Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Υ.Γ. το σήμα της εταιρίας στο 21.00-22.00 σας θυμίζει κάτι;

Τάρα, ποιο σήμα εννοεί, έχεις καταλάβει? Και σε ποιο βιντεάκι? της ταινίας ή της διαφήμισης?

Στο 0:36 της διαφημισης. Ειναι ακριβως το ιδιο με το 0:21-0:22 της ταινιας.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

TARA μήπως λες το δεύτερο σημαιάκι της διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας; Αν ναι, σε σχετικό βίντεο κάποιος αναφέρει περί τίνος πρόκειται και τι συμβολίζει αυτή η σημαία.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

ωραίο το τόπικ κορίτσια,,, έχω να διαβάσω πολλά για να σας προλάβω

Να σας ρωτήσω ποιος την έχρισε ως σημαία της Κρήτης????

Καλως ηρθες! Δες εδω.

http://www.pare-dose.net/?p=48

age.png age.png

Βρήκα αυτά τα βιντεάκια που σχετίζονται με τα προηγούμενα ποστ. Υπάρχει ένα σφάλμα στο 2ο μέρος, όπου ο αναλυτής των καρτών βγάζει το συμπέρασμα ότι θα γίνει χτύπημα στο Λονδίνο στις 11/12/2010. Έπεσε έξω ευτυχώς. Παρόλ' αυτά να σας θυμίσω ότι ο σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία έγιναν 11/3/11. Λίγα ποστ πιο πάνω είχα αναρτήσει συσχετισμό του H.A.A.R.P. και του σεισμού, βγαίνουν και τα διάφορα βίντεο που μιλάνε προφητικά..... Βρε, λες; Έχω αρχίσει να ξαναναρωτιέμαι.

bw5xjA-1wBc

gMm5mOXmNq4

NYW00Ef4rhA

Γεια σου βρε Βανίλια με το βανιλάκι σου. Τι κάνεις, πώς πάει η εγκυμοσύνη; Σου εύχομαι καλή συνέχεια και με το καλό ένα γερό και χαμογελαστό μωράκι.

Γλυκό μου Eviraki καλά είμαστε μαμά κ κόρη:D:D

Λοιπόν το τρίτο videaki με δυσκόλεψε λιγάκι-κόλλαγε,,,

Πολύ προβληματίστηκα,,, θα ενταχθώ κ γω στο κλίμα του τόπικ με ανάλογα θεματάκια

Πολλά φιλάκια

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Καλώστην!!!!!!!!

Γλυκό μου Eviraki καλά είμαστε μαμά κ κόρη:D:D

Λοιπόν το τρίτο videaki με δυσκόλεψε λιγάκι-κόλλαγε,,,

Πολύ προβληματίστηκα,,, θα ενταχθώ κ γω στο κλίμα του τόπικ με ανάλογα θεματάκια

Πολλά φιλάκια

Με το καλό και το κορίτσι σου!!! Να ενταχθείς!!!! Και γρήγορα!

Κορίτσια πολλά γραψατε και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω!

Είχα ποστάρει (ή μήπως το είχα στείλει με μεηλ) ένα βιντεάκι σχετικά με τις κάρτες των ιλλουμινάτι. Δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα, αλλά έλεγε και αυτό όσα αναφέρει η Τάρα για την ταινία. Επίσης έλεγε για χτύπημα στους ολυμπιακούς του λονδίνου.

Τεσπα, ότι είναι να γίνει θα γίνει!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ευτυχώς που ένα απο τα λινκς σας το είχε και μάλιστα μεταφρασμένο!

http://www.apocalypsejohn.com/2010/10/illuminati-card-game.html

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, με τις κάρτες των Ιλουμινάτι, την 7η κάρτα εγώ πιο πολύ τη σχετίζω με την πρόσφατη καταστροφή της Ιαπωνίας παρά με το Λονδίνο.

Εντάξει, έχει τον πύργο με το ρολόι που παραπέμπει στο Big Ben, αλλά ο τίτλος της κάρτας "ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ" και τα αποτελέσματα σεισμού-τσουνάμι-πυρηνικής καταστροφής στην Ιαπωνία νομίζω είναι πιο κοντά στην εικόνα και συμβολισμό της κάρτας.

Να συμπληρώσω και κάτι ακόμη, θέλω τη γνώμη σας σχετικά με τις φάτσες των ανθρώπων στην κάρτα αυτή, αφού κάνετε μεγέθυνση. Με τι εθνικότητας, περίπου, σας μοιάζουν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...