Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Να συμπληρώσω και κάτι ακόμη, θέλω τη γνώμη σας σχετικά με τις φάτσες των ανθρώπων στην κάρτα αυτή, αφού κάνετε μεγέθυνση. Με τι εθνικότητας, περίπου, σας μοιάζουν;

Mε Ασιατες...

Σε ενα χρονο ειναι οι Ολυμπιακοι στο Λονδινο ε?

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι TARA σωστά, θα μπορούσε να γίνει κι άλλος συνειρμός. Να βρίσκονται εκεί διάφοροι ασιάτες (μεταξύ άλλων θεατών) για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμβεί κάτι τρομακτικό. Απλά εμένα μου καρφώθηκε η ιδέα ότι ταίριαζαν τα στοιχεία στην περίπτωση της Ιαπωνίας και γι' αυτό το συσχέτισα.

Βρήκα αυτό το περίεργο στο site Πάρε-Δώσε.

Ye-Xiangting.jpgΣτις 6 Ιανουαρίου 2006 η εφημερίδα Dahe Daily της κινεζικής επαρχίας Henan, ανέφερε ότι το τοπικό αστυνομικό τμήμα της κωμόπολης Yangzhuang, αδυνατούσε να πάρει μια φωτογραφία ταυτότητας από τον Ye Xiangting.

Στον υπολογιστή δεν εμφανίστηκε η φωτογραφία του και κανείς δεν μπόρεσε να δώσει μια ξεκάθαρη εξήγηση.

Ο Ye Xiangting είπε στους δημοσιογράφους, ότι επισκέφθηκε το εν λόγω αστυνομικό τμήμα για να βγάλει μια φωτογραφία για την αστυνομική του ταυτότητα. Κάθησε μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αλλά καμία φωτογραφία δεν τον εμφάνιζε. Οι υπάλληλοι έλεγξαν προσεκτικά την φωτογραφική μηχανή και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα. Στις προσπάθειες που ακολούθησαν, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Καμία φωτογραφία του δεν εμφανιζόταν.

Οι υπάλληλοι στην συνέχεια έκαναν σωματικό έλεγχο στον Ye Xiangting, για το ενδεχόμενο να μεταφέρει κάτι πάνω του που προκαλούσε δισλειτουργία στην φωτογραφική μηχανή. δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Ακολούθησαν προσπάθειες να φωτογραφηθεί από κάθε δυνατή οπτική γωνία. Όλες οι προσπάθειες κατέληξαν σε αποτυχία.

Οι υπάλληλοι αδυνατούσαν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Ακολούθησε μια φωτογράφηση με τον Ye Xiangting αυτή τη φορά να είναι πλαισιωμένος κι από άλλους ανθρώπους. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Στην φωτογραφία εμφανίστηκαν όλοι, εκτός από τον Ye Xiangting!

Οι υπάλληλοι τελικά απελπίστηκαν και εγκατέληψαν την προσπάθεια φωτογράφησής του.

Ο ίδιος ο Ye Xiangting είπε, ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και φωτογραφίζονταν κανονικά (εξʼ ου και η παραπάνω φωτογραφία).

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν πως υπήρξαν στο παρελθόν 2 ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις. Κανένας δεν μπόρεσε και πάλι να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό.

Πηγή: epochtimes.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=46#ixzz1HWsowwxZ

Mε Ασιατες...

Σε ενα χρονο ειναι οι Ολυμπιακοι στο Λονδινο ε?

Εμένα πάλι οι δύο μου κάνουν Ασιάτες, οι δύο με το κοστούμι μαυρούληδες κι ο ένας μου φέρνει σε καυκασοειδή φατσούλα:confused::confused:

Η κάρτα πάντως αναφέρει για συνδυασμό γεγονότων:rolleyes:

"cogito,ergo sum"

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, με τις κάρτες των Ιλουμινάτι, την 7η κάρτα εγώ πιο πολύ τη σχετίζω με την πρόσφατη καταστροφή της Ιαπωνίας παρά με το Λονδίνο.

Εντάξει, έχει τον πύργο με το ρολόι που παραπέμπει στο Big Ben, αλλά ο τίτλος της κάρτας "ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ" και τα αποτελέσματα σεισμού-τσουνάμι-πυρηνικής καταστροφής στην Ιαπωνία νομίζω είναι πιο κοντά στην εικόνα και συμβολισμό της κάρτας.

Να συμπληρώσω και κάτι ακόμη, θέλω τη γνώμη σας σχετικά με τις φάτσες των ανθρώπων στην κάρτα αυτή, αφού κάνετε μεγέθυνση. Με τι εθνικότητας, περίπου, σας μοιάζουν;

http://ethnosnews.com/2011/03/%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-illuminati-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86.html

Έχει πολλές κάρτες το παιχνίδι,,,, βρήκα κι άλλες..

Αλήθεια κυκλοφορεί στο εμπόριο??

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Σας παραθέτω κάποιες πληροφορίες που δίνει η Wikipedia, σχετικά με τον πύργο Waco το ρολόι που δείχνει η κάρτα των Illuminati. Πιο κάτω βρήκα φωτό στο διαδίκτυο από άλλη πηγή (πηγή: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread675301/pg1) που τον δείχνει από πιο κοντά και κυκλώνει το πάνω μέρος που είναι χαρακτηριστικό και διαφορετικό από το Big Ben. Επίσης, η ώρα έχει σταματήσει τη στιγμή του σεισμού (ή του τσουνάμι). Η κάρτα στην πραγματικότητα δείχνει ακριβώς αυτή την ώρα, γιατί ο δεξιός δείκτης είναι μικρότερος από τον αριστερό που βρίσκεται στο 11. Άρα η ώρα είναι 2.55. Δείτε τη σύγκριση με την κάρτα του παιχνιδιού. Ο πύργος του Big Ben όπως τον δείχνει η τελευταία φωτογραφία είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της Ιαπωνίας.

Waco (retailer)

From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to: navigation, search

Wako Co., Ltd.

株式会社和光 Type Subsidiary Industry Retail Founded 1881 Founder(s) Kintarō Hattori Headquarters 4-5-11 Ginza, Chūō, Tokyo, Japan Parent Seiko Holdings Corporation (100%) Website www.wako.co.jp Wako Co., Ltd. (株式会社和光, Kabushiki-gaisha Wakō?) is a retailer in Japan, whose best known store (commonly known as Ginza Wako) is at the heart of the Ginza shopping district in Tokyo. This store is famous for its watches, jewellery, porcelain, dishware, and handbags, as well as upscale foreign goods. There is an art gallery, called Wako Hall, on the sixth floor. Wako was founded in 1881 by Kintarō Hattori as a watch and jewelry shop called K. Hattori (now Seiko Holdings Corporation) in Ginza. In 1947, the retail division split off as Wako Co., Ltd.

220px-Wako_ginza.jpg magnify-clip.png

Ginza Wako at night

220px-Wako1000.jpg magnify-clip.png

The Wako store in Ginza

From 1894 to 1921, the Hattori Clock Tower stood on the site that Wako occupies today. In 1921, the Hattori Clock Tower was demolished to rebuild a new one. The reconstruction was delayed due to the Great Kanto Earthquake of September 1, 1923. The new tower was completed in 1932 as the K. Hattori Building. In homage to its predecessor, the new store was also fitted with a clock.

Its 1932 Neo-Renaissance style building, designed by Jin Watanabe, with its curved granite façade, is the central landmark for the district and one of the few buildings in the area left standing after World War II. The building functioned as the Tokyo PX store during the Allied Occupation of Japan from 1945 to 1952. The clock tower plays the famous Westminster Chimes.

Wako has branches in Haneda Airport, Shinsaibashi, and some luxury hotels in Japan.

ec46717911e7.jpg

92018aad2b61.jpg

893cab28372c.jpg

Ο πύργος του Big Ben.

Eιναι πραγματι συγκλονιστικα αυτα τα στοιχεια και ειδικα οταν σκεφτουμε οτι υπαρχει η δυνατοτητα τεχνητων σεισμων τοσο μεγαλου μεγεθους...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

age.png age.png

Διαφημίσεις

Αυτό το παιχνίδι με τις κάρτες δεν μ' αρέσει καθόλου....μα καθόλου....

Με κάνει να σκέφτομαι όλο και περισσότερο ότι είμαστε πιόνια στο σκάκι κάποιου....

Το θεμα ειναι οτι το γνωριζαμε αυτο ηδη, αλλα καπου στο μυαλο μας το θεωρουσαμε και επιστημονικη φαντασια. Τωρα που υπαρχουν αποδειξεις για ολα αυτα, τι κανουμε? Πώς το διαχειριζομαστε? Γιατι εγω ακομη δε μπορω να το συνειδητοποιησω...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...