Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες! Εχθές ήμουν σ' ένα τραπέζι που μας έκαναν τα αφεντικά , τα οποία μένουν απέναντι απο το Αλσος Παγκρατίου. Κάποια στιγμή τους ρώτησα πού είναι το Αλσος Λογγίνου και όταν με ρώτησαν γιατί τους απάντησα ότι έχω διαβάσει ότι έχει αρνητική ενέργεια. Τότε όλοι γέλασαν και μου είπαν "Μα είναι ακριβώς δίπλα απο το Α' νεκροταφείο, πως να μην σου κάνει κάτι το αρνητικό?" .

Η αλήθεια είναι ότι πειράχτηκα λίγο απο τον χλευασμό και ήθελα να σας πώ εδώ τον πόνο μου γιατί ξέρω ότι εσείς θα με καταλάβετε!!!

Λιανάκι, έχεις πάει στο άλσος λογγίνου? Αν όχι η Τάρα ΄νομίζω θα χαρεί να σε συνοδέψει!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κουφετακι, τα νεκροταφεία είναι τα πιο ήσυχα μέρη, ειδικά αν ο τάφος βρίσκεται κάτω απο δέντρο. Εχετε παρατηρήσει τις δεκαοχτούρες που κάθονται στον διπλανό τάφο και μας κοιτάνε? Ο αστικός μύθος λέει ότι είναι η ψυχή του εκλιπόντος, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι μαθημένες στο σταράκι που τους πετάνε όσοι κάνουν μνημόσυνα και γιαυτό κάθονται τόσο κοντά.

Οταν είχε "φύγει" η γιαγιά μου, (της οποίας ήμουν η αγαπημένη της) την έβλεπα συχνά στον ύπνο μου. Είχε μια ανιψιά η οποία μας ανακάτευε όλους, έβαζε λόγια στον έναν για τον άλλο, έτσι λοιπόν αποφάσισε να ανακατευτεί και στο μνήμα της γιαγιάς. Εβαλε τις φωνές γιατί δεν της άρεσε και τελοσπαντων να μη σας πρήζω, είπε πολλά. Βλέπω το βράδυ τη γιαγιά μου στον ύπνο μου, ήμουν στο σπίτι της και χτύπησε το κουδούνι και μου λέει η γιαγιά "κρύψε με, είναι η Μαρί και θα με ζαλίσει". Μαθαίνω την επόμενη μέρα για τον καυγά που είχε γίνει. Κοντά στα 40 της γιαγιάς μου, την ξαναβλέπω και μου έλεγε να δώσω στην αδερφή της το κλειδί, αλλά να μην το μάθει κανεις. Για μέρες προσπαθούσα να καταλαβω ποιο κλειδί. Στα 40 της γιαγιάς, μου έδωσε ο θείος μου το κλειδί του λουκέτου που είχαμε στο μνήμα με την εντολή να μη το δώσω στις αδερφές της. Εγώ είχα άλλη εντολή οπότε και το έδωσα. Ελα που χάνουμε και τα τρια κλειδιά απο το λουκέτο και η μόνη που είχε, ήταν η αδερφή της. Κάτι ήξερε η γιαγιά!

Για όσο καιρό ήταν στο μνήμα η γιαγιά, κατα καιρούς την έβλεπα στον ύπνο μου που μου έλεγε να πάω να της καθαρίσω το σπίτι. Πράγματι πήγαινα στο μνήμα και ήταν βρώμικο.

Αύριο θα πάω να της ανάψω ένα κεράκι, μια που την θυμήθηκα.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πας κοριτσι μου.παντος εκει που δουλευω εγω εχει ενα κοπαδι παπαγαλους φανταστικους απο τους μεγαλους τους πρασσινους.εχει κουνελακια εχουμε σκυλια μεγαλα αλλα ψυχουλες,ειναι γενικα φυλακες τα σκυλια...αυτο που αναρωτιεμε ειναι γτ δεν υπαρχουν γατες καθολου πουθενα μεσα ή τριγυρω.γτ?

921477wc2fyvv2y2.gif

οπως εγω με τον ταξιδιωτη που το ειπα σημερα το πρωι στους συναδελφους που πινουμε καφεδακι και πεσαν να με φανε....κατα ταλλα μιλαμε για ωραια πραγματα καθε πρωι!!και για να πω κατι ακομη εδω και ενα χρονο και εργαζομαι σε νεκροταφεια και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ενας χωρος αρνητικος.ειναι πολλα αλλα αλλα οχι αρνητικος!!!

Γιατι να ειναι αλλωστε...?

ειπαμε μεγαλα παιδια μεγαλα βασανα:tongue:

Ειμαι σιγουρη!

Λιανάκι, έχεις πάει στο άλσος λογγίνου? Αν όχι η Τάρα ΄νομίζω θα χαρεί να σε συνοδέψει!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κι εσυ θα ερθεις, νομιζεις θα τη γλυτωσεις?:tongue:

Κουφετακι, τα νεκροταφεία είναι τα πιο ήσυχα μέρη, ειδικά αν ο τάφος βρίσκεται κάτω απο δέντρο. Εχετε παρατηρήσει τις δεκαοχτούρες που κάθονται στον διπλανό τάφο και μας κοιτάνε? Ο αστικός μύθος λέει ότι είναι η ψυχή του εκλιπόντος, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι μαθημένες στο σταράκι που τους πετάνε όσοι κάνουν μνημόσυνα και γιαυτό κάθονται τόσο κοντά.

Οταν είχε "φύγει" η γιαγιά μου, (της οποίας ήμουν η αγαπημένη της) την έβλεπα συχνά στον ύπνο μου. Είχε μια ανιψιά η οποία μας ανακάτευε όλους, έβαζε λόγια στον έναν για τον άλλο, έτσι λοιπόν αποφάσισε να ανακατευτεί και στο μνήμα της γιαγιάς. Εβαλε τις φωνές γιατί δεν της άρεσε και τελοσπαντων να μη σας πρήζω, είπε πολλά. Βλέπω το βράδυ τη γιαγιά μου στον ύπνο μου, ήμουν στο σπίτι της και χτύπησε το κουδούνι και μου λέει η γιαγιά "κρύψε με, είναι η Μαρί και θα με ζαλίσει". Μαθαίνω την επόμενη μέρα για τον καυγά που είχε γίνει. Κοντά στα 40 της γιαγιάς μου, την ξαναβλέπω και μου έλεγε να δώσω στην αδερφή της το κλειδί, αλλά να μην το μάθει κανεις. Για μέρες προσπαθούσα να καταλαβω ποιο κλειδί. Στα 40 της γιαγιάς, μου έδωσε ο θείος μου το κλειδί του λουκέτου που είχαμε στο μνήμα με την εντολή να μη το δώσω στις αδερφές της. Εγώ είχα άλλη εντολή οπότε και το έδωσα. Ελα που χάνουμε και τα τρια κλειδιά απο το λουκέτο και η μόνη που είχε, ήταν η αδερφή της. Κάτι ήξερε η γιαγιά!

Για όσο καιρό ήταν στο μνήμα η γιαγιά, κατα καιρούς την έβλεπα στον ύπνο μου που μου έλεγε να πάω να της καθαρίσω το σπίτι. Πράγματι πήγαινα στο μνήμα και ήταν βρώμικο.

Αύριο θα πάω να της ανάψω ένα κεράκι, μια που την θυμήθηκα.

Να πας. Μια γνωστη μου ειχε να διηγηθει τετοιου ειδους ονειρα με τον πατερα της. Τον εβλεπε πολυ συχνα και της ελεγε διαφορα.

Εγω οποτε εχω δει τον πατερα μου, ουδεποτε εχω φοβηθει, και συνηθως παντα γνωριζω στο ονειρο μου οτι δε ζει πια. Αντιθετως, τρεχω παντα να τον αγκαλιασω...

αυτο που αναρωτιεμε ειναι γτ δεν υπαρχουν γατες καθολου πουθενα μεσα ή τριγυρω.γτ?

:confused::confused::confused:

age.png age.png

Καλημέρα!

Κατερινάκι και Τάρα, εγώ είδα τη μαμά μου στον ύπνο μου το πρώτο βράδυ που έφυγε, ένα πολύ ζωντανό όνειρο, ότι είχε γίνει καλά λέει, φορούσε κάτι πολύ ανάλαφρο, ένα φανελάκι ή κάτι τέτοιο και μου είπε: "Καλά είμαι τώρα, πονάω ακόμα λίγο εδώ (και μου έδειξε το στήθος της) όταν περπατάω αλλά είμαι καλά!". Ξύπνησα και απογοητεύτηκα που ήταν όνειρο. Την έχω δει άλλες 2 φορές σε συγκεχημένα (έτσι γράφεται??) όνειρα αλλά την έχω παρακαλέσει, επειδή είμαι και κομάτι αλαφροίσκιωτη, να έρχεται στον ύπνο μου μόνο και ήρεμα....!!!!! χαχαχα!!

Κάποια στιγμή, προχθές, εκεί που ήμουν σκυμμένη στον υπολογιστή, μέσα στο σπίτι, σήκωσα ασυναίσθητα το κεφάλι μου γιατί μου τράβηξε την προσοχή μία λευκή σκιά, σαν καπνός, η οποία έσβησε ταυτόχρονα με το σήκωμα του κεφαλιού μου. Λέτε? Δεν έχουν περάσει τα 40 ακόμα και η ψυχή της είναι εδώ, γυρνάει στα μέρη που αγάπησε και γνώρισε. Βέβαια, αναγνωρίζω και τα παιχνίδια που μου κάνει το μυαλό μου και η καρδιά μου αν θέλετε, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πάω στο Αλσος Λογγίνου, είμαι αλαφροίσκιωτο!!!

Γεια σας κορίτσια. Θέλω να σας πω κάτι που βίωσα και ξέρω ότι εσείς θα με καταλάβετε.

Κοίταζα επίμονα χθες τη φωτογραφία της μαμάς μου (για όσες δεν γνωρίζουν έφυγε πριν 15 μέρες) και μου φάνηκε ότι άλλαζε η μορφή της, ώσπου σε κάποια στιγμή τρόμαξα και τινάχτηκα. Εχει συμβεί σε κανέναν αυτό ή έχω αρχίσει να τα χάνω....???

Δεν μου φαινεται περιεργο γιατι και εγω εχω ζησει κατι παρομοιο,την επομενη μερα του θανατου του πατερα μου καθομουν στο κρεβατι και ακουω τα βηματα του και μου λεει

'Γιουλα θελω να μιλησουμε....του απαντησα και οταν ξεκινησε να μιλαει ηρθε εκεινη την ωρα μια θεια μου,μολις τους ειπα το τι εγινε καταλαβαινεις πως ολοι με περασαν για τρελη και πως ειναι της φαντασιας μου ομως εγω μεχρι και σημερα ακομα πιστευω πως ηθελε να μου μιλησει και μπορει να μην τα καταφερε εκεινη την στιγμη ομως μια μερα πριν να σαραντισει ειδα ενα παρα πολυ ...ζωντανο ονειρο...[πανω στο τραπεζι της κουζινας ηταν η φωτογραφια του και οπως περναγα μου ακουω την φωνη του να μου λεει φωναξε την μαμα και τον αδελφο σου,τους φωναξα και εκει μας ειπε να μην στενοχωριομαστε οτι ειναι καλα οτι δεν πονει πια οτι ποτε δεν θα μας αφησει να προσεχουμε ο ενας τον αλλον κ.τ.λ]αυτο που σου λεω μπορει να ηταν ονειρο και το ξερω ομως επισης ξερω οτι ηθελε να μας μιλησει και τα καταφερε

Ταρα δυστηχως εγω δεν τον βλεπω στον υπνο μου ζητημα στα 20 χρονια να τον εχω δει 2 φορες χωρις να μου μιλησει χωρις τιποτα απλα την μορφη του και θελω τοσο πολυ να τον δω γιατι τωρα πια την μορφη του πρεπει να την δω σε φωτογραφια για να τον θυμηθω!!

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Κάποια στιγμή, προχθές, εκεί που ήμουν σκυμμένη στον υπολογιστή, μέσα στο σπίτι, σήκωσα ασυναίσθητα το κεφάλι μου γιατί μου τράβηξε την προσοχή μία λευκή σκιά, σαν καπνός, η οποία έσβησε ταυτόχρονα με το σήκωμα του κεφαλιού μου. Λέτε? Δεν έχουν περάσει τα 40 ακόμα και η ψυχή της είναι εδώ, γυρνάει στα μέρη που αγάπησε και γνώρισε. Βέβαια, αναγνωρίζω και τα παιχνίδια που μου κάνει το μυαλό μου και η καρδιά μου αν θέλετε, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται!

Καλημερα Λιανα! Αυτο που λες, το εχει δει και η μαμα μου, και μαλιστα ηταν και ο ανιψιος μου στο σπιτι και το ειδε, οποτε αποκλειεται να το φανταστηκε η ιδια...

Επισης, να προσθεσω τα εξης. Ο πατερας μου ηταν σε κωμα τις τελευταιες δυο μερες. Καποια στιγμη ετοιμαζομουν να φυγω να παω να αγορασω ρουχα (ηταν καλοκαιρι και δεν ειχα τιποτα καλο σε μαυρο...). Ξαφνικα ανοιγει τα ματια, ρωταει που παω, του λεω οτι βγαινω εξω για μια δουλεια, και μου δινει την ευχη του...! Ηταν η τελευταια φορα που τον ειδα! Λιγες ωρες μετα, οπως μου ειπαν η μαμα και ο θειος μου, ειχε μια ανησυχια, στριφογυρισε λιγο στο κρεβατι, μετα ηρεμησε, ανοιξε διαπλατα τα ματια, κοιταξε προς το ταβανι χαμογελαστος, και εσβησε... Μαλλον ειδε τον αγγελο του...

age.png age.png

Tara έχεις χάσει τον πατέρα σου? Δεν το ήξερα κορίτσι μου. Είναι πολύς καιρός?

Πριν πέσει σε κώμα μου έδωσε και μένα την ευχή της, στον Σαράντο και στον πατέρα μου. Αισθάνθηκα πλήρης παίρνοντας την ευχή της μανούλας μου.

Πάντως, αρκετές φορές ακούω την φωνή της μέσα στο μυαλό μου, να μου μιλάει. Την περασμένη εβδομάδα γύρναγα απο τον πατέρα μου που του είχα πάει ψώνια για να γεμίσει το ψυγείο του και φάρμακα γιατί είναι κρυωμένος, άκουγα την φωνή της μέσα μου να μου λέει "μπράβο κόρη μου"!

Διαφημίσεις

Σας αλλάζω λίγο θέμα. Για δείτε λίγο αυτό το ωραίο βιντεάκι...

http://www.physics4u.gr/blog/?p=1463

δεν το βλεπεις μια μονο φορα για να καταλαβεις το μεγεθος αυτου που βλεπεις.καταπληκτικο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ηλιακή έκρηξη απειλεί τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών!

Ο ήλιος έστειλε προς την κατεύθυνση μας, με ταχύτητα 900 χμ το δευτερόλεπτο, μια ισχυρή έκλαμψη ακτινοβολίας, τη μεγαλύτερη της τελευταίας τετραετίας, η οποία μπορεί να επηρεάσει τις επικοινωνίες και τα δίκτυα ηλεκτρισμού.

Η έκρηξη, που πήγασε από μια ηλιακή κηλίδα στο νότιο ημισφαίριο του ήλιου, η οποία συνεχώς μεγαλώνει έκτοτε, συνίστατο κυρίως σε υπεριώδη ακτινοβολία και καταγράφηκε από το διαστημικό Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (SDO) της NASA.

Η Βρετανική Γεωλογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιητικό σήμα για γεωμαγνητικές καταιγίδες, ενώ το φαινόμενο μπορεί να πυροδοτήσει έντονο σέλας πάνω από τον βόρειο πόλο. Η Κινεζική Μετεωρολογική Διοίκηση ανακοίνωσε ότι ήδη υπήρξαν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες στη Νότια Κίνα.

Το 1972 μια γεωμαγνητική καταιγίδα "έριξε" το δίκτυο τηλεφώνων της πολιτείας του Ιλινόις, ενώ το 1989 ένα παρόμοιο φαινόμενο προκάλεσε ολικό "μπλακ-άουτ" στην επαρχία Κεμπέκ του Καναδά.

Αυτού του τύπου τα ηλιακά φαινόμενα προκαλούνται από την αιφνίδια απελευθέρωση μαγνητικής ενέργειας που βρίσκεται αποθηκευμένη στην ατμόσφαιρα του ήλιου.

Η NASA ταξινομεί αυτές τις μαγνητικές εκρήξεις στις κατηγορίες A, B, C, M και Χ, με κάθε μια κατηγορία να έχει δεκαπλάσια ισχύ από την προηγούμενη. Το νέο φαινόμενο ανήκει στην ανώτατη και πιο ισχυρή κατηγορία Χ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για άλλη μια ένδειξη ότι ο ήλιος μας "ξυπνάει" για τα καλά και πάλι μετά από μια πολυετή περίοδο "ησυχίας". Η NASA εκτιμά ότι παρόμοιες εκρήξεις μπορεί να συμβούν και τις επόμενες δύο μέρες.

Τα πρώτα στοιχεία από τα διαστημικά σκάφη Stereo-B και Soho δείχνουν ότι η ενεργειακή έκρηξη συνοδεύτηκε από μια ταχεία και μέτριας λάμψης εκτίναξη στεμματικής μάζας (ροής φορτισμένων σωματιδίων) από τον ήλιο.

Πριν από λίγες μέρες είδα αυτά τα βιντεάκια που το ένα είναι συνέχεια του άλλου. Έχουν πολύ ενδιαφέρον, όχι τόσο σχετικά με τις πληροφορίες που δίνουν, γιατί λίγο πολύ όσοι έχουμε ακούσει για το πείραμα γνωρίζουμε αρκετά πράγματα, όσο για το γεγονός ότι (αν λέει αλήθεια καθώς πάντα είμαι δύσπιστη) μιλάει μέσα ένας από τους ναύτες που είχαν λάβει μέρος, ο οποίος ζει ακόμη, σβήστηκαν περίπου 40 χρόνια από πάνω του καθώς πέρασε από το 1943 στο 1983 και περιγράφει την εμπειρία που έζησε μέσα στο πλοίο. Παρόλα αυτά έχω κάποιους ενδοιασμούς γι' αυτά που λέει, όπως για παράδειγμα, όταν έκανε το πέρασμα στο τούνελ του χωροχρόνου, πώς έτυχε να βρεθεί σε ένα διαφορετικό μέρος από το αναμενόμενο και ωωω τι σύμπτωση να τον περιμένει εκεί ο ανώτερός του 40 χρόνια μετά;

SQa1W-SI4RU

1YmWZyvkeQc

0GoXxZ3bUds

XD20yYwpiyE

MO4nlKTwYCE

Δείτε αυτό που είναι εντυπωσιακό και πραγματικά ανεξήγητο. Στο ίδιο βιντεάκι δείχνει λήψεις από διαφορετικές βιντεοκάμερες, ώστε να αποδείξει την αξιοπιστία του.

Uz3Va4VQd5o

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...