Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

NWO: Αδιανόητο και φρικιαστικό "Project Mannequin" με αθρωποθυσίες, έλεγχο του νου μέσω συχνοτήτων και χειραγώγηση του συλλογικού υποσυνείδητου από τις μυστικές υπηρεσίες (Video)

Μου φαινεται λιγο υπερβολικο ολο αυτο το σεναριο. Εψαξα και στο ιντερνετ γι αυτον και κανεις δεν ειναι πεπεισμενος για την αληθεια των πραγματων, ουτε καν οι συνομωσιολογοι. Δεν ξερω...

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπαρχουν θαμμενες χρυσες λιρες στην Ελλαδα?

Καλέ, επιτέλους τις βρήκανε; Είναι δικές μου τις είχα χάσει εδώ και πολύ καιρό. Και δε θυμόμουν πού τις είχα βάλει, μωρέ πού τις είχα βάλει.

Διαφημίσεις

Ειδικοί σε θέματα καταστροφολογίας ισχυρίζονται ότι στο συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη έχουν εντοπιστεί σπάνια «δονητικά κύματα» και άλλα στοιχεία που υποδεικνύουν πως το μέρος αυτό αποτελεί πύλη μεταξύ διαφορετικών κόσμων...

0bd5006490543195819473ea1a96e679_XL.jpg

Η φημολογία και οι ισχυρισμοί περί του τέλους του κόσμου και του ημερολογίου των Μάγια άλλαξε την τύχη των ντόπιων σε ένα μικρό γαλλικό χωριό στους πρόποδες των Πυρηναίων.

Το όρος που υψώνεται πάνω από την κοινότητα του Μπουκαράκ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, και αποτελεί κομμάτι της οροσειράς των Πυρηναίων, έχει μετατραπεί σε τόπο New Age προσκυνήματος, ενώ οι τιμές των ακινήτων έχουν τριπλασιαστεί, καθώς οι τουρίστες συρρέουν κατά χιλιάδες.

Πρόσφατα μάλιστα οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση στο βουνό για το διάστημα μεταξύ 19-23 Δεκεμβρίου, για λόγους «ασφαλείας» και αποτροπής μαζικών εκδηλώσεων, καθώς χιλιάδες κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το σημείο στην προσπάθειά του να επιβιώσει της... επερχόμενης συντέλειας του κόσμου.

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/254641/ekleisan-to-mono-simeio-poy-tha-epiviosei-tis-synteleias-toy-kosmoy#ixzz2CrfHwrJT

age.png age.png

ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜO...

i-come-from-the-other-world.jpg

Η ιστορία που ακολουθεί πρόκειται για ένα αληθινό περιστατικό που συνέβη στόν γνωστό συγγραφέα καί αγιογράφο, Φώτη Κόντογλου...

"Ένα βράδυ, τήν Δευτέρα τού Πάσχα, τού έτους 1964… , περασμένα μεσάνυχτα, λίγο πρίν κοιμηθώ, βγήκα στο μικρό περιβολάκι που έχουμε πίσω από το σπίτι μας, και στάθηκα γιά λίγο, κοιτάζοντας τον σκοτεινό ουρανό με τ΄ άστρα.

Ένας αγιασμένος γέροντας, μου είχε πεί μια φορά, πως γύρω από αυτές τις ώρες ανοίγουν τα ουράνια…

Θα στεκόμουνα εκεί πέρα μονάχος ως το ξημέρωμα. Σαν να μην είχα σώμα, μήτε κανένα δεσμό με τη γή. Αλλά συλλογίστηκα μήπως ξυπνήσει κανένας μέσα στο σπίτι και ανησυχήσουνε που έλειπα, και γιʼ αυτό μπήκα μέσα και ξάπλωσα.

Δε με είχε θολώσει καλά – καλά ο ύπνος, δεν ξέρω αν ήμουνα ξυπνητός ή κοιμισμένος, και βλέπω μπροστά μου έναν άνθρωπο με αλλόκοτη

όψη.

Ήτανε κατακίτρινος, σαν πεθαμένος, μα τα μάτια του ήτανε ανοιχτά και μέ έβλεπε τρομαγμένος. Τό πρόσωπο του ήτανε σαν μάσκα, σαν μούμια, με το πετσί του σάν γυαλιστερό, μαυροκίτρινο, και κολλημένο στο νεκροκέφαλο με όλα τα βαθουλώματα. Κοντανάσαινε σαν λαχανιασμένος.

Στό ένα χέρι του βαστούσε κάποιο παράξενο πράγμα, που δεν κατάλαβα τι ήτανε, και με τʼ άλλο έσφιγγε το στήθος του, λές και πονούσε.

Εκείνο το πλάσμα μʼ έκανε νʼ ανατριχιάσω. Τό κοίταζα, και με κοίταζε, δίχως να μιλήσει, σαν να περίμενε να το γνωρίσω. Και στʼ αλήθεια, μʼ όλο που ήτανε τόσο αλλόκοτο, σαν να μου είπε μια φωνή στό μυαλό μου:

–Είναι ο τάδε …

Μόλις άκουσα τη φωνή, τον γνώρισα ποιός ήτανε. Τότε κι εκείνος άνοιξε το στόμα του κι αναστέναξε. Μα η φωνή του σαν να ερχότανε από πολύ μακριά, σα να ʽβγαινε από κανένα βαθύ πηγάδι.

Έβλεπα πως βρισκότανε σε μια μεγάλη αγωνία. Τα χέρια του, τα πόδια του, τα μάτια του, όλα φανερώνανε πως βασανιζότανε. Απάνω στην απελπισία μου, πήγα κοντά του να τον βοηθήσω, μα εκείνος μου έκανε νόημα με το χέρι του να σταματήσω, νά μή πλησιάσω…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ…

Άρχισε να βογκάει, με τέτοιον τρόπο, που πάγωσα. Έπειτα μου λέγει:

« Δεν ήρθα, αλλά με ” στείλανε…” Εδώ, ολοένα τρέμω! Βρίσκομαι σε μεγάλη ζάλη. Παρακάλεσε τον Θεό να με λυπηθεί. Θέλω να πεθάνω, μα δεν μπορώ.

Αχ! Όσα έλεγες Φώτη, βγήκαν αληθινά. Θυμάσαι, λίγες μέρες πριν πεθάνω, που ήρθες στο σπίτι μου και μιλούσες για θρησκευτικά; Ήτανε και δύο άλλοι φίλοι μου, άπιστοι κι αυτοί σαν κι εμένα. Εκεί που μιλούσες, εκείνοι χαμογελούσανε…

Σαν έφυγες μού είπανε:

Κρίμα, να έχει τέτοιο μυαλό ό Φώτης, και να πιστεύει στις ανοησίες που πιστεύουνε οι γριές!

Μια άλλη μέρα, σού είχα πεί, όπως και πολλές άλλες φορές:

«Βρε Φώτη, μάζευε λεφτά, θα πεθάνεις στην ψάθα. Βλέπεις εγώ, πόσα λεφτά έχω, και πάλι θέλω κι άλλα». Τότε μου είπες:

« Έχεις κάνει συμβόλαιο με τόν Χάρο πως θα ζήσεις τόσα χρόνια που θέλεις, για να καλοπεράσεις στα γηρατειά σου; »

Σου λέγω εγώ: « Θα δεις πόσο χρονών θα πάγω! Τώρα είμαι εβδομηνταπέντε. Θα περάσω τα εκατό. Έχω εξασφαλίσει τα παιδιά μου, ο γιος μου βγάζει λεφτά πολλά, την κόρη μου την πάντρεψα μʼ έναν πλούσιο από την Αβησσυνία, εγώ κι η γυναίκα μου έχουμε και παραέχουμε…

Όχι σαν κι εσένα, που ακούς αυτά που λένε οι παπάδες…

” Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών “. Τι θα βγάλεις από τα ” Χριστιανά τέλη”; Λεφτά, παρά, να έχεις στην τσέπη σου, και μη σε μέλει. Εγώ να δώσω ελεημοσύνη; Και γιατί έκανε φτωχούς ο πολυεύσπλαχνος Θεός σας; Για να τους τρέφω εγώ; Αμ βάζουνε εσάς και ταΐζετε τους τεμπέληδες, για να πάτε στον Παράδεισο… Χά ! Χά !

Εγώ ξέρεις πως είμαι γιός παπά, και τα γνωρίζω καλά αυτά τα κόλπα. Μα να τα πιστεύουνε αυτά οι μικρόμυαλοι. Όχι όμως κι εσύ Φώτη μου, που έχεις τέτοια σπουδή, και να πας χαμένος. Εσύ, όπως πάς, θα πεθάνεις πριν από μένα, θα πάρεις στον λαιμό σου και την οικογενειά σου.

Μα εγώ, σου λέγω και σου υπογράφω, σαν γιατρός που είμαι, πως θα ζήσω εκατόν δέκα χρόνια!…».

Λέγοντας αυτά, στριφογύριζε από δώ κι από κει, σαν να ψηνότανε σε καμμιά σχάρα, βγάζοντας κάτι μουγκρίσματα από το στόμα του: « Αχ! Αχ! Ωχ! …”

Ησύχασε για λίγο και ξαναείπε:

« Αυτά έλεγα, μα σε λίγες μέρες πέθανα! Πέθανα, κι έχασα το στοίχημα!

Τι ταραχή! Τι τρομάρα τράβηξα! Σαστισμένος, μια βούλιαζα και μια ανέβαινα απάνω και φώναζα:

Έλεος! Έλεος !

Μα κανένας δε μʼ άκουγε. Ένα ρεύμα με κλωθογύριζε σαν να ήμουνα κανένα ψόφιο ποντίκι. Τι τράβηξα ως τα τώρα, και τι τραβώ. Τι αγωνία είναι αυτή! Όλα όσα έλεγες βγήκαν αληθινά. Το κέρδισες το στοίχημα!

Εγώ, τότε, που βρισκόμουνα στον κόσμο που ζεις, ήμουνα ο έξυπνος. Ήμουνα γιατρός, κι είχα μάθει να μιλώ και να μʼ ακούνε όλοι, να κοροϊδεύω την θρησκεία, να συζητώ για χειροπιαστά πράγματα…

ΕΚΕΙ ΕΣΤΙ, Ο ΒΡΥΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΝ… ( Ματθ. ιγ΄ 42 )

Τώρα όμως βλέπω πως χειροπιαστά είναι εκείνα που τα έλεγα τότε παραμύθια και χαρτοφάναρα. Χειροπιαστή είναι η αγωνία που βρίσκομαι.

Άχ! Τούτος θα είναι ο σκώληξ ο ακοίμητος, τούτος θα είναι ο βρυγμός των οδόντων…»

Απάνω σʼ αυτά, χάθηκε από τα μάτια μου, κι άκουγα μονάχα τα βογγητά του, που κι εκείνα σβήσανε σιγά – σιγά. Με πήρε λίγο ο ύπνος, μα σε μια στιγμή, κατάλαβα να με σπρώχνει ένα παγωμένο χέρι. Άνοιξα τα μάτια μου, και τον βλέπω πάλι μπροστά μου. Τούτη την φορά ήτανε ακόμα πιο φριχτός και πιο μικρόσωμος. Είχε γίνει ίσαμε ένα μικρό παιδάκι, μʼ ένα μεγάλο γέρικο κεφάλι, που το κουνούσε πέρα δώθε.

Άνοιξε το στόμα του και μου είπε:

«Σε λίγη ώρα θα ξημερώσει και θα ʽρθουνε να με πάρουνε, εκείνοι που με στείλανε…» Του λέγω:

« Ποιοί σε στείλανε»;

Είπε κάτι μπερδεμένα λόγια δίχως να καταλάβω τίποτα. Ύστερα μου λέγει:

« Εκεί που βρίσκομαι, είναι κι άλλοι πολλοί από εκείνους που σε περιπαίζανε για την πίστη σου, και τώρα καταλάβανε πως οι εξυπνάδες δεν περνούνε παραπέρα από το νεκροταφείο. Είναι και κάποιοι άλλοι που τους έκανες καλό, κι αυτοί σε κακολογούσανε. Κι όσο τους συγχωρούσες, τόσο αυτοί γίνονταν χειρότεροι.

Γιατί ο πονηρός άνθρωπος αντί να τον κάνει η καλοσύνη να χαίρεται, αυτός πικραίνεται, επειδή τον κάνει να νιώθει τον εαυτόν του νικημένο.

Τούτοι εδώ, βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από μένα, και δεν μπορούνε να βγούνε από την σκοτεινή φυλακή τους για να έρθουνε να σε βρούνε, όπως έκανα εγώ. Βασανίζονται πολύ σκληρά, γιατί δέρνονται με την μάστιγα της αγάπης, όπως έλεγε ένας άγιος…

»Πόσο αλλιώτικος είναι ο κόσμος από ό,τι τον βλέπαμε! Ανάποδος από την έξυπνη αντίληψη μας. Τώρα καταλάβαμε πως η εξυπνάδα μας ήτανε βλακεία, οι κουβέντες μας πονηρές μικρολογίες, κι οι χαρές μας ψευτιά και απάτη.

»Εσείς που έχετε στην καρδιά σας τον Χριστό, και που για σάς ο λόγος Του είναι αλήθεια, η μοναχή αλήθεια, εσείς κερδίσατε το Μεγάλο Στοίχημα, που μπαίνει ανάμεσα στους πιστούς και στους άπίστους, αυτό το στοίχημα που το έχασα εγώ ο ελεεινός, και χάθηκα, και τρέμω κι αναστενάζω, και δεν βρίσκω ησυχία.

http://www.kivotoshelp.gr/Pages/pwsthaswthoume.html

http://www.agioritikovima.gr/%CE%94%CE

http://vatopaidi.wordpress.com/2012/11/19/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF

Από το yiorgosthalassis

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

ΑΓΓΕΛΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}

%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A9%CE%A3%CE%95.jpg

Πηγή atheatignosi:

Ο Bruce Van Natta είχε έναν τραυματισμό όταν ενα φορτηγό

έπεσε πάνω του. Είδε δύο αγγέλους που τον κρατούσαν εκείνη τη στιγμή.

5 μεγάλες αρτηρίες είχαν αποκοπεί και δεν αναμενόταν να ζήσει περισσότερο

από μερικές ώρες.

Ωστόσο, ο Θεός τον θεράπευσε θαυματουργικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

cQx8VapBzJs#!

Από το atheatignosi.gr

Έζησαν μεταφυσική εμπειρία στην Ελλάδα

Ένα ζευγάρι Αμερικανών βίωσε μια μεταφυσική εμπειρία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σαντορίνη, που δεν θα ξεχάσει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

ad40d9d73e0ba31691cf5dcbe771d06a_XL.jpg

Η Σάρον και ο Μάικλ Ρόμπερτς αποφάσισαν να έρθουν για πρώτη φορά διακοπές στην Ελλάδα, αφού είχαν δει μια ταινία το 1985. Επέλεξαν την Κρήτη και τη Σαντορίνη για το ταξίδι τους.

Όταν έφτασαν στη Σαντορίνη ήταν Κυριακή του Πάσχα. «Η πρώτη αίσθηση που είχα όταν έφτασα ήταν 'έχω ξαναβρεθεί εδώ'», περιγράφει η ίδια.

Η αίσθηση αυτή ενισχύθηκε όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο. «Έχω ξαναβρεθεί εδώ. Ο αριθμός του δωματίου είναι ίδιος, η διακόσμηση και τα έπιπλα ίδια», σκεφτόταν η Σάρον. Την πρώτη νύχτα δεν μπορούσε να κοιμηθεί ή έβλεπε ανήσυχα όνειρα και παραμιλούσε σε μια άγνωστη γλώσσα, όπως της είπε ο σύζυγός της την επόμενη μέρα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει κατάλυμα, σε μια απομονωμένη βίλα στην άλλη άκρη του νησιού. Καθώς τους οδηγούσε ο ιδιοκτήτης, έζησαν και οι δύο την ίδια μεταφυσική εμπειρία: ξαφνικά άλλαξε η εικόνα γύρω τους, εξαφανίστηκαν τα κτήρια και η θάλασσα, έβλεπαν μόνο τα ίχνη του οδηγού τους στο χώμα, χωρίς να φαίνεται ούτε εκείνος.

Κανείς από τους δύο δεν μίλησε, γιατί πίστευε ότι θα τον περάσει ο άλλος για τρελό. Όμως αργότερα εκείνο το βράδυ, η Σάρον αποκάλυψε στο σύζυγό της τη μεταφυσική της εμπειρία. Το περίεργο ήταν ότι κι εκείνος της είπε ότι είχε βιώσει την ίδια κατάσταση.

Το ζευγάρι, όταν έμαθε για την ιστορία του νησιού στην αρχαιότητα και την έκρηξη του ηφαιστείου, πίστεψε ότι ίσως είχε κάποια σχέση με την εμπειρία τους. Από τότε ήρθαν πολλές φορές στην Ελλάδα, όμως ποτέ δεν έζησαν ξανά κάτι παρόμοιο.

Την ιστορία της δημοσίευσε μετά από τόσα χρόνια η Σάρον σε σχετική ιστοσελίδα.

Πηγή:

Read more: http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/255019/ezisan-metafysiki-empeiria-stin-ellada#ixzz2DH2uRiQT

Διαφημίσεις

Η «Νέα Υόρκη» θα πλέει σύντομα στη θάλασσα - ΒΙΝΤΕΟ

newyork.jpg

Οι δορυφόροι που παρακολουθούν την Ανταρκτική εντόπισαν μια τεράστια ρωγμή που έχει προκληθεί στον γιγάντιο παγετώνα Pine Island Glacier που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της....παγωμένης ηπείρου. H NASA αρχικά έστρεψε τον δορυφόρο Terra στο συγκεκριμένο σημείο για να καταγράψει λεπτομερείς εικόνες από την περιοχή που έχει δημιουργηθεί η ρωγμή. Η Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ στη συνέχεια έστειλε ένα αεροσκάφος πάνω από την ρωγμή το πλήρωμα του οποίου κατέγραψε κοντινές εικόνες και βίντεο από αυτή.

Αυτή τη στιγμή η ρωγμή στα

περισσότερα σημεία της έχει πλάτος 90 περίπου μέτρων αλλά σε ορισμένα σημεία το πλάτος της φτάνει τα 250 μέτρα. Το βάθος της ρωγμής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 70 μέτρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς η ρωγμή θα κόψει πολύ σύντομα ένα μεγάλο κομμάτι πάγου δημιουργώντας ένα νέο θαλάσσιο παγόβουνο. Οπως εκτιμούν το παγόβουνο αυτό θα έχει μέγεθος παρόμοιο με εκείνο της Νέας Υόρκης.

vmLhoggb-d0

Από το trelokouneli

Μεγάλο μυστήριο με νησί «φάντασμα» στο νότιο Ειρηνικό! (pics)

Το νησί Sandy έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας καθώς πρόκειται για μία χαρτογραφημένη περιοχή η οποία ξαφνικά... εξαφανίστηκε.

cfda023e5117a67b447028f75c37d31b_XL.jpg

Χαρακτήρα σύγχρονης «Ατλαντίδας» παίρνει η υπόθεση του νησιού – φαντάσματος Sandy. Η μικρή λωρίδας γης, σύμφωνα με την δορυφορική σάρωση του Google Maps βρίσκεται στο Ειρηνικό Ωκεανό, ανάμεσα στην Αυστραλία και την Νέα Καληδονία. Αντίθετα, το Google Earth, δείχνει την περιοχή καλυμμένη με μαύρο χρώμα, αδυνατώντας να προσδιορίσει τι τελικά υπάρχει στο σημείο.

Ένας από τους άτλαντες που αποτελούν πηγή αναφοράς, ο Times Atlas of the World, το αποτυπώνει ως Sable Island.

Ναυτικοί χάρτες που χρησιμοποιεί το Southern Surveyor, ένα πλοίο επιστημονικών ερευνών, καταγράφουν επίσης το νησί αυτό, είπε η Μαρία Σέτον, μέλος της επιστημονικής ομάδας που μετείχε στην αποστολή για τον εντοπισμό του νησιού.

Σε μια αποστολή αναγνώρισης κομματιών του ηπειρωτικού φλοιού της αυστραλιανής πλάκας που έχει βυθιστεί στη Θάλασσα των Κοραλλιών, οι επιστήμονες ουδέποτε βρήκαν το νησί αυτό.

«Θέλαμε να εξακριβώσουμε. Η χαρτογράφηση της θαλάσσιας περιοχής έδειχνε σε αυτό το σημείο ένα βάθος 1.400 μέτρων, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο βάθος», πρόσθεσε η Σέτον, επιστρέφοντας από το θαλάσσιο ταξίδι που διήρκησε 25 ημέρες.

«Το νησί αποτυπώνεται στο Google Earth και σε άλλους χάρτες, ωστόσο διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει. Είναι κάτι που μας προκαλεί κατάπληξη. Είναι πολύ παράξενο».

«Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα σε σχέση με τους χάρτες και τη γεωγραφία, είναι ότι ο κόσμος δεν σταματά να εξελίσσεται. Και η διατήρηση του ρυθμού των αλλαγών αυτών είναι μια αποστολή που δεν σταματά ποτέ», δήλωσε εκπρόσωπος της Google.

Η Αυστραλιανή Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού που είναι αρμόδια για τη σχεδίαση των επίσημων ναυτικών χαρτών δήλωσε στο Fairfax Media ότι αντιμετωπίζει τα κοινά γεωγραφικά δεδομένα με επιφύλαξη, καθώς ορισμένες λεπτομέρειες είναι ξεπερασμένες ή λανθασμένες.

Read more: http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/255587/megalo-mystirio-me-nisi-fantasma-sto-notio-eiriniko-pics#ixzz2DpIdROms

age.png age.png

Μυστήριο: Εκατό φωτεινές σφαίρες στα σύνορα Κίνας-Ινδίας

Μπροστά σε ένα γρίφο βρίσκονται οι αξιωματούχοι της Ινδίας, καθώς το διάστημα Αυγούστου – Οκτωβρίου εμφανίστηκαν εκατό φωτεινές σφαίρες στον ουρανό, στα σύνορα με την Κίνα.

ad7ec49ede22099a7c4cd8acaa82aed8_XL.jpg

«Κιτρινωπές σφαίρες απογειώνονταν στον ορίζοντα από την κινεζική πλευρά των συνόρων και αργά ανέβαιναν στον ουρανό, για τρεις με πέντε ώρες, μέχρι να εξαφανιστούν», έγραψε η ινδική εφημερίδα «The Times of India».

Τα λαμπερά ιπτάμενα αντικείμενα παρατήρησαν πολλές διαφορετικές ομάδες του ινδικού στρατού. Ωστόσο, Ινδοί αξιωματούχοι απέκλεισαν την εκδοχή κινεζικών μη επανδρωμένων σκαφών ή δορυφόρων χαμηλής τροχιάς.

Οι λαμπερές σφαίρες ήταν ορατές με γυμνό μάτι μέρα και νύχτα, όμως δεν εντοπίζονταν από τα ραντάρ.

Τον Σεπτέμβριο, με το φαινόμενο ασχολήθηκε και μια ομάδα Ινδών αστρονόμων, οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα φωτεινά αντικείμενα να είναι μετεωρίτες.

Μέχρι στιγμής, οι λαμπερές σφαίρες στον ουρανό της Ινδίας παραμένουν μυστήριο.

age.png age.png

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

ID+CARD.jpg

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Τότε που ποια θα είναι αργά να διαμαρτυρηθείτε και να αρνηθείτε την ηλεκτρονική σκλαβιά. Η ταινία αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια.

CedifItnp54

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...