Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Λοιπόν, λοιπόν πόσα θα μου δώσετε να τελειώσω όλες τις σελίδες που έχετε γράψει; Αν δε με πληρώσετε δε θα τις τελειώσω. Κι αυτό είναι απειλή.

Θέλω και ένσημα και να μετρηθούν οι ώρες διαβάσματος στα συντάξιμα χρόνια μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα παρεις και πριμ εργατικοτητας.και επαινο για τον εργατικο σου ζηλο.....προσεξε ομως καποιες σελ.καλο ειναι να διαβαστουν πρωϊ.αα!και μετα δωσε μια περιληψη γτ εχω καποια επεισοδια κενα.θα σε πληρωσω,τι θες σπανακοπιτα τυροπιτα τσιπουρακι απο ολυμπο πες!

921477wc2fyvv2y2.gif

Μπράβο βρε κουφετάκι, θα πάρω μπουφέ δηλαδή λίγο απ' όλα. Μόλις όμως σου κάνω την περίληψη θέλω και καλό βαθμό στον έλεγχό μου.

οτι θελει το κοριτσι!!!χαχαχααχα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Λοιπόν, λοιπόν πόσα θα μου δώσετε να τελειώσω όλες τις σελίδες που έχετε γράψει; Αν δε με πληρώσετε δε θα τις τελειώσω. Κι αυτό είναι απειλή.

Θέλω και ένσημα και να μετρηθούν οι ώρες διαβάσματος στα συντάξιμα χρόνια μου.

Θα εχεις μπονους μια δωρεαν περιηγηση στη σπηλια του Νταβελη...!!!:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Πριτς!!!! Πατάω εγώ εκεί πέρα;

Να σας πω δύο περιπτώσεις ματιάσματος μία δική μου και μία του άντρα μου.

Όταν ήμασταν αρραβωνιασμένοι, με πήγε να γνωριστούμε με κάποιους συγγενείς. Εκεί βρισκόταν μια γιαγιά που ήταν συμπεθέρα μας. Αυτή δεν είχε γαλανά αλλά κατάμαυρα μάτια. Παρατήρησα ότι με είχε καρφώσει με το βλέμμα της. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι με έπιασε τρομερός πονοκέφαλος. Ανέβασα αμέσως 38 πυρετό. Μόλις με ξεμάτιασε η γιαγιά του άντρα μου, μετά από λίγο συνήλθα και ούτε πυρετός ούτε τίποτα.

Ένα βράδυ είμασταν στη Τζέντα, ο άντρας μου έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι κι εγώ καθόμουν έξω από το σπίτι σε ένα κοινόχρηστο χώρο παρέα με τις γειτόνισσες του οικισμού. Μπήκα μέσα αργά τη νύχτα. Βρίσκω τον άντρα μου στο κρεββάτι να τρέμει. Με αδύναμη φωνή μου είπε ότι αισθάνθηκε απότομα να του κόβονται τα πόδια να τον πιάνει τρεμούλα και το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να βάλει μια μπλούζα με κοντό μανίκι, ενώ φορούσε φανέλλα πριν, και να πέσει στο κρεββάτι. Δεν είχε τη δύναμη ούτε να με φωνάξει.

Του βάζω θερμόμετρο έδειξε 39,2. Του έριξα κάτι πικέ κουβερτούλες των παιδιών, και πολλά διπλά τριπλά σεντόνια για τον ζεστάνω (εκεί δεν είχαμε κουβέρτες γιατί δεν υπάρχει χειμώνας), στο τέλος έπεσα ολόκληρη επάνω του μπρούμυτα γιατί δεν ζεσταινόταν με τίποτα. Μου πέρασε από το μυαλό ότι επειδή ήταν ξαφνικό και χωρίς άλλα συμπτώματα, μήπως έχει μάτι. Τον ξεμάτιασα με λάδι και νερό και το λάδι εξαφανίστηκε από το φλιτζάνι σαν να μην είχα ρίξει ποτέ. Παιδιά, όταν άρχισε η επίδραση του παυσίπονου και του ξεματιάσματος έγινε περδίκι και μετά ήταν σαν να μην είχε τίποτα.

Πάντως για να ήταν κάποια αρρώστια γενικότερα, εγώ λέω πως αποκλείεται, γιατί αφενός, θα είχε κι άλλα συμπτώματα και αφετέρου την επόμενη μέρα δεν περνάει κανείς από το 39,2 στο 36,6 στη θερμοκρασία του έτσι απλά.

Εχω δει κι εγω πολυ περιεργα και δυνατα περιστατικα βασκανιας, που μετα απο ξεματιασμα εχουν εξαφανιστει ολα τα συμπτωματα μεσα σε 10 λεπτα! Σαφως τα πιστευω αυτα γιατι τα εχω βιωσει πολλες φορες. Και ξερεις υποθετω, οτι μπορεις να ξεματιασεις και απο αποσταση, οπως επισης μπορεις να ματιασεις απο αποσταση...

age.png age.png

Αυτό είναι αλήθεια γιατί, είχα ξεματιάσει ενώ ήμουν στο εξωτερικό συγγενείς από Ελλάδα και με είχαν ξεματιάσει από την Ελλάδα ενώ ήμουν στο εξωτερικό.

Τι λέτε να ανοίξω τηλεσελίδα ξεματιάσματος. Ένα ιντερνετικό ξεμάτιασμα. Είδατε τους ΑΜΑΝ με την τηλεπαρακολούθηση κηδείας; Τι πλάκα είχε!!!!!!!!

Θα εχεις μπονους μια δωρεαν περιηγηση στη σπηλια του Νταβελη...!!!:tongue::tongue::tongue:

οχι ρε εκει εχει υγρασια.να την παμε τουρ πανω στα καστρα

Αυτό είναι αλήθεια γιατί, είχα ξεματιάσει ενώ ήμουν στο εξωτερικό συγγενείς από Ελλάδα και με είχαν ξεματιάσει από την Ελλάδα ενώ ήμουν στο εξωτερικό.

Τι λέτε να ανοίξω τηλεσελίδα ξεματιάσματος. Ένα ιντερνετικό ξεμάτιασμα. Είδατε τους ΑΜΑΝ με την τηλεπαρακολούθηση κηδείας; Τι πλάκα είχε!!!!!!!!

εγω σου κλεινω τα ραντεβου και κανω την τηλεφωνητρια αμα θες δεν θα ειμαι πολυεξοδη ενα κοματι ξεροκοματο και λιγο ρουμι χαχαχαααχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Για τη Λιανα...

http://www.myriobiblos.gr/texts/greek/souroz_thanatos_4.html

http://agioritis.pblogs.gr/2010/03/h-meta-thanaton-zwh-gerontas-pa-sios-agioreiths.html

Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος

«Μετάβαση στο λυτρωτικό φως της όντως ζωής»

Για τον πιστό χριστιανό ο θάνατος είναι «η μετάβαση από την εμβρυϊκή ζωή αυτού του κόσμου στο λυτρωτικό φως της όντως ζωής», μας εξηγεί ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, που προτίμησε να μας εκθέσει τις σκέψεις του μέσα από ένα βιωματικό κείμενο:

«Είναι πολύ μεγάλο αγαθό η ζωή για να χωρέσει σε λίγα ή πολλά χρόνια.

Είναι πολύ βαθιά η ανάγκη και η επιθυμία της για να τη χορτάσει κανείς ή να συμφιλιωθεί με τον πεπερασμένο χαρακτήρα της. Οσο κι αν κάποιος την χαίρεται, καταλαβαίνει ότι τον ξεγελάει.

Οσο κι αν πιστεύει στη μεταθανάτια συνέχισή της, δυσκολεύεται στον αποχωρισμό της. Είναι τόσο ανθρώπινο αυτό, γιατί είναι τόσο ανθρώπινη αυτή.

Ο άνθρωπος όμως έχει μέσα του και την άχρονη ζωή και την υπέρ φύσιν θεϊκότητα. Εκεί που τον παραδίδει αβοήθητο η ιατρική, εκεί που τον προδίδει η λογική, εκεί που τον εγκαταλείπει το συναίσθημα, εκεί που τον αφήνει απαρηγόρητο η φυσική του επιθυμία, εκεί τον ενισχύει η ελπίδα, εκεί τον ζωντανεύει η πίστη, εκεί τον υποδέχεται ο Θεός.

Τότε μπορεί να δει μέσα στη ζωή το ψέμα, να διακρίνει μέσα στην επιτυχία την απάτη, να αντικρίσει μέσα στην επιθυμία του να ζήσει την απόδειξη της αιώνιας προοπτικής του.

Για τον πιστό χριστιανό, ο θάνατος είναι ανάπαυση, ανάσταση, τελείωση, μακαριότητα. Μετάβαση από την εμβρυϊκή ζωή αυτού του κόσμου στο λυτρωτικό φως της όντως ζωής.

Είναι μεγάλη πύλη η πίστη. Είναι αληθινή ζωή η... άλλη ζωή.

Ο θάνατος μπορεί να γίνει και επιθυμητός. Προ ετών, ήμουν παρών στις τελευταίες επίγειες στιγμές μιας κοπέλας. Τότε που αντάλλασσε τις τελευταίες σταγόνες του χρόνου της με τους ποταμούς των ελπίδων της αιωνιότητας. Μου ζήτησε να σκύψω, και ψιθύρισε: δεν προσδοκώ ανάσταση νεκρών, προσδοκώ τη δική μου ανάσταση. Είμαι βαθιά ευτυχισμένη. Μου φίλησε το χέρι και ξεψύχησε... Το χαμόγελο και η ειρήνη της έμειναν αποτυπωμένα στο νεκρό πρόσωπό της. Δεν είχε πεθάνει. Είχε κοιμηθεί...».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 14.10.2007

age.png age.png

Πριτς!!!! Πατάω εγώ εκεί πέρα;

Γιατί, πατάει η Τάρα νομίζεις??

Η μαμά μου ξεματιάζει. Και πολύ καλά θα έλεγα. Οπότε να την έχεις υπόψη για βοηθό.

Εβιρι, σε θυμάμαι απο ένα θρεντ που έλεγες για τη ζωή στη τζέντα και μάλιστα η τάρα (νομίζω)σε ρωτούσε αν φορούσες και εσύ μπούργκα. Καπως έτσι. Στη Τζέντα ζούσε και η φίλη μου με τον άντρα της, αλλά εκείνη είναι απο αίγυπτο και έτσι δεν είχε πρόβλημα με την ζωή εκεί.

Οσον αφορά το μάτιασμα, πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο, ΄το πόσο ειναι δεκτικός και πόσο κάποιος έχει κακή ενέργεια. Η μαμά μου είχε μια φίλη που ματιαζε μέχρι και λουλούδια, συγκεκριμένα, είχε μια γαρδένια η οποία ήταν καταφορτωμένη με λουλούδια, ήρθε η φίλη της, την επόμενη μέρα είχαν καεί όλα. Το θυμάμαι σαν τώρα.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ναι Κατερίνα καλά θυμάσαι. Όσο για το μάτι στα φυτά, ζώα και αντικείμενα έτσι είναι όπως τα λες. Έχω ακούσει για κατσίκες να ψοφάνε επί τόπου χωρίς να έχουν τίποτα. Για πέτρες να σκάνε και φυσικά για φυτά να μαραίνονται.

Έτσι θαύμαζε κι ο άντρας μου την ελιά ενός γείτονα πιο κάτω από μας και την άλλη μέρα την είδε ξερή κατά το 1/3. Όταν ξαναπέρασε άλλη μέρα και είδε να την κλαδεύουν από τα ξερά, έβαλε το κεφάλι κάτω και προχώρησε με γρήγορα βήματα. Πού να ήξεραν οι άνθρωποι ποιος ήταν ο δράστης!!!!!!!

Mε προκαλεις...!:tongue:

Θες να πάμε την άλλη κυριακή που θα έχει καλό καιρό? Για συμβουλεψου το σαιτ του καιρού.

Χαχαχαχα

Η μήπως θες να πάμε στο άλσος λογγίνου που είναι και πιο κοντά?

Αν και στη πεντέλη μετά θα χτυπήσουμε τα σουβλάκια μας.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...