Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Aληθως ανεστη! Σημερα κοβουμε τη συνδεση τηλεφωνο-ιντερνετ και θα τα ξαναπουμε σε 2-3 εβδομαδες απο το καινουριο σπιτι.

Eviri, περιμενω νεες ανακαλυψεις με τις καρτες και πολλα ακομη μυστηρια απο ολες σας!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

TARA σου εύχομαι με το καλό να πάτε στο καινούργιο σας σπίτι και καλή εγκατάσταση.

Στις κάρτες είμαι πλέον πεπεισμένη ότι η κάρτα με τον τυφώνα έχει βγει αληθινή. Ο λόγος είναι ότι, ναι μεν πάντα συνέβαιναν τυφώνες κι ανεμοστρόβιλοι καταστροφικοί σε πολλά σημεία του πλανήτη, αλλά δεκάδες μαζεμένοι σε τόσο λίγο διάστημα στην ίδια περίπου περιοχή με τόσους νεκρούς, ποτέ μέχρι τώρα, τουλάχιστον κατά τη δική μου πληροφόρηση. Πάντως όσο και να ψάχνω συνεχώς ανακαλύπτω νέες κάρτες, μα πόσες υπάρχουν επιτέλους;!!!!!!

61265_153656364655384_138814779472876_333377_8139869_n.jpg

tara καλη μετακομιση και καλα κουραγια.εβιρι βρηκαμε ποιος το ξεκινησε το θεμα με τις καρτες ομως μηπως λογικα η καθε καρτα εχει και αλλο δημιουργο?ποιοι ειναι αυτοι που εχουν ''τοση φαντασια''και τις κανουν?για να το ψαξουμε λιγο

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετάκι το έχω σκεφτεί κι εγώ να συνεχίζεται το "παιχνίδι" κι από άλλους συνδημιουργούς. Είναι πολύ μπερδεψοδουλειά το ψάξιμό τους και η ταξινόμησή τους. Άσε που πολλές φορές σκέφτομαι: "βρε μπας και είναι και η δική μου ζωή μέσα στις κάρτες";

Χρόνια Πολλά κορίτσια,,

Εξαφανίστηκα λίγο καιρό, κάποια μικρά προβληματάκια που ευτυχώς ξεπεράστηκαν,,,

Σας διάβασα κ σας έχω videaki από Κουροσάβα, μια ταινία μικρού μήκους,1990 με τίτλο "Το βουνό Φίτζι στα κόκκινα" σχετικά με την έκρηξη ενός πυρηνικού εργοστασίου στην Ιαπωνία!!!!!!!!:shock::shock:

http://www.youtube.com/watch?v=XV01GZTNTTg&feature=player_embedded

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Βανίλια το καλό είναι ότι ξεπέρασες ό,τι προβλήματα σου προέκυψαν, ελπίζω μόνο να μην ήταν σχετικά με την εγκυμοσύνη σου.

Το βιντεάκι που λες, καλά τα λέει, γιατί ο δημιουργός του ήταν πιο νοήμων από τους επιστήμονες (λέξη που προκύπτει από το επίσταμαι που θα πει γνωρίζω καλά) οι οποίοι προχώρησαν σε τέτοιο εγχείρημα, να "φυτέψουν" πυρηνικό εργοστάσιο κοντά σε ρήγμα, με παρελθόν από τσουνάμι (είχε ξαναγίνει νομίζω στις πρώτες δεκαετίες του 1900) και κοντά στο ηφαίστειο. Δηλαδή αν το κάνουν αυτό οι "επιστήμονες" που στα χέρια τους βασίζεται η τύχη μας (και τελικά η τύχη όλου του πλανήτη), τότε γιατί τους εμπιστευόμαστε;

βανιλια κοριτσι μου ολα να περνανε και ας ερχονται καμια φορα ειναι το αλατοπιπερο της ζωης καποιες δυσκολιες αρκει να περνανε.εβιρι η σκεψη σου για το αν εισαι μεσα σε καρτες ειναι λιγο τρομακτικη παντος επειδη εχω τεραστια φαντασια και δεν αποκλειω τπτ στην ζωη μου επιτρεπω τον εαυτο μου να το σκεφτω.....μπα δεν υπαρχει ομως ειναι ασυληπτο.δεν υπογραφονται αυτε οι καρτες απο καποιον σαν δημιουργος τους ομως?

921477wc2fyvv2y2.gif

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=11212&start=0&sid=d4e1929eb11506d1e74e770e80717a9b&view=print

1. Πληκτρολόγησε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ (ο αριθμός πτήσης του 1ου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργου

2. Κάνε bold το Q 33 ΝΥ & άλλαξε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 48.

3. Άλλαξε την γραμματοσειρά σε WINGDINGS… Τι σκέφτεσαι τώρα;

Διαβασε αυτα που γραφουν εχει και βιντεακια εβιρι.

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=11212&start=15

και εχουν και συνεχεια

921477wc2fyvv2y2.gif

-hV1bnj66DM&feature=player_embedded#at=23

και εκει που ειπα οτι καταληγουμε καπου το τελος του ειναι....δεν λεω τπτ δειτε το.ομως να που τελικα ισως δεν ειναι το μπινκγ μπεν στην καρτα που σχολιασαμε αρκετα κοριτσια.

921477wc2fyvv2y2.gif

1111_461_355.jpgΒρέθηκε το 1922 στον τάφο του Τουταγχαμόν, κάποιοι 17 χρόνια μετά δοκίμασαν αν “δουλεύει” αν βγάζει δηλαδή ήχο. Η σάλπιγγα ήχησε και λίγο μετά ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος

Κάποιοι τη δοκίμασαν ξανά... λίγο πριν ξεσπάσει ο πρώτος Πόλεμος του Κόλπου... Καταραμένη είπαν, κι αυτή όπως τόσα άλλα που συνδέονται με τον τάφο. Δεν είναι τυχαίο λεέν ότι με το που την άγγιξαν τα χέρια ενός αρχαιολόγου για πρώτη φορά μετά από... 3.000 χρόνια μέσα στον τάφο... έσπασε!

Δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τη “δίδυμη αδελφή της” κάποιοι θέλησαν να την κλέψουν από το μουσείο του Καϊρου την ώρα που οι ταραχές έκαναν το αίμα να ραίει στους δρόμους της πόλης...

Τώρα κάποιοι θέλουν να την ξαναδοκιμάσουν. Το Μεγάλο Σάββατο η σάλπιγγα θα ηχήσει και πάλι χάρη σε ένα πρόγραμμα του BBC που όχι τυχαία λέγεται “Ghost Music”.

Το BBC άλλωστε έχει το προνόμιο να κατέχει την μοναδική ηχογράφηση της φαραωνικής σάλπιγγας, που είχε γίνει το 1939 στο Μουσείο του Καΐρου.

Όπως δημοσιεύει “Το Βήμα” “η ηχογράφηση του BBC ήταν μία εντελώς εξαιρετική περίπτωση, αφού χρειάσθηκε πρώτα να πεισθεί η αιγυπτιακή Αρχαιολογική Υπηρεσία ενώ το πρόγραμμα είχε αναλάβει να παρουσιάσει σε περίπου 150 εκατομμύρια ακροατές ο πρωτοπόρος ραδιοφωνικός παραγωγός Ρεξ Κίτινγκ. Παρών εξάλλου ήταν και ένας από τους τελευταίους επιζώντες της ομάδας Κάρτερ, ο Αλφρεντ Λούκας, ο άνθρωπος που πραγματοποίησε την αποκατάσταση των θησαυρών του Τουταγχαμών. Πέντε λεπτά όμως πριν να ηχήσει η σάλπιγγα το μουσείο βυθίστηκε στο σκοτάδι και όπως περιέγραψε αργότερα ο Κίτινγκ είδε στο φως των κεριών τον Λούκας, που ενώ προσπαθούσε να είναι ψύχραιμος, το χέρι του έτρεμε...

Γιατί;

Ο Λούκας ήταν παρών και στη πρώτη απόπειρα, που είχε γίνει για να παίξει η ασημένια σάλπιγγα στην Αίγυπτο μπροστά στον βασιλιά Φαρούκ και τότε το πολύτιμο αντικείμενο έσπασε, πιθανώς λόγω του σύγχρονου επιστομίου που χρησιμοποιήθηκε, όπως θεωρήθηκε από τους ειδικούς. Αλλά και ο ίδιος ο Λούκας έπεσε και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Το όργανο όμως επισκευάστηκε. Οσο για την αναπαραγωγή του BBC, ο μουσικός που είχε επιλεγεί για αυτή τη θρυλική εκπομπή ήταν ένας στρατιώτης, μέλος μπάντας, ονόματι Τζέιμς Τέιπερν.”

Πηγή: http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_4176.html#ixzz1K9VcmCNh

Διαφημίσεις

DALIA κι εμείς στο ίδιο συμπέρασμα έχουμε καταλήξει. Κορίτσια να σας πω την αλήθεια τις τελευταίες μέρες, λίγο επειδή βαρέθηκα να ψάχνω λόγω τεράστιου αριθμού καρτών, λίγο επειδή είχα πολλά να κάνω σταμάτησα να ασχολούμαι με δαύτες.

Δεν είναι μόνο ένα το βίντεο σχετικά με τις κάρτες τους. Έχω δει αρκετά βιντεάκια. Αν θες να σου δώσω τη σελίδα που έχω αναρτήσει τρία της ίδιας σειράς απ' αυτά, είναι στη σελίδα 24 του ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ στο ποστ #713. (http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=327&page=24) Υπάρχουν κι άλλα τα οποία δεν τα έχω αποθηκεύσει κάπου και θα δυσκολευτώ αρκετά να τα βρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...