Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ θα μας κανεις να ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε...!:tongue:

Ευτυχώς που είσαστε εσείς εδώ για να μας φωτίζετε!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Αλλά ας μην ανοίξω το στόμα μου, ποιά σας οδηγεί στη γνώση? Ποιά σας έβαλε να ψάξετε για υπερβορείες και φτάσατε στη γνώση (heavy metal κτλ?):tongue::tongue::tongue:

Αχ, αν δεν ήμουν και εγώ........ (αι λόβ γιου του!)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ευτυχώς που είσαστε εσείς εδώ για να μας φωτίζετε!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Αλλά ας μην ανοίξω το στόμα μου, ποιά σας οδηγεί στη γνώση? Ποιά σας έβαλε να ψάξετε για υπερβορείες και φτάσατε στη γνώση (heavy metal κτλ?):tongue::tongue::tongue:

Αχ, αν δεν ήμουν και εγώ........ (αι λόβ γιου του!)

Εισαι φαουλ! Τους δαιμονοτραγους στο ταβανι δεν τους προσεξες προχθες!:twisted::tongue:

age.png age.png

Εισαι φαουλ! Τους δαιμονοτραγους στο ταβανι δεν τους προσεξες προχθες!:twisted::tongue:

Καλέ σιγά μην είμαι και οφσάιτ!:tongue: (Οφτόπικ, ο σύζυγος καλά?(φαουλ-οφσάιτ, θυμήθηκα τον αγώνα)). Αν δεν σου έλεγα να δεις τους λέοντες ούτε που θα το πρόσεχες:twisted:!!!! Εχε χάρη που περιφέρεται ο μπόσης και δεν μπορώ να σου πω και άλλα! Για ψάξε στον γκούγκλη "αποκρυφιστικά σύμβολα σε σπίτια". Ηθελα να ψάξω αλλά δεν είχα χρόνο.

Διαφημίσεις

Α! μια που θα ψάξεις για σύμβολα, ψάξε και για τα καπάκια στους δρόμους. Νομίζω ότι λέγεται megapolisomancy αν το γράφω σωστά, είχα διαβάσει βιβλίο του παντελή γιαννουλάκη κάποτε.

Μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν αγαπημένο χρώμα, ωστόσο όλοι έχουμε μία ιδιαίτερα τάση στα ρούχα, στη διακόσμηση του σπιτιού, ακόμη και στο αυτοκίνητο. Το χρώμα λοιπόν που κυριαρχεί στις επιλογές κρύβει τη σεξουαλική προσωπικότητα. Εσείς ποιο προτιμάτε;

Κόκκινο

Όσοι προτιμούν το κόκκινο είναι ηφαίστεια στο κρεβάτι. Διεγείρονται εύκολα, αλλά συνήθως είναι επιθετικοί.

Κίτρινο

Αν προτιμάτε το κίτρινο, είστε προσαρμοστικοί και υποχωρείτε μπροστά στις επιθυμίες του συντρόφου σχεδόν παθητικά.

Ροζ

Τα άτομα που προτιμούν το ροζ υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν. Οι γυναίκες είναι προκλητικές, ενώ οι άντρες άπιστοι και γυναικάδες.

Μοβ

Όσοι προτιμούν το μοβ είναι υποχόνδριοι και ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δική τους ικανοποίηση παρά για τους άλλους.

Μαύρο

Όσοι προτιμούν το μαύρο συνήθως έχουν κάποια διαστροφή. Είναι κυκλοθυμικοί και συχνά αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται υπό στρες ή ψυχολογική πίεση.

Πράσινο

Όσοι προτιμούν το πράσινο αντιμετωπίζουν το σεξ με τρυφερότητα, αφοσίωση, αλλά χωρίς πάθος.

Πορτοκαλί

Τα άτομα που προτιμούν το πορτοκαλί είναι τρυφερά και παθιασμένα, αλλά όχι πάντα αυθεντικά. Βλέπουν την ερωτική πράξη σαν μια θεατρική παράσταση.

Καφέ

Τα άτομα που προτιμούν το καφέ νοιάζονται για τους άλλους, ζουν το σεξ με αυθορμητισμό και χρειάζονται χρόνο για να εκφράσουν τα βαθύτερα συναισθήματά τους.

Γκρι

Το γκρι είναι το αγαπημένο χρώμα των αναποφάσιστων. Δύσκολα ενθουσιάζονται και διαλέγουν πάντα τη μέση οδό. Οι άντρες θεωρούν το σεξ εκτόνωση, ενώ οι γυναίκες είναι ψυχρές και συγκρατημένες.

Μπλε

Τα άτομα που προτιμούν το μπλε είναι τρυφερά, ευαίσθητα, σέβονται τον σύντροφό τους, παθιάζονται μαζί του και αν αγαπήσουν αφοσιώνονται.

Λευκό

Όσοι προτιμούν είναι πουριτανοί, με βαθιές αναστολές και συμπλέγματα. Εχουν μανία με την καθαριότητα, ντρέπονται για το σώμα τους και συνήθως προτιμούν τη μοναχική ζωή.

Αναρτήθηκε από RC-CAFE στις 7:00 π.μ. 0 σχόλια icon18_edit_allbkg.gif

Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz0j1U40NzT

------------------------------------------------------------------------

διαβαστε τι γραφει για το ΜΩΒ....:mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

Μιας που είναι και της ημέρα το θέμα ...

Σύμφωνα με την ψυχολογία κάθε χρώμα εκφράζει κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα!Κάθε χρώμα έχει θετικές και αρνητικές επιδράσεις στην ψυχολογία μας!Γνωρίζοντας αυτές τις επιδράσεις μπορούμε να μειώσουμε ή να αυξήσουμε εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούμε στη ζωή μας ανάλογα με τις καταστάσεις που επικρατούν.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρώματα για να τονίσουμε κάποιο στοιχείο της προσωπικότητας μας διαλέγοντας ρουχα με το αντίστοιχο χρωμα σε κάποιο προσωπικό, επαγγελματικό ή φιλικό ραντεβού!Μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τη διάθεση μας σε ρούχα, διάφορα αντικείμενα, για να προσδώσουμε στο κάθε χώρο το λόγο της ύπαρξης του χρησιμοποιώντας τα στους τοιχους του σπιτιού μας ετσι ώστε να είναι κατάλληλοι π.χ για ύπνο, για ξεκούραση, για εργασία, για διασκέδαση.Τέλος μπορούμε να καταλάβουμε τις διαθέσεις, την ψυχολογία και την προσωπικότητα των άλλων παρατηρώντας τα χρώματα που προτιμουν!Δειτε λοιπόν παρακάτω επιγραμματικά τις επιδράσεις των χρωμάτων!

ΚΟΚΚΙΝΟ

Θετική επίδραση: Δημιουργικότητα, ενεργητικότητα, διάθεση για αλλαγές, περιπέτεια και πρωτοπορία, εξωστρέφεια, αυτοπεποίθηση.

Αρνητική επίδραση: Κτητικότητα, θυμός, βιαιότητα, κατάργηση ορίων, αναρχία, έλλειψη σταθερού στόχου.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Θετική επίδραση: Κατανόηση, χαρά, ισορροπία, συνύπαρξη, ρεαλισμός, ανάγκη για απολάυσεις.

Αρνητική επίδραση: Χαοτική συμπεριφορά, έλλειψη λογικής, λαιμαργία, πείσμα.

ΚΙΤΡΙΝΟ

Θετική επίδραση: Νέες ιδέες, αισιοδοξία, ευτυχία, ελευθερία, αυτοέκφραση, πρωτοτυπία στην επικοινωνία.

Αρνητική επίδραση: Επιπολαιότητα, συχνές αλλαγές, έλλειψη προσοχής, συγκέντρωσης και ολοκλήρωσης καταστάσεων.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Θετική επίδραση: Ελπίδα, αποφασιστικόυητα, αρμονία, ποιότητα, ακρίβεια, τάξη, ανάπαυση, βοήθεια προς τους άλλους.

Αρνητική επίδραση: Εξάρτηση, έλλειψη ανάνεωσης, φόβος αλλάγης, προσκόλληση στο παρελθόν, ανάγκη συναισθηματικής ασφάλειας μέσα από τον έλεγχο των άλλων.

ΜΠΛΕ

Θετική επίδραση: Ηρεμία, πίστη, εσωτερική γαλήνη, αφοσίωση, εσωτερική αναζήτηση, γνώση και φιλοσοφία των πραγμάτων.

Αρνητική επίδραση: Φόβος για το μέλλον, την εξάρτηση από τον υλικό κόσμο, τον εγωισμό της γνώσης, τεμπελιά, απάθεια, ανευθυνότητα, προκατάληψη, ανικανοποίητο.

ΜΩΒ

Θετική επίδραση: Ένωση των αντιθέτων, βοήθεια με κάθε τρόπο, έμπνευση στη σκέψη, στη τεχνη και στην επίτευξη, θυσία για τα ιδανικά, διαίσθηση, οραματισμός.

Αρνητική επίδραση: Απομόνωση, διαχωρισμός απο την πραγματικότητα, θλίψη, φυγή.

Τέλος το ΑΣΠΡΟ θεωρείται συχνά ως «μη χρώμα» και αυτό κυρίως εξαιτίας των ιμπρεσιονιστών, που δεν διακρίνουν κανένα άσπρο στη φύση. Ηχεί εσωτερικά σαν ένας ήχος, σαν παύση στη μουσική, γιʼ αυτό και επενεργεί στον ψυχισμό μας σαν μια μεγάλη σιωπή. Μια σιωπή όμως που δεν είναι νεκρή, αλλά γεμάτη δυνατότητες.

Αντίθετα το ΜΑΥΡΟ συμβολίζει κάτι που έχει εκλείψει, μια σβησμένη πυρά, κάτι ακίνητο. Είναι το χρώμα που στερείται κάθε ήχο και γιʼ αυτό επάνω του ηχεί εντονότερα κάθε άλλο χρώμα, ακόμα και τα πιο αδύναμα.

Το άσπρο και το μαύρο θεωρούνται ακραία χρώματα.

Πηγή ΑΚΑΖΟΟ/Stathis

Επεξεργάστηκαν by Ανοιξη

Καλέ σιγά μην είμαι και οφσάιτ!:tongue: (Οφτόπικ, ο σύζυγος καλά?(φαουλ-οφσάιτ, θυμήθηκα τον αγώνα)).

Θα επιζησει!:twisted:

Αν δεν σου έλεγα να δεις τους λέοντες ούτε που θα το πρόσεχες:twisted:!!!! Εχε χάρη που περιφέρεται ο μπόσης και δεν μπορώ να σου πω και άλλα!

Για πες, για πες!!! Ψωναρα!:tongue::tongue::tongue:

Για ψάξε στον γκούγκλη "αποκρυφιστικά σύμβολα σε σπίτια". Ηθελα να ψάξω αλλά δεν είχα χρόνο.

Α! μια που θα ψάξεις για σύμβολα, ψάξε και για τα καπάκια στους δρόμους. Νομίζω ότι λέγεται megapolisomancy αν το γράφω σωστά, είχα διαβάσει βιβλίο του παντελή γιαννουλάκη κάποτε.

Εψαξα και χθες, αλλα η ταχυτητα μου ειναι αθλια τις τελευταιες μερες, βρηκα πολυ πραγμα για μελετη, αλλα μου σπασανε τα νευρα. Θα επανελθω μολις αποκατασταθει το προβλημα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Τις καλύτερες ευχές μας, να είσαστε πάντα καλά

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

stauros.jpg

Να περάσετε καλά όπου κι αν βρεθείτε.

Είτε εντός είτε εκτός των ..τειχών.

Άλλωστε ο καιρός το επιτρέπει για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις!

Όμως να ξέρετε κάτι... σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ πίσω !

Καλή Ανάσταση κυρίως μέσα μας , από όλα όσα ....μας δημιουργούν ενοχές !

Η άνοιξη και η κατάνυξη των ημερών ας μας κάνει όλους να νιώσουμε πιο ανάλαφροι και πιο… Ανθρώπινοι !

Υγεία και Αγάπη σε όλους!

ΜΩΥΣΗΣ

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλους! Μπήκα καταλάθος στη συζήτησή σας και ήθελα απλά να αναρτήσω κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την οδο της μαύρης πέτρας. Σε εκείνη την περιοχή ετυχε να μείνω κι εγω το 2008 οταν σπούδαζα. το σπίτι μου βρισκόταν στο πλακώστρωτο για να παει καποιος στην σταση επρεπε να περασει τρια στενα. Ητανε βραδυ Τεταρτης και θα εβγαινα με την παρεα μου για ποτο, ειχα ετοιμαστει και απλως εκλεισα την πορτα πισω μου για να κατευθυνθω στην σταση του λεωφορειου για την οποια επρεπε να κανεις εναν ελιγμο μεσα στα στενα για να φτασεις στον προορισμο σου. ειχα μαθει τον δρομο, οποτε δεν ειχα κανενα προβλημα αποπροσανατολισμου. να σημειωσω οτι η ωρα ηταν 00.05 οταν ξεκινησα απο το σπιτι μου. βγηκα απο την εισοδο κ προσπαθησα να κανω τον ελιγμο εκεινον με την διαφορα οτι με εβγαλε σε αδιεξοδο. εκανα την προσπαθεια να γυρισω πισω στο σπιτι κ να ξαναπροσπαθησω παλι απο την αρχη. Ηταν ματαιο ομως. ο δρομος φιανονταν να εχει αλλαξει και να οδηγει αντιθετα απο οτι ηρθα. ηταν αυτο ακριβως με εβγαλε σε αλλο περασμα. το παραξενο ηταν οτι γυρνουσα μεσα στα στενα και δεν υπηρχε πουθενα μια εξοδος ή κατι που να σε οδηγει σε κεντρικο δρομο. η ατμοσφαιρα ηταν βαρια θυμαμαι. απο τον τρομο μου κοιταξα την ωρα στο ρολοι μου η οποια παραδοξως ελεγε 01.25. ηταν σαν να γυρνουσα μιαμιση ωρα ετσι. ωσπου καποια στιγμη στριβωντας σε ενα απο τα στενα ο δρομος με οδηγησε στην σταση. χωρις να καταλαβω τι συνεβει και νομιζοντας οτι ειχα χασει το τελευταιο λεωφορειο ξανακοιταξα το ρολοι μου. ηταν απιστευτο αυτο που εβλεπα..η ωρα ηταν 00.15. γυρνουσα μεσα στα στενα μονο 10 λεπτα. νομιζα οτι με γελουσαν τα ματια μου κι εκει νομιζα πως τρελαθηκα μεχρι που χτυπησε το κινητο μου με 4 μηνυματα απανωτα απο τους φιλους μου που με εψαχναν. τους εκανα κληση, μολις το σηκωσαν η πρωτη ερωτηση ηταν ''γιατι το εχεις κλειστο? σε ψαχνουμε παντου!''. με τα πολλα βρεθηκαμε και τους ειπα τι ακριβως συνεβη και μου ειπαν γι'αυτην την οδο. την επομενη μερα ετυχε να περασω απο εναν δρομο μερα μεσημερι καθως γυριζα απο τη σχολη μου και προσπερασα χωρις να δωσω σημασια εναν ζητιανο ο οποιος σιγοψελισε ''μου ετυχε κι εμενα''.. παγωσα και φυσικα..σε 12 μερες μετακομισα. δεν ειναι της φαντασιας σου απλως τυχαινει. ουτε φανταστηκα ποτε οτι μπορει να εγκλωβιστω σε ενα τετοιο μαγνητικο πεδιο. δεν χαθηκα γιατι τα σπιτια που εβλεπα ηταν γειτονων απλως κανενα απο αυτα δεν ειχε φως μεσα. τα στενακια ειχανε το κανονικο φως. αυτο που αισθανθηκα ηταν μια βαρια ατμοσφαιρα και λιγο ανατριχιλα. δεν φοβηθηκα πολυ οταν εψαχνα την εξοδο αλλα οταν συνηδητοποιησα τι εγινε. Κι αυτο με το ρολοι μου ηταν απιστευτο. Αυτα ειχα να πω και σας ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...