Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Αστα αυτα, μαλλον εχεις καταναλωσει αρκετη φαια ουσια στις καρτες των Ιλουμιναττι!!!:tongue:

Καλο μηνα!!!

χαχχαχαχαχαχα

Θες απ' το χαλασμένο μυαλό, θες απ' τους ιλουμινάτι, χαμένη για χαμένη είμαι. χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τάρα , για Ελευσίνα δεν ξέρω κάτι και στο ψαχτήρι που το βάζω, δεν μου βγάζει τίποτα.

Eviri χάθηκα γιατί έχασα και τον πατέρα μου, 3 μήνες μετά τη μαμά μου,ανήμερα το Πάσχα, οπότε καταλαβαίνεις....

Σας διαβάζω όμως, εννοείται και τώρα που επανέρχομαι σιγά σιγά, θ' αρχίσω να ασχολούμαι και πάλι.

Θα σας πω ένα όνειρο που είδα 3 μέρες μετά το θάνατο του πατέρα μου.

Τον είδα λοιπόν στον ύπνο μου, αναστατωμένο, σε μία εγρήγορση, αγριεμένο και απο τον τρόπο που αντιδρούσε τρόμαξα και ξύπνησα. Η ώρα ήταν 4 τα ξημερώματα. Με το που ξυπνάω μου μυρίζει κάτι έντονα. Ξυπνάω και τον άντρα μου και του το λέω. Σηκωνόμαστε, πάμε στο καθιστικό , ανάβουμε τα φώτα και ... δεν βλέπαμε μπροστά μας απο το ντουμάνι και τον καπνό. Το καντηλάκι είχε πάθει κάτι και τόση ώρα κοιμόμασταν και αναπνέαμε διοξείδιο! Θα μπορούσαμε να έχουμε πάθει ασφυξία! Τί θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν με τρόμαζε ο πατέρας μου ώστε να ξυπνήσω? Σημειωτέον ότι στο σπίτι κοιμόταν, μαζί με την κόρη μου και μια φιλεναδούλα της που τη φιλοξενούσαμε εκείνες τις μέρες του Πάσχα.

Παιδιά, οι ψυχές υπάρχουν, μας καθοδηγούν και μας προσέχουν, αυτό ξέρω να πω τελικά!

cristina112 θα έρθουμε να σε εξετάσουμε και στην άλλη παραλία και θα σου ψάξουμε και τα κουβαδάκια σου. Γι' αυτό το καλό που σου θέλω είναι να κάτσεις, να στρωθείς και να διαβάσεις γιατί θα σε υποχρεώσουμε να μην πας διακοπές, ούτε καν στη θάλασσα μέχρι να τελειώσεις όλες τις σελίδες. Και μη μασάς τσίχλα την ώρα του μαθήματος. Ούτε να μιλάς με τους διπλανούς σου γιατί σε αποσπούν από το διάβασμα.

Λιάνα συλλυπητήρια για τον πατέρα σου, να είστε υγιείς να ζείτε να τον θυμάστε. Διάβασα αυτά που γράφεις κι ανατρίχιασα.

cristina112 θα έρθουμε να σε εξετάσουμε και στην άλλη παραλία και θα σου ψάξουμε και τα κουβαδάκια σου. Γι' αυτό το καλό που σου θέλω είναι να κάτσεις, να στρωθείς και να διαβάσεις γιατί θα σε υποχρεώσουμε να μην πας διακοπές, ούτε καν στη θάλασσα μέχρι να τελειώσεις όλες τις σελίδες. Και μη μασάς τσίχλα την ώρα του μαθήματος. Ούτε να μιλάς με τους διπλανούς σου γιατί σε αποσπούν από το διάβασμα.

Θα στρωθώ στην μελέτη,το υπόσχομαι κυρία!!!Ούτως ή άλλως είναι το δέκατο καλοκαίρι που δεν θα πάω διακοπές...Διαβάζω και αυτά για τον Άη Γιάννη τον Ρώσο και χαίρομαι από την μια που κάποιοι άνθρωποι έγιναν καλά,αλλά θα ήθελα να ήξερα και με ποιό κριτήριο "επιλέγονται" οι άνθρωποι που θα ζήσουν το θαύμα...επειδή θα ήθελα και εγώ να το δω να συμβαίνει στην οικογένειά μου...Αλλά επειδή δεν πρόκειται να πάρω απάντηση,πάω να μελετήσω!!!(Πότε είπαμε ότι είναι οι εξετάσεις???)

Διαφημίσεις

Θα σας πω ένα όνειρο που είδα 3 μέρες μετά το θάνατο του πατέρα μου.

Τον είδα λοιπόν στον ύπνο μου, αναστατωμένο, σε μία εγρήγορση, αγριεμένο και απο τον τρόπο που αντιδρούσε τρόμαξα και ξύπνησα. Η ώρα ήταν 4 τα ξημερώματα. Με το που ξυπνάω μου μυρίζει κάτι έντονα. Ξυπνάω και τον άντρα μου και του το λέω. Σηκωνόμαστε, πάμε στο καθιστικό , ανάβουμε τα φώτα και ... δεν βλέπαμε μπροστά μας απο το ντουμάνι και τον καπνό. Το καντηλάκι είχε πάθει κάτι και τόση ώρα κοιμόμασταν και αναπνέαμε διοξείδιο! Θα μπορούσαμε να έχουμε πάθει ασφυξία! Τί θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν με τρόμαζε ο πατέρας μου ώστε να ξυπνήσω? Σημειωτέον ότι στο σπίτι κοιμόταν, μαζί με την κόρη μου και μια φιλεναδούλα της που τη φιλοξενούσαμε εκείνες τις μέρες του Πάσχα.

Παιδιά, οι ψυχές υπάρχουν, μας καθοδηγούν και μας προσέχουν, αυτό ξέρω να πω τελικά!

Να πω οτι ανατριχιασα κι εγω επισης? Πραγματι σε προστατευουν οι γονεις σου Λιανα...

Απαπαπαπα! Μονο το μαστιγιο της λειπει!!!:tongue:

Θα στρωθώ στην μελέτη,το υπόσχομαι κυρία!!!Ούτως ή άλλως είναι το δέκατο καλοκαίρι που δεν θα πάω διακοπές...Διαβάζω και αυτά για τον Άη Γιάννη τον Ρώσο και χαίρομαι από την μια που κάποιοι άνθρωποι έγιναν καλά,αλλά θα ήθελα να ήξερα και με ποιό κριτήριο "επιλέγονται" οι άνθρωποι που θα ζήσουν το θαύμα...επειδή θα ήθελα και εγώ να το δω να συμβαίνει στην οικογένειά μου...Αλλά επειδή δεν πρόκειται να πάρω απάντηση,πάω να μελετήσω!!!(Πότε είπαμε ότι είναι οι εξετάσεις???)

Μην αγχωνεσαι, θα σε προμηθεψω με σκονακι!!!:mrgreen:

Οσο για το κριτηριο για ενα θαυμα, εχω μια αποψη, αλλα δεν εχω χρονο να την αναλυσω αυτη τη στιγμη! Συντομα ομως...

age.png age.png

Μπράβο christina επειδή είσαι πολύ καλό παιδί και συμμορφώνεσαι με τις υποδείξεις μας, να φωνάξεις τους κηδεμόνες σου να τους δώσουμε συγχαρητήρια για σένα.

Να σου πω ότι αυτό που ρωτάς είναι και για μένα αναπάντητο. Έχω παρατηρήσει ότι γενικά οι άγιοι και το Θείο στην τριαδική του υπόσταση, έχουν επιλέξει ανθρώπους πανάγαθους σχεδόν αγίους εν ζωή, ανθρώπους αμαρτωλούς στο αντίθετο άκρο και ανθρώπους που ήταν μεν αμαρτωλοί αλλά όχι με σοβαρά αμαρτήματα, για να τους εμφανιστούν και να κάνουν ένα θαύμα.

Επομένως, το κριτήριο για μένα παραμένει άγνωστο.

Ο πυρήνας της Γης μπορεί να λιώνει

1510550-195765292.jpg?r=1306375263

Βρετανοί ερευνητές του Πανεπιστημίου του Leeds προτείνουν σε μια νέα έρευνα ότι ο πλανητικός πυρήνας υπόκειται σε δύο ενδιαφέρουσες διαδικασίες την ίδια στιγμή. Σύμφωνα με τα δεδομένα που συνέλλεξαν οι ειδικοί, ο πυρήνας θα μπορούσε να πήζει και να τήκεται ταυτόχρονα.

Η ερευνητική ομάδα διατείνεται ότι συμπεράσματα όπως το παραπάνω μπορούν να συναχθούν από τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορεί η θερμότητα στον μανδύα της Γης, δηλαδή το στρώμα λιωμένων πετρωμάτων που χωρίζει τον εξωτερικό πυρήνα από τον φλοιό. Ο μανδύας είναι το παχύτερο στρώμα εντός της Γης το οποίο αναμοχλεύεται διαρκώς από

κινήσεις του πυρήνα καθώς επίσης και από ρεύματα μεταδιδόμενης θερμότητας. Όλες οι ηπειρωτικές και οι ωκεάνιες τεκτονικές πλάκες επιπλέουν πάνω από τον μανδύα. Στο σημείο όπου συναντιούνται, μία από αυτές τις πλάκες αρχίζει να βυθίζεται κάτω από την άλλη, σε μια διαδικασία που ονομάζεται υποβύθιση. Όταν η διαδικασία αυτή δεν γίνεται με ήπιο τρόπο, προκαλούνται σεισμοί.

Αυτό που προτείνει η ερευνητική ομάδα του Leeds είναι ότι η καταγραφή των ιδιοτήτων του μανδύα μπορεί να παράσχει στοιχεία για το τι πρόκειται να συμβεί στον πλανητικό πυρήνα λίγα εκατομμύρια χρόνια από σήμερα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική γνώση διότι η συγκεκριμένη διαδικασία συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο δυναμό. Τα αποτελέσματά της κινούν τη μαγνητόσφαιρα, το στρώμα της ανώτερης ατμόσφαιρας που προστατεύει τον πλανήτη μας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της εκπεμπόμενης ηλιακής ακτινοβολίας. Λεπτομέρειες της νέας μελέτης υπάρχουν στην έκδοση της 16ης Μαΐου του κορυφαίου επιστημονικού εντύπου Nature.

Για τη νέα μελέτη, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Leeds ένωσαν τις δυνάμεις του με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο (UCSD) και με το Ιταλικό Τεχνολογικό Ινστιτούτο. «Η προέλευση του μαγνητικού πεδίου της Γης παραμένει μυστήριο για τους επιστήμονες» εξηγεί ο Δρ. Jon Mound. «Δε μπορούμε να πάμε στο κέντρο της Γης και να συλλέξουμε δείγματα από αυτό, γι' αυτό το λόγο πρέπει να βασιστούμε σε επιφανειακές μετρήσεις και μοντέλα υπολογιστών προκειμένου να μάθουμε τι συμβαίνει στον πυρήνα» προσθέτει ο ειδικός του Πανεπιστημίου του Leeds, ο οποίος συμμετείχε επίσης στη συγγραφή της μελέτης στο Nature.

«Το νέο μας μοντέλο προσφέρει μια αρκετά απλή εξήγηση για μερικές από τις μετρήσεις που έχουν μπερδέψει τους επιστήμονες εδώ και χρόνια. Προτείνει ότι ολόκληρη η δυναμική του γήινου πυρήνα συνδέεται με κάποιο τρόπο με την τεκτονική των πλακών, κάτι που δεν είναι καθόλου εμφανές από τις επιφανειακές μετρήσεις» προσθέτει ο ίδιος επιστήμονας. «Εάν το μοντέλο μας επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς την κατανόηση του τρόπου σχηματισμού του πυρήνα, η οποία με τη σειρά της μας βοηθά να κατανοήσουμε το πώς ο πυρήνας παράγει το μαγνητικό πεδίο της Γης», εξηγεί στη συνέχεια ο Mound.

Δεδομένα που συλλέχθηκαν μέχρι τώρα για τον πυρήνα, αποκαλύπτουν ότι η δομή του αποτελείται από μία περιστρεφόμενη, συμπαγή σφαίρα σιδήρου, περίπου στο μέγεθος της Σελήνης. Ο εξωτερικός πυρήνας αποτελείται από ένα κράμα σιδήρου-νικελίου, που περιστρέφεται γύρω από το εσωτερικό τμήμα του. Τα πιο πρόσφατα δεδομένα υποδεικνύουν ότι ο εσωτερικός πυρήνας μπορεί να γίνεται πιο ψυχρός κάτω από τον Πύρινο Δακτύλιο του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου οι τεκτονικές πλάκες εισχωρούν στον μανδύα. Η μετάδοση θερμότητας μεταφέρει τις χαμηλές θερμοκρασίες προς τα κάτω. Αντίστροφα, κάτω από την Ατλαντική Ράχη, ο πυρήνας μπορεί να θερμαίνεται, το οποίο σημαίνει ότι η πολυπλοκότητα της διαδικασίας που εκτυλίσσεται εντός του εσωτερικού πυρήνα έχει σε μεγάλο βαθμό υποτιμηθεί.

«Από τη μία διαθέτουμε σβόλους ελαφρού υλικού που απελευθερώνεται συνεχώς από το όριο όπου καθαρός σίδηρος κρυσταλλοποιείται. Από την άλλη, η τήξη θα παρήγαγε ένα στρώμα πυκνού υγρού πάνω από το εν λόγω όριο,» αναφέρει ο Δρ. Binod Sreenivasan. «Επομένως, οι σβόλοι ελαφρών στοιχείων θα ανασηκωθούν διαμέσου αυτού του στρώματος πριν ανακινήσουν τον υπερκείμενο εξωτερικό πυρήνα. Κατά περίεργο τρόπο, δεν παράγουν όλα τα μοντέλα με δυναμό θερμότητα που εισέρχεται στον εσωτερικό πυρήνα», προσθέτει. «Συνεπώς η πιθανότητα τήξης του εσωτερικού πυρήνα μπορεί επίσης να θέσει έναν ισχυρό περιορισμό στο καθεστώς σύμφωνα με το οποίο το δυναμό της Γης λειτουργεί», συμπεραίνει ο Sreenivasan, ένας εκ των συγγραφέων της μελέτης και ειδικός από το Ιταλικό Τεχνολογικό Ινστιτούτο.

Πηγή: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ blogspot

(christina κι εγώ σαν εσένα μόνο το ερώτημα μπορώ να βάλω για την παρακάτω ιστορία: με τι κριτήρια ο Θεός επέλεξε αυτόν τον άνθρωπο για να του κάνει ένα θαύμα; Μήπως ήταν ο μοναδικός άθεος επί γης; Ή μήπως είναι ο μοναδικός που χλευάζει το Θεό; Θα περιμένω και τη θεωρία της TARA που είπε ότι θα αναλύσει μόλις μπορέσει.)

Άθεος γίνεται χριστιανός όταν για να κοροϊδέψει τη μάνα του ζήτησε από τον Θεό 1 εκατομμύριο δολάρια και την άλλη μέρα η μάνα του τα κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ

Sal-Bentivegna.jpgΜία απίστευτη ιστορία από την Αμερική!

Ένας νεαρός άθεος από το Long Island της Νέας Υόρκης, έγινε πιστός, όταν θέλοντας να χλευάσει το Θεό προσευχήθηκε ειρωνικά ώστε η μητέρα του να κερδίσει το λαχείο. Ωστόσο, η σαρκαστική του προσευχή απαντήθηκε εκπληκτικά, όταν την επόμενη μέρα η μητέρα του κέρδισε 1 εκατομμύρια δολάρια στο ΛΟΤΤΟ της Νέας Υόρκης.

Από The Christian Post / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο 28χρονος Sal Bentivegna, όπως λέει ο ίδιος, δεν πίστευε στο Θεό. Είπε ειρωνικά στην πιστή

μητέρα του να «ζητήσεις από τον Θεό σου ένα εκατομμύριο δολάρια».

Ωστόσο, η μητέρα του GloriaBentivegna, που είναι πιστή καθολική, μένοντας πιστή στις πεποιθήσεις της αρνήθηκε να ζητήσει από τον Θεό κάτι τέτοιο.

Συνεχίζοντας την πλάκα ο Σαλ, πήγε και προσευχήθηκε δυνατά λέγοντας: «Θεέ μου, δεν ξέρω αν είσαι πραγματικός ή όχι, αλλά αν υπάρχεις, σε παρακαλώ κάνε τη μητέρα μου να κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια!»

Και πρόσθεσε: «Αν ο Ιησούς θέλει να τον πιστέψω, αυτό πρέπει να κάνει».

Την επόμενη μέρα η μητέρα του αγόρασε ένα ξυστό λαχείο «Lotto Tree» από τη φιλανθρωπική δημοπρασία της Εκκλησίας της. Ο Sal τα έχασε όταν ανακάλυψε ότι η μητέρα του είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο.

lottery.jpgΣυνειδητοποιώντας ότι οι πιθανότητες της νίκης η μητέρα του ήταν τόσο μηδαμινές, ο Σαλ πλέον, έχει γίνει πιστός.

Ο ίδιος ομολογεί: "δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Χριστός δεν έβαλε το χέρι σε αυτό".

«Δεν είχα στο μυαλό μου αυτό όταν έκανα το λογοπαίγνιο, αλλά ήταν θεόσταλτο», είπε.

Η Gloria Bentivegna, μελετώντας το τι είχε συμβεί, δηλώνει ότι είναι ευγνώμων στο Θεό για τα κέρδη της, αλλά ακόμη περισσότερο ευγνώμων για τη μεταστροφή του γιου της. Είπε: «Ο Θεός έκανε δύο θαύματα, ένα πραγματικό θαύμα».

Κερδίζοντας το παιχνίδι New Yorkʼs Sweet Million, η Gloria Bentivegna θα λαμβάνει τώρα 50.000 δολάρια κάθε χρόνο για τα επόμενα 20 χρόνια.

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot.

Οσο για το κριτηριο για ενα θαυμα, εχω μια αποψη, αλλα δεν εχω χρονο να την αναλυσω αυτη τη στιγμη! Συντομα ομως...

Θα περιμένω,γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει και με προβληματίζει πολύ το όλο θέμα...

Διαφημίσεις

Μπράβο christina επειδή είσαι πολύ καλό παιδί και συμμορφώνεσαι με τις υποδείξεις μας, να φωνάξεις τους κηδεμόνες σου να τους δώσουμε συγχαρητήρια για σένα.

Δυστυχώς δεν έχω κηδεμόνες...τον έναν τον έχασα πριν από 12 χρόνια και για την άλλη που είναι παράλυτη,περιμένω 8 χρόνια το θαύμα που λέγαμε πιο πάνω...:-(

cristina εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε σύντομα ένα θαύμα σταλμένο από το Θεό, για να σταματήσουν τα βάσανά σας (και των δύο). Να προσεύχεσαι συχνά, γιατί η δύναμη της προσευχής μπορεί να φέρει το ακατόρθωτο. Κάνε κουράγιο, δείξε θάρρος και μην χάνεις την πίστη σου. Κάποια στιγμή θα ανταμοιφθείς. Μακάρι να γίνει το γρηγορότερο αυτό.

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια.

cristina ήθελα να ψάξω κάτι ειδικά για σένα. Θα ήθελα να το διαβάσεις όλο. Στο προηγούμενο μήνυμά μου ήθελα κι εγώ να σου επισημάνω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Διαφορετικά θα καθορίζαμε εμείς οι άνθρωποι τα πάντα. Όση τεχνολογία και να αναπτύξουμε, όσο δυνατοί σωματικά και πνευματικά κι αν γίνουμε, όσο και να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας και την αντίληψή μας, πάντα θα υπάρχουν γεγονότα που θα συμβαίνουν, επειδή είναι γραμμένο να συμβούν.

Τότε όμως, καλούμαστε να βρούμε δυνάμεις να τα αντιμετωπίσουμε. Cristina πρέπει να βρεις κι εσύ μεγαλύτερη δύναμη στην πίστη σου, να προσευχηθείς με μεγαλύτερη θέρμη και πίστεψέ με ο Θεός θα ανταποκριθεί.

http://istologio.org/?p=1936

Καλημερα! Κι εγω πιστευω λοιπον πως ολα γινονται για καποιο λογο. Οχι μονο για τον ιδιο τον ανθρωπο που περιμενει το θαυμα, αλλα και για τους οικειους του. Φυσικα παιζει πολυ σημαντικο ρολο η προσευχη, η οποια εχει μεγαλη δυναμη. Αλλα το σχεδιο του Θεου ειναι περιπλοκο και εμεις δε μπορουμε να το κατανοησουμε. Μονο ο ιδιος γνωριζει ποιο ειναι το καλυτερο για μια ψυχη και ποιο οχι.

Πριν 14 χρονια κι εμεις παρακαλουσαμε για ενα θαυμα για τον πατερα μου. Το θαυμα δεν εγινε, αλλα ο τροπος που εφυγε, το τελευταιο του χαμογελο κοιτωντας ψηλα, μας αποζημιωσε και με το παραπανω...

Διαβαστε αυτο, προκειται για ενα καταπληκτικο βιβλιο απο εναν πολυ αξιολογο Μητροπολιτη.

http://fdathanasiou.wordpress.com/2011/05/11/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%C2%AB%CF%8C%CF%80%CE%BF/

age.png age.png

Ταρα, ο αξιόλογος αυτός Μητροπολίτης Π.Νικόλαος, τυχαίνει να είναι πολύ φίλος των εργοδοτών μου και πρόκειται πραγματικά για έναν άνθρωπο που σκέφτεται πέρα απο την Θρησκεία. Το βιβλίο αυτό μου το έχουν προτείνει πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι. Θα το πάρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...