Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Καλό μήνα σε όλες και όλους εύχομαι.

Θα ήθελα στο βίντεο που θα δείτε από το youtube να παρατηρήσετε τη στάθμη της θάλασσας στην αρχή και πόσο αυτή αλλάζει προοδευτικά. Δεν ξέρω να σας πω αν αυτό το φαινόμενο χωρίς κύμα και τσουνάμι συμβαίνει τακτικά, ούτε ξέρω να σας πω τι είναι αυτό που το προκαλεί. Εμένα με εντυπωσίασε κι αν ήμουν εκεί την ώρα που συνέβη θα με φόβιζε (καλέ τι λέμε τώρα, εγώ φοβήθηκα και στο βιντεάκι, καλύτερα να έβλεπα θρίλερ).

yDIQ_vJnHh4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ' αυτό το βίντεο το μόνο μυστήριο που βρίσκω είναι, το πώς κατόρθωσε να φτάσει στα χέρια μας σήμερα αυτό το βιντεάκι, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα κινδύνευσε κι αυτός που βιντεοσκοπούσε μαζί με το πλοίο στο οποίο βρισκόταν. Ο λόγος που το βάζω είναι για το εντυπωσιακό του πράγματος. Άραγε τι να έγιναν τα δύο καράβια (μικρό και μεγάλο) της εικόνας;

ggH-ObiUWEE

Τελικά ψάχνοντας στο google για το φαινόμενο της Αίγινας, βρήκα ότι και σε άλλα νησιά συνέβη το ίδιο, όπως ο Πόρος η Ύδρα και γενικότερα στο Σαρωνικό (κατέγραψε κάμερα του zougla.gr στον Αστέρα Βουλιαγμένης) όπως και στο Πόρτο Ράφτη. Επίσης κάποιος σε ένα φόρουμ αναφέρει ότι την ίδια ώρα βρισκόταν στην Άνδρο και έγινε μάρτυρας του ίδιου φαινομένου κι εκεί. Αυτός, αναφέρει ότι έγινε και στη Βενετία το ίδιο την ίδια μέρα. Εσείς έχετε ακούσει κάτι για το φαινόμενο αυτό; Το είχατε μάθει όταν έγινε; Έγινε στις 6/3/10.

Τελικά ψάχνοντας στο google για το φαινόμενο της Αίγινας, βρήκα ότι και σε άλλα νησιά συνέβη το ίδιο, όπως ο Πόρος η Ύδρα και γενικότερα στο Σαρωνικό (κατέγραψε κάμερα του zougla.gr στον Αστέρα Βουλιαγμένης) όπως και στο Πόρτο Ράφτη. Επίσης κάποιος σε ένα φόρουμ αναφέρει ότι την ίδια ώρα βρισκόταν στην Άνδρο και έγινε μάρτυρας του ίδιου φαινομένου κι εκεί. Αυτός, αναφέρει ότι έγινε και στη Βενετία το ίδιο την ίδια μέρα. Εσείς έχετε ακούσει κάτι για το φαινόμενο αυτό; Το είχατε μάθει όταν έγινε; Έγινε στις 6/3/10.

Καλημέρες. Εγώ το είχα μάθει αυτό όταν έγινε και το είχα δει στο ίντερνετ. Είχα μάθει όμως μόνο για την Αίγινα, δεν άκουσα για κάποιο άλλο μέρος. Που μπορεί να οφείλεται και γιατί έγινε ταυτόχρονα και σε άλλα μέρη? Μήπως έγινε κανένας πολύ πολύ στο βάθος υποθαλάσσιος σεισμός και δημιούργησε αυτή την άνωση?

Καλημέρες. Εγώ το είχα μάθει αυτό όταν έγινε και το είχα δει στο ίντερνετ. Είχα μάθει όμως μόνο για την Αίγινα, δεν άκουσα για κάποιο άλλο μέρος. Που μπορεί να οφείλεται και γιατί έγινε ταυτόχρονα και σε άλλα μέρη? Μήπως έγινε κανένας πολύ πολύ στο βάθος υποθαλάσσιος σεισμός και δημιούργησε αυτή την άνωση?

Δε θυμαμαι να το ειχα ακουσει οταν εγινε, αλλα κι εγω πιστευω οτι καποιος υποθαλασσιος σεισμος θα ηταν. Στο Ιονιο συμβαινουν διαφορα τετοια περιεργα. Εκει επειδη η θαλασσα εχει περισσοτερο βαθος, σηκωνονται ξαφνικα μεγαλα κυματα. Το ειχα παρατηρησει πολλες φορες αυτο το φαινομενο στη Λευκαδα, οπως ειχα παρατηρησει οτι καθε 7 χρονια υπαρχουν παραλιες που εξαφανιζονται απο την ανοδο της σταθμης του νερου, και ξαναεμφανιζονται. Καποτε λοιπον εκανα σεμιναρια σεισμολογιας με τον διευθυντη του γεωδυναμικου ινστιτουτου, τον Γερασιμο Παπαδοπουλο, και τον ειχα ρωτησει για το φαινομενο των ξαφνικων κυματων στο Ιονιο. Ειχε συμφωνησει οτι πρεπει να ειναι υποθαλασσιος σεισμος που δε γινεται αντιληπτος σε εμας.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Αυτό που λέτε για το σεισμό, το λέει και ένας ναυτικός μέσα στο καραβάκι στο βίντεο της Αίγινας. Δηλαδή λέει ότι, να βάλει το χέρι του ο Θεός να μη γίνει κανένας σεισμός. Άρα, έχει βάση η υπόθεση του σεισμού.

Στην Ελλάδα νομιζω ξεχωρίζει έντονα η Χαλκιδική, η Εύβοια και η Πελοπόννησος. Τώρα για την Αττική..... ένα με την υπόλοιπη Στερεά μου φαίνεται. Η φωτογραφία είναι και λίγο ανάποδα, απο τα βόρεια της χώρας προς τα κάτω....

bV53p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Αυτός στο βίντεο μου φαίνεται δουλειά δεν είχε......

Στην ουσία, έτσι σιγά σιγά πάνε, ορισμένοι που θεωρούν ότι έχουν "φωτισμένα" και "ανοιχτά" μυαλά, να εξαφανίσουν τις θρησκείες, με σκοπό να επιβάλλουν κάτι άλλο παγκόσμιο (που ίσως να προσομοιάζει σε θρησκεία) και με αυτό να ελέγχουν συνειδήσεις, σκέψεις και θελήσεις.

Προσωπικά, δεν θα μπορούσα να καταρρίψω στο μυαλό μου τα λόγια και πράξεις του ίδιου του Ιησού που κατέβηκε στη γη για μας, για να αποδεχτώ τα λόγια απλών ανθρώπων που μόνο δολιότητα μπορούν να έχουν στο απώτερο (ή και στο εγγύς) μέλλον. Στο κάτω κάτω οι άνθρωποι αυτοί μάλλον έχουν υλικό και πολιτικό συμφέρον να καταρριφθούν οι θρησκείες.

Πείτε μου τώρα ο ίδιος ο Χριστός που πλέον δε βρίσκεται σαρκικά ανάμεσά μας και δε διεκδικεί βασιλεία από τους ανθρώπους, τι συμφέρον είχε και εξακολουθεί να έχει, να θέλει να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι; Να αγαπάμε αλλήλους και να τιμούμε τον τριαδικό Θεό;

Προσωπικά, δεν θα μπορούσα να καταρρίψω στο μυαλό μου τα λόγια και πράξεις του ίδιου του Ιησού που κατέβηκε στη γη για μας, για να αποδεχτώ τα λόγια απλών ανθρώπων που μόνο δολιότητα μπορούν να έχουν στο απώτερο (ή και στο εγγύς) μέλλον. Στο κάτω κάτω οι άνθρωποι αυτοί μάλλον έχουν υλικό και πολιτικό συμφέρον να καταρριφθούν οι θρησκείες.

Συμφωνω.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...