Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

• Καλή τύχη! 1

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Όλες αυτές τις μέρες μελετούσα τις κάρτες στον ελεύθερο χρόνο μου. Αρχικά τις έκανα επικόλληση σε σελίδα Window Words ανά χρώμα πιστεύοντας ότι το κόκκινο αναφέρεται στο παρελθόν, το μπλε σκούρο είναι αυτά που γίνονται τώρα και έπονται τα μωβ και τα μαύρα.

Μετά το παράτησα αυτό γιατί ήταν πολύ χρονοβόρο και δε με οδηγούσε πουθενά, αλλά κοιτώντας τις κάρτες παρατήρησα, ότι μερικές απ' αυτές ομαδοποιούνται σε σχέση με το περιεχόμενό τους. Έτσι έφτιαξα ομάδες με τις κάρτες που έχουν τα εξής: πόλεμο, πρόσωπα πολιτικής, τοποθεσίες (χώρες-πόλεις), φυσικές καταστροφές, ιατρικά θέματα, τηλεόραση (και γενικότερα media), μαγεία, αδελφότητες, κρυστάλλινα κρανία, εξωγήινους και UFO, διάστημα, διαδύκτιο και άλλα διάφορα.

Χρειάζομαι ακόμη όμως, πολύ μελέτη γιατί τα θέματά τους είναι πολλά και ο αποσυμβολισμός δύσκολος (για μένα). Θα επανέλθω στο θέμα όταν θα έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την πρωτομαγια εχουν τα μεγαλυτερα event!!!;) Το ξερετε οτι εχουν και επισημη ιστοσελιδα ε?:shock:

Kαλημερα! Καλη εβδομαδα!

δωσε λινκγ!!!που τις βρισκεις ολες αυτες ρε συ.εισαι το ινδαλμα μου ουυυυυυυ!!!!!!eviri αφου το καρασακι δεν εγινε νερο ακομη καλα ημαστε χαχαχααχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κορίτσια.

Όλες αυτές τις μέρες μελετούσα τις κάρτες στον ελεύθερο χρόνο μου. Αρχικά τις έκανα επικόλληση σε σελίδα Window Words ανά χρώμα πιστεύοντας ότι το κόκκινο αναφέρεται στο παρελθόν, το μπλε σκούρο είναι αυτά που γίνονται τώρα και έπονται τα μωβ και τα μαύρα.

Μετά το παράτησα αυτό γιατί ήταν πολύ χρονοβόρο και δε με οδηγούσε πουθενά, αλλά κοιτώντας τις κάρτες παρατήρησα, ότι μερικές απ' αυτές ομαδοποιούνται σε σχέση με το περιεχόμενό τους. Έτσι έφτιαξα ομάδες με τις κάρτες που έχουν τα εξής: πόλεμο, πρόσωπα πολιτικής, τοποθεσίες (χώρες-πόλεις), φυσικές καταστροφές, ιατρικά θέματα, τηλεόραση (και γενικότερα media), μαγεία, αδελφότητες, κρυστάλλινα κρανία, εξωγήινους και UFO, διάστημα, διαδύκτιο και άλλα διάφορα.

Χρειάζομαι ακόμη όμως, πολύ μελέτη γιατί τα θέματά τους είναι πολλά και ο αποσυμβολισμός δύσκολος (για μένα). Θα επανέλθω στο θέμα όταν θα έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα.

congrat.jpg

χωρις πλακα τωρα μπραβο

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κορίτσια.

Μπράβο για την όρεξη να το κάνεις αυτό!

Μάλλον ο αποσυμβολισμός θα γίνει όταν τα γεγονότα τρέχουν.

(σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η Εβίρι μας έχει προειδοποιήσει για επερχόμενη καταστροφή, έχουμε μαζέψει συγγενείς, φίλους, σκυλιά γατιά, και την κάνουμε για Χ μέρος, όπου φυσικά σωθήκαμε μόνο εμείς, Σπιλμπεργκ κάτω τα χέρια, εγώ το σκέφτηκα πρώτη!). Εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην έχεις όλες τις κάρτες και να είναι κάτι σαν παζλ, δλδ να "δένουν" μεταξύ τους.

Κουφετο και εγώ σπόρια έτρωγα και μου έχει πρηστεί η γλώσσα.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο για την όρεξη να το κάνεις αυτό!

Μάλλον ο αποσυμβολισμός θα γίνει όταν τα γεγονότα τρέχουν.

(σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η Εβίρι μας έχει προειδοποιήσει για επερχόμενη καταστροφή, έχουμε μαζέψει συγγενείς, φίλους, σκυλιά γατιά, και την κάνουμε για Χ μέρος, όπου φυσικά σωθήκαμε μόνο εμείς, Σπιλμπεργκ κάτω τα χέρια, εγώ το σκέφτηκα πρώτη!).

χαχαχαχα

Εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην έχεις όλες τις κάρτες και να είναι κάτι σαν παζλ, δλδ να "δένουν" μεταξύ τους.

Ναι αμέ, το έχω σκεφτεί κι αυτό, γιατί κάθε φορά ανακάλυπτα ότι υπήρχαν κι άλλες κάρτες από site σε site. Όπως επίσης, έχω σκεφτεί ότι μπορεί να έχω βάλει κάρτες σε ομάδες που δεν ταιριάζουν. Άλλες πάλι, έχουν θολό κείμενο και δεν ξεχωρίζω τι λένε. Το σίγουρο είναι, ότι δεν έχω τις γνώσεις για να κάνω κάτι άρτιο.

Κουφετο και εγώ σπόρια έτρωγα και μου έχει πρηστεί η γλώσσα.

Καλά και σε μένα κανείς δεν έδωσε; Κοίτα τι ευκαιρία έχασα.

[/quote

http://www.satanismos.com

Κουφετακι μη διαβασεις πολλα και αρχισουν οι εφιαλτες το βραδυ!!!:tongue:

Eviri ευγε! Επειδη μετακομιζω και για καποιο χρονικο διαστημα δε θα εχω ιντερνετ, θα περιμενω πως και πως τις ανακαλυψεις σου!!! :D

Κατερινα, ξεκινα απο τωρα να ετοιμαζεις προμηθειες, ξερεις εσυ...μαφινς, λεμονοπιτες, τουρτες, και οπου πας θα ερθω κι εγω!!!:mrgreen:

age.png age.png

Λίγο έλειψα και έχετε αρπάξει φωτιές εδώ!!! Τι διαβάζω! Σάιτ για σατανισμό, η Εviri ανακηρύσσεται τοπικός ήρωας γιατί έσωσε μία ολόκληρη κάστα ανθρώπων (...εμάς!!) απο την επικείμενη καταστροφή, η Κατερίνα τρώει σπόρια...... τς τς τς.... η αντίσταση αρχίζει απο εδώ!!!!

TARA και LIANA ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Λιάνα πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο ο δήμαρχος της πόλης μου και με ρωτούσε αν θέλω το άγαλμά μου σε μάρμαρο ή μέταλλο. Του είπα: "αν είναι να βγει σαν της Βουγιουκλάκη που το ξήλωναν και του έβαζαν σιδερώστρα στη θέση του, τότε εμένα να μη μου φτιάξει". Εγώ το θέλω σιροζάκι σιμπλιδούλι ή έστω σιμπιζάκι αν δε βρούμε βρε αδερφέ.

TARA και LIANA ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Λιάνα πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο ο δήμαρχος της πόλης μου και με ρωτούσε αν θέλω το άγαλμά μου σε μάρμαρο ή μέταλλο. Του είπα: "αν είναι να βγει σαν της Βουγιουκλάκη που το ξήλωναν και του έβαζαν σιδερώστρα στη θέση του, τότε εμένα να μη μου φτιάξει". Εγώ το θέλω σιροζάκι σιμπλιδούλι ή έστω σιμπιζάκι αν δε βρούμε βρε αδερφέ.

:P:p:p

Διαφημίσεις

ταρα το πρωι με τον καφε ανοιγουμε τετοια σαιτ οχι το βραδυ με τα σπορια και το κρασι;)εγω θα κανω τις πιτες και τις σαλατες αντε και εχω και πολλα σλιπινκγ μπανκγ οργανωθειτε εβιρι πες το ποτε και το που.α και τα σπορια μην ξεχασετε τα ασπρα κανουν καλο στο εντερο

921477wc2fyvv2y2.gif

ταρα το πρωι με τον καφε ανοιγουμε τετοια σαιτ οχι το βραδυ με τα σπορια και το κρασι;)

Και φυσικά δεν τρώμε ποτέ ό,τι έχει σάλτσα γιατί αμέσως υπάρχει συνειρμός

εγω θα κανω τις πιτες και τις σαλατες αντε και εχω και πολλα σλιπινκγ μπανκγ οργανωθειτε εβιρι πες το ποτε και το που.α και τα σπορια μην ξεχασετε τα ασπρα κανουν καλο στο εντερο

χαχαχαχα βασιστείτε πάνω μου κι αν περιμένετε ενημέρωση.... μόλις έρθει θα σας πω. Πώς έλεγε η μαμά μου όταν ρωτούσα: "μαμά θα βρέξει"; και μου απαντούσε: "Άμα πιάσει θα σου πω".

εεε!!κοριτσια?...κοριτσια!!!!αυτουνου http://www.mistikoskosmos.com/2011/04/9-video.html ο τιτλος ειναι αυτος.Ανακαλυψαμε την κολαση!!!λιγο χ@στηκα να πω την αληθεια

χεχε το ακουσα.....και τα ναρκωτικα κοινα ειναι πες τους.....:tongue::tongue: Εντυπωσιακο παντως. Καλοφτιαγμενο......και οπως λεει και το παλιο καλο ασμα.....μην χ@ζεσαι ζουζου μου......γιατι ο παραδεισος και η κολαση ειναι ΕΔΩ.........τα ζουμε καθε μερα......:) Φιλακια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...