Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα κι από μένα.

Εύχομαι σε όλες σας η καινούργια χρονιά να είναι δημιουργικότερη από την προηγούμενη, να φέρει το χαμόγελο ξανά στα χείλη των Ελλήνων και να εκπληρώσει τις επιθυμίες της καθεμιάς από σας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιστεύεις ότι δεν σε είχαν προειδοποίησει για την σφαγή στο Κονέκτικατ? Πιστεύεις ότι δεν ήταν οργανωμένο? Οταν σπας το αραχνοΰφαντο της "ΜΗΤΡΑΣ"!!

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.png

Όταν προσπαθείς να "σπάσεις" το μεγαλύτερο πρόγραμμα έλεγχου που υπάρχει (ματριξ) είναι αναγκαστικό να κάνεις λάθη.Λάθη όμως που δεν πρέπει να ντραπείς και να τα παρουσιάσεις!! "Λάθη" κάποιες φορές που είναι εσκεμμένα ώστε να τραβήξεις το ματάκι που κοιτά μακριά από εσένα!

Όταν προσπαθήσεις να μιλήσεις με τους ομοίους σου άλλα σε ακούει ο μεγάλος "αδελφός¨" και εσύ πρέπει να πεις όλα "όσα μπορείς" άλλα ταυτόχρονα χωρίς να κινδυνεύσεις τότε εύχεσαι ο "όμοιος" σου να έχει την ικανότητα να διαβάζει πίσω από τις λέξεις ,πίσω από τους ήχους!

Σας μίλησα πριν καιρό για την διάθεση να φέρουν τον νέο "Φαραώ" τους !! Σας έχω ξαναμιλήσει για την ανάγκη της θυσίας ώστε να ανοίξουν τις πύλες !!! Σας έχω ξαναγράψει ότι ακόμα και το ξύπνημα (άλλα και το σβήσιμο) του ηφαιστείου στην Σαντορίνη (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!!)θα χρειαζότανε θυσίες από παιδιά!!

Είχα δώσει έμφαση στο αναμένατε θυσία , βέβαια όπως πολλοί καλοπροαίρετοι με κατηγορούν δεν έχω πετύχει τα χρονικά περιθώρια....δεν είμαι ο ωρολογοποιός σε αυτό το ματριξ ...είμαι ΙΣΩΣ μέχρι στιγμής αποτυχημένος χακερ!!

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναρτήσει το βίντεο i pet goat ii και από τότε ήμασταν σίγουροι ότι κρύβεται κάτι σε αυτό όπως πχ μέσα στις κάρτες ιλλουμινατοι!! Κάναμε μια αρχική έρευνα και την φέραμε σε εσάς με Ελπίδα να μας δώσετε και εσείς τα φώτα σας σε ότι δεν είχαμε βρει μέχρι τότε!!

Ήρθε το γεγονός του Κονεκτικατ και από εδώ και πέρα θα αρχίσω να σας πηγαίνω βήμα βήμα ένα μαγικό ταξίδι....είστε έτοιμοι? ΞΕΚΙΝΑΜΕ......

Θα σε παρακαλέσω φίλε αναγνώστη να πας με την σειρά για λίγο (αν και αυτό είναι τελείως έξω από τις πεποιθήσεις μου μιας και είμαι οπαδός της φιλοσοφίας διδασκαλία χωρίς σειρά του ΑΧΙΛΛΕΑ!)

άλλα αυτή την στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να σου δείξω με γεγονότα πόσο βαθιά είναι η τρύπα του λαγού!! Γιατί πίστεψε με στο τέλος αυτού του άρθρου θα σου έχω αποδείξει και ότι το γνώριζαν ,και ότι μας το είχαν πει με τον τρόπο τους, και βέβαια ότι το οργάνωσαν !!!

Αρα βήμα πρώτο δες αυτή την παλιά ανάρτηση που σου παραθέτω ποιο κάτω που δείχνει μια αρχική προσέγγιση και ανάλυση του βίντεο i pet goat ii ώστε να πάρεις μια αρχική εικόνα και μετά να μπορείς να καταλάβεις σε πιο πολύ βάθος!! Σίγουρα όμως δες και το βιντεακι από κάτω από την ανάρτηση που θα σου δώσω ώστε να δεις με τα μάτια σου ότι όταν Ο ΜΠΟΥΣ (11 χρόνια πριν ) ακούει τα παιδάκια να λένε "το αεροπλάνο πρέπει να χτυπήσει το ατσάλι!!" εκείνη την στιγμή έχουμε και την ενημέρωση του από τον πράκτορα ότι το αεροπλάνο χτύπησε τους πύργους! Ακριβώς μετά πιάνει στα χέρια του ένα βιβλίο.... Το βιβλίο αυτό που πιάνει είναι το my pet goat!!!!!!! Αρα σημείωσε το ως νούμερο ένα στοιχείο!!!!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ http://www.katohika.gr/2012/07/i-pet-goat-ii.html

Τώρα αν είδες όλα όσα έπρεπε θα έχεις δει ένα βίντεο που μοιάζει με παρωδία , άλλα μια παρωδία που φαίνεται ότι τελικά είναι μια δήλωση -εξιστόρηση των βημάτων τις αλλαγής τις ανθρωπότητας!!

Στην αρχή ο μπους μέσα στο σχολείο χορεύει σαν καραγκιοζακος μαριονέτα κοκ...(δεν θα αφιερώσω πολλά σε όλα τα συμβολικά του βίντεο μιας και ο στόχος μου σήμερα είναι να σας δείξω την ΔΗΛΩΣΗ εδώ και δυο χρόνια από το βίντεο ότι η επόμενη κίνηση ΑΠΑΤΗ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ για την ανθρωπότητα και η ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ είναι -θα ηταν η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!!! (ΒΑΖΩ ΤΟ I PET GOAT II BINTEO ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΩ)

f_OawJA68jI

Η ανάλυση θυμίζω θα εστιάσει μόνο στο σενάριο που θέλουμε να σας εξηγήσουμε και ποιο πολύ στο σενάριο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ! Στο 0,44 (και σε άλλα σημεία) φαίνεται ξεκάθαρα ο χάρτης που πάνω έχει 4 πινέζες άλλα δεν είναι πινέζες που τον συγκρατούν άλλα πινέζες που δείχνουν πολιτείες ....και η μια δείχνει θάλασσα!Πάνω πινέζα δεξιά είναι στο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!

Screenshot+MAGIX+Movie+Edit+Pro+12-12-23_00-49-07.jpg

Κρατούμενο δεύτερο σαν στοιχείο!!

Το βίντεο συνεχίζει με πολλά συμβολικά ( d στο καπέλο που μπορείς να το πεις dhat το οποίο σημαίνει μια σεξουαλική ασθένεια πρόωρης εκσπερματώσεις και εκεί είναι και το κανονάκι που βρίσκεται στον πίνακα και μοιάζει με πέος που εκσπερματώνει και χιλιάδες ακόμα άλλα τώρα θα εστιάσουμε μόνο στο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ)

Έχουμε λοιπόν ένα βίντεο που ονομάστηκε i pet goat ii από την στιγμή που ο πρόεδρος της Αμερικής Μπους διάβασε ένα βιβλίο την ώρα που έκανε την μεγαλύτερη Απατη στην ανθρωπότητα ...το οποίο λεγόταν my pet goat!! Άρα ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ το βίντεο μας ονομάστηκε και ιι (2) ...αν όμως έχουμε δίκιο και όλο το σενάριο του είναι η εξιστόρηση της Απατης κατά της ανθρωπότητας και οι μεγάλες αλλαγές τότε....το βίντεο μας προφητεύει μας σημαδεύει και τα μελλούμενα...σαν να γνωρίζει την ιστορία!! Η καλύτερα και πιο αληθινά ...οι ίδιοι το δημιούργησαν και μας είπαν συμβολικά τα πάντα μιας και ακολουθούν το απόλυτο συμπαντικό κανόνα...ότι όταν θες να κάνεις κακό..μπορείς να το κάνεις μόνο αν το δηλώσεις!! Για αυτό είναι αναγκασμένοι να το ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ!!

Πριν συνεχίσω για να δώσω λίγη ακόμα υποστήριξη στο σενάριο της απάτης- εξιστόρηση της από το βίντεο θα σου δείξω μια φώτο που τα φρύδια του Μπους λένε K.O USA !! ΝΟΚ ΑΟΥΤ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!

Screenshot+MAGIX+Movie+Edit+Pro+12-12-23_01-00-15.jpg

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ F=-F ..O ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ..ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΚΑΘΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ! ΒΛΕΠΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΠΟΤΕ Η ΓΗ ΑΛΛΑΞΕ?

Screenshot+MAGIX+Movie+Edit+Pro+12-12-23_01-07-59.jpg

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....

KOUKOU.png

ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!

%CE%9A%CE%9F%CE%98%CE%98%CE%98%CE%98%CE%98.png

Παρακάτω λοιπόν ο Μπους μεταμορφώνεται σε Ομπαμια!! Και εκεί υπάρχουν διάφορα συμβολικά....όταν τελειώνει ο Ομπαμιας τα γελακια ...του στυλ ρε τι πλακα σας κανουμε!!! Εμφανίζεται ένα ξανθό κοριτσάκι....και εδώ τραβάμε χειροφρενο!!!

Εδω θα πρεπει να διαβασεις αυτο που αναρτησα πριν μερες χρησιμοποιωντας ολα οσα σας ειπα ξεκινωντας αυτο το αρθρο στην αρχη!! (4 πρωτες σειρες -παραγραφοι) ...εχε τον νου σου ανοικτο!!

διάβασε λοιπόν εδώ

Περίεργες συνδέσεις obama με την σφαγή στο Κονέκτικατ!!

Και εγώ φέρνω την φώτο αμέσως από κάτω για να συνεχίσω την ανάλυση ....

12127_492602077428896_371237368_n.jpg

Τι βλέπουμε παραπάνω ...βλέπουμε τον πάτερα ενός κοριτσιού που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ανήκει στα θύματα , το κορίτσι λέγεται ΕΜΙΛΥ ΠΑΡΚΕΡ !! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΑ .... Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ "ΠΡΕΠΕΙ'' ΝΑ ΠΕΙ!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ...(ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ) ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ....

sino1wwm3cs

ΚΡΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΘΛΙΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ...

Στο βίντεο μας ξανά οταν τελειώνει τα καραγκιοζιλίκια ο Ομπαμιας και αφού πρώτα μας κλείσει το ματάκι

Screenshot+MAGIX+Movie+Edit+Pro+12-12-23_01-23-09.jpg

Ακριβώς στο 1,13 εμφανίζεται ένα ξανθό κοριτσάκι!!!!! Ανάμεσα σε αλλα αγαλματιδια που μπορείς να τα μεταφρασεις οπως θες!! Το ντεκορ πισω εχει ενα δασος ...και αυτο μπορείς να το ψαξεις και να το μεταφρασεις οπως θες !!! Το κοριτσάκι κρατα ένα μηλο!!!

Screenshot+MAGIX+Movie+Edit+Pro+12-12-23_01-14-32.jpg

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B1%CE%B3%CF%86%CF%89%CE%B1%CE%B4%CF%89%CF%89.jpg

Αυτο το μηλο θα το αφησει από τα χερια του και θα διανυσει μια πορεια μεχρι το παπουτσι του Ομπαμια .ΣΤΟ 1,34 Εκει θα κοπει στην μεση και θα ενωθει μεταμορφωμενο σε ενα λουλουδι!! διπλα απο το μηλο υπαρχει το γραμμα C και πιο διπλα υπαρχουν δυο φαινομενικες γραμμες ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ....ΤΗΝ 9:35 ..Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ!! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ???

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ!! ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ....ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ....CONNECT -I(N)-CUT!!!!!!!!

ΠΩΣ? ....Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΕΙ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!

Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!! ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ?

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ ..ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ....ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ....ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ .... ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ....

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΣ...ΤΟΤΕ!!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η VICTORIA SOTO ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ???

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AgTR9Lr6PixgJ%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FRIP-Victoria-Soto%2F448389438554831+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΑΩ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ,ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ,ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΨΑΛΜΟΣ 23 ...

PSALM.png

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΨΑΛΜΟΣ?...

23.png

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ "ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ" ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 9/11/2001 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 14/12/2012 ΕΙΝΑΙ ...ΩΩΩ....ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ....4111!!! (ΑΝ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΒΑΛΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ)...ΑΠΛΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ,ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ 23 ΩΡΕΣ ΚΟΚ....

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ , ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΚ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΜΠΑΜΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ?... Η ΦΛΩΡΙΝΤΑ?...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ.......

ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΟΠΩΣ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΣΑΝΤΥ ΧΟΥΚ? ΣΕ ΧΑΡΤΗ!!!! ...ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΑ ΘΥΣΙΑ!!!

ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!

63exT1a-9Lw

batman-map.jpg

STRANGER .... I AM ALL IN... ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ!!

ΑΡΗΣ ΙΧΘΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ...... ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ!!

Πηγή: Κατοχικά νέα http://www.katohika.gr/2012/12/blog-post_3994.html

Σας είχα αφήσει κορίτσια γιατί με είχαν υπερκαταβάλει τα προσωπικά μου αν κι έμπαινα απο καιρό σε καιρό και έριχνα μια ματιά...

Έμεινα λίγο με το άρθρο σχετικά με την μωροφαγία...βρε κορίτσια ισχύει τώρα αυτό ή είναι κάνα φωτομοντάζ;;

Τα φιλιά μου και Καλή Χρονιά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σας είχα αφήσει κορίτσια γιατί με είχαν υπερκαταβάλει τα προσωπικά μου αν κι έμπαινα απο καιρό σε καιρό και έριχνα μια ματιά...

Έμεινα λίγο με το άρθρο σχετικά με την μωροφαγία...βρε κορίτσια ισχύει τώρα αυτό ή είναι κάνα φωτομοντάζ;;

Τα φιλιά μου και Καλή Χρονιά!

Ελπίζω να περάσει σύντομα ό,τι κι αν είναι αυτό που σε στενοχωρεί.

Για τη μωροφαγία που λες, έχω δει κι εγώ το θέμα στο ίντερνετ με φωτογραφίες διαφορετικές από της Τάρα. Αυτό θα πει ότι το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις και προσωπικά δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, εκτός κι αν βρω αποδείξεις που να δείχνουν το αντίθετο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ασιάτες τρώνε, όχι μόνο ό,τι πετάει, ό,τι κολυμπάει κι ό,τι περπατάει, αλλά ακόμη γενικότερα τρώνε ό,τι κινείται. Άρα λοιπόν, μάλλον είναι αλήθεια, παρά ψέματα. Σε γενικές γραμμές, εγώ δεν εξεπλάγην, αλλά πιο πολύ στενοχωρήθηκα κι εξοργίστηκα από την επιλογή τους αυτή.

Ελπίζω να περάσει σύντομα ό,τι κι αν είναι αυτό που σε στενοχωρεί.

Για τη μωροφαγία που λες, έχω δει κι εγώ το θέμα στο ίντερνετ με φωτογραφίες διαφορετικές από της Τάρα. Αυτό θα πει ότι το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις και προσωπικά δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, εκτός κι αν βρω αποδείξεις που να δείχνουν το αντίθετο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ασιάτες τρώνε, όχι μόνο ό,τι πετάει, ό,τι κολυμπάει κι ό,τι περπατάει, αλλά ακόμη γενικότερα τρώνε ό,τι κινείται. Άρα λοιπόν, μάλλον είναι αλήθεια, παρά ψέματα. Σε γενικές γραμμές, εγώ δεν εξεπλάγην, αλλά πιο πολύ στενοχωρήθηκα κι εξοργίστηκα από την επιλογή τους αυτή.

Καλημέρα Eviri μου!

Τα προσωπικά ναι,πέρασαν..τέτοια να μη ζήσει άλλη εγκυμονούσα..15/2 επιβεβαίωσα εγκυμοσύνη,22/2 πέθανε ο πατέρας μου και 28/3 ο πεθερός μου....όλο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου το πέρασα πέρυσι στο Σχιστό με κηδείες,μνημόσυνα,τρισάγια κ.λ.π.....Μετά μετακομίσαμε με την πεθερά μου και είμασταν τριολέ ως τον Αύγουστο που μετακόμισε η γυναίκα κάτω αφού ανακαίνισε την γκαρσονιέρα..Μέχρι τότε όπως καταλαβαίνεις κοίταγα μόνο να είμαι όσο γίνεται πιο ήρεμη για την μπέμπα!!Το ευτύχημα είναι οτι η εγκυμοσύνη μου ήταν καρα-σούπερ!!!!Γέννησα στις 11/10/'12 με καισαρική το κοριτσάκι μου το όμορφο και χωρίς παρεξήγηση δεν ήθελα να προβληματίζω το μυαλό μου!!Και τώρα κάπως που ηρεμήσαμε τρόπον τινά άρχισα να ξανασεργιανάω στο Cafe και σας επανήλθα!!!Αυτά εν ολίγεις!

Όσο για τη μωροφαγία...μ'επιασε η ψυχή μου..μα ήμαρτον το ζωο σφάζεις και το λυπάσαι που το τρως,το μωρό;;Μα με τι ψυχη τα δίνουν αυτες οι μάνες;Τι στομάχι και τι άντερα πρέπει να έχεις;Κι αυτοί που τα τρώνε κι έχουν και παιδιά πως αντέχουν;Αφού απο χτες που το είδα δεν άφησα τη μικρή απο την αγκαλιά μου,αισθάνθηκα και τύψεις που ήθελα στην αρχή αγόρι γιατί οι μπαμπάδες μας είχαν το ίδιο όνομα κι ήθελα να ακουστεί τιμής ένεκεν των παππούδων που 'εφυγαν....

Ήξερα οτι οι Ασιάτες γενικώς απέχουν απο τις διατροφικές συνήθειες των δυτικών τους (γενικώς) ακόμα και των όμορων τους,αλλά δεν έφτανε μέχρι εκεί η φαντασία μου...και μ'αρέσει που τους έβριζα όταν διάβασα για την γυναίκα που την ανάγκασαν σε υποχρεωτικό τοκετό στον 7ο και άφησαν την ψυχούλα να σβήσει λόγω υπερπλυθησμού αλλά και να τα τρώνε;;

Σόρυ για το σεντονάκι..κορίτσια..καλώς σας (ξανά)βρήκα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ, να σου ζήσει το μωράκι σου, να είναι γερό και καλότυχο πάντα. Συλλυπητήρια για τον πατέρα και τον πεθερό σου. Δε θυμάμαι αν σου έχω ξαναευχηθεί, αλλά δεν πειράζει.

Έχεις μεγάλο κουράγιο μετά απ' όσα πέρασες και μάλιστα σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Κορίτσια, απόψε παραμονή των Φώτων, μην ξεχάσετε ότι στις 12 τα μεσάνυχτα ανοίγουν οι ουρανοί κι όποιος ευχηθεί κάτι με καθαρή καρδιά και πίστη, τότε αυτό πραγματοποιείται.

"Το φως του Παραδείσου" ! (VIDEO)

light+of+heaven.jpg

Μια πολύ περίεργη και μυστήρια καταγραφή έγινε στην Βραζιλία. Πολίτες κατέγραψαν με κάμερα κάτι που μοιάζει με τεράστια φωτεινή πηγή, σαν ήλιος, αλλά απέναντι από τον πραγματικό ήλιο. Μπορεί να είναι κάποιο φαινόμενο που είναι σπάνιο να παρατηρηθεί και ίσως οι ειδικοί να μπορέσουν να το εξηγήσουν εύκολα, αλλά εμείς οι μικροί και αδαείς, προς το παρόν, το παρακολουθούμε με δέος. Δείτε και σεις αυτό το μυσταγωγικό φως, αυτό το "φως του Παραδείσου" και γεμίστε

αισιοδοξία, πριν οι ειδικοί σπεύσουν και το χαρακτηρίσουν "απλό φυσικό φαινόμενο"

YzFk15wRlBk#!

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

«Brinicle»: Ο παγοκρύσταλλος του θανάτου.;Ένα μοναδικό φαινόμενο που κατέγραψε η κάμερα για πρώτη φορά [Βίντεο]

spanio-fainomeno-antraktikh.JPG

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο κατάφεραν να καταγράψουν για πρώτη φορά επιστήμονες στην Ανταρκτική για την μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, Frozen Planet.

Ο λόγος για τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα, γνωστού ως «Brinicle», ο οποίος μόλις αγγίξει τον βυθό αρχίζει και επεκτείνεται σκοτώνοντας ότι έρχεται σε επαφή μαζί του.

Οι Hugh Miller και Doug Anderson βιντεοσκόπησαν τον παγοκρύσταλλο του θανάτου, ο οποίος δημιουργείται κάτω από πολύ ήρεμες συνθήκες στους ωκεανούς, όταν υπάρχει

μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του νερού (περίπου -1.9 βαθμούς Κελσίου), και της θερμοκρασίας του αέρα (κάτω από μείον 20 βαθμούς Κελσίου).

q7hkdiVuMb0

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Kαλως ηρθες Ρηνιω! Να σας ζησει η μπεμπουλα και συλλυπητηρια για τους παππουδες της. Κριμα που δεν προλαβαν να τη γνωρισουν, αλλα πιστευω πως θα ζουν παντα μεσα στις καρδιες σας. Τωρα που περασε και το πρωτο δυσκολο τριμηνο μετα τον τοκετο θα χαλαρωσεις κι εσυ και θα απολαυσεις το μωρακι σου!

Η μυστηριώδης ιστορία της εξαφάνισης πέντε παιδιών!

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, όποιος οδηγεί στην Route 16 κοντά στο Fayetteville της Δυτικής Βιρτζίνια, βλέπει μια πινακίδα με τις φωτογραφίες πέντε παιδιών.

19f68955f5d3ad1fb950476584e35ea2_XL.jpg

Του 14χρονου Maurice, της 12χρονης Martha, του 9χρονου Louis, της 8χρονης Jennie και της 5χρονης Betty.

Κάτω από τις φωτογραφίες είναι μια ιστορία με το τι μπορεί να τους συνέβη.

Το Fayetteville ήταν πάντα μια μικρή πόλη και ο κεντρικός της δρόμος δεν ξεπερνά τα 90 μέτρα. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και ποτέ οι κάτοικοι της δεν συμφώνησαν αν τα παιδιά είναι νεκρά ή ζωντανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως, την Παραμονή των Χριστουγέννων του 1945, ο George και η Jennie Sodder -Ιταλοί μετανάστες και οι δύο- και τα εννιά από τα δέκα παιδιά τους έπεσαν για ύπνο (ο ένας γιος ήταν στον Στρατό). Γύρω στη μια το πρωί ξέσπασε φωτιά. Ο George, η Jennie και τα τέσσερα παιδιά τους κατάφεραν να γλυτώσουν, αλλά τα άλλα πέντε δεν τα είδε ποτέ κανείς.

Ο George προσπάθησε να σώσει τα παιδιά του. Προσπάθησε να μπει από μια εξωτερική σκάλα στα πάνω δωμάτια που ήταν τα παιδιά, αλλά μυστηριωδώς αυτή έλειπε. Αποφάσισε να ανέβει με ένα από τα φορτηγά του, τα οποία ενώ την προηγούμενη δούλευαν κανονικά, εκείνη την ώρα δεν δούλεψαν. Προσπάθησε να ρίξει νερό από ένα βαρέλι, αλλά το βρήκε άδειο.

Η κόρη του Marion έτρεξε στους γείτονες να καλέσει την Πυροσβεστική, αλλά το κέντρο δεν απαντούσε. Ένας γείτονας από μια παρακείμενη ταβέρνα προσπάθησε να τηλεφωνήσει και αυτός αλλά ούτε αυτός κατάφερε να πάρει κάποια απάντηση. Ένας άλλος γείτονας πήγε και βρήκε τον επικεφαλής της Πυροσβεστική ο οποίος έβαλε μπρος τον συναγερμό για φωτιά. Ο ένας πυροσβέστης τηλεφωνούσε και ειδοποιούσε τον άλλο! Ενώ το κέντρο της Πυροσβεστικής ήταν μόλις 2,5 μίλια μακριά, η Πυροσβεστική έφτασε στις 8 το πρωί και αφού το σπίτι είχε γίνει στάχτες.

Ο George και η Jeannie υπέθεσαν πως τα παιδιά τους ήταν νεκρά αλλά μια σύντομη έρευνα στο έδαφος δεν έδειξε κανένα απομεινάρι. Ο αστυνόμος πρότεινε πως η φωτιά ήταν πολύ ισχυρή που έλιωσε τα κορμάκια τους. Ένας πολιτειακός επιθεωρητής της αστυνομίας απέδωσε την φωτιά σε ελαττωματική καλωδίωση. Ο George κάλυψε την περιοχή με μπάζα για να μην μετατραπεί σε μνημείο ο χώρος και εκδόθηκαν πέντε πιστοποιητικά θανάτου λόγω "φωτιάς ή ασφυξίας".

Οι Sodder όμως άρχισαν να σκέφτονται αν τα παιδιά ζούσαν ή ήταν νεκρά.

Η οικογένεια του Sodder ήταν αξιοσέβαστη στην τοπική κοινωνία και ο George ήταν ισχυρογνώμων σε όλα ποτέ όμως δεν μιλούσε για το συνέβη και έφυγε από την Ιταλία.

Λίγους μήνες πριν το συμβάν είχε εμφανιστεί ένας άγνωστος ψάχνοντας για δουλειά. Έφερε μια βόλτα στο πίσω μέρος του σπιτιού και έδειξε δυο ασφάλειες λέγοντας, "Κάποια μέρα αυτές θα προκαλέσουν φωτιά" κάτι που πρόσφατα η τοπική εταιρία παροχής ρεύματος τις είχε κρίνει κατάλληλες. Την ίδια εποχή, κάποιος άλλος προσπάθησε να τους πουλήσει ασφάλειες ζωής και νευρίασε όταν ο George αρνήθηκε. "Το καταραμένο σπίτι σας θα γίνει καπνός και τα παιδιά σας θα καταστραφούν. Θα πληρώσετε για τις βρομιές σας με τον Μουσολίνι", φώναξε. Ο μεγαλύτερος γιος θυμήθηκε κάτι ακόμα. Πριν τα Χριστούγεννα ένας άντρας είχε παρκάρει στον Αυτοκινητόδρομο 21 και παρακολουθούσε τα μικρά που επέστρεφαν από το σχολείο.

Γύρω στις 12:30 το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο και μια άγνωστη γυναικεία φωνή ζήτησε λάθος όνομα. Η Jennie που το σήκωσε άκουσε ένα τραχύ γέλιο και τσούγκρισμα ποτηριών στην άλλη άκρη της γραμμής. Ενώ γύριζε στο κρεβάτι, πρόσεξε πως όλα τα φώτα και οι κουρτίνες στον κάτω όροφο του σπιτιού ήταν ανοικτά και η πόρτα ξεκλείδωτη. Είδε τον Marion να κοιμάται στον καναπέ και υπέθεσε πως τα άλλα παιδιά είχαν πάει για ύπνο. Αφού έκλεισε τα φώτα και τις κουρτίνες και κλείδωσε έπεσε ξανά για ύπνο. Λίγο αργότερα άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στη σοφίτα και μετά κάτι να κυλάει. Μια ώρα μετά το δωμάτιο της είχε γεμίσει καπνό.

Η Jennie δεν μπορούσε να καταλάβει πως δεν απέμεινε τίποτα από τα παιδιά της και έκανε μερικά πειράματα με κοτόπουλα, βοδινό και χοιρινό κρέας και κόκαλα. Πάντα κάτι έμενε. Ένας εργάτης σε κρεματόριο την ενημέρωσε πως ακόμα και αν καεί κάποιος στους 2000 βαθμούς για δυο ώρες τα κόκαλα παραμένουν. Το σπίτι κάηκε μέσα σε 45 λεπτά.

Ένας εργάτης στις τηλεπικοινωνίες τους είπε πως το καλώδιο του τηλεφώνου τους είχε κοπεί. Πως μπορεί να προκλήθηκε φωτιά από βραχυκύκλωμα, όπως ανέφεραν οι αρχές και όμως είχαν ρεύμα; Ένας μάρτυρας ανέφερε πως είδε κάποιον στην σκηνή της φωτιάς με κάτι σαν ανυψωτικό μηχανής. Μήπως γι' αυτό δεν έπαιρναν μπρος τα φορτηγά του George; Μια μέρα που επισκέφτηκαν το μέρος, η Sylvia βρήκε κάτι λαστιχένιο. Αμέσως θυμήθηκαν τον θόρυβο και την κύλιση που άκουσε η Jennie. Ο George ανέφερε πως ήταν μια βόμβα ναπάλμ.

Μια γυναίκα ανέφερε πως την ώρα της φωτιάς είδε μέσα σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τα εξαφανισμένα παιδιά. Μια άλλη γυναίκα με κατάστημα είδε τα παιδιά την επόμενη μέρα 50 μίλια δυτικά της μικρής πόλης. "Τα σερβίρισα πρωινό. Υπήρχε ένα αυτοκίνητο με πινακίδες από την Φλόριντα". Μια άλλη με ξενοδοχείο ανέφερε πως είχε δει τα τέσσερα από τα πέντε μια εβδομάδα μετά την φωτιά με δυο γυναίκες και δυο άντρες με ιταλική προφορά.

Το 1947, ο George και η Jennie έστειλαν επιστολή στο FBI και έλαβαν απάντηση από τον ξακουστό J. Edgar Hoover: "Αν και θα ήθελα να σας εξυπηρετήσουμε, το θέμα φαίνεται να είναι τοπικού χαρακτήρα και δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα των ερευνών αυτού του γραφείου". Οι πράκτορες του Hoover είπαν πως θα πηγαίναν αμέσως αν τους το επέτρεπαν οι τοπικές αρχές, κάτι που δεν έγινε.

Έπειτα οι Sodder προσέλαβαν τον ιδιωτικό ντετέκτιβ C.C. Tinsley, ο οποίος ανακάλυψε ότι ο ασφαλιστής που απείλησε τον George ήταν μέλος της επιτροπής του ιατροδικαστή, που θεώρησε την πυρκαγιά ατύχημα. Επίσης άκουσε μια περίεργη ιστορία για τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής, F.J. Morris. Αν και ο Morris δήλωσε πως δεν υπήρχαν απομεινάρια, υποτίθεται ότι εκμυστηρεύτηκε ότι είχε βρει "μια καρδιά" στις στάχτες, την έβαλε σε ένα κουτί και την έθαψε στις στάχτες. Ο Tinsley έπεισε τον Morris να βρουν το κουτί. Πήγαν την "καρδιά" σε έναν νεκροθάφτη, που δήλωσε πως ήταν η "καρδιά" ήταν ένα άκαο βοδινό συκώτι. Οι Sodder άκουσαν κάποιες φήμες πως ο πυροσβέστης το έκανε αυτό για να σταματήσει η οικογένεια τις έρευνες.

Αργότερα ο George είδε μια φωτογραφία ενός παιδιού σε μια εφημερίδα της Νέας Υόρκης και ήταν σίγουρος πως ήταν Betty. Πήγε στο Μανχάταν να βρει την μικρή αλλά οι γονείς της δεν τον δέχτηκαν. Τον Αύγουστο του 1949, έκαναν νέα έρευνα στον τόπο της καταστροφής με τη βοήθεια του παθολόγου Oscar B. Hunter, ο οποίος βρήκε πολλά θραύσματα σπονδύλων. Στην αναφορά του έγραψε, "Τα ανθρώπινα οστά αποτελούνται από τέσσερις οσφυϊκούς σπονδύλους που ανήκουν σε ένα άτομο. Ταιριάζουν σε άτομο ηλικίας 16 ή 17 χρονών. Τα οστά δείχνουν μεγαλύτερη σκελετική ωρίμανση από ό, τι θα περίμενε κανείς από ένα 14χρονο αγόρι (το μεγαλύτερο αγόρι των Sodder). Μπορεί όμως ένα αγόρι γύρω στα 14 1/2 να δείχνει με 16χρονο ή 17χρονο".

Τα οστά δεν φαίνεται να έχουν εκτεθεί σε φωτιά και είναι παράξενο που δεν βρέθηκαν άλλα κόκαλα. Τίποτα δεν το δικαιολογεί αυτό μιας και το σπίτι κάηκε μέσα σε μισή ώρα. Τα κόκαλα μάλλον προήλθαν από τα μπάζα που έριξε ο George".

Ο George και η Jennie έστισαν την ταμπέλα στην Route 16, μοίρασαν φυλλάδια και πρόσφεραν 5.000 δολάρια αμοιβή για πληροφορίες. Σύντομα ανέβασαν την αμοιβή στα 10.000 δολάρια. Ένα γράμμα από μια γυναίκα από το St. Louis έφτασε λέγοντας πως το μεγαλύτερο κορίτσι, η Martha, ήταν σε μια μονή στην περιοχή. Ένας ιδιοκτήτης μπαρ ανέφερε μια ιστορία που κάποιος ανέφερε μια φωτιά παραμονή Χριστουγέννων στη Δυτική Βιρτζίνια. Κάποιος στη Φλόριντα είπε πως τα παιδιά ζουν με έναν συγγενή της Jennie. Ο George πήγε μέχρι εκεί αλλά χωρίς αποτελέσματα.

Το 1968, η Jennie βρήκε ένα γράμμα χωρίς αποστολέα από το Kentucky. Μέσα υπήρχε μια φωτογραφία ενός 20χρονου. Από πίσω χειρόγραφα έγραφε "Louis Sodder. Σ' αγαπώ αδερφέ Frankie. Ilil Boys. A90132 ή 35." Ο νεαρός έμοιαζε με τον Louis. Προσέλαβαν ξανά ντετέκτιβ και τον έστειλαν στο Kentucky. Δεν είχαν ποτέ νέα του.

Οι Sodder φοβούμενοι μην πάθει τίποτα ο γιος τους δεν ανέφεραν τίποτα. Αντ' αυτού έβαλαν την νέα φωτογραφία του στην πινακίδα.

Ο George πέθανε το 1968 και η Jennie το 1989. Η πινακίδα τελικά κατέβηκε. Τα παιδιά και τα εγγόνια τους συνέχισαν τις έρευνες και βρήκαν νέες θεωρίες. Η τοπική μαφία προσπάθησε να στρατολογήσει τον George που αρνήθηκε. Προσπάθησαν να του πάρουν χρήματα και αρνήθηκε. Τα παιδιά απήχθησαν από κάποιον γνωστό —μπήκε από την πόρτα, είπε για την φωτιά και "προσφέρθηκε" να τα σώσει. Μπορεί να μην ήρθαν σε επαφή με τους γονείς τους για να τους σώσουν.

Η Sylvia, σήμερα 69 χρονών, δεν πιστεύει πως τα αδέρφια της χάθηκαν στη φωτιά.

age.png age.png

Τέσσερις εντυπωσιακές και ανεξήγητες ανακαλύψεις

Στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά των X-Files, ο Μώλντερ και η Σκάλυ προσπαθούν να εξιχνιάσουν μυστηριώδεις υποθέσεις οι οποίες ξεφεύγουν από την κοινή λογική. Μάλιστα, το μότο «Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω» που φιγουράρει στους τίτλους αρχής κάθε επεισοδίου προσπαθεί να εξηγήσει, έστω και αόριστα, μερικές από αυτές τις υποθέσεις.

84c180f8778d645998a5940340c45dc1_XL.jpg

Κάπως έτσι και οι παρακάτω εφευρέσεις σπαζοκεφαλιάζουν εδώ και αιώνες τους επιστήμονες, με μόνη διαφορά εκείνοι δεν έχουν την πολυτέλεια να πουν πως η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω, γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν... ποια είναι αυτή η αλήθεια, ούτε πού θα την βρουν.

Το Χειρόγραφο Βόινιτς

Ένα χειρόγραφο με ακατανόητη γλώσσα, εικονογραφημένο με ακατανόητα σχέδια, από κάποιον άγνωστο συγγραφέα σίγουρα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί των επιστημόνων. Το χειρόγραφο Βόινιτς, βασανίζει εδώ και αιώνες ιστορικούς και κρυπταναλυτές, ενώ πιστεύεται ότι γράφτηκε πριν από τετρακόσια ή οκτακόσια χρόνια. Στην... μάχη για την αποκρυπτογράφησή του έπεσαν κατά καιρούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες κρυπταναλυτές, μεταξύ των οποίων μερικοί από τους κορυφαίους Αμερικανούς και Βρετανούς "αποκωδικοποιητές" του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου, δεν κατάφεραν όμως να «μεταφράσουν» ούτε λέξη.

Οι μπερδεμένες εικονογραφήσεις του έχουν δώσει τροφή για πολλές θεωρίες σχετικά με την προέλευση του βιβλίου, το περιεχόμενό του, και το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιου είδους αλχημιστικό βοτανολόγιο ή αστρολογικό εγχειρίδιο ή για βιβλίο παράθεσης αστρονομικών ή κυτταρικών δεδομένων. Όσον αφορά τη γλώσσα που χρησιμοποιείται, αρκετοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα κείμενο γραμμένο σε μια άγνωστη εξωτική γλώσσα ή ότι αποτελεί φαινόμενο «αυτόματης γραφής», δηλαδή ότι γράφτηκε από εξωδιαστασιακά όντα. Πιστεύετε ότι μπορείτε να καταλάβετε το περιεχόμενό του;

Οι γιγάντιες μπάλες της Κόστα Ρίκα

Περισσότερες από χίλιες τεράστιες πέτρινες μπάλες βρίσκονται διάσπαρτες στο δέλτα του ποταμού Ντικίς στην Κόστα Ρίκα. Οι bolas grandes όπως τις λένε οι ντόπιοι, έχουν διάμετρο τεσσάρων μέτρων και ζυγίζουν περισσότερο από είκοσι τόνους. Οι περισσότερες από αυτές είναι φτιαγμένες από γρανοδιορίτη, ένα πολύ σκληρό πέτρωμα που μοιάζει με γρανίτη, ενώ οι υπόλοιπες από coquina, ένα σκληρό ασβεστολιθικό υλικό. Δεδομένου ότι κανένα από τα δύο πετρώματα δεν συναντάται στο μέρος όπου βρέθηκαν, οι επιστήμονες πιστεύουν πως οι μπάλες πιθανώς να μεταφέρθηκαν εκεί μετά την κατασκευή τους.

Όσον αφορά το πώς κατασκευάστηκαν, η μια θεωρία λέει πως οι κατασκευαστές τους έδωσαν την τελική μορφή σμιλεύοντάς τες με σκαρπέλα, ενώ μια άλλη θεωρία βασίζεται στο ότι τα πετρώματα έχουν την τάση να παίρνουν καμπύλες μορφές αν εφαρμοστεί μια ιδιαίτερη τεχνική κατά την οποία κομμάτια του πετρώματος θερμαίνονται με φωτιά και κατόπιν περιχύνονται με κρύο νερό. Ανεξαρτήτως τεχνικής πάντως, προκύπτει το εύλογο ερώτημα: γιατί τόσος κόπος για αυτές τις σφαίρες; Τι συμβολίζουν; Μέχρι στιγμής, οι επιστήμονες δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση.

Οι μπαταρίες της Βαγδάτης

Το 1928 ο Γερμανός αρχαιολόγος Wilhelm Konig ανακάλυψε ύστερα από ανασκαφές στη Βαγδάτη κάτι που έμοιαζε με μικρή πήλινη στάμνα μήκους δεκατριών εκατοστών, η οποία περιείχε ένα χάλκινο κύλινδρο στερεωμένο στο χείλος της οπής της και μια μικρή σιδερένια ράβδο στο καπάκι της. Αναλύσεις έδειξαν ότι το περιεχόμενό της ήταν κάποιο οξειδωτικό διάλυμα, κρασί ή ξύδι. Ύστερα από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι το εύρημα του γερμανού ήταν μια αρχαία... μπαταρία. Έκτοτε, βρέθηκαν και άλλες τέτοιες μπαταρίες, οι οποίες χρονολογούνται μεταξύ 250 π.Χ. και 225 μ.Χ. Που χρησίμευαν όμως;

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους επιστήμονες, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν καταλήξει κάπου. Διάφορες υποθέσεις είναι ότι οι μπαταρίες χρησίμευαν για ιατρικούς σκοπούς, χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες του ηλεκτρισμού, για γαλβανισμό μετάλλων, στην κατασκευή κοσμημάτων ή σε συστοιχίες σε αγάλματα τα οποία εξέπεμπαν ηλεκτρικσμό ως τρικ των ιερέων για να εντυπωσιαστούν οι πιστοί.

Οι σωλήνες της Μπαϊγκόνγκ

Σε μια περιοχή της Κίνας όπου ουδέποτε κατοικήθηκε από ανθρώπους, βρίσκονται τρία μυστηριώδη τριγωνικά ανοίγματα στην κορυφή ενός βουνού, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχουν εκατοντάδες σκουριασμένοι σωλήνες... αγνώστου προέλευσης. Μερικοί από αυτούς φτάνουν μέχρι την βάση του βουνού, ενώ άλλοι μέχρι τις όχθες της γειτονικής λίμνης. Το γεγονός ότι η κατασκευή τους χρονολογείται από τους αρχαιολόγους τουλάχιστον 95 χιλιάδες χρόνια πριν, δημιουργεί εύλογη απορία για την ταυτότητα του κατασκευαστή και τους σκοπούς τους. Οι θεωρίες περί εξωγήινων που επισκέφτηκαν την γη και δημιούργησαν μέσα στο βουνό το δικό τους... διαστημόπλοιο, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσουν να υφίστανται μέχρι οι επιστήμονες βρουν μια λύση στον γρίφο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Η (μυστική-φανερή) πόλη ASTANA (SATANA): η πρωτεύουσα της παγκόσμιας διακυβέρνησης!!! (Βίντεο)

82673az_foster_astana.jpg

Ξεκινήσαμε μια έρευνα για την πρωτεύουσα των illuminati και η πορεία μας επιφύλαξε οπως θα δείτε εκπλήξεις..

Μια πόλη σχεδὸν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλὰ δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλὰ ήξεραν αλλὰ δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερὰ πριν την ώρα τους.

Σε αυτὴ την πόλη λοιπὸν συναντώνται οι ισχυροὶ του πλανήτη, παπάδες κυβερνητικοὶ και στρατιωτικοὶ καταπατώντας τούς όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και εθνικὰ συμφέροντά τους για την επιβολὴ της παγκοσμιοποιήσεως και της πανθρησκείας εν ὀνὀματι του κέρδους και της επιβολής εξουσίας σε ολόκληρη την υφήλιο.

[/url]

Δείτε εδώ το βίντεο

--------------------------------------------------------------

Sinister Sites - Αστάνα, Khazakhstan

Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και εκδηλώνει τέλεια τό ποιος είναι επικεφαλής του κόσμου. Είναι πραγματικά το όραμα ενός μονο ανθρώπου???

Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, ο πρόεδρος του Καζακστάν (ναι χώρας του Borat, το ξέρω). Υποστηρίζεται από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή της Ασίας μέσα στις στέπες.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: ένα φουτουριστικό κεφάλαιο απόκρυφισμού, αγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, και εορτάζοντας την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή για τον άνθρωπο: Την λατρεία του ήλιου.

Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο, αλλά καποια κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Συνοψίζοντας το απόκρυφο όραμα του Nazarbayev,.

Η Πυραμίδα της Ειρήνης

432083_301198879933187_139278009458609_723283_1550897481_n.jpg

Συνελήφθη από τον πιο παραγωγικό αρχιτέκτονα της Βρετανίας, τον ''Λόρδο'' ( τρομάρα του ) Νόρμαν Φόρστερ, αυτή ή γιγάντια πυραμίδα είναι μια περίεργη παρουσία στη μέση των ασιατικών Στέπων. Το κτίριο είναι αφιερωμένο στην «αποκήρυξη της βίας» και «να φέρει σε επαφή τις θρησκείες του κόσμου".( ολα σε ένα δηλαδή το πιασατε??)

417621_301208863265522_139278009458609_723334_1194694062_a.jpg Ο Νόρμαν Φόστερ δήλωσε ότι το κτίριο δεν έχει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα.

Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός για την μόνη αληθινή θρησκεία του αποκρυφιστή του:

Πρόκειται για μια αναγέννηση της ηλιακής λατρείας του Ρα !!!

Η έννοια της πυραμιδικής μορφής εδώ

Η .. Υπόγεια Όπερα

423920_301227566596985_139278009458609_723481_1036451877_n.jpg

Κατά την είσοδο της πυραμίδας στο επίπεδο του εδάφους, το εσωτερικό είναι σκοτεινό και σπηλαιώδεις. Το υπόγειο φιλοξενεί την όπεραι, όπου οι ανυποψίαστες μάζες πηγαίνουν να ψυχαγωγηθούν.

Παρά το σκοτάδι, μια τεράστια εικόνα του ήλιου καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο του χώρου.

420410_301240293262379_1642336620_n.jpg

Δεξια στην κορυφή της όπερας είναι το κεντρικό σημείο της πυραμίδας. Λειτουργέι ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικων ηγέτων του κόσμου.

Πάρτε ένα λεπτό και να απολαύσετε τον συμβολισμό εδώ. Έχετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο να κάθονται γύρω από ένα τεράστιο ήλιο, συζητώντας το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές τους για την Νέα Εποχή που έρχεται.

427545_301239379929137_139278009458609_723567_619786498_a.jpg

Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος: Με το αρχαίο όνομα «Aten ή Aton», δηλαδή «ο ηλιακός δίσκος, από τον οποίο γεννάται το φως της ημέρας», εννοείται η εκείνη η θεότητα της αιγυπτιακής μυθολογίας που προέκυψε από την αντίδραση του φαραώ Ακενατόν προς την αυξανόμενη ισχύ του ιερατείου του Άμωνα.

Πρόκειται για μια αναγέννηση της ηλιακής λατρείας του Ρα. 419420_301239569929118_139278009458609_723569_1101646557_a.jpg

Αυτός ο χώρος είναι πολύ πιο φωτεινός από την όπερα, και αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτιση. Η εικόνα του ήλιου στη μέση της στρογγυλής τραπέζης είναι ακριβώς πάνω από τον ήλιο στην όπερα.

..Έτσι, ενώ ο γενικός πληθυσμός να ψυχαγωγηθούν στο σκοτάδι του υλικού κόσμου, το πεφωτισμένο σύστημα, κάθεται ακριβώς επάνω τους, στο φώς και σχεδιάζουν το πώς θα φτάσουν στην θέωση.

Η στρογγυλή τράπεζα ίσως έχει τις ρίζες της στους Ιππότες Ναίτες της στρογγυλής τραπέζης όπου οι ακτίνες σχηματίζοναν με τα σπαθιά τους.. 422771_301244756595266_139278009458609_723579_960059336_a.jpg

Αν διαβάσετε άλλα άρθρα σχετικά που έχουμε αναρτήσει, ίσως να είστε ενήμεροι για τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ένας από αυτούς είναι η αντικατάσταση όλων των θρησκειών από μια νεο-ειδωλολατρεία. Για αυτό τον σκοπό γίνονται οι συνεδριάσεις αυτές .

Η πόλη της Αστάνα είναι πραγματικά μια πόλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η κορυφή

Η κορυφή είναι κυριολεκτικά θεϊκή. Είναι στρογγυλή, και λούζεται στο λαμπρό φως του ήλιου. Οι εικόνες των άσπρων περιστεριών που ενσωματώνονται στα παράθυρα, αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, η οποία θα οδηγήσει στη ενοποίηση των παγκόσμιων κυβερνήσεων και των θρησκειών στη νέα παγκόσμια τάξη.

421750_301249773261431_139278009458609_723582_1061965895_n.jpg Εξετάστε το ανώτατο όριο της κορυφής:

Η ηλιακή θεότητα λάμπει επάνω φωτισμένη. Όμορφη.

Τα τμήματα της πυραμίδας (το χαμηλότερο σκοτεινό σπίτι οπερών, το μέσο δωμάτιο διασκέψεων και η ευσεβής κορυφή) ενσωματώνουν (παραποιημένο) το πυθαγορικό όραμα του κόσμου.

Οι διδασκαλίες του Πυθαγόρα μελετώνται λεπτομερώς στις σημερινές απόκρυφες κοινωνίες και κλάπηκαν κομμάτια για να συνθέσουν την δική τους κοσμοθεωρία έκτρωμα.

( Εδώ γίνεται μια αναφορά στην κοσμοθεωρία του Πυθαγόρα : Ο Πυθαγόρας διαίρεσε τον κόσμο σε τρία μέρη, τα οποία κάλεσε τον ανώτατο κόσμο, τον ανώτερο κόσμο, και κατώτερο κόσμο. Ο υψηλότερος, ή ανώτατος κόσμος, ήταν μια λεπτή, interpenetrative πνευματική ουσία που εισχωρεί σε όλα τα πράγματα και επομένως το πραγματικό επίπεδο του Ανωτάτου Θεού, η Θεότητα είναι από κάθε άποψη πανταχού παρών, παντοδύναμος, παντογνώστης.

Ο ανώτερος κόσμος ήταν το σπίτι των Αθανάτων. Ήταν επίσης ο τόπος κατοικίας των αρχετύπων, Φύσεις που με κανέναν τρόπο δεν μετείχαν στον υλικό κόσμο , αλλά, η σκιά τους πετά πάνω απο τον κατώτατο κόσμο, Ήταν διακριτες μόνο μέσα από τη σκιά τους.

Το τρίτο, ή Κατώτερο κόσμο, ήταν το σπίτι αυτών των πλασμάτων, που μετείχαν στην ουσία ή στο υλικό. Ενεπλάκησαν με την εργασία και την υλική υπόσταση. )

Τα τρία τμήματα της πυραμίδας

419866_301259059927169_139278009458609_723602_225244499_n.jpg

Με άλλα λόγια, αυτή η πυραμίδα, πολύ περισσότερο από ό, τι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, είναι μια αναπαράσταση της φιλοσοφίας των μυημένων.

----------------------------------------------------------------

Bayterek

424319_301263779926697_139278009458609_723694_553379177_n.jpg

Επίσης, σχεδιάστηκε από το διακεκριμένο βρετανό αρχιτέκτονα Sir Norman Foster, το μνημείο έχει ως στόχο να ενσαρκώσει ένα παραμύθι για ένα μυθικό δέντρο της ζωής ( Θυμάστε τοAVATAR ??? ) και ένα μαγικό πουλί της ευτυχίας. Το πουλί, που ονομάζεται Samruk, που είχε την φωλιά του στην σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δέντρου λεύκας. Το αυγό - η χρυσή σφαίρα στην κορυφή του μνημείου - αντιπροσωπεύει, για άλλη μια φορά, τον Ήλιο, τη Θεότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Αυτό το "δέντρο της ζωής», αποτελεί το κανάλι μέσω του οποίου τα πνεύματα αφήνουν τον υλικό κόσμο και να ενταχθούν το θεϊκό κόσμο. Αυτή η έννοια είναι ένα επαναλαμβανόμενο στις περισσότερες (αν όχι όλες) τις απόκρυφες κοινωνίες. 423325_301264103259998_139278009458609_723700_838785331_a.jpg

Στο εσωτερικό της Χρυσής Σφαίρας

Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στην κορυφή του πύργου και να πάρετε μια υπέροχη θέα της πόλης Nazarbayev,. Υπάρχουν επίσης κάποια περίεργα στοιχεία για να εξετάσουμε.

431297_301268099926265_139278009458609_723797_1675540849_n.jpg

Μέσα στην σφαίρα θα βρούμε αυτό το αινιγματικό «πράγμα». Είναι ένα χρυσό τρίγωνο με παλαμικό αποτύπωμα του ίδιου του πρόεδρου Ναζαρμπάγιεφ πάνω σε αυτό. Γιατί; Ειλικρινά δεν ξέρω.

Το χέρι του Θεού που μέσω της πυραμίδας των illuminati καθοδηγεί τον κόσμο?????

422784_301278873258521_139278009458609_723815_467684499_a.jpg

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μοιάζει με κάτι από την ταινία «Ολικη Επαναφορά» του 1990. Δείτε τους συμβολισμούς που τότε είχαμε μεσάνυχτα για να δούμε..

Bata Composition

Πρόκειται για ένα κόσμο που υπογράφεται από τους εκπροσώπους από δεκαεπτά θρησκευτικά δόγματα. Ναι, και πάλι, μιλώντας για τη συνένωση όλων των θρησκειών σε ένα για το NWO και όλα αυτά.

418351_301280473258361_139278009458609_723817_1815867792_n.jpg

Λέτε να ύπαρχει και η υπογράφη του δικού μας αρχιεπισκόπου εκεί ;;;;

Δεν ξέρουμε αν υπέγραψε ομως σύμμετείχε στις άλλες συνεδριάσεις και έναν χαιρετισμό για το συνέδριο τον έστειλε !!!

422529_301372846582457_139278009458609_723995_1739388720_a.jpg Δείτε: http://www.religions-congress.org/content/view/168/lang,english/

ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ:

CONGRESS OF WORLD and TRADITIONAL RELIGIONS

http://www.religions-congress.org/index.php?lang=english

-----------------------------------------------------------------------------

Τεκτονικές Πυλώνες

Δύο πυλώνες και ανάμεσα πιο μακριά η πυραμίδα.

396476_301290763257332_139278009458609_723838_64194795_n.jpg

Υπάρχει καμια αμφιβολία ότι αυτό μπορεί να έχει Τεκτονικό συμβολισμό εκεί;

417179_301280803258328_139278009458609_723818_970685449_a.jpg

Ναι, οι δίδυμοι χρυσοί πυλώνες αντιπροσωπεύουν τους δύο πυλώνες της τοιχοποιίας που ονομάζεται Βοόζ και Ιαχειν.

Εδώ μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε ότιο Ναζαρμπάγιεφ είναι ένας "ΕλεύθεροΤέκτονας".

Το προεδρικό Μέγαρο

Τοποθετημένο σε μια επιβλητική θέση στην πόλη, το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής σε ένα τελετουργικό που ξεκινά με τον πύργο Bayterek . Ένας μεγάλος χοντρός θόλος βρίσκεται στην κορυφή του παλατιού, που αντιπροσωπεύει το γυναικείο αρχή, σε αντίθεση με το φαλλικό πύργο Bayterek - την αρσενική αρχή. Αυτή η διάταξη είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις σημαντικές πόλεις, όπως στην Washington DC και το Παρίσι.

ΜΕΓΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 30-31 ΜΑΙΟΥ !!!

416814_301373393249069_139278009458609_723997_1155489132_n.jpgKAZAKHSTAN-RELIGIONS-CONGRESS Kazakh President Nursultan Nazarbayev © and the participants of the II Congress of Leaders of World and Traditional religions pose for a family picture in Astana, 12 September 2006. A three-day forum on religious freedom and tolerance brings together more than 40 national delegations and as many international spiritual leaders in the capital of Kazakhstan. AFP PHOTO / STANISLAV FILIPPOV (Photo credit should read STANISLAV FILIPPOV/AFP/Getty Images) AFP/Getty Images

IV Συνέδριο των ηγετών του κόσμου και Παραδοσιακά Θρησκεύματα θα πραγματοποιηθεί στις 30 με 31 Μαίου, 2012.

Το θέμα «Ειρήνη και συμφωνία ως επιλογή της ανθρωπότητας» επιλέχθηκε ως το κύριο θέμα της IV Συνέδριο των ηγετών του κόσμου και Παραδοσιακά Θρησκεύματα.

Προσωπικές προσκλήσεις του επικεφαλής της Γερουσίας του Κοινοβουλίου της RK, επικεφαλής της Γραμματείας του Συνεδρίου των ηγετών του κόσμου και παραδοσιακές θρησκείες Kairat Mami για τον Πατριάρχη Θεόφιλο ΙΙΙ της Ιερουσαλήμ, Σεφαρδιτών αρχιραββίνος Shlomo Amar και Ασκενάζι αρχιραββίνος Yona Metzger να συμμετάσχουν σε το έργο του Κογκρέσου IV, των θρησκευτικών ηγετών στάλθηκαν από τον ομιλητή της Γερουσίας Alexander Sudyin.

Astana to host IV Congress of leaders of world and traditional religions in 2012 ( 30- 31 Μαίου )

πηγή

www.anexigita.com

age.png age.png

μπραβο κοριτσια πολυ ωραια αρθρα αυτο εινια ακριβως μπαμ και κατω Πιστεύεις ότι δεν σε είχαν προειδοποίησει για την σφαγή στο Κονέκτικατ? Πιστεύεις ότι δεν ήταν οργανωμένο? Οταν σπας το αραχνοΰφαντο της "ΜΗΤΡΑΣ"!!

κ ταρα η πολη του εξ απο δω...εγω παλι βλεπω αυτο τωρα http://www.strangemag.gr/?p=2976

921477wc2fyvv2y2.gif

Ο άνθρωπος που έζησε ως νάνος και ως γίγαντας!

Πολύ λίγα στοιχεία είναι γνωστά για τη ζωή του Adam Rainer, αλλά η περίπτωσή του είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι του ιατρικού ιστορικού. Γεννήθηκε στο Graz της Αυστρίας το 1899, και καθώς μεγάλωσε και ωρίμασε, έγινε εμφανές ότι το ανάστημα του ήταν σημαντικά μικρότερος από το μέσο άνθρωπο. Είχε χαρακτηριστεί ως νάνος, αφού είχε ύψος 1,18 μέτρα το 1920, στο 21ο έτος του.

images.jpgΑλλά μετά τα 21, το ύψος του Adam ξαφνικά άρχισε να αυξάνει με εκπληκτικό ρυθμό, και χωρίς καμία συγκράτητη. Στην ηλικία των 32 χρόνων, το ασυνήθιστα χαμηλό ανάστημα του, αυξήθηκε σε ένα ασυνήθιστα ψηλό ανάστημα, αγγίζοντας τα 2.18 μέτρα! Αυτός ο απίστευτος συνεχής ρυθμός ανάπτυξης (περίπου 3,6 εκατοστά το χρόνο) εξάντλησε το σώμα του και τον καθήλωσε στο κρεβάτι.

20110410_adam_rainer.jpgΈζησε καθηλωμένος στο κρεβάτι μέχρι που πέθανε στις 4 Μαρτίου 1950 σε ηλικία 51 ετών. Κατά τη στιγμή του θανάτου του, ήταν 2.34 μέτρα, δύο φορές το ύψος που είχε σε ηλικία 21 ετών. Ο Adam είναι το μόνο πρόσωπο στο ιατρικό ιστορικό που έχει χαρακτηρισθεί ως νάνος και ως γίγαντας.

http://www.psaxtiria.com/2011/09/blog-post_14.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+psaxtiria+%28psaxtiria%29 ΠΗΓΗ

Πηγή: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.de/2011/09/blog-post_6095.html

Τα "κρυμμένα μυστικά" του Παναθηναϊκού Σταδίου!

panathinaiko-stadio6.jpgΌτι το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ενα από τα πιο μεγαλοπρεπή έργα της αρχαιότητας, ένα "θαύμα τελειότητας" όπως έχει χαρακτηριστικά, είναι γνωστό!

Αυτό που για πολλούς παραμένει άγνωστο είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά του: την υπόγεια στοά εισόδου στο στάδιο, το νεκροταφείο, τον λεγόμενο τάφο του Ηρώδη, τη σαρκοφάγος που βρέθηκε δίπλα του, την αφετηρία των αγώνων δρόμου, τα αρχαία αποδυτήρια... Τα επτά αρχαιολογικά μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου!

1. Η κρύπτη εισόδου στο στάδιο

pan1.jpg

Επάνω από την είσοδο της αρχαίας υπόγειας διόδου την οποία χρησιμοποιούσαν οι αθλητές για να εισέλθουν στον στίβο βρίσκεται σήμερα το αποδυτήριο, το οποίο κατασκευάστηκε για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια σκάλα οδηγεί από το εσωτερικό του στη δίοδο (στη φωτογραφία), ενώ η δεύτερη είσοδός της βρίσκεται στη σημερινή οδό Αρχιμήδους. Η στοά πρέπει να διανοίχθηκε την εποχή του Λυκούργου, έχει μήκος 57 μέτρα και πλάτος 4 μ.

2. Ο ναός της Τύχης

Μόνο τα ίχνη από την υποδομή της κλίμακας που οδηγούσε στον ναό της Τύχης έχουν απομείνει σήμερα στην ανατολική κλιτύ του Αρδηττού. Στην κορυφή του λόφου εξάλλου είναι ορατή μια εντυπωσιακή κατασκευή από λίθους και ισχυρό κονίαμα ως βραχώδες έξαρμα, ύψους περίπου 15 μέτρων, που ήταν το ανάλημμα του ανδήρου. Στον μικρό ιωνικό ναό υπήρχε το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς, πρώτη ιέρεια της οποίας ήταν η γυναίκα του Ηρώδη, η Ρήγιλλα.

3. Το ιερό πλοίο

pan3.jpg Μια ιδιαίτερα επιμήκης κατασκευή στην κορυφή του λόφου της Αγρας ήταν το κτίσμα στο οποίο τοποθετούσαν οι Αθηναίοι το ιερό πλοίο, που μετέφερε το πέπλο της θεάς Αθηνάς κατά την Πομπή των Παναθηναίων. Για την άνοδο του πλοίου στον λόφο, είχε κατασκευαστεί κρυφός μηχανισμός!

4. Νεκροταφείο

Ουδείς από τους επισκέπτες του Σταδίου μπορεί να φαντασθεί σήμερα ότι εκεί όπου βρίσκεται το νέο κτίριο των χώρων υγιεινής (υπώρειες του Αρδηττού), υπήρχε ένα αρχαίο νεκροταφείο. Το έφεραν στο φως οι εργασίες συντήρησης του Σταδίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, κατά τη διάρκεια των οποίων ανασκάφηκαν 31 τάφοι διαφόρων ειδών, οι οποίοι χρονολογούνται από τον 3ο-4ο αι.μ.Χ.

5. Σαρκοφάγος

Μια μαρμάρινη σαρκοφάγος του 2ου αι.μ.Χ. που περιβάλλεται από κτιστό τοίχο και έχει εξαιρετική διακόσμηση αποκαλύφθηκε στον ανατολικό περιμετρικό διάδρομο του Σταδίου, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπισθεί από τον Α. Σκιά το 1904 η λεγόμενη σαρκοφάγος του Ηρώδη Αττικού. Από τις ανασκαφές αποκαλύφθηκαν επίσης τέσσερις κεραμοσκεπείς τάφοι και τρεις κτιστοί (τέλος του 3ου- αρχές του 4ου αι.μ.Χ.).

6. Η βαλβίδα

Μόνο το εξασκημένο μάτι ενός ειδικού μπορεί να παρατηρήσει ότι στο σημείο γένεσης της σφενδόνης του Σταδίου, όπου βρίσκεται ένας αρράβδωτος κιονίσκος, έχουν απομείνει τα κατάλοιπα της σειράς των μαρμάρινων πλακών των βαλβίδων. Στις πλάκες αυτές που έφεραν δύο παράλληλες αυλακώσεις πατούσαν οι δρομείς στην αφετηρία των αγώνων δρόμου.

7. Η λεγόμενη σαρκοφάγος του Ηρώδη Αττικού

pan2.jpg

Στην εξωτερική ανατολική πλευρά του Σταδίου μπορεί και σήμερα να δει κανείς μια ιδιαίτερα επιμελημένη σαρκοφάγο που βρέθηκε πριν από έναν αιώνα. Στο εσωτερικό της υπήρχε σκελετός τοποθετημένος σε λάρνακα από μολύβι και αυτή σε δεύτερη από ξύλο, ενώ στον τοίχο που την περιέβαλλε ένα μαρμάρινο βάθρο φέρει την επιγραφή «ήρωι τω Μαραθωνίω». Στοιχεία αρκετά για ορισμένους μελετητές να θεωρήσουν ότι πρόκειται για το ταφικό μνημείο του Ηρώδη, αν και ο σκελετός ήταν πολύ μεταγενέστερος.

3otiko.blogspot.gr

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...