Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρίσκετε καμμιά ομοιότητα σε αυτές τις δύο εικόνες εσείς; Εγώ όχι απόλυτα, αλλά έχουν πολλά κοινά στοιχεία τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Στη δεύτερη εικόνα πρόκειται για τον καθεδρικό ναό Saint Mary στη Yangon της Μιανμάρ (πρώην Βιρμανία). Ξέρω τι θα μου πείτε προκαταβολικά. Ότι λύσσαξα πια με δαύτα. Δίκιο έχετε αλλά πορώθηκα.

earthquake%20projector.png?m=1276953270fs520x520px-18861512014d301dc870329037687007.jpg

Λέτε αυτός ο άνθρωπος να ήταν κάτι σαν οραματιστής, μελλοντολόγος (σατανιστής ίσως; ) ή να είχε καλή καφετζού που μάντευε τα μελλοντικά γεγονότα και τα αποτύπωνε στις κάρτες του; Δε μπορώ να εξηγήσω στη συγκεκριμένη περίπτωση αν "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα"; Δηλαδή, τα διάφορα γεγονότα που συνέβησαν και θα συμβούν έγιναν επειδή κάποιος ήδη τα έχει εμπνευστεί και τα μεθοδεύει σιγά σιγά ώστε να συμβούν, ή είναι το πεπρωμένο να γίνουν και απλά αποτυπώθηκαν προφητικά στις κάρτες αρκετά νωρίτερα από το χρόνο έγιναν ή θα γίνουν; Δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε στον τρόπο που σκέφτομαι;

Εγω πιστευω πως ειναι ενας απο αυτους, και απλα ηθελε να παιξει με το μυαλο των ανθρωπων, βασει σχεδιου φυσικα. Ποση δυναμη μπορει να εχει για να κερδισει τη διαμαχη με τις μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ ενας απλος καθημερινος ανθρωπος?:shock:

Αυτη ειναι η σελιδα του

http://sj.sjgames.com/

:!::!::!:

Διαβάστε αυτό το άρθρο και θα σας γράψω κάποια στιγμή περισσότερα

http://www.paranormap.net/article/3012

Η Θεσσαλονικη μας εκπλησσει συνεχως τελικα...!

Αληθεια οι εργασιες του μετρο προχωρουν? Πιστευω πως θα ανακαλυψουν και αλλα πραγματα.

Βρε κορίτσια, χαρείτε τη ζωη! Αν είναι να σκεφτόμαστε τι θα γίνει, τότε να κλειστούμε σπίτια μας και να περιμένουμε το τέλος του κόσμου!

Και ποιος σου ειπε οτι δε χαιρομαστε τη ζωη?:tongue: Μεχρι πρωιας χορευαμε προχθες!;)

Η ενασχοληση με αυτα τα θεματα ειναι προκληση, αναζητηση γνωσης, παιχνιδι του μυαλου, γι αυτο και μου αρεσει ιδιαιτερα!:cool:

Να συμπληρώσω κάτι ακόμη. Σήμερα περίμενα στις ειδήσεις να δω τι έγινε με τον νέο σεισμό που έγινε χτες στη Μιανμάρ. Την είδηση την άκουσα πρώτη φορά χτες το βράδυ στο δελτίο της ΝΕΤ των 21:00. Έδειξε και εικόνες με ασφαλτοστρωμένους δρόμους που έκαναν μεγάλες και βαθιές ρωγμές. Αργά το ίδιο βράδυ έψαξα στο ίντερνετ να βρω νεότερα του σεισμού. Ο αριθμός των νεκρών που αρχικά είχα δει, είχε μεγαλώσει και αυξανόταν ολοένα. Από 10 που άκουσα αρχικά, είχε ήδη ανέβει στους 75. Αυτό που είναι αξιοπερίεργο έως και ύποπτο, είναι γιατί σήμερα δεν ειπώθηκε τίποτα από τα δελτία ειδήσεων για το συγκεκριμένο θέμα; Μήπως δεν είναι σημαντικό; Υπάρχει άλλος λόγος; Τι υποθέτετε κι εσείς;

Κι εγω περιμενα να ακουσω κατι στις ειδησεις και οντως δεν ακουσα τιποτα... Προφανως σκιασε την ειδηση η συνοδος κορυφης? Τυχαιο?΄Η οχι?:rolleyes:

einai dinaton na ta pisteyete ooooola auta??? :S:S:S::S

Καταγραφουμε και σχολιαζουμε!;)

Βρίσκετε καμμιά ομοιότητα σε αυτές τις δύο εικόνες εσείς; Εγώ όχι απόλυτα, αλλά έχουν πολλά κοινά στοιχεία τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Στη δεύτερη εικόνα πρόκειται για τον καθεδρικό ναό Saint Mary στη Yangon της Μιανμάρ (πρώην Βιρμανία). Ξέρω τι θα μου πείτε προκαταβολικά. Ότι λύσσαξα πια με δαύτα. Δίκιο έχετε αλλά πορώθηκα.

earthquake%20projector.png?m=1276953270fs520x520px-18861512014d301dc870329037687007.jpg

Συμφωνω μαζι σου. Υπαρχουν πολλες ομοιοτητες. Και καλα κανεις και πορωθηκες! Κι εγω μαζι σου!:D

age.png age.png

Διαφημίσεις

Και ποιος σου ειπε οτι δε χαιρομαστε τη ζωη?:tongue: Μεχρι πρωιας χορευαμε προχθες!:wink:

Η ενασχοληση με αυτα τα θεματα ειναι προκληση, αναζητηση γνωσης, παιχνιδι του μυαλου, γι αυτο και μου αρεσει ιδιαιτερα!:cool:

Συμφωνώ 1000%, έτσι είμαι κι εγώ. Μπορεί να τα σκέφτομαι όλα αυτά και να τα ψάχνω, αλλά δε με εμποδίζουν να χαρώ τη ζωή. Είμαι από τη φύση μου αλέγκρος και αισιόδοξος άνθρωπος κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

http://sj.sjgames.com/ Μπα το πουλάκι μουυυυυυυ, αυτή είν' η φάτσα του;

Και ποιος σου ειπε οτι δε χαιρομαστε τη ζωη?:tongue: Μεχρι πρωιας χορευαμε προχθες!:wink: Η ενασχοληση με αυτα τα θεματα ειναι προκληση, αναζητηση γνωσης, παιχνιδι του μυαλου, γι αυτο και μου αρεσει ιδιαιτερα!:cool:

Συμφωνώ 1000%, έτσι είμαι κι εγώ. Μπορεί να τα σκέφτομαι όλα αυτά και να τα ψάχνω, αλλά δε με εμποδίζουν να χαρώ τη ζωή. Είμαι από τη φύση μου αλέγκρος και αισιόδοξος άνθρωπος κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

http://sj.sjgames.com/ Μπα το πουλάκι μουυυυυυυ, αυτή είν' η φάτσα του;

Έτσι μπράβο!;)

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Δάκρυα ορθόδοξης εικόνας σε κοπτική λειτουργία

.........

lazzaretto.jpg

....... τα μάτια της Παναγίας δεν φαίνονται κάπως παράξενα? (προς Θεού δεν λέω ότι ειναι ψέυτικα αλλά φαίνονται κάπως)

Σε ανάλυση της εικόνας που έγινε από τον Λίβιο Μπριτζολάρα, .......

(ο Λίβιος Μπριτζολάρας είναι ξάδερφος του Κρητικού Παϊδάκη?:tongue:, τη βλέπω τη δουλειά, θα μου απαγορέψετε την είσοδο στο θέμα)

....γή: http://o-nekros.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Α! και κάτι άλλο, μια που λέγαμε για τα καρτουν και τα κρυφά μηνύματα, χθες έβλεπα τη φραουλίτσα με την κόρη μου και ο τοίχος του φραουλόσπιτού της που έχει τα σποράκια της φράουλας, έτσι όπως τα είχαν κάνει ήταν σαν 6 οπότε όλος ο τοίχος είχε τον γνωστό αριθμό. Αν βρω χρόνο θα σας δείξω τι εννοώ.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Κι εμένα μου φάνηκαν διαφορετικά, ξεκομμένα από το υπόλοιπο πρόσωπο τα μάτια της Παναγίας. Πιο μαύρα, αλλά και πιο υγρά.

Ο Μπριτζολάρας λογικά δεν υπάρχει σήμερα. Εεεε κάποιος μερακλής θα βρέθηκε να τον φάει με μπόλικο λεμονάκι. :D:D:D:D

ταρα με βρισκεις συμφωνη στα τελευταια σου μνμτ.εβιρι καλα κανεις και πορωνεσε και τα παραθετεις εδω.εγω παντος πριν λιγο καιρο μια καταπτωση στην ψυχολογια μου την επαθα με ολα αυτα και ποιο πολυ σκεφτομενη τα παιδια μου κανεναν αλλο,ομως με εσας εδω και με την λιγη λογικη που μου εχει απομεινει ηρθα στα ισια μου,και απλα συνεχιζω να ανακαλυπτω και να διαβαζω.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Ο Μπριτζολάρας λογικά δεν υπάρχει σήμερα. Εεεε κάποιος μερακλής θα βρέθηκε να τον φάει με μπόλικο λεμονάκι. :D:D:D:D

:lol::lol::lol:

Tο πρωτο videoclip του οποιου την παραγωγη χρηματοδοτησε το ΜΤV!

4hgldVQMRUQ

age.png age.png

Κουφετάκι είναι να μην παθαίνεις κατάπτωση με όσα συμβαίνουν τον τελευταιο καιρό; Όταν το χρειάζεσαι ζήτα μας να σου ανεβάζουμε το κέφι.

σε ευχαριστω κοριτσαρα.τι μεγαλο πραγμα ειναι η αισιοδοξια και η ομαδικοτητα τελικα!!!

http://www.mistikoskosmos.com/2011/03/blog-post_23.html τα ειδα τα βιντεκια με τον ασπρομαλλι,εχει δικιο σε πολλα και σιγα σιγα το πασλ ξετυλιγετε.παω να δω το βιντεακι της ταρας πρωι πρωι να μου ξεκινησει καλα η μερα!!!!!

edit ταρα το δα ανατριχιασα οταν ειδα το μτβ στο καναδα που λεει ναος του μασωνισμου.ενα ειναι σιγουρο το βραδακι θα το δειξω στα παιδια και θα το συζητησουμε.thanks!!!!παντος αν πιασετε ενα σημειο που μιλαει ο τυπος στα βιντεκια που εβαλα θα δειτε οτι ειναι πολυ αισιοδοξος ειμαστε πολλοι και μπορουμε να κανουμε πολλα εναντι της καστας που προσπαθει να μας εχει εγκλωβισμενους.αιντε την καλημερα μου σε ολες

921477wc2fyvv2y2.gif

Είδα κι εγώ τα βιντεάκια που έβαλες Κουφετάκι.

Αναφέρεσαι στο τελευταίο που λέει ότι μάλλον θα αποκαλυφθούν όλα μέχρι το 2016 σαν αισιόδοξο μήνυμα; Επίσης, δε μας λέει τι να κάνουμε ακριβώς, για να αποκτήσουμε την ευρύτερη οπτική που διαθέτει κι ίδιος. Ποια τεχνική θα μας οδηγήσει να βλέπουμε διαφορετικά; Αυτός αλήθεια με ποιο τρόπο έφτασε σ' αυτή;

Στα υπόλοιπα που αναφέρει πάντως, συμφωνώ και ό,τι λέει, συμβαίνει και στη χώρα μας δυστυχώς.

Εγω ειμαι στο δευτερο βιντεο τωρα, και προς το παρον θα σχολιασω οτι συμφωνω απολυτα σε αυτα που αναφερει για τους εμβολιασμους. Κανω πολυ καλα τελικα που δεν εμβολιαζω τα παιδια μου, απο πολλες αποψεις!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...