Μια και υποψιαζομαι οτι εισαι κι εσυ καλη ζαχαροπλαστισσα σαν την Κατερινα, μπορουμε απο τωρα να κανονισουμε την ανταμοιβη μου για το σκονακι που θα΄χεις στις εξετασεις της Eviri!!!;):lol:

Πρώτα απ'όλα,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την πεθερούλα!!

Καλά το υποψιάστηκες για την ζαχαροπλαστική!!Η Κατερίνα αναφέρεται στο κέικ που μου προέκυψε μια μέρα,κλασικό σοκολατένιο,με γέμιση από 4 λευκές σοκολάτες Break με σταφίδες,φουντούκια,κλπ και από πάνω επικάλυψη από 3 μεγάλες Lacta.Πειραματιζόμουν και μου βγήκε αυτό!!

Από τότε που το έγραψα στο φόρουμ,πολλά κορίτσια μου έκοψαν την καλημέρα!!χαχαχαχα

Αρχικό μήνυμα απο riniw viewpost.gif

Δεν είναι δηλαδή υπερβολή να πούμε ότι άλλος χρόνος ισχύει στα κεφάλι μας και άλλος στα πόδια μας! Κατ' επέκταση, οι άνθρωποι που ζουν σε ψηλούς ορόφους, γερνάνε γρηγορότερα από εκείνους που ζουν στα ισόγεια!

:confused::confused::confused:

αυτό ήταν μέρος του άρθρου και όχι δικιά μου διατύπωση!!και σε καμία περίπτωση δική μου άποψη (αλλιώς μετακομίζω στο ΕΒΕΡΕΣΤ και καταργώ τις κρεμούλες προσώπου!!!!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw μου χωρίς παρεξήγηση και η TARA είμαι σίγουρη ότι με το κείμενο είναι μπερδεμένη (:confused:confused), όχι με σένα. Έτσι κι αλλιώς όλες αυτό θεωρούμε ότι δεν τα λες εσύ, αλλά το κείμενο. Άρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από μέρους σου ότι σε παρεξήγησε κανείς.

Και πού 'σαι αν πας στο Έβερεστ τελικά, θα ήθελα να με πάρεις κι εμένα, γιατί ούτε κι εγώ θέλω να κάνω ρυτίδες. Να 'χω και μια παρέα εκεί ψηλά. :D :D

Φιλάκια πολλά με πολλή αγάπη.

Διαφημίσεις

αυτό ήταν μέρος του άρθρου και όχι δικιά μου διατύπωση!!και σε καμία περίπτωση δική μου άποψη (αλλιώς μετακομίζω στο ΕΒΕΡΕΣΤ και καταργώ τις κρεμούλες προσώπου!!!!!)

Ναι βρε, το καταλαβα! Κρατηστε μια θεση και για μενα κοριτσια στο Εβερεστ! Αληθεια, φυτρωνει τιποτα εκει πανω? Τι θα τρωμε?:tongue:

age.png age.png

Η μία την άλλη. Γι' αυτό φροντίστε από τώρα τη διατροφή σας γιατί εγώ δεν τρώω όλες τις γεύσεις και θέλω να είστε γλυκές γιατί μου αρέσουν πολύ τα γλυκά. Αλλιώς σας το λέω, δε θα σας φάω.

Καλημέρα σε όλες και όλους.

Καλά Κατερίνα μου, εσύ τι κάνεις; Πώς τα πας με τη δουλειά; Κουράζεσαι ακόμη με τους έντονους ρυθμούς που δουλεύεις;

Ακόμη δε διάβασα τα τελευταία άρθρα που βάλατε, γι' αυτό και δεν έχω σχολιάσει τίποτα.

Ολα καλά κορίτσι μου, ευτυχώς να λέμε που υπάρχει δουλίτσα!

καλημερα κοριτσια κατεριναβ τι κανεις ρε ψυχη οσο για την απαντηση θα την βρουμε που θα παει?ταρα τελικα ολα γυρω απο τους ιλουμινατι γυρνανε.πολυ πραμα βαλατε κοριτσια θα διαβασω καποια στιγμη μαλλον το βραδυ

Μακάρι να την βρούμε την λύση κουφ, όχι για εμάς αλλά για τα παιδιά μας.

Πρώτα απ'όλα,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την πεθερούλα!!

Καλά το υποψιάστηκες για την ζαχαροπλαστική!!Η Κατερίνα αναφέρεται στο κέικ που μου προέκυψε μια μέρα,κλασικό σοκολατένιο,με γέμιση από 4 λευκές σοκολάτες Break με σταφίδες,φουντούκια,κλπ και από πάνω επικάλυψη από 3 μεγάλες Lacta.Πειραματιζόμουν και μου βγήκε αυτό!!

Από τότε που το έγραψα στο φόρουμ,πολλά κορίτσια μου έκοψαν την καλημέρα!!χαχαχαχα

Αγαπούλα, σιδερένιο το πεθερικό! Επρεπε να το γράψεις για το κεηκ, να το ξαναθυμηθώ? (αν και έχω στο ψυγείο 2 κουτιά, 2 λέω, ακούς Ταρα, κουτιά με καριόκες και πουράκια Ξάνθης. Αντε μη τα φάω και τα 2!) Πες τους για το 2όροφο μπλακ φόρεστ! (Αχ, ευτυχώς που είμαστε μακριά εμείς οι 2)

Τάρα, ο αγαπητός Γιαννουλάκης (ή τουλάχιστον κάποιος απο την ομάδα του, δεν θυμάμαι και τα βιβλία είναι στην αποθήκη για να το έψαχνα τώρα) έχουν γράψει ολόκληρο βιβλίο που αφορά σε αυτό το θέμα και τη ρυμοτομία των πόλεων. το βιβλίο λέγεται megapolisomancy.

Παραθέτω λίνκς σχετικά με το θέμα, τα οποία και εγώ θα μελετήσω κάποια στιγμή στο σαββατοκύριακο

http://omada-ianos.blogspot.com/2009/10/blog-post_18.html

http://a-pistefto.blogspot.com/2011/04/blog-post_2019.html

http://io9.com/5359282/megapolisomancy-or-why-all-cities-are-haunted

Να και το βιβλίο

http://www.bibliopolio.gr/megapolisomancy-p-78998.html

Αυτά για σήμερα, θα επανέλθω (και αν το θυμηθώ θα σας βάλω και δικές μου φωτό απο καπάκια)!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Η μία την άλλη. Γι' αυτό φροντίστε από τώρα τη διατροφή σας γιατί εγώ δεν τρώω όλες τις γεύσεις και θέλω να είστε γλυκές γιατί μου αρέσουν πολύ τα γλυκά. Αλλιώς σας το λέω, δε θα σας φάω.

Koρίτσια,θα σας στέλνω εγώ delivery στο Έβερεστ.Να μου πείτε μόνο από ποιόν βράχο κρέμεστε,να ξέρω πού να τα στείλω!!!

Κατερινάκι,3 ορόφους έχει η τούρτα,όχι 2!!!

Εγώ θα μείνω μεταξεταστέα για τον Σεπτέμβριο!!Δεν ξέρω τί να πρωτοδιαβάσω...

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι αυτό ενέχει πρόθεση και δόλο. Το κάνεις επίτηδες για να έχεις το χρόνο να τα διαβάσεις 2 και 3 φορές και να γίνεις καλύτερη μαθήτρια από μας. Εεε όχι, το απουσιολόγιο δε σου το δίνουμε.

Νομίζω ότι αυτό ενέχει πρόθεση και δόλο. Το κάνεις επίτηδες για να έχεις το χρόνο να τα διαβάσεις 2 και 3 φορές και να γίνεις καλύτερη μαθήτρια από μας. Εεε όχι, το απουσιολόγιο δε σου το δίνουμε.

Ουδόλως είναι στις προθέσεις μου ο δόλος!!!:-P:razz:

χαχαχαχα ωραία το έθεσες. Εντάξει θα σε αφήσουμε να ξεκουραστείς και να μη δώσεις εξετάσεις αυτό το Σεπτέμβριο (είδες τι καλές που είμαστε); Αλλά από Οκτώβριο δε θα έχεις δικιολογία.

(αν και έχω στο ψυγείο 2 κουτιά, 2 λέω, ακούς Ταρα, κουτιά με καριόκες και πουράκια Ξάνθης. Αντε μη τα φάω και τα 2!)

Ποσα πια θα φας ως το Σαββατο?:tongue::tongue::tongue:

Κατερινάκι,3 ορόφους έχει η τούρτα,όχι 2!!!

Μας σκανδαλιζεις βραδιατικα!

Φτιαξε μια τριοροφη λεμον παι (ή τζιζκεικ, οτι προτιμας), και θα΄χεις το σκονακι στο τσεπακι!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...