Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καλησπέρα Makelen και εμένα το ίδιο μου είπε τώρα θα αρχίσω και εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου. Μου είπε για να δει αν είναι κυστικά αν καταλαβα καλά και να κάνω παράλληλα και εξετάσεις αίματος την ίδια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου ακούστηκε και εμένα κάπως ... αλλά λέω οκ σκέψου ότι αυτοί ειναι εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ εγω μόνο που το ακουσα γουρλωσα τα μάτια 🙄  Καλη επιιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Γεια σας, χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν και γενικά για τη σημερινή μέρα.

Εγώ, όπως έλεγα και σε προηγούμενη ανάρτηση, αυτές τις μέρες έμαθα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν γνώριζα ούτε κατά διάνοια ότι, θα μπορούσαν κάποιοι να παίζουν κυριολεκτικά και μεταφορικά με ανθρώπινες ψυχές, εν είδει παιχνιδιού.

Αλλά, ακόμη και τώρα που ξέρω την ύπαρξή του, πώς θα μπορούσα να προλάβω μελλοντικές καταστάσεις; Ακόμη κι αν μαζευτούμε ομάδες ανθρώπων, με ποιο τρόπο θα αναστέλλαμε κινήσεις ηγετών ή μυστικών οργανώσεων; Άσε που πρέπει να μαντέψουμε το νόημα της κάθε κάρτας, αν και εφόσον πέσει στα χέρια μας. Δηλαδή μιλάμε για το αδύνατο.

Αυτό είναι που από τη μια με εξοργίζει κι απ' την άλλη με κάνει να αισθάνομαι αδύναμη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ήθελα να σχολιάσετε τι σκέφτεστε γι' αυτές τις κάρτες και θα επανέλθω γιατί πρέπει να φύγω για λίγο. Η πηγή μου είναι αυτή: http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game?page=1

Έχει 394 κάρτες. Δε γνωρίζω ποιες απ' αυτές είναι παλιές και ποιες καινούργιες. Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο από τα κτίρια που απεικονίζονται. Δε βάζω άλλες κάρτες γιατί είναι πάρα πολλές. Αν όμως θέλετε μπορούμε να σχολιάσουμε κάποιες βάσει του τίτλου ή του αριθμού που είναι καταχωρημένες σ' αυτό το site.

yacatisma.png?m=1276954436 united%20nations.png?m=1276954358

tornado.png?m=1276954328 tidal%20wave.png?m=1276954317

the%20thule%20group.png?m=1276954305 the%20oregon%20crud.png?m=1276954297

the%20irish%20flu.png?m=1276954269 earthquake%20projector.png?m=1276953270

Cryptcoccus gattii fungus, native to Papua New Guinea,

Australia and parts of South America, is now spreading airborne in Oregon

and has killed six of twenty-one infected people, or about 25%. Currently,

there is no vaccination or other preventative measure available

for this new lethal fungus. Symptoms of severe cough and shortness

of breath do not develop until months after exposure. The fungus has

also infected domestic and wild animals. Go here to read more about news.nationalgeographic.com... or here but the report is not ready www.earthfiles.com...

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread575361/pg1

age.png age.png

Διαφημίσεις

ΚΟρίτσια ο κακός χαμός με αυτές τις κάρτες,,, άπειρα να διαβάσεις,,όρεξη να υπάρχει

Αυτό είναι για την yacatisma:

http://www.subgenius.com/updates/10-7-01/X0011_Bavel_on_Inwo_Prophe.html

Κι αυτό γενικά για τις κάρτες,,, μερικοί παραλληλισμοί πραγματικά είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακοί!!!http://www.firetown.com/blog/2010/06/26/illuminati/

"cogito,ergo sum"

Tara γιατί μου το έκανες αυτό??? Κι έλεγα ότι μέσα στη σαβούρα των παιδικών ξεχωρίζει ο μίκυ μάους για την αγνότητά του,,,,

Κι ο Τομ?????

Μήπως λέω μήπως τα σχεδιάζουν επίτηδες για να γίνεται απλά ντόρος?????

ή Μήπως προσπαθούν υποσυνείδητα να περάσουν μηνύματα από τη βρεφική/παιδική ηλικία???

ή τι άλλο πια???

"cogito,ergo sum"

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι πολύ βλακώδες?

Το παιχνίδι αυτό με τις κάρτες είναι όντως υπαρκτό? Θέλω να πω, πωλείται στα παιχνιδάδικα και έχει όντως αυτές τις κάρτες μέσα? Μήπως είναι απλά urban legend ή κάτι που σχεδίασαν και διέσπειραν μέσω διαδικτύου καταστροφολάγνοι?

εγω κοριτσια στρεφομαι πλεον προς το blue bim project και αρχιζω να καταλαβαινω οτι υπαρχει παραπληροφορηση που μας δινουν σταθερα και οργανωμενα για να αποσπαστουμε απο αυτο τελικα

IZHG5YAvIIw

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Απόψε βρισκόμουν στο πατρικό μου σπίτι και είχαμε αφήσει την τηλεόραση στη ΝΕΤ. Κάποια στιγμή, είδαμε ότι στη Μιανμάρ έγινε σεισμός 6,7 Ρ. Οι εικόνες που έδειχνε το κανάλι από τις ζημιές που ακολούθησαν, ήταν σκισμένοι δρόμοι, ανοιγμένοι σαν να τους είχαν κόψει εγκάρσια και αρκετά βαθιά. Είχα δει πριν φύγω από το σπίτι τις κάρτες λίγο βιαστικά κι αμέσως θυμήθηκα αυτή:

earthquake.png.jpg

Δεν ξέρω αν αντιστοιχεί, αλλά από 'δω και πέρα μου φαίνεται θα συσχετίζω τα πάντα με τις υπάρχουσες κάρτες.

Κουφετάκι στο βίντεο με την μπλε ακτίνα, την συγκεκριμένη εικόνα που δείχνει κοντά στο τέλος του με τους ομόκεντρους κύκλους και τη μπλε ουρά, την είδαν στη Νορβηγία σχετικά πρόσφατα. Το διάβασα δημοσιευμένο νομίζω στο Τηλέραμα (αν κάνω λάθος τότε ήταν στο 7μέρες TV. Πολλοί κάτοικοι εκεί έγιναν μάρτυρες του φαινομένου και εντυπωσιάστηκαν απ' αυτό.

Καλημέρα!!!!!!!

Εβίρι συγχαρητήρια!!!!!!! Είσαι η "μάχημη" ρεπόρτερ μας!!!

Ολα αυτά μου θυμίζουν την κιβωτό, της Ελένης Βιτάλη

ELF7h9GD1jo

Και μια που ήρθε και η Αγγελούδια στο καφέ να βάλουμε και κάτι σχετικό

http://fadasmata.wordpress.com/2010/04/16/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD/

Στα μέρη μου έχουμε και τη περίφημη Μονή Αυγού http://kemanakh.blogspot.com/2008/02/blog-post_28.html

Τωρα θα δω το βιντεάκι με τα κινούμενα σχέδια, αν και ειχαν δείξει παρόμοιο κάποιες κοπέλες στο παρεντς. Ηθελα να ρωτήσω τα εξής, βλέπατε μικυ όταν ησασταν μικρές? Εγώ έβλεπα παρα πολύ, γενικά όλα τα καρτουν. Αν ναι, σας έχουν επηρεάσει? Εμένα καθόλου όσον αφορά τα γυμνά που εμφανίζονται κτλ.

Λοιπόν σας αφήνω γιατί τελειώνει η μπαταρία, να προλάβω να δω λίγο απο τα κλιπάκια

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα σε όλες και όλους. Ευχαριστώ Κατερίνα μου.

Έβλεπα κι εγώ το Μίκυ όταν ήμουν μικρή επί παλαιολιθικής εποχής. Αλλά τότε δεν ξέρω αν υπήρχαν τέτοια μηνύματα. Βέβαια, αν δε στα δείξουν δεν τα παρατηρείς, γι' αυτό δεν το λέω με βεβαιότητα. Πάντως, μάλλον δε με έχουν επηρρεάσει.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι πολύ βλακώδες?

Το παιχνίδι αυτό με τις κάρτες είναι όντως υπαρκτό? Θέλω να πω, πωλείται στα παιχνιδάδικα και έχει όντως αυτές τις κάρτες μέσα? Μήπως είναι απλά urban legend ή κάτι που σχεδίασαν και διέσπειραν μέσω διαδικτύου καταστροφολάγνοι?

Λιανα, ειναι υπαρκτο αλλα δε νομιζω οτι πωλειται σε παιχνιδαδικα! Ειναι κατι σαν τη Σολωμονικη, που ειναι υπαρκτη αλλα τουλαχιστον καποια χρονια πριν ηταν δυσκολο να την προμηθευτεις.

Να προσθεσω οτι το παιχνιδι πρωτοκυκλοφορησε το 1982...

http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati_%28game%29

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...