Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Ααααααααχχχχ Κουφετάκι άμα το βρεις πες το μου κι εμένα. Κι εγώ από κάπου προσπαθώ να πιαστώ, να βρω λύσεις, να απεγκλωβιστώ. Βρε, μήπως μόνο στη σπηλιά που λέγαμε; Μόνο εκεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εβιρι εγραψες παλι.αντε και ερωτω!!!!!τους καταλαβαμε και τι κανουμε?οεο!!!!

Την προσευχη μας...

Πολυ ενδιαφεροντα εως συγκλονιστικα τα αρθρα που δημοσιευσατε κοριτσια.

age.png age.png

Τη θεωρία του Αϊνστάιν περί σχετικότητας του χρόνου, κατάφεραν να αποδείξουν επιστήμονες στις ΗΠΑ.

Με τη χρήση δύο υπερσύγχρονων "ρολογιών κβαντικής λογικής", όπως ονομάζονται, απέδειξαν ότι πράγματι ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα στο κεφάλι του ανθρώπου σε σχέση με τα πόδια του!

Τι λέει η θεωρία του Αϊνστάιν!

Υπεραπλουστεύοντας την θεωρία του Αϊνστάιν - για να γίνει κατανοητή από όλους- ας φανταστούμε ότι έχουμε δύο ρολόγια: το ένα είναι στο πάτωμα και το άλλο στην κορυφή μιας σκάλας.

c4ed1f08-a7ad-4903-876e-0bb0bc6732c9_300_366.jpgΑυτό που έδειξαν οι επιστήμονες είναι ότι ο χρόνος ΔΕΝ κυλάει με την ίδια ταχύτητα στα δύο ρολόγια! Συγκεκριμένα κυλάει πιο αργά στο ρολόι που βρίσκεται στο πάτωμα, σε σχέση με εκείνο που βρίσκεται πάνω στη σκάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί το ρολόι που βρίσκεται χαμηλά επηρεάζεται οριακά περισσότερο από την βαρύτητα!

Όσοι ζουν σε ψηλούς ορόφους, γερνούν γρηγορότερα!

Για να αποδείξουν τη θεωρία του Αϊνστάιν οι ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (www.nist.gov) των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον C.W. Chou, χρησιμοποίησαν δύο δύο υπερσύγχρονα ατομικά οπτικά ρολόγια ύψιστης ακρίβειας, ρολόγια κβαντικής λογικής" τα οποία υπολογίζεται ότι "χάνουν" μόλις ένα δευτερόλεπτο ανά 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή όσο περίπου υπάρχει η ζωή η Γη.

Τα τοποθέτησαν σε υψομετρική διαφορά μόλις 33 εκατοστών το ένα από το άλλο και στη συνέχεια έδειξαν ότι, αν κάποιος ζήσει επί 79 χρόνια σε υψόμετρο 33 εκατοστών ψηλότερο από κάποιον άλλο, θα γεράσει περίπου 90 δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου περισσότερο!

Ο Αϊνστάιν με τη θεωρία της ειδικής σχετικότητας, είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι ο χρόνος δεν κινείται με την ίδια ταχύτητα για όλους και παντού στο σύμπαν αλλά είναι κάτι σχετικό που εξαρτάται από ειδικές συνθήκες.

Η σχετικότητα του χρόνου έχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια ότι ισχύει για μεγαλύτερα υψόμετρα και μεγάλες ταχύτητες κίνησης. Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται για μικρές και ασήμαντες υψομετρικές διαφορές πάνω στη Γη -και μάλιστα μικρότερες του ενός μέτρου- και ταυτόχρονα για μικρές ταχύτητες κάτω των δέκα μέτρων ανά δευτερόλεπτο.

Δεν είναι δηλαδή υπερβολή να πούμε ότι άλλος χρόνος ισχύει στα κεφάλι μας και άλλος στα πόδια μας! Κατ' επέκταση, οι άνθρωποι που ζουν σε ψηλούς ορόφους, γερνάνε γρηγορότερα από εκείνους που ζουν στα ισόγεια!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι

σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το

ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.

Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι

δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε

δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.

Ατίπτσυεο ε;

Το νόημα του κειμένου, που βασίζεται σε επιστημονική έρευνα, είναι ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος -σύμφωνα με τους Αμερικανούς επιστήμονες- είναι σε θέση ν'αντιληφθεί τη γραπτή επικοινωνία, έστω κι αν είναι ανορθόγραφο το κείμενο, αρκεί το πρώτο και το τελευταίο γράμμα της λέξης να'ναι στη σωστή θέση. Οι ενδιάμεσες θέσεις μπορούν να καταλαμβάνονται από τα γράμματα σε τυχαία σειρά.

Διαφημίσεις

Μου το έχουν στείλει κι εμένα σε μαίηλ αυτό, όπως έλαβα και το εξής:

Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...

Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -

Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα είναι 111 για όλους!

Για παράδειγμα, ο Χάρι γεννήθηκε το 1957 και 57 + 54 = 111 καλό, ε !!!

Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!

Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.

Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.

Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")

H παροιμία, λέει, ότι αν στείλετε αυτό το μήνυμα, σε οκτώ καλούς φίλους θα εμφανιστούν χρήματα στις επόμενες τέσσερις ημέρες

όπως εξηγεί και το κινέζικο feng-shui.

Όσοι δεν συνεχίσουν την αλυσίδα δεν θα πάρουν, είναι ένα μυστήριο, αλλά αξίζει μια δοκιμή, καλή τύχη.

Βρε, μήπως το έχω ξαναβάλει; Αν ναι, κορίτσια δε φταίω εγώ αλλά τα γεράματά μου.

Μωρέ ξέρω εγώ κάτι "πλισσέδες" που ζουν σε ισόγειαααα......

:lol::lol::lol::lol::lol: εγω προσωπικα δεν συμβιβαζομαι ακομη με την προσευχη ταρα μου.σιαγα σιγα γινετε η αγουριδα μελι θα δουμε!!!!!!!!!!11

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπέρα!

Είπα να μπω, αλλά αδύνατο να σας διαβάσω!

Εβίρι και κουφετάκι, όλα καλά?

Ρηνιώ και Χριστίνα καλως ορίσατε!

Ρηνιώ ποσταρες κάτι για τον Τάλω, αν και είναι ο αγαπημένος μου, είμαι πολύ κουρασμένη για να το διαβάσω.

Να και κάτι που βρήκα για την πολυκατοικία στην Ελευσίνα

http://www.paranormap.net/article/2935

Το έχω σκεφτεί και σε ένα βαθμό έχουμε αλλάξει όλοι στην οικογένεια,οι 2 που απομείναμε δηλαδή μια και δεν είμασταν και πολλοί,η θεία μου που είναι και αδερφή της και έμενε πάντα μαζί μας και εγώ.Προσωπικά εγώ έχω αποκτήσει μεγαλύτερη υπομονή και λιγότερα νεύρα,μια και δεν έχω πια αντοχές ούτε για να θυμώσω όπως πριν.Αλλά σαν οικογένεια δεν είμασταν ποτέ μακριά από τον Θεό,ούτε τον αμφισβητήσαμε ποτέ.Αν ήθελε τώρα να φέρει άλλους,εκτός οικογενείας πιο κοντά του...χμμμ,παίζει και αυτό,γιατί πολλοί άνθρωποι παραδειγματίστηκαν από την μάνα μου και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την τραγική της κατάσταση.Γιατί όμως έπρεπε να κρατήσει τόσο πολύ όλο αυτό??Ξαναλέω ότι ακόμα και τον θάνατο περιμένουμε σαν θαύμα,μια και έχω καταλάβει πλέον ότι για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω,άλλο θαύμα δεν πρόκειται να συμβεί στην περίπτωσή μου.Ένας παπάς μου είπε ότι κάτι ακόμα θέλει ο Θεός από μας,αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω...δεν μπορώ να ξέρω τί θέλει...βλέπω μόνο ότι στερούμαι την δική μου ζωή,είμαι ήδη 36,5 και δεν μπορώ να κάνω οικογένεια και παιδιά και περιμένω...τίποτα βασικά δεν έχω να περιμένω,κάτι που είναι απίστευτα ψυχοφθόρο.Το μόνο που με κρατάει μακριά από τα αντικαταθλιπτικά είναι ο χαρακτήρας μου...αλλιώς θα ήμουν ήδη σε ψυχιατρείο.

Αγαπούλα!!!!!!!! Πόσο καιρό έχω να σε πετύχω! Σε περιμένω, μη με ξεχάσεις!!!! Κορίτσια, η Χριστινούλα είναι ήρωας, τόσες δύσκολες καταστάσεις και όμως το χιούμορ ποτέ δεν της έχει λείψει και πάντα με τον καλό τον λόγο είναι! (Περιμένω ανταμοιβή για τα καλά μου λόγια, ξέρεις εσύ!!! ;))

εβιρι εγραψες παλι.αντε και ερωτω!!!!!τους καταλαβαμε και τι κανουμε?οεο!!!!

Κουφετάκι δύσκολη η ερώτησή σου. Ολοι αυτό λέμε, τι κάνουμε:?::?::?:

Λοιπόν κορίτσια, νομίζω ότι πολλά έγραψα, θα επανέλθω όμως.

Χαίρομαι που είστε πολύ μελετημένες πάνω στο θέμα! Εύγε!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Αγαπούλα!!!!!!!! Πόσο καιρό έχω να σε πετύχω! Σε περιμένω, μη με ξεχάσεις!!!! Κορίτσια, η Χριστινούλα είναι ήρωας, τόσες δύσκολες καταστάσεις και όμως το χιούμορ ποτέ δεν της έχει λείψει και πάντα με τον καλό τον λόγο είναι! (Περιμένω ανταμοιβή για τα καλά μου λόγια, ξέρεις εσύ!!! ;))

Ναι,είμαι η super woman και ήρθα στην γη για να σώσω τον κόσμο!!!

Και πάνω που θα ερχόμουν την Παρασκευή στην Αθήνα,χειρουργήθηκε τα μεσάνυχτα άρον άρον η μαμά του καλού μου και έτσι πάει το ταξίδι...

Κορίτσια,θα σας διαβάσω αναλυτικά από την αρχή και θα επανέλθω με απορίες!!;)

Διαφημίσεις

Δεν είναι δηλαδή υπερβολή να πούμε ότι άλλος χρόνος ισχύει στα κεφάλι μας και άλλος στα πόδια μας! Κατ' επέκταση, οι άνθρωποι που ζουν σε ψηλούς ορόφους, γερνάνε γρηγορότερα από εκείνους που ζουν στα ισόγεια!

:confused::confused::confused:

Μου το έχουν στείλει κι εμένα σε μαίηλ αυτό, όπως έλαβα και το εξής:

Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...

Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -

Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα είναι 111 για όλους!

Για παράδειγμα, ο Χάρι γεννήθηκε το 1957 και 57 + 54 = 111 καλό, ε !!!

Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!

Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.

Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.

Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")

H παροιμία, λέει, ότι αν στείλετε αυτό το μήνυμα, σε οκτώ καλούς φίλους θα εμφανιστούν χρήματα στις επόμενες τέσσερις ημέρες

όπως εξηγεί και το κινέζικο feng-shui.

Όσοι δεν συνεχίσουν την αλυσίδα δεν θα πάρουν, είναι ένα μυστήριο, αλλά αξίζει μια δοκιμή, καλή τύχη.

Βρε, μήπως το έχω ξαναβάλει; Αν ναι, κορίτσια δε φταίω εγώ αλλά τα γεράματά μου.

:tongue::tongue::tongue: Εχει κυκλοφορησει πολυ, γι αυτο το μπερδευεις!

ωπα μολις το διαβασα παρτε την ειδηση http://www.mistikoskosmos.com/2011/06/blog-post.html

Τωρα θυμηθηκα τους Illuminatti του Dan Brown!

Να και κάτι που βρήκα για την πολυκατοικία στην Ελευσίνα

http://www.paranormap.net/article/2935

Σκιαχτηκα βραδιατικα!!!:shock:

Για πες και σε εμας! Ποια ειναι η ανταμοιβη? Καμια λεμον παϊ?:tongue:

Το νου σου! Τις καριοκες μου και τα ματια σου...! Μαλλον οχι τα ματια σου!!! Κρυψτες καπου να μη τις βλεπεις!!!:tongue:

age.png age.png

Ναι,είμαι η super woman και ήρθα στην γη για να σώσω τον κόσμο!!!

Και πάνω που θα ερχόμουν την Παρασκευή στην Αθήνα,χειρουργήθηκε τα μεσάνυχτα άρον άρον η μαμά του καλού μου και έτσι πάει το ταξίδι...

Σιδερενια ευχομαι!

Κορίτσια,θα σας διαβάσω αναλυτικά από την αρχή και θα επανέλθω με απορίες!!;)

Και που΄σαι! Μια και υποψιαζομαι οτι εισαι κι εσυ καλη ζαχαροπλαστισσα σαν την Κατερινα, μπορουμε απο τωρα να κανονισουμε την ανταμοιβη μου για το σκονακι που θα΄χεις στις εξετασεις της Eviri!!!;):lol:

age.png age.png

Μαγική Κίνηση για την Αλλαγή στην Ελλάδα

Οι αρχαίοι σοφοί μας δίδαξαν πως τίποτε δεν αλλάζει πραγματικά αν δεν αλλάξουν πρώτα οι άνθρωποι. Ήδη αυτές τις ημέρες, άνθρωποι από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μόρφωσης και πεποιθήσεων, μαζεύονται στους δρόμους για να δηλώσουν την αγανάκτηση τους στην σταδιακή διάλυση της χώρας μας.

Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας, συσπειρώνονται σε κινήσεις για την ενεργή δράση του κάθε ανώνυμου και επώνυμου πολίτη με απώτερο σκοπό την συλλογική αφύπνιση και τη δράση από τους ίδιους τους ανθρώπους που αποτελούν την Ελλάδα.

Άραγε μέσα σʼ αυτό το γενικότερο κλίμα κινητικότητας και αλλαγής, οι μάγοι και οι μάγισσες της χώρα μας, θα πρέπει να παραμείνουν κλεισμένοι στην «ασφάλεια» των προστατευτικών τους κύκλων και στην εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει συχνά τους εσωτεριστές, ή θα δράσουν ενεργά για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους την όλη προσπάθεια των συμπολιτών μας;

Λέγεται πως την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αποκρυφιστές και μάγισσες στην Πράγα και στην Αγγλία, εργάστηκαν στο παρασκήνιο των μαχών πραγματοποιώντας τελετές μαγικής ενίσχυσης και συλλογικό οραματισμό για την προστασία των χωρών τους. Ίσως είναι καιρός να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους και να δράσουμε με αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλύτερα, να υποστηρίξουμε μαγικά το ρεύμα της Αλλαγής που έχει κατακλύσει την Ελλάδα!

Γιʼ αυτό τον σκοπό, καλούμε όλες τις μάγισσες και τους μάγους, τους αποκρυφιστές και τους ακόλουθους όλων των μαγικών σχολών, να συνεργαστούν στα πλαίσια ενός μαζικού και κατάλληλα συντονισμένου τυπικού, που η επανάληψη του θα μπορέσει να βοηθήσει την συλλογική προσπάθεια για την έξοδο της χώρα μας από την μαύρη τρύπα της κατάρρευσης που μας έχουν οδηγήσει.

Σε μια εποχή κρίσης όπως είναι αυτή που ζούμε σήμερα, η ανάγκη για ενότητα είναι μεγαλύτερη από τις διαφορές που μας χωρίζουν. Έτσι, είτε ανήκεις στην Δεξιά Ατραπό ή στην Αριστερή, είτε συμμετέχεις σε κάποιο Τεκτονικό σχήμα ή σε παγανιστικό coven, είτε είσαι ανεξάρτητος μάγος ή μέλος μιας κάποιας αποκρυφιστικής ομάδας, έλα σε επαφή και συντονισμό μαζί μας, για την τέλεση μιας εργασίας που θα συνδράμει σʼ αυτό που επιτελείται σήμερα, σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας.

Επικοινώνησε με την διεύθυνση [email protected], και δήλωσε τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σου, ανώνυμα, δίχως να δηλώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Εμείς θα σου στείλουμε τις οδηγίες για το ατομικό τελετουργικό που είναι να συμβεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και χρονικές στιγμές. Η επανάληψη του, όπως και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, θα μπορέσει να εξασφαλίσει την επιτυχημένη συνδρομή μας στον αγώνα για να επανέλθει η τύχη της Ελλάδας, πίσω στους Έλληνες!

http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?p=87952

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...