Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Πόσο περήφανη αισθάνομαι που είμαι ελληνίδα, όταν διαβάζω κείμενα σαν αυτό που παρέθεσες TARA στο link, που καταδεικνύει ότι οι έλληνες, όχι μόνο ταξίδεψαν σε όλη τη γη, αλλά άφησαν πίσω τους αποτυπώματα και αποδείξεις!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6.7. Ο μύθος της Ατλαντίδας

Το μυστήριο της Ατλαντίδας αποτελεί τον πιο πολυσυζητημένο ίσως μύθο. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπήρξε και πού ακριβώς βρισκόταν. Παρόλα αυτά, ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού και της αρχαίας Θήρας ταυτίζεται με τη χαμένη Ατλαντίδα.Οι πρώτες γραπτές αναφορές για την Ατλαντίδα πηγάζουν από τον Αθηναίο φιλόσοφο Πλάτωνα (427-347 π.Χ.) ο οποίος μας αφηγείται ότι οι Ατλαντες ήταν ένας λαός με υπερφυσικές ικανότητες και θεϊκή καταγωγή, που ζούσαν ειρηνικά σε ένα εύφορο νησί πέρα από τις Πύλες των Ηρακλειδών. Στην αρχαιότητα, οι Ηράκλειες Πύλες ήταν τα στενά του Γιβραλτάρ, άρα πιθανότατα βρισκόταν κάπου ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αμερική. Όπως θα δούμε όμως παρακάτω, νεότερα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν τις αρχικές θεωρίες.

Όλα αυτά τα διδάχθηκε από τον Αιγύπτιο ιερέα Σάις, σε ένα ταξίδι στη μακρινή Αίγυπτο και τα αφηγήθηκε στους μαθητές του Κριτία και Τιμαίο, στο έργο «Ατλαντικός Λόγος». Ανάμεσα στα σπουδαία και θαυμαστά που άκουσε, ήταν ότι οι Ατλαντες σταδιακά άρχισαν να χάνουν τη θεϊκή τους δύναμη. Όταν κυριεύτηκαν από ανθρώπινες αδυναμίες αποφάσισαν να στραφούν ενάντια σε άλλους εύπορους λαούς με σκοπό την υποταγή. Γι΄ αυτό ταξίδεψαν προς τη Μεσόγειο, ώσπου συναντήθηκαν με τους παντοδύναμους και γενναίους Αθηναίους, από τους οποίους ηττήθηκαν για πρώτη φορά. Μετά από εξαντλητικές όμως μάχες, οι Αθηναίοι τελικά λύγισαν. Οι θεοί τότε εξοργίστηκαν με τους Ατλαντες, κι αποφάσισαν να τους τιμωρήσουν με παντοτινό αφανισμό. Τόσο μεγάλη ήταν η οργή, που τους κατάστρεψαν μέσα σε μία μόνο νύχτα, αφήνοντας πίσω μόνο μάζες από λάσπη και πυκνούς καπνούς.

67_Atlantis_picture_s.jpg Εικόνα της Ατλαντίδας σύμφωνα με τις περιγραφές του Πλάτωνα. Photo: Wikipedia. Τι κοινό έχει η Σαντορίνη με τη χαμένη Ατλαντίδα; Η αρχαία Θήρα ήταν ένας τέλειος επίγειος παράδεισος, που καταστράφηκε περίπου το 1.500 π.Χ., μαζί με ένα πλήθος από γειτονικά παράλια, συμπαρασύροντας λαμπρά δείγματα πολιτισμού του Αιγαίου. Η περιγραφή της ταιριάζει απόλυτα με τα λεγόμενα του Πλάτωνα για τη μυθική χώρα των Ατλάντων που καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της.

Στην επιστολή προς Κριτία εξηγείται το πώς δημιουργήθηκε η Ατλαντίδα και γιατί είχε σχήμα κυκλικό σαν δαχτυλίδι, με θάλασσα κι ένα μικρό νησάκι στη μέση (έτσι ακριβώς όπως ήταν η αρχαία Θήρα, λίγο πριν από τη μεγάλη έκρηξη). «Όταν οι θεοί μοιράστηκαν τη γη, ο Ποσειδώνας έλαβε την Ατλαντίδα και την παρέδωσε στους γιους του τους ημίθεους για να την καλλιεργήσουν. Ένας από αυτούς παντρεύτηκε την Λευκίππη και έκαναν την Κλειτώ, που την ερωτεύτηκε ο Ποσειδώνας και θέλησε να την κάνει για πάντα δικιά του. Τότε διάλεξε ένα μέρος και το προστάτεψε με κυκλικές ζώνες από εύφορη γη και θάλασσα ώστε να της εξασφαλίσει παραδεισένια ζωή (σαν να βλέπουμε στο χάρτη την Κρήτη μαζί με την αρχαία Καλλίστη)».

Το όνομα Ατλαντίδα προέρχεται πιθανότατα από το μυθικό γίγαντα Ατλαντα, που κρατούσε στους ώμους του ολόκληρη τη γη και τον ουρανό. Σύμφωνα με τις ανακαλύψεις των Αμερικανών γεωλόγων Χάικεν και ΜακΚόϋ που έγιναν στη Σαντορίνη το 1990, όλα παραπέμπουν στη διάσημη τοιχογραφία που βρέθηκε στο δυτικό κτίριο του Ακρωτηρίου. Εδώ βλέπουμε μια παραλία της αρχαίας Θήρας με εύπορη ζωή πάνω σ΄ ένα κεντρικό νησάκι που βρεχόταν από θάλασσα γύρω-γύρω. Έτσι ακριβώς όπως περιέγραφε και ο Πλάτωνας τη χαμένη Ατλαντίδα. Και το νησάκι αυτό υποστηρίζεται ότι εξαφανίστηκε από μια μεγάλη έκρηξη που προκάλεσε φοβερούς σεισμούς και καπνούς. Κατά τον Πλάτωνα οι καπνοί εκτοξεύονταν στον ουρανό, 40 χιλιόμετρα ψηλά. Αν ήταν πράγματι έτσι, τότε σίγουρα φαινόταν από τις ακτές της Ανατολικής και Κεντρικής Μεσογείου. Οι άνθρωποι παρακολουθούσαν σαστισμένοι τα καμώματα της φύσης, θαρρώντας ότι έβλεπαν τον ίδιο τον Ατλαντα να κρατά τον ουρανό στους ώμους του.

67_Akrotiri_minoan_town-2_s.jpg Τοιχογραφία στο Ακρωτήρι. Photo: Wikipedia. Όμως ο Αιγύπτιος ιερέας μίλησε για ένα νησί μεγάλο όσο η Λιβύη και η Ασία μαζί, που βρισκόταν έξω από τις Ηράκλειες Πύλες και όλα αυτά συνέβησαν 9.000 χρόνια πριν από το ταξίδι του Πλάτωνα στην Αίγυπτο. Οι άνθρωποι, όμως, δεν είχαν ανακαλύψει ολόκληρο τον κόσμο, παρά μόνο λίγα χιλιόμετρα γύρω από τα παράλια της Μικράς Ασίας. Ίσως ακόμη και οι Ηράκλειες Πύλες να μην βρίσκονταν στα στενά του Γιβραλτάρ, αλλά να ήταν απλώς ένα στενό πέρασμα στο Αιγαίο, προς τον «έξω κόσμο». Πράγματι είχαν σχηματιστεί στενά περάσματα γης γύρω από τη Θήρα, ύστερα από τις απανωτές εκρήξεις του ηφαιστείου. Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Πλάτωνας έγραφε ότι το νησί ήταν «μείζον» = μεγαλύτερο από την Ασία και τη Λιβύη ή «μέσον» = ανάμεσα στη Λιβύη και τη Ασία. Αν η πραγματική λέξη είναι «Μέσον» τότε η Ατλαντίδα ήταν κάπου ανάμεσα στην Ασία και τη Λιβύη, άρα οδηγούμαστε και πάλι στη Θήρα.

Τέλος, όσον αφορά τη χρονική διαφορά ανάμεσα στον Πλάτωνα (9.000 χρόνια πριν) και τη μεγάλη Μινωική έκρηξη (1600-1500 π.Χ.), αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αρχαία Αίγυπτο επικρατούσε διαφορετικό ημερολογιακό σύστημα από εκείνο των Ελλήνων, καθώς οι Αιγύπτιοι πρόσεθεταν ένα επιπλέον μηδενικό. Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολογικούς υπολογισμούς του Πλάτωνα, η καταστροφή της Ατλαντίδας είχε συμβεί μόλις 900 χρόνια πριν. Ο Πλάτωνας έζησε το 300 π.Χ., και αν όλα αυτά συνέβησαν 900 χρόνια νωρίτερα, τότε οι ιστορικές αναδρομές καταλήγουν ούτε λίγο ούτε πολύ στα χρόνια της μεγάλης έκρηξης του ηφαιστείου της Θήρας. Ακόμη, σύμφωνα με τον Έλληνα ηφαιστειολόγο Δ. Γαλανόπουλο, λίγο πριν από τη μεγάλη έκρηξη, η Θήρα είχε κυκλικές ζώνες γης που ενώνονταν μεταξύ τους με στενές διώρυγες. Εξ άλλου, το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανένα ζωντανό αποτύπωμα στις ανασκαφές του Ακρωτηρίου, μαρτυρά ότι οι κάτοικοι της Θήρας είχαν φροντίσει έγκαιρα να τραπούν σε φυγή, προς αναζήτηση νέας πατρίδας.

Το μυστήριο της χαμένης Ατλαντίδας είναι απλώς ένας μύθος, με αμέτρητα αναπάντητα ερωτήματα. Πιθανότατα να μην υπήρξε ποτέ αυτή η χώρα. Παρόλα αυτά, η θεωρία για την ηφαιστειακή καταστροφή της Σαντορίνης εξακολουθεί να βασίζεται σε πραγματικές πηγές που θυμίζουν τον «Πλατωνικό Λόγο».

http://www.geo.auth.gr/765/6_santorini/67_atlantis.htm

Να συμπληρωσω οτι ειχε γινει εκτενης αναφορα σε αυτο το θεμα στα σεμιναρια σεισμολογιας, και ειχαν παρουσιαστει και αποδειξεις. Ηταν απιστευτα ενδιαφερον.

age.png age.png

%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3%20%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3.jpg

Το Ιστορικό με τη Φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο Προφήτης Ηλίας.

Αθήνα, Δεκέμβριος 2005

Κάποια Κυρία στην Αθήνα είδε από το παράθυρό της προ καιρού ένα Γέροντα έξω από το σπίτι της κοντά στα σκουπίδια, σαν να έψαχνε για κάτι.

Του φώναξε και τον κάλεσε να ανέβει στο σπίτι της να του προσφέρει καφέ και κάτι να φάει. Μάλιστα κατέβηκε και η ίδια κάτω για να τον πείσει, γιατί φαινόταν κάπως αδιάφορος.

-« Καλά παιδί μου, ας ανέβω», της είπε και ανέβηκε.

Ώσπου να φτιάξει τον καφέ στην κουζίνα, επιστρέφοντας, ο Γέροντας είχε εξαφανιστεί. Κοιτάζει από το παράθυρο και τον βλέπει πάλι στο ίδιο μέρος.

Τον ξαναφωνάζει με αγωνία και ο Γέροντας ανεβαίνει πάλι.

Του προσφέρει αυτά που είχε ετοιμάσει, αλλά Εκείνος έβγαλε από το ρούχο του ένα πετράδι πολύτιμο και της είπε να το πουλήσει, να αγοράσει τα εισιτήρια που της χρειάζονταν για να πάει να δει τον αδελφό της στην Αμερική, που τόσο το ήθελαν και οι δύο να ειδωθούν μετά από τόσα χρόνια.

Δεν είχε όμως τα χρήματα να ταξιδέψει ως εκεί. Της είπε δε, ότι είναι ο Προφήτης Ηλίας και εξαφανίστηκε. Εκείνη έκανε όπως της είπε με πολλή χαρά.

Εκεί ο αδελφός της έφερε τη φωτογραφία που είχε βγάλει πριν από 20 χρόνια στους Αγίους Τόπους και την οποία είχε κρύψει.

Δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα.

Ήθελε όμως να την φανερώσει στην αδελφή του τώρα, που είχε την ευκαιρία να το πει σε κάποιον που εμπιστευόταν.

Της είπε λοιπόν, ότι όταν εμφάνισε το φίλμ που είχε βγάλει στους Αγίους Τόπους, στη φωτογραφία που ζήτησε να του βγάλουν για ενθύμιο, είδε με μεγάλη του έκπληξη να στέκεται δίπλα του αυτός ο Γέροντας και υπέθεσε πως ήταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, μάλιστα το έγραψε στο πλάι της φωτογραφίας.

Όταν έδειξε τη φωτογραφία στην αδελφή του και της αποκάλυψε το συμβάν, λέγοντας της ότι είναι μάλλον ο Άγιος Κοσμάς, πετάχτηκε εκείνη και με δέος του είπε ότι είναι ο Προφήτης Ηλίας.

Τον αναγνώρισε αμέσως, γιατί την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της. Και του είπε όλη την ιστορία. Μετά από 20 χρόνια επέτρεψε ο Καλός Θεός να αποκαλυφθεί αυτό το θαυμαστό γεγονός!

ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ !!!

Το άρθρο επιμελήθηκε ο συνεργάτης του agioritikovima.gr Κυριάκος Διαμαντόπουλος

ΠΗΓΗ: ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

Γιατι δε φαινεται η φωτογραφια?

Εγώ τη βλέπω. Είναι πραγματικά λίγο περίεργη.

Πάντως , με αφορμή τον σεισμό της Ιαπωνίας, πρόσεξα ότι οι περισσότεροι απο τους μεγάλους καταγεγραμμένους σεισμούς έχουν γίνει απο το 2000 και μετά. Τυχαίο? Δε νομίζω!

Διαφημίσεις

Πάντως , με αφορμή τον σεισμό της Ιαπωνίας, πρόσεξα ότι οι περισσότεροι απο τους μεγάλους καταγεγραμμένους σεισμούς έχουν γίνει απο το 2000 και μετά. Τυχαίο? Δε νομίζω!

Ρε κορίτσια, αν και έχω δουλειά τώρα, θέλω να σας πω ότι με όσα βλέπουμε στις μέρες μας, είναι αδύνατο να πιστέψουμε. Οντως στη φωτό είναι βιβλική η μορφή του παππούλη, και πιστεύω στα θαύματα, αλλά με τοσα που βλέπω καθημερινά, έχω χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους. Λιάνα δεν ξέρω αν το συζήταγαμε και μαζί χθες αυτό. Πχ καθημερινά βλέπω ανθρώπους να ψαχνουν στα σκουπίδια (μεταξύ μας προσεύχομαι να μην ξανα-αναγκαστούν να το κάνουν), αλλά δεν θα τους καλούσα σπίτι μου. Φοβάμαι, να βάλω κάποιον στο σπίτι μου, ευχαριστως θα έδινα φαί σε κάποιον (λιάνα τη σοκολάτα την έδωσα σε έναν άστεγο), αλλά μέχρι εκεί. Ίσως όμως, αν ήμουν στη θέση της κυρίας, να με παρακινούσε κάτι και τον συγκεκριμένο παππούλη να τον έφερνα σπίτι μου.

Τεσπά, παρεκλίνω του θέματος και το κλείνω εδώ.

Εβίρι καλά είσαι?

Μανουλίνα εσύ?

Τα παιδάκια σας?

Καλό σαββατοκύριακο!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Κατερίνα μου χίλια μπράβο που την έδωσες στον άστεγο άνθρωπο τη σοκολατίτσα. Να ζεσταθεί και να γλυκαθεί η ψυχούλα του λιγάκι, όσο για τα παιδάκια μας , δόξα τω Θεώ, απο σοκολατίτσες....

Και εγώ θα φοβόμουν έτσι όπως έχουμε γίνει, να βάλω κάποιον άγνωστο άνθρωπο σπίτι, δυστυχώς. Τις προάλλες είχε έρθει ένας ρακένδυτος γέρος στο γραφείο και ζητιάνεψε. Του έκλεισα την πόρτα, απο φόβο και ευθύνη για το γραφείο, το μετάνιωσα, την ξανάνοιξα στο λεπτό και έψαχνα να τον βρω αλλά είχε εξαφανιστεί... πόσες τύψεις ένιωσα...

Συμφωνώ κι εγώ, αν και έχουν υπάρξει και στο παρελθόν καταστροφικοί σεισμοί και μην ξεχνάμε ότι, όσο πιο πίσω πάμε στο χρόνο, τόσο λιγότερο κατοικημένος ήταν ο πλανήτης, άρα σίγουρα ένας σεισμός ήταν λιγότερο επιζήμιος. Αλλά μαζεμένοι καταστροφικοί, όντως έγιναν μετά το 2000.

Ρε κορίτσια, αν και έχω δουλειά τώρα, θέλω να σας πω ότι με όσα βλέπουμε στις μέρες μας, είναι αδύνατο να πιστέψουμε. Οντως στη φωτό είναι βιβλική η μορφή του παππούλη, και πιστεύω στα θαύματα, αλλά με τοσα που βλέπω καθημερινά, έχω χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους. Λιάνα δεν ξέρω αν το συζήταγαμε και μαζί χθες αυτό. Πχ καθημερινά βλέπω ανθρώπους να ψαχνουν στα σκουπίδια (μεταξύ μας προσεύχομαι να μην ξανα-αναγκαστούν να το κάνουν), αλλά δεν θα τους καλούσα σπίτι μου. Φοβάμαι, να βάλω κάποιον στο σπίτι μου, ευχαριστως θα έδινα φαί σε κάποιον (λιάνα τη σοκολάτα την έδωσα σε έναν άστεγο), αλλά μέχρι εκεί. Ίσως όμως, αν ήμουν στη θέση της κυρίας, να με παρακινούσε κάτι και τον συγκεκριμένο παππούλη να τον έφερνα σπίτι μου.

Τεσπά, παρεκλίνω του θέματος και το κλείνω εδώ.

Εβίρι καλά είσαι?

Μανουλίνα εσύ?

Τα παιδάκια σας?

Καλό σαββατοκύριακο!

Καλά είμαι Κατερίνα μου κι εγώ και τα παιδιά μου. Εσύ τι κάνεις; Κι εγώ στη θέση σου αποκλείεται να έβαζα στο σπίτι μου κάποιον άγνωστο. Να του έδινα κάτι στο δρόμο ή να βγω εγώ έξω από το σπίτι και να κλείσω την πόρτα πίσω μου, ναι θα το έκανα, αλλά φοβάμαι κι εγώ όπως κι εσύ και η Λιάνα να βάλω κάποιον άγνωστο μέσα. Δυστυχώς μας έκαναν καχύποπτους όσοι χρησιμοποιούν τη ζητιανιά με σκοπό να βλάψουν τους συνανθρώπους μας. Μέχρι και ψεύτικους τραυματίες έχουμε ακούσει να γίνονται με σκοπό τη ληστεία, τι να πιστέψεις από 'κει και πέρα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλώς την Οζαλίνα, με το καλό το μωράκι σου.

Πάνω στο θέμα που είχαμε χθες, γυρνώντας απο δουλειά θα βρισκόμουν με τον άντρα μου στο σουπερμάρκετ. Στο φανάρι του σουπερ συχνάζουν ζητιάνοι. Βλέπω έναν, με το ένα πόδι γυρισμένο και περπάταγε πατώντας στην ουσία το κουντεπιε του. Τον λυπήθηκα. Πάμε, ψωνίζουμε, περιμέναμε να φέρει ο άντρας μου το αμάξι. Ωστοσο είχε έρθει ένας σκύλος και παίζαμε με την κόρη μου. Ερχεται ένα παιδάκι, κατάλαβα ότι ήταν συνάδελφος του ζητιάνου με το γυρισμένο πόδι, είχε και το μικρό παιδάκι το πόδι γυρισμένο και περπάταγε έτσι. αφού του είπα να το γυρίσει να περπατάει κανονικά και δεν το έκανε. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι τα μαθαίνουν έτσι απο μικρά.

τεσπα, πάλι άλλαξα θέμα.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: O ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ H.A.A.R.P !!!!

6625.jpg

Video που αναρτώνται παγκόσμια στο Διαδίκτυο και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια περίεργη και ύποπτη λάμψη στον ουρανό,λίγο πριν το σεισμό.Και η λάμψη αυτή-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα-παραπέμπει στο Η.Α.Α.R.P. (Δεν είναι τυχαίο οτι ο σεισμός συνέβη δύο 24ωρα μετά την επιστροφή του discovery, που είχε ως αποστολή στο 10ήμερο ταξίδι του, την συναρμολόγηση "ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΚΕΡΑΙΏΝ ΣΕ ΔΟΡΥΦ'ΌΡΟ")

H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου....

έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Τι μπορεί να προκαλέσει το H.A.A.R.P.??

Στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές.

Καταρχήν δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα στη χειρότερη εκδοχή και υπερβολική αραίωση της ατμόσφαιρας στο πιο αισιόδοξο σενάριο, με αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται απλοϊκά ότι αυτό είναι όπως όταν βάλεις το χέρι σου στο νερό που δημιουργείται τρύπα, αλλά όταν το βγάλεις ξανακλείνει).

Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φθάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με την πρόσκρουση της ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.

Το H.A.A.R.P. θα έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.). Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φθάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές

http://act-blogers.blogspot.com/

Πηγή: www.ioannisrigas.blogspot.com/ksipnistere

Δεν υιοθετώ τις απόψεις του κειμένου, αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να είναι κι έτσι.

Η είδηση που σας μεταφέρει το pyles.tv, περιέχει καλά νεά και... κακά νέα! Τα καλά, εχουν να κάνουν με το γεγονός πως είναι πλέον σίγουρο ότι το ημερολόγιο των Μάγια ΔΕΝ τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012 και κατ 'επέκταση, ο κόσμος δεν θα τελειώσει μαζί με αυτό.

Τα... κακά από την άλλη πλευρά είναι ότι, αν το ημερολόγιο δεν τελειώνει το Δεκέμβριο του 2012, κανείς δεν γνωρίζει πότε πραγματικά ολοκληρώνεται! Ή μήπως αυτό έχει ήδη

συμβεί;Το ημερολόγιο των Μάγια, διαβάζεται λάθος!

Η νεά θεωρία διατυπώνεται στο βιβλίο με τίτλο "Ημερολόγια και Χρόνια ΙΙ: Αστρονομία και Χρόνος στον αρχαίο και μεσαιωνικό κόσμο" (Oxbow Books, 2010) και σύμφωνα με αυτήν είναι σαφές ότι η μετατροπή των ημερομηνιών του ημερολογίου των Μάγιας, σε σύγχρονα ημερολόγια, έχει μία απόκλιση εως και 50 χρόνων.

Αυτό σημαίνει ότι - ακόμη κι αν δεχτούμε τα περί προφητειών για το τέλος του κόσμου-, αυτό σίγουρα δεν θα συμβείστις 31 Δεκεμβρίου. Το ερώτημα που προκύπτει είναι "πότε θα συμβει;".

Η μία απάντηση είναι "ποτέ"! Αν ανήκετε σε αυτούς που την ασπάζονται, τότε δεν έχετε λόγο να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο. Αν όμως δεν είστε και απολύτως σίγουρος, τότε ρίξτε μια ματιά στα όσα υποστηρίζει το βιβλίο.

Πού στηρίζει τη θεωρία του ο καθηγητής

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Τζεράρντο Αλντάνα, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, αφού μελέτησε δεκάδες έγγραφα γραμμένα στην γλώσσα των Μάγια, απομόνωσε από αυτά διάφορα αστρονομικά γεγονότα. Στη συνέχεια, προχώρησε στην ταυτοποίησή τους με βάση το Γρηγοριαννό ημερολόγιο και διαπίστωσε ότι τα περισσότερα δεν ανταποκρίνονταν σε πραγματικά περιστατικά .

Κατά τη γνώμη του αυτό οφείλεται στο ότι μέχρι σήμερα οι περισσότεροι μελετητές έχουν αντιστοιχίσει το ημερολόγιο των Μάγια με τα σύγχρονα, χρησιμοποιώντας την μέθοδο με την ονομασία "GMT σταθερά". Δηλαδή έναν ευρέως αποδεκτό συντελεστή μετατροπής που πήρε το όνομά του από τα αρχικά των δημιουργών του: Goodman, Martinez, Thompson.

"Εχουν ερμηνευθεί λάθος, αστρονομικά γεγονότα της εποχής των Μάγια"

Σύμφωνα με τον Τζεράρντο Αλντάνα, η εγκυρότητα αυτού του παράγοντα συσχέτισης είναι υπό αμφισβήτηση, λόγω πιθανής εσφαλμένης ταυτοποίησης διαφόρων αρχαίων αστρονομικών γεγονότων.

Οπως εξηγεί ο ίδιος "οι Μάγια ήταν άτομα υψηλής εξειδίκευσης αστρονόμοι που τηρούσαν λεπτομερή αρχεία του νυχτερινού ουρανού. Κατέγραφαν αναλυτικά της φάσης της Σελήνης, τις εκλείψεις, ακόμη και την κίνηση της Αφροδίτης. Στην πραγματικότητα, ο κύκλος της Αφροδίτης ήταν ένα σημαντικό χρονοδιάγραμμα για τους Μάγια. Αυτό το στοιχείο, δεν έχει ερμηνευτεί σωστά μέχρι σήμερα, οδηγώντας σε λάθος ημερομηνίες".

Κι αν το ημερολόγιο έχει ΗΔΗ τελειώσει!

Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό, λέει ο συγγραφέας, είναι σίγουρο ότι -ακόμη κι αν υπήρχε προφητεία των Μάγια για τη "συντέλεια"- αυτή δεν αναφέρεται στον Δεκέμβριο του 2012! Το λάθος μπορεί να κυμαίνεται από 60 μέρες μέχρι και 50 χρόνια!

Και αν μεν είναι ΜΕΤΑ, τότε απλώς οι λάτρεις του 2012, θα μεταθέσουν για αργότερα "το τέλος του κόσμου". Αν όμως είναι ΠΡΙΝ, τότε είναι πολύ πιθανό το ημερολόγιο των Μάγιας να έχει ΗΔΗ τελειώσει!

Ο καθηγητής πάντως, υποστηρίζει ότι απαιτούνται αρκετές μελέτες ακόμη για να ανακοινώσει τα συμπεράσματά του με ημερομηνίες και στοιχεία.

Pyles.tv

921477wc2fyvv2y2.gif

και αυτο το πηρα απο εναν συμφουριτη σε αλλο φορουμ απλα ειναι τοσο μα τοσο καλογραμενο και με μαζεμενες ολες τις καταστροφες μπραβο του

Ο Γουίλιαμ Μίλερ είχε προβλέψει ότι το τέλος του κόσμου θα συμβεί

στις 21 Μαρτίου του 1843 (μιλάμε για ακρίβεια τώρα όχι αστεία) αφου

παρήλθε αυτή η ημερομηνία και δεν συνέβηκε το απευκταίο ,είπε να κάνει

και μια δεύτερη προσπάθεια και προέβλεψε ότι το τέλος του κόσμου θα είναι

στις 21 Μαρτίου του 1844. Αφού δεν του έκατσε και την δεύτερη φορά, παράτησε

την προσπάθεια αφού αντιλήφθηκε ότι είχε γκαντεμιά και δεν τον πάει.

Το 1881, ένας αστρονόμος προέβλεψε ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν το 1910

μαζί με τον κομήτη του Χάλεϊ ο οποίος υποτίθεται ότι θα στούκαρε πάνω στην γη.

Ο αρχηγός της αίρεσης Heavenʼs Gate προέβλεψε ότι η συντέλεια του κόσμου θα γίνει

στις 26 Μαρτίου του 1997 με αποτέλεσμα 39 μέλη της αίρεσης να αυτοκτονήσουν ομαδικώς.

Ο μέγιστος των προφητών μεσιέ Μισέλ ντε Νοστρεντάμ γνωστός και ως νοστράδαμος είχε προβλέψει το έτος 1732 ως το τέλος της γης. Βέβαια μια άλλη προφητεία του

έλεγε χαρακτηριστικά " «Το έτος 1999, τον έβδομο μήνα/ Από τον ουρανό θα έρθει ο μεγάλος βασιλιάς του τρόμου» οπότε πολλοί οπαδοί του το 1999 ζούσαν με το άγχος

ότι το 1999 θα ήταν και το τελευταίο.

Το έτος 2000 πολλοί άρχισαν τις θεωρίες του… Χάους, με τα κομπιούτερ να τρελαίνονται και τον πλανήτη να καταστρέφεται με τον ερχομό της νέας χιλετίας. Οι πωλήσεις των όπλων ανέβηκαν κατακόρυφα και πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν την Πρωτοχρονιά σε αυτοσχέδια καταφύγια. Μιλάμε φυσικά για το λεγόμενο " Millenium Bag".

Ο ο Ρίτσαρντ Νουν στο βιβλίο του 5/5/2000 Ice: the Ultimate Disaster προέβλεψε ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν το 5 Μαϊου 2000 μ.Χ. αφού θα έλιωναν οι πάγοι στους πόλους και θα πινηγόμασταν ολοι σαν τα ποντίκια.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 είναι το τέλος του ημερολογίου ενός πάνσοφου πολιτισμού που τώρα βέβαια έχει εξαφανιστεί. Μιλάμε βέβαια για τους πασίγνωστους Μάγια.

πλημμύρες, τσουνάμι, ηφαιστειακές εκρήξεις, κλιματικές αλλαγές, εξωγήινοι, αντιστροφή πόλων, σεισμοί, θανατηφόρες ακτινοβολίες, πόλεμοι, ευθυγράμμιση πλανητών και ένας πλανήτης θα συγκρουστεί με τη Γη. Πόσα κακά μπορούν να μας βρουν σε μία μόνο ημέρα???

Αν το τέλος του κόσμου δεν έρθει στις 23 Δεκεμβρίου του 2012, μην απογοητεύεστε Υπάρχουν κι άλλες πιθανές ημερομηνίες θανάτου των Πάντων…

- 2018 μ.Χ.

Το τέλος του κόσμου όπως διαδίδεται από τον Ορθόδοξο μοναχό, π. Μάξιμο!

- 2060 μ.Χ.

Ο πατέρας της φυσικής, Νεύτωνας, λίγο πριν πεθάνει είχε γράψει στο πίσω μέρος ενός φακέλου ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στο έτος 2060.

- 2068 μ.Χ.

Ο αστεροειδής Απόφις θα χτυπήσει τη γη.

Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα τους κάτσει.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...