Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Νεκρό παιδί σηκώθηκε από το φέρετρο και ζήτησε νερό

geoleon-kid.jpg

Στη συνέχεια ξάπλωσε και πάλι… χωρίς να αναπνέει...

Ο πατέρας πήγε το δύο ετών αγοράκι του πίσω στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξακρίβωσαν για δεύτερη φορά τον θάνατό του χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά το περιστατικό.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Belem της βόρειας Βραζιλίας. Ένα αγοράκι δύο ετών που νοσηλευόταν στο τοπικό νοσοκομείο σταμάτησε να αναπνέει στις 7.40 το απόγευμα της Παρασκευής από καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Το άψυχο σώμα του Kelvin Santos παραδόθηκε στoυς γονείς του μέσα σε πλαστικό κάλυμμα. Εκείνοι θρήνησαν όλη τη νύχτα το χαμό του παιδιού τους, κρατώντας το σπίτι όλο το βράδυ σε ανοιχτό φέρετρο και την επόμενη ημέρα το οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

b1.jpg

Μία ώρα πριν την ταφή το παιδί σηκώθηκε από το φέρετρο και είπε στον πατέρα του: «Μπαμπά, μπορώ να έχω λίγο νερό;».

«Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Σκεφτήκαμε ότι είχε γίνει ένα θαύμα και το αγοράκι μας είχε αναστηθεί. Τότε, όμως, ο Kelvin απλώς ξάπλωσε πάλι κάτω και έμεινε ακίνητος, όπως πριν. Δεν μπορούσαμε να τον ξυπνήσουμε. Ήταν και πάλι νεκρός» είπε συγκλονισμένος ο πατέρας του μικρού, Antonio Santos.

b2.jpg

Ο πατέρας μετέφερε εσπευσμένα το άψυχο σώμα του παιδιού του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι ήταν νεκρό, χωρίς να του δώσουν καμία εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη.

«Δε μου έδωσαν καμία εξήγηση γιʼ αυτό που είδαν τα μάτια μου. Μου είπαν μόνο ότι δεν είχαν συναντήσει ξανά κάτι ανάλογο», είπε ακόμη ο συντετριμμένος πατέρας, ο οποίος πιστεύει πλέον ότι έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος και κατέθεσε μήνυση κατά του νοσοκομείου.

b4.jpg

«Δεκαπέντε λεπτά μετά τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, μου παρέδωσαν το παιδί μου σε σακούλα. Οι νεκροί δε σηκώνονται να μιλήσουν και να περπατήσουν. Θα βρω την αλήθεια» πρόσθεσε.

Από το geoleon

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλανήτης Αφροδίτη, εωσφόρος, πεντάλφα, χρίσμα

Για πολύ καιρό η πεντάλφα είχε συνδεθεί με τον πλανήτη Αφροδίτη και με τη λατρεία της θεάς Αφροδίτης. Επίσης συνδέεται και με τη λατρεία του Ρωμαίου Εωσφόρου (Lucifer) ο οποίος φέρνει το φως και τη γνώση.

eosf.jpg

Ως σύμβολο θεωρείται από πολλούς που ασχολούνται με παγανιστικές θρησκείες ότι έχει μαγικές ιδιότητες.

Στον Θεϊστικό αλλά και Αθεϊστικό Σατανισμό, η πεντάλφα χρησιμοποιείται ανάποδα και είναι το πιο βασικό σύμβολο. Συγκεκριμένα, συμβολίζει το κεφάλι μιας τραγόμορφης αναπαράστασης του Σατανά ονόματι Baphomet. Δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά απ' τον γνωστό μάγο του 19ου αιώνα, Eliphas Levi και αργότερα απ' τον ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά (Church of Satan) στη Καλιφόρνια, Anton Szandor LaVey, το 1966.

Και στα δύο είδη Σατανισμού, η πεντάλφα είναι απαραίτητη σε όλα τα αποκρυφιστικά ξόρκια και τις επικλήσεις πνευμάτων.

Στον Διαβολικό Σατανισμό, αποτελεί λίγο μικρότερη σημασία και χρησιμοποιείται κυρίως στα ξόρκια και τις επικλήσεις, παρόλα αυτά ο συμβολισμός της είναι διαφορετικός απ' ότι στα άλλα δύο είδη: Συμβολίζει τον άνθρωπο ανάποδα, κάτι που στη πραγματικότητα τη κάνει σύμβολο του Μισανθρωπισμού που εμπεριέχεται μέσα στο συγκεκριμένο είδος Σατανισμού.

el.wikipedia.org

Δείτε τωρα την πορεία της Αφροδίτης από την έκλειψη και την σύνοδο του 2004 έως και την σύνοδο την 6/6/2012 και 06:00 το πρωί, η δυο πλανήτες όταν έρχονται σε σύνοδο <<Γη Αφροδίτη και Ήλιος>> έχουν το σχηματισμό της πεντάλφας! σύμβολο της μαγείας και του εωσφόρου,μέσα σε αυτό το διάστημα των οκτώ ετών σχηματίζετε μια πεντάλφα με της συνόδους Γης και Αφροδίτης.

icon_reimg_loading.gifpent%20drift.gif

Αν σχηματίσουμε την διαδρομή αυτή της Αφροδίτης στον ζωδιακό κύκλο θα δούμε ότι σχηματίζει ένα πεντάκτινο αστέρι, το άξιο θαυμασμού είναι ότι η αριθμητική σχέση 5 προς 8 ακολουθεί όλες τις φάσεις της Αφροδίτης… δηλαδή …. το έτος έχει 365 ημέρες , αν το διαιρέσουμε δια του 5 έχουμε το γινόμενο των 73 ημερών το οποίο αν το πολλαπλασιάσουμε με το 8 παίρνουμε ως γινόμενο το 584 που είναι η συνοδική περίοδος της Αφροδίτης.

icon_reimg_loading.gif34610831.jpg

Κάντε και εσείς την διαδρομή με το πρόγραμμα, και βάλετε το από τον Ιανουάριο του 2004 έως και τον Ιούνιο 2012 να το διαπιστώσετε , είναι τρομερό.

http://www.solarsystemscope.com/

σήμερα στις 6/6ου και 6 η ώρα πρωί /2012 πέρασε η Αφροδίτη μπροστά από τον ήλιο,και για μερικούς είναι κακός οιωνός, και σημαίνει πολέμους καταστροφές κλπ. τελευταία φορά που πέρασε μπροστά από τον ήλιο η Αφροδίτη ήταν το 2004 (και η επόμενη φορά θα είναι το 2117) τώρα, γιατί αυτό το πάρα πολύ σπάνιο γεγονός να γίνει έκτο μήνα; γιατί να γίνει στις έξι του μηνός; και 6 ώρα το πρωί.

Το παράδοξο της έκλειψης είναι η ώρα και η ημερομηνία που έγινε η ευθυγράμμιση, αυτό είναι ανεπανάληπτο δεν έχει ξαναγίνει ούτε θα ξαναγίνει ποτέ.

icon_reimg_loading.gif34829836.jpg

στο βίντεο η Αφροδίτη και πως σχηματίζει με την κίνηση της την πεντάλφα του εωσφόρου σε συνδυασμό με την κίνηση της Γης

fFDBeTdPKig

τώρα τι θέλω να πω με αυτά?

το φαινόμενο γίνετε τέσσερεις φορές κάθε 243 χρόνια, γιατί όμως αυτή τη φορά έγινε έξι έκτου και η διάρκεια του περιελάμβανε μέσα την έκτη ώρα πρωινή?? δηλαδή 6/6ου/6/πρωι=666 τυχαίο…???, το απίθανο και ανεπανάληπτο αυτή τη φορά είναι η <<ώρα!>> 6/6ου/6 ώρα πρωινή, αυτό νομίζω είναι ένα σημάδι της εμφανίσεως του αντιχρίστου,και ο ανατέλλων Εωσφόρος δράκων θα ανέβει μέσα από την άβυσσο της θαλάσσης, και θα δώσει την δύναμη και την εξουσία στον αντίχριστο.<< καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην·>>αποκαλυψη 13.1,3

γι'αυτό νομίζω ότι είναι ένα σημείο εκκίνησης των γεγονότων, και ότι θα χριστεί του πνεύματος του εωσφόρου ο αντίχριστος και αφού έτσι και αλλιώς τα περιμένουμε τα γεγονότα, πιστεύω ότι σήμερα εισήλθε ο σατανάς στον αντίχριστο και να τον καθοδηγεί από εδώ και πέρα στο τι θα κάνει και τι θα λέει.

Ο διάβολος υπαγορεύει στον αντίχριστο. Έργο του Luca Signorelli, 1499-1502

picture-of-antichrist.jpg?w=780Από το truthison

Αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μάτια

ImageHandler.ashx?Width=300&Height=200&HomeDirectory=%2fPortals%2f0%2f&FileName=PamePreveza%2fNewsImages%2fbujfgyj.jpg&PortalID=0&q=1Αναβοσβήνει ένα φακό μπροστά από το σημείο όπου κανονικά θα υπήρχαν τα μάτια του και χαμογελάει χαρούμενος. Ο Marwanijung γεννήθηκε χωρίς μάτια και...

από τότε που ήταν οκτώ μηνών το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν αυτό με το φακό. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι κάτω από το δέρμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του έχει ένα… μάτι, αλλά είναι τόσο ευαίσθητο που δεν μπορούν να το «φέρουν στην επιφάνεια». Οι γονείς του Madamihan και Salamu από την Κίνα, 26 ετών και οι δύο, ένιωσαν να χάνουν τη Γη κάτω από τα πόδια τους όταν οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι ο γιος τους δεν είχε μάτια. Οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν κάπως όταν το νοσηλευτικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στην Urumqi της επαρχίας Xinjiang τους είπαν ότι ο γιος τους έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη στους φακούς επειδή στην πραγματικότητα είχε ένα μάτι κάτω από το δέρμα του. «Θέλει πολύ να δει και προσευχόμαστε κάθε μέρα ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να δει το φως» είπε ο πατέρας του. Οι γιατροί όμως εμφανίζονται επιφυλακτικοί καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει φακός στο μάτι του παιδιού και εκτιμούν ότι ίσως θα μπορούσε να υποβληθεί σε «εγκατάσταση» τεχνητού ματιού όταν φτάσει την ηλικία των 16 ετών.

http://ksipnistere.blogspot.de/2012/06/blog-post_1278.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29

Σκηνές Αποκάλυψης στην Ιαπωνία ! Τόνοι νεκρών ψαριών σε κόκκινη θάλασσα

article-2156007-137FC8EE000005DC-638_634x716.jpg

Η θάλασσα βάφτηκε με αίμα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μια και στην Ιαπωνία η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη, τα ψάρια βγήκαν στη στεριά και σε όλη τη πόλη υπήρχε μια έντονη δυσοσμία, οι επιστήμονες ακόμη ψάχνουν να βρουν τι φταίει για αυτό το φαινόμενο.

Οι κάτοικοι της επαρχιακής ιαπωνικής πόλης Οχάρα, στην περιφέρεια της Σίμπα έμειναν έκπληκτοι όταν το πρωί της 3ης Ιουνίου αντίκρισαν χιλιάδες

νεκρά ψάρια που είχαν μπει στο λιμάνι ενώ τα νερά της ακτογραμής είχαν αποκτήσει ένα τρομακτικό κόκκινο χρώμα.

Οι επιστήμονες συνέλλεξαν δείγματα νερού και νεκρών ψαριών για

τις εργαστηριακές τους αναλύσεις και αποφάσισαν να μαζέψουν τα ψάρια για να τα ρίξουν σε ειδικούς χώρους υγειονομικής ταφής προκειμένου να γλιτώσουν από τη δυσοσμία αλλά και από τη τυχόν μετάδοση ασθενειών.

4.jpg

article-2156007-137FDDA5000005DC-287_634x699.jpg

Οι επιστήμονες αρχικά ήταν πολύ προβληματισμένοι. Δεν μπορούσαν να αποδώσουν το φαινόμενο σε μόλυνση του ωκεανού επειδή όλα τα ψάρια ήταν σαρδέλες! Πώς είναι δυνατόν η μόλυνση να εξόντωσε μόνο ένα είδος της θαλάσσιας ζωής;

Πριν προλάβουν να απαντήσουν αυτό το ερώτημα, ήρθε και το δεύτερο ανησυχητικό κρούσμα. Μόλις μάζεψαν με τα φορτηγά τα νεκρά ψάρια από τις ακτές η θάλασσα άρχισε... να ξεβράζει κι άλλες νεκρές σαρδέλες!

Οι ειδικοί ανησυχούν γιατί το φαινόμενο δεν μοιάζει με την περσινή κατάσταση που αντιμετώπισε η Καλιφόρνια όταν τόνοι διάφορων ψαριών ξεβράστηκαν στις ακτές επειδή μάλλον είχαν παγιδευτεί σε μέρος χωρίς οξυγόνο. Οι κάτοικοι της πόλης Οχάρα περιμένουν τις απαντήσεις των επιστημόνων. Τρομαγμένοι.

Από το ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Το είδα εδώ (δες και εδώ)

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot.

ΘΑΥΜΑΤΑ στο Λιοπέτρι της Κύπρου!!!

DSC_0104.jpg

DSC_0107.jpg

Κοσμοσυρροή στο Λιοπέτρι της Κύπρου, από πιστούς που περιμένουν ακόμη και 4-5 ώρες για να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και της μητρός αυτού Μόνικας και του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ του θαυματουργού, αλλά και για να τους σταυρώσει ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με τον επιστήθιο Σταυρό του που περιέχει Τίμιο Ξύλο.

Σε επικοινωνία που ήλθαμε , με ανθρώπους της ενορίας αλλά και τους ιερείς της Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου Κύπρου, μας επιβεβαίωσαν τα θαύματα που ήρθαν εις γνώσιν μας.

Συνεργάτες του pentapostagma.gr από την Κύπρο, μας εφοδίασαν με φωτογραφικό υλικό το οποίον και δημοσιεύουμε από τα συμβαίνοντα στο Λιοπέτρι της Κύπρου.

Α) Μετά την προσκύνηση των ιερών λείψανων και το σταύρωμα των πιστών αλλά και αλλόπιστων που προσέρχονται στο ναό, με τον σταυρό του Γέροντα Νεκταρίου η κύρια Γιαννούλα Σιαντάνη κάτοικος Λιοπετρίου παράλυτη εδώ και καιρό από την νόσο σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως δήλωσε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό « MEGA» Κύπρου στην εκπομπή της Ελίτας 7/6/2012, μετά την προσκύνηση και το σταύρωμα του Γέροντα Νεκταρίου, από παράλυτη που ήταν, αμέσως ξεκίνησε να περπατά μέσα στον ναό και σιγά σιγά έως σήμερα μπορεί να ντύνεται και να αυτοσυντηρείται.

Β)Ομοίως ο Γιάννος Κερμανού εγγράφως επιβεβαιώνει το πώς σήμερα περπατά. Από το όλο υλικό που έχουμε στα χέρια μας, είδαμε ότι όντως στο Λιοπέτρι της Κύπρου έγιναν και γίνονται αρκετά θαύματα.

Γ) Ένα ακόμα θαυμαστό γεγονός είναι ότι ο Σταυρός του Γέροντος Νεκταρίου, κατά θαυμαστό τρόπο σε μερικές περιπτώσεις ασθενών κολλάει πάνω στους ανθρώπους που σταυρώνει και εκπέμπει θερμότητα. Άλλοτε κολλά στο μέτωπο, άλλοτε στην κοιλιά, άλλοτε στο χέρι, άλλοτε στο λαιμό όπως θα δείτε κι εσείς από τις φωτογραφίες.

DSC_0094.jpg

DSC_0047.jpg

DSC_0217.jpg

DSC_0225.jpg

DSC_0226.jpg

DSC_0234.jpg

IMG_4899.jpg

Δ) Ένας κάτοικος επίσης του Λιοπετρίου ο κύριος Γιώργος Γαριβαλδινος, για 37 χρόνια δεν είχε εισέρθει λόγω αθεΐας του, ως ο ίδιος βεβαιώνει, ούτε για μια φορά στην εκκλησία του χωριού και όταν έφτασαν τα Ιερά Λείψανα, όπως μαρτυρεί πάντα ο ίδιος μια αόρατη ισχυρή δύναμη τον έφερε έξω από την εκκλησία και τον έσπρωξε προς το εσωτερικό του ναού όπου και προσκύνησε τα ιερά Λείψανα. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος για 45 χρόνια δεν είχε κοινωνήσει ποτέ και ζήτησε από τον γέροντα Νεκτάριο μετά δακρύων πρώτα να τον εξομολογήσει και μάλιστα την Κυριακή της Πεντηκοστής ο Γέροντας τον κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων. Έκτοτε κάθετε καθημερινά δίπλα από τον Γέροντα και τα ιερά Λείψανα.

Τα ανωτέρω γεγονότα μας δείχνουν πως και σήμερα ο Χριστός είναι κοντά μας και μας βοήθα στις δύσκολες στιγμές μας που περνούμε.

Παρακάτω δημοσιεύσουμε και την έγγραφη ομολογία- επιστολή, που έχουμε στα χέρια μας, του κυρίου Γιαννου Κερμανου, που έγινε καλά από τα Ιερά Λείψανα και τον Σταυρό του Γέροντος Νεκταρίου.

IMG_4342.jpg

«Ονομάζομαι Γιαννός Κερμανού και μένω στο Λιοπέτρι της Κύπρου.

Τον τελευταίο καιρό ήμουν στο κρεβάτι διότι με είχε πιάσει για τα καλά ένας αφόρητος πόνος στη μέση και έτσι πήγα στον γιατρό να με δει. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω πρόβλημα στην σπονδυλική μου στήλη και μου έδωσε ορισμένα φάρμακα να πάρω. Μετά από 3 μέρες δεν μπορούσα να ανεβώ τα εσωτερικά σκαλοπάτια του σπιτιού μου να πάω για ύπνο και έτσι έκανα πρόχειρο κρεβάτι στο σαλόνι του σπιτιού και έμεινα εκεί. Οι μέρες περνούσαν και ο πόνος ήταν αφόρητος. Πήγα ξανά στον γιατρό και τελικά μου έδωσε να πίνω κορτιζόνες και με έστειλε να κάνω αξονική τομογραφία γιατί μάλλον θα ήθελα επέμβαση.

Η αξονική έδειξε ότι μετακινήθηκαν 2 δίσκοι της σπονδυλικής μου στήλης και είχαν πατήσει κάποια νεύρα.

Τις μέρες αυτές ήρθε ο ηγούμενος Νεκτάριος με μοναχούς από την Ελλάδα και έφεραν στο ναό του χορίου μου άγια λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ και του Αγίου Αυγουστίνου και της Αγίας Μόνικας, για να προσκυνήσει ο κόσμος. Την επόμενη μέρα ήρθε η μητέρα μου να πάμε στην εκκλησία να προσκυνήσουμε τα λείψανα των αγίων. Πήγα σιγά σιγά και σέρνοντας το ένα πόδι μου, διότι δεν περπατούσα να προσκυνήσω και εγώ.

Όταν προσκυνούσα τα λείψανα των αγίων, με ρώτησε ο γέροντας γιατί περπατώ σέρνοντας το πόδι μου και του είπα το πρόβλημά μου. Τότε ο γέροντας με τον σταυρό του με σταύρωσε στην μέση και μου λέει: «σήκω και περπάτησε, είσαι καλά». Και έτσι έγινε. Περπάτησα αμέσως. Ο ιερέας του χωριού πατήρ Ανδρέας που με έβλεπε τα έχασε όταν με είδε ξαφνικά να περπατώ.

Ευχαριστώ πολύ τον γέροντα Νεκτάριο και τα λείψανα των αγίων που με έκαναν τελείως καλά και περπατώ όπως και πρώτα.»

ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΕΡΜΑΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ – ΚΥΠΡΟΣ

30/Μαίου/2012

99431064

Από το pentapostagma

Διαφημίσεις

Αυτό το άρθρο το συνέδεσα με τα προηγούμενα ποστς, που είναι σχετικά με τον κανιβαλισμό, το ξύπνημα των ζόμπι και τις σχετικές κάρτες ιλλουμινάτι.

ΣΟΚ: Φθηνό ναρκωτικό ξυπνά κανιβαλικά ένστικτα στους ανθρώπους [εικόνες]

article-2151886-135e5d4d000005dc-249_634x403-1-460x292.jpg

Εντελώς ξαφνικά, οι νοσοκομειακές αίθουσες εκτάκτων περιστατικών γέμισαν ασθενείς με κρίσεις βίας και ψυχολογικές διαταραχές ενώ εγκλήματα πρωτοφανούς βίας συγκλονίζουν τον πλανήτη... Ισως πρόκειται για το ναρκωτικό με τις χειρότερες παρενέργειες λένε οι ειδικοί.

Φονικό όπλο στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες και μάλιστα έναντι πολύ χαμηλού αντιτίμου χαρακτηρίζουν οι... επιστήμονες το νέο ναρκωτικό που διακινείται στις ΗΠΑ και τείνει να εξελιχτεί στον χειρότερο εφιάλτη του 21ο αιώνα.

Οι αστυνομικές αρχές κατέγραψαν τις τελευταίες ημέρες δύο κρούσματα που έκαναν τον γύρο του κόσμου (ο Λούκα Μανιότι βίασε, δολοφόνησε, τεμάχισε κι έφαγε τον εραστή του ενώ ο Ρούντι Εβγένι επιτέθηκε σε άστεγο και κατάπιε το 75% του προσώπου του) αλλά και πολλά ακόμα περιστατικά που

σοκάρουν.

Ένας άνδρας στην Ιντιάνα πήδηξε σε ώρες αιχμής στη μέση του αυτοκινητόδρομου με ένα κοντάρι, άλλος στη Πενσιλβανία εισέβαλε σε μοναστήρι και μαχαίρωσε τον παπά ενώ μια γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια έκοψε τον εαυτό της σε δεκάδες κομματάκια γιατί νόμιζε ότι κάτι περίεργο υπήρχε κάτω από το δέρμα της, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι New York Times.

Οι αρχές αναφέρουν επίσης ότι τουλάχιστον 12 θάνατοι των τελευταίων ημερών αποδίδονται σε αυτό το νέο ναρκωτικό που είναι γνωστό στην αγορά ως «Άλατα Μπάνιου» (επειδή η υφή του μοιάζει συγκλονιστικά με άλατα μπάνιου), κοστίζει μόλις 25 ευρώ (τα 50 μιλιγκράμ) και μπορεί να το αγοράζει κανείς εύκολα στο διαδίκτυο ή στα... ψιλικατζίδικα (μέχρι να εντοπίσουν οι αρχές ότι δεν πρόκειται για κανονικά άλατα μπάνιου και να απαγορεύσουν την πώλησή του σε 28 Πολιτείες). Το φθηνό αυτό ναρκωτικό («bath salts») εκτός των άλλων προκαλεί έντονες τάσεις αυτοκτονίας και κανιβαλισμού!

article-2016331-0c82ccdb000005dc-270_468x286.jpg

Οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποιούν ότι το νέο ναρκωτικό -το οποίο επίσης κυκλοφορεί και με τα ονόματα Aura, Ivory Wave, Vanilla Sky -προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στους χρήστες τους οποίους χρειάζονται πολλά άτομα για να τους ακινητοποιήσουν όταν αρχίσει η κρίση...

Το πλέον εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι σύμφωνα με γιατρούς, αστυνομικούς και αυτόπτες μάρτυρες, όταν ξεκινήσει η επίδραση του ναρκωτικού ο χρήστης δεν ηρεμεί ούτε με υψηλές δόσεις ηρεμιστικού, ούτε ακόμη με χτύπημα από πιστόλι αναισθητοποίησης! Σε μερικές περιπτώσεις χρειάστηκε γενική αναισθησία για να ηρεμήσει ο ασθενής.

article-2016331-0aee0876000005dc-493_233x343.jpg

«Μερικοί χρήστες δεν είναι στα καλά τους για πάρα πολύ καιρό. Παρουσιάζουν έντονα χαρακτηριστικά παράνοιας και ψυχωτικών διαταραχών. Εάν φτιάχναμε μια λίστα με τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά, αυτό θα το έβαζα στο Νο1. Για να έχετε μια εικόνα, είναι σαν να έχουμε συνδυασμό των χειρότερων επιδράσεων μεθαδόνης, κοκαΐνης, PCP, LSD και ecstasy σε ένα ναρκωτικό», εξηγεί η διευθύντρια του Northern New England Poison Center, Κάρεν Ι. Σιμόνε, στους New York Times.

maxairi-660.png

Οι αρχές έχουν σημάνει συναγερμό σε ολόκληρη τη χώρα κυρίως λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία εξαπλώνεται το ναρκωτικό. Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα τα κέντρα δηλητηριάσεων των ΗΠΑ έχουν καταγράψει 3470 κλήσεις επείγουσας ανάγκης λόγω χρήσης των «Αλάτων μπάνιου» έναντι μόλις 303 του 2010...

okloios.blogspot.gr

Από το periergaa

Παιδιά-υβρίδια στη Βρετανία υπό τη στήριξη του Cameron

assets_LARGE_t_213761_53821895.JPG

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός David Cameron υποστηρίζει σαφέστατα και επανηλειμμένα μία νέα αμφιλεγομένη διαδικασία εξωσωματικής διαδικασίας η οποία ουσιαστικά θα χρησιμοποιείται για την γενετική τροποποίηση των παιδιών!!!

Η συγκεκριμένη τεχνική σκοπεύει στην πρόληψη των αθεράπευτων κληρονομικών παθήσεων, όπως η μυική δυστροφία, αλλά στην πραγματικότητα θα συντελέσει στην δημιουργία παιδιών υβριδίων τα οποία θα κατέχουν γενετικό υλικό από τρείς ή περισσότερους βιολογικούς ʽγονείςʼ!!!

Σύμφωνα με έρευνα δημοσιευμάτων που πραγματοποιήσαμε εδώ στο pentapostagma.gr, o Cameron έχει επανηλειμμένως ενθαρρύνει τους

αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας να προβούν στον έλεγχο και δοκιμή της διαδικασίας, αλλά η ηθική και δεοντολογική διαμάχη για τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι σφοδρή και αμείωτη.

“Είναι μία προσπάθεια να τροποποιηθεί γενετικά το ανθρώπινο είδος!!ʼʼ δήλωσε η Κόμισσα Josephine Quintavalle, η οποία είναι η ιδρυτής της ομάδας Κριτικής για την Αναπαραγωγική Δεοντολογία και Ηθική (Comment on Reproductive Ethics (CORE).

Η Quintavalle είναι σαφέστατα κατά αυτής της τεχνικής και διαδικασίας, δηλώνοντας ότι η γενετική τροποποίηση που θα υποστεί το έμβρυο θα μεταβιβασθεί και στις επόμενες γενιές με συνέπειες που θα είναι ανυπολόγιστες και καταστροφικές για το ανθρώπινο είδος.

Η Βρετανική κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει δημόσια διαβούλευση μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες, σχετικά με το αν θα επιτρέψει την συγκεκριμένη διαδικασία.

Η γενετική μεταλλαγή και τροποποίηση των εμβρύων – με εξαίρεση τις ερευνητικές διαδικασίες – έχει επισήμως απαγορευθεί υπό τις ρυθμίσεις του Νόμου περί Ανθρώπινης Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας του 2008 στη Μεγάλη Βρετανία.

Παρόλα αυτά, το υπουργείο Υγείας έχει την δυνατότητα να επιτρέπει την πραγματοποίηση νέων τεχνικών, αν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό θα ωφελήσει.......

Βέβαια, το γεγονός ότι θα αποφευχθούν 100 θάνατοι ετησίως είναι απλώς ένα προπέτασμα καπνού, καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία αποτελεί το επιστέγασμα της απαράδεκτης ευγονικής ατζέντας και γενετικής ʽεγκληματικότηταςʼ, η οποία θα δημιουργήσει ανθρώπινα υβρίδια καταστρέφοντας μία για πάντα την ταυτότητα του ανθρώπινου είδους...

ΠΗΓΗ

Από το apocalypsejohn

Καλημέρα, σας παρακολουθώ όσο μπορώ

ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΗ Τ.V

ΜΑΘΕ γιατί είναι τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο;

ΜΑΘΕ τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο;

ΜΑΘΕ γιατί & ποιοι μας οδήγησαν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ.

Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.

Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές.

Με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δυο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω αρκτικής) και η Τουρκία (λόγω Αιγαίου).

Σύμφωνα με το δίκαιο του ΟΗΕ αν μια χώρα έχει υποθαλάσσια οροσειρά η οποία είναι γεωλογική συνέχεια μιας εξωτερικής γεωλογικής διαμόρφωσης τότε η υφαλοκρηπίδα της επεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικά μίλια από το τέλος της υποθαλάσσιας οροσειράς. Επομένως η υφαλοκρηπίδα της Ρωσίας με βάση το δίκαιο φτάνει μέχρι την Γροιλανδία και έτσι όλη η αρκτική της ανήκει.

Στον βόρειο πόλο όμως είναι το 25% των υδρογονανθράκων και άρα η Ρωσία έχει την δυνατότητα

να γίνει η μεγαλύτερη ενεργειακή δύναμη του κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπέγραψαν το δίκαιο οι ΗΠΑ.

Από την άλλη η Τουρκία γνωρίζοντας ότι αν εφαρμοστεί το δίκαιο δεν έχει υφαλοκρηπίδα που να έχει κοιτάσματα δεν το υπόγραψε και έθεσε θέμα αιτίας πολέμου την εφαρμογή του στο αιγαίο. Επομένως η Ελλάδα αν τολμήσει να το εφαρμόσει, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι, θα οδηγηθεί σε σύγκρουση.

Έτσι η Ελλάδα για να μην υπάρξει ποτέ η δυνατότητα να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο οδηγήθηκε στο ευρώ με την προοπτική να δεσμευθεί και να χάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα (με ένα μνημόνιο ας πούμε) άλλα για να γίνει αυτό έπρεπε να χρεοκοπήσει.

Ουσιαστικά όμως οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί μέσω της Ελλάδας δημιουργούν

τετελεσμένο για την κατάργηση και την μη εφαρμογή του δικαίου έτσι ώστε και η Ρωσία να χάσει την αρκτική.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν πρόσφερε 25 δις δάνειο τότε ώστε να μην πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και η Κίνα άλλα τόσα. για να μην χάσει την αρκτική.

Για αυτό τον λόγο χρεοκοπήσαμε και μπήκαμε στο μηχανισμό στήριξης για να μην υπάρξει ποτέ η πιθανότητα δημιουργίας τετελεσμένου στο Αιγαίο για εφαρμογή του διεθνούς δικαίου που θα μπορεί η Ρωσία να το χρησιμοποιήσει στην Χάγη (ως δεδικασμένο) και να κερδίσει την υφαλοκρηπίδα τής αρκτικής.

Όμως ένα μικρο κράτος όπως είναι η Κύπρος στην προσπάθεια της να επιβιώσει (να μην μπλέξει στο ΔΝΤ) τους χάλασε τα σχεδία και έκλεισε διμερή συμφωνία με το Ισραήλ που όμως βασιζόταν στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας.

Αυτό όμως ήταν και η ευκαιρία της Ρωσίας για την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου της θάλασσας. Για τον λόγο αυτό κατεβάζει τον στόλο με το αεροπλανοφόρο στην μεσόγειο τον Νοέμβριο.

Όμως αυτή την στιγμή το Ισραήλ έχει παγιδευτεί όπως και οι ΗΠΑ στο διεθνές δίκαιο που με αυτό κερδίζει η Ρωσία την αρκτική και αυτό δεν το θέλουν καθόλου. Η Τουρκία νιώθει απομόνωση και γαβγίζει. Έτσι είναι όλοι παγιδευμένοι...μας έσκαψαν το λάκκο και έπεσαν οι ίδιοι μέσα. έτσι τώρα η Ρωσία για να ισχυροποιήσει την θέση της και την θέση της Κύπρου παίρνει και αυτή άδεια με την gazprom για εξορύξεις και μάλιστα εκεί που οι Τούρκοι την θεωρούν δική τους ζώνη.Όμως αν συμβεί αυτό τέρμα η υφαλοκρηπίδα για την Τουρκία και τέρμα η αρκτική για τούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Για τον λόγο αυτό δεν μας δίνουν την έκτη δόση και προσπαθούν να μας κατεβάσουν το κεφάλι κάτω και μιλούν για εκχώρηση κυριαρχίας (το ακούσατε πιστεύω).

Με αυτό τον τρόπο θα μας αποδυναμώσουν ηθικά και στρατιωτικά για να είναι ποιο βέβαιο το αποτέλεσμα.

Δυο στοιχεία ακόμα που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων:

1. Το 2010 το τουρκικό ΓΕΕΘΑ μάζεψε καθηγητές πανεπιστημίων και τους ρώτησε αν τα κοιτάσματα στην ανατολική μεσόγειο δικαιολογούν το ρίσκο του πολέμου....

και η απάντηση τους ήταν ναι.

2. Στις 25 Ιουλίου του 2011 το ΥΠΕΞ της Ρωσίας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που προειδοποιούσε την Τουρκία να μην πειράξει την Κύπρο ειδάλλως……….(δεν το λέω).

Ερώτηση 1η: θα επιτεθούν οι Τούρκοι είτε σε εμάς είτε στους κύπριους με την ανοχή της Αμερικής μετά από ερέθισμα των ισραηλινών;

Ερώτηση 2η: θα επιτεθούν οι Ρώσοι στην Τουρκία διότι τους “χαλάει την δουλειά;;;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/05/v.html#ixzz1wr2xdwQE

Φοβερή Αποκάλυψη! Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση!

O διεθνής Αμερικανός αναλυτής Bob Chapman, μέσα από την συνέντευξή του στην Eλληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Helen Skopis, (για το ʽAthens International Radio 104.4 FMʼ) μιλώντας για την κατάσταση σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα λέει φοβερά πράγματα!

Είχε προβλέψει προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη!

Αναφέρεται στις παρανομίες της Goldman Sachs και χαρακτηρίζει την χώρα μας ότι γίνεται ο ʽαποδιοπομπαίος τράγοςʼ.

Η Ελλάδα είναι μόνο μία από τις 19 χώρες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Μιλάει για παγκόσμια οικονομική ύφεση που θα γονατίσει όλον το κόσμο, για επερχόμενο πόλεμο, πιθανότατα παγκόσμιο (!) και τελικά την επιβολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ από την διεθνή ελίτ….

+++++++++++++++++++++++++===

Ο κ. Τσάπμαν δεν είναι κανένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι ένας πασίγνωστος πολιτικο-οικονομικός αναλυτής.

Μεταφέρω από το ιστολόγιό του: http://bobchapman.blogspot.com/

Ο κ. Chapman, επίσης γνωστός ως ʽThe International Forecasterʼ (είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας του), είναι 74 ετών.

Γεννήθηκε στην Βοστώνη των ΗΠΑ και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Northeastern διαχείριση επιχειρήσεων.

Υπηρέτησε τρία χρόνια στον Αμερικάνικο Στρατό στον τομέα της Αντικατασκοπίας, κυρίως στην Ευρώπη.

Μιλά Γερμανικά και Γαλλικά και είναι εξοικειωμένος στα ισπανικά. Έζησε στην Ευρώπη για έξι χρόνια, τρία χρόνια στην Αφρική, ένα χρόνο στον Καναδά και ένα χρόνο στις Μπαχάμες.

Ο Chapman έγινε χρηματιστής το 1960 και αποσύρθηκε το 1988. Τα 18 από αυτά τα χρόνια είχε δική του χρηματιστηριακή εταιρεία. Ήταν, ίσως, ο μεγαλύτερος χρηματιστής σε χρυσό και ασήμι, στον κόσμο κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Όταν αποσύρθηκε είχε πάνω από 6.000 πελάτες.

Ξεκινώντας το 1967, ο Chapman άρχισε να γράφει άρθρα σχετικά με τις επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση, την οικονομία και την πολιτική, τα οποία έχουν τυπωθεί και ανατυπωθεί, όλα αυτά τα χρόνια, σε πάνω από 200 δημοσιεύσεις.

Σήμερα είναι ιδιοκτήτης και εκδότης του ʽThe International Forecasterʼ (“Διεθνής Προβλέπων”), όπου συλλέγονται πληροφορίες για τις επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση, την οικονομία και τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα σε όλο τον κόσμο, με 10.000 επενδυτές και χρηματιστές μηνιαία, ενώ μέρη από τις δημοσιεύσεις του διαβάζονται από 60 διαφορετικούς δικτυακούς τόπους εβδομαδιαίως, παρουσιάζοντας τις ιδέες του σε πάνω από 10 εκατομμύρια επενδυτές την εβδομάδα.

Αρχαία τοιχογραφία μέ θέμα τό Φρέαρ τής Αποκάλυψης πού βρίσκεται στήν αυλή τής Ιεράς Μονής Διονυσίου, στό Άγιον Όρος...

Τό άνοιγμα τού φρέατος τής αβύσσου, παραβολική απεικόνιση ενός μεγάλου πολέμου μέ χρήση πυρηνικών όπλων ( μανιτάρι σήμερα ), καί μέ ανθρώπους μέ φτερά ( αεροπλάνα ) να πετούν γύρω του, είναι μία πολύ προφητική προσέγγιση αυτών πού συνέβησαν στούς δύο Παγκόσμιους Πολέμους μέ κύριο αίτιο τήν πολεμική μηχανή τής Γερμανίας, καί ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου πάλι από τήν Γερμανία μέ τήν Οικονομική της τώρα μηχανή καί Δύναμη!

=============================Παρακάτω όλη η συζήτηση:

Helen Skopis: Ο ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του ʽInternational Forecasterʼ Μπομπ Τσάπμαν, πρόβλεψε προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη. Τι τον έκανε να το πιστεύει τότε; Του μίλησα για να το μάθω.

Bob Chapman: Ήξερα ότι δεν είχαν τις προϋποθέσεις να μπουν στην Ευρωζώνη και "μαγείρευαν" τα βιβλία τους. Η Ιταλία έκανε τα ίδια. Η Γερμανία κι η Ολλανδία έκαναν τα στραβά μάτια και τους επέτρεψαν να μπουν με βάση το ότι ήθελαν να έχουν επιτυχία και ήθελαν να συνεργαστούν με την Ελλάδα σε μια περιορισμένη περιοχή 14 μελών.

HS: Πολλοί θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι μόνο Eλληνικό κι ότι η Ελλάδα πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της. Εσείς τι πιστεύετε; Είναι μόνο Eλληνικό το πρόβλημα;

BC: Όχι βέβαια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έπρεπε να'χε δημιουργηθεί εξ αρχής η Ευρωζώνη. Η Ελλάδα και η Ιταλία δεν έπρεπε να συμπεριληφθούν. Η Ελλάδα είναι μόνο μία από τις 19 χώρες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Συμπεριλαμβάνονται και οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία.

HS: Γιατί δεν έπρεπε να είχε δημιουργηθεί η Ευρωζώνη εξ αρχής;

BC: Γιατί νομίζω ότι η Γερμανία ήταν πολύ ισχυρή για να έχει αυτά τα πιο αδύναμα μέλη. Απαρτίζουν σχεδόν το 40-45% του συνολικού ΑΕΠ στην περιοχή κι αν συμπεριληφθεί και η Γαλλία, πιάνουμε τα 70%.

Οπότε, όλοι οι άλλοι είναι στην ουσία ελλειμματικοί παίχτες. Εξ άλλου, δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα και σύμφωνα με τους κανόνες στη συνθήκη του Μάαστριχτ έπρεπε να κρατήσουν το χρέος στο 3% του ΑΕΠ. Σχεδόν ποτέ δεν έγινε αυτό. Δεν θα βρεθεί κανένας...Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στα τεκταινόμενα της Ευρωζώνης.

HS: Η ΕΕ ανακοίνωσε ένα συντονισμένο σχέδιο βοήθειας για την Ελλάδα. Μιλάνε για 20 με 25 δις Ευρώ για την περίπτωση που θα τα χρειαστεί η Ελλάδα. Θεωρείτε ότι αυτό θα βοηθήσει να μειωθούν οι ανησυχίες των αγορών για το ελληνικό χρέος;

BC: Οπωσδήποτε. Αλλά δε θα λύσει το πρόβλημα μακροπρόθεσμα, διότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη. Δείτε τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Εσθνονία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Δανία και τις PIIGS δηλαδή, τις Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία.

Όλες έχουν πρόβλημα και απλά κερδίζουν χρόνο. Πιστεύω ότι αργότερα αυτό το χρόνο θα γίνει μεγάλη σύσκεψη, όπως τις συσκέψεις Σμισθόνιαν στις αρχές της δεκαετίας του '70 και θα μαζευτούν, θα υποτιμήσουν τα νομίσματα και θα....(γυρίσουν το νόμισμά τους ? ) Νομίζω ότι εκεί οδηγούν όλα αυτά.

HS: Τι προβλέπετε για την Ελλάδα βραχυπρόθεσμα;

BC: Νομίζω ότι βραχυπρόθεσμα μπορούν να τα συμμαζέψουν. Όπως έγραψα στην αυριανή έκδοση του International Forecaster, Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να βγει στους δρόμους για να διαφυλάξει την εργασία του. Οι διαδηλώσεις και η βία δεν βοηθούν. Οι περικοπές στο 30% του Δημοσίου είναι σημαντικές. Έχει ξεφύγει ο έλεγχος, όπως και σε άλλες χώρες. Πρέπει να τακτοποιήσουν τα του οίκου τους και αυτό πρέπει να γίνει τώρα.

HS: Και η Ευρώπη; Έχει μέλλον;

BC: Σε εξατομικευμένο επίπεδο έχει, αλλά το μεγαλύτερο λάθος που έγινε στην Ευρωζώνη ήταν το "ένα επιτόκιο για όλους". Αυτό ήταν πλήρης παραλογισμός. Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Το έγραψα πριν από χρόνια, όταν άρχισαν να το κάνουν. Αυτό δημιούργησε τα προβλήματα στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Ξανοίχτηκαν πολύ με την οικοδομή και προέκυψε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα γιατί τους προέκυψαν χαμηλά επιτόκια που δεν είναι φυσιολογικό γιʼ αυτές τις χώρες. Γι 'αυτό θεωρώ ότι στο τέλος, το Ευρώ θα "σπάσει".

HS: Θεωρείτε ότι η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει στο νόμισμά της;

BC: Δε θα χρειαστεί ( να είναι μόνον αυτή ), γιατί στο τέλος πιστεύω πως όλοι θα επανακάμψουν ( στο νόμισμά τους…). Αν ήμουν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα δήλωνα πτώχευση.

Και τα άτομα στην Ελλάδα, και η Goldman Sachs που ενεπλάκησαν σε παράνομες ενέργειες θα πρέπει να διωχθούν ποινικά γιʼ αυτά που έκαναν.

HS: Αυτό θα χρειαζόταν πολιτική βούληση από την Κυβέρνησή μας.

BC: Πολύ σωστά το λέτε. Κάθε κυβέρνηση αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με τον τρόπο της. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο παράγων επίσπευσης, που είναι η Goldman Sachs.

Αυτοί τους είπαν πως θα τους δείξουν πώς να κάνουν τα βιβλία τους να φανούν εντάξει ενώ δεν ήταν, κι έτσι θα έμπαιναν στην Ευρωζώνη και θα συνέχιζαν.

Έδωσαν ψευδή στοιχεία...

HS: Όμως ο μέσος πολίτης, καλείται να πληρώσει αυτά τα χρέη. Τι να κάνουν;

BC: Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με το μηχανισμό που κανόνισε η ΕΕ θα πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα. Δεν έχουν επιλογή.

Τα ίδια έπαθαν και οι Αμερικανοί πολίτες. Έχουμε την κλοπή του ιδιωτικού Federal Reserve που φορτώνουν στον Αμερικανό φορολογούμενο 23,7 τρις δολάρια! Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με 400 δις μόνο; Νομίζω πως μπορούν να τα διευθετήσουν. Θα πρέπει να τα ξεπληρώσουν.

Τα πράγματα δείχνουν ζοφερά αλλά δεν είστε οι μόνοι, είναι άλλες 50 χώρες που έκαναν το ίδιο πράγμα. Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Το δημόσιο χρέος είναι περίπου το ίδιο στις ΗΠΑ. Νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε υποτίμηση, με τις συσκέψεις που σας περιέγραψα.

Όλοι θα επανακάμψουν στο νόμισμά τους και θα κάνουν αμέσως υποτίμηση.

Αυτό θα γίνει, αλλά θα ακολουθηθεί από μια ύφεση που θα διαρκέσει πολύ και μάλλον, αν διαβάζετε ιστορία, θα δείτε ότι θα γίνει κι άλλος πόλεμος για να αποσπάσει την προσοχή των λαών.

HS: Σε ποια χρονική στιγμή προβλέπετε να γίνει αυτό, κ. Τσάπμαν;

BC: Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

HS: Όταν λέτε πόλεμο, μιλάτε για Παγκόσμιο Πόλεμο;

BC: Κατά πάσα πιθανότητα, ναι.

HS: Πόσο θα διαρκέσει;

BC: Το πιο ελκυστικό θύμα, λόγω της προπαγάνδας που γίνεται, είναι το Ιράν φυσικά. Αν εμπλακεί το Ιράν σε πόλεμο με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ σίγουρα θα εμπλακούν η Ρωσία και η Κίνα. Και θα γίνει χαμός.

HS: Ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από όλα αυτά; Γιατί γίνεται αυτό ανά τον κόσμο;

BC: Κατʼαρχήν σχηματίστηκε Η ΕΕ, και μετά η Ευρωζώνη, με πρόθεση να διευρυνθεί σʼόλη την ΕΕ.

Πρόσφατα, η ΕΕ πέρασε αυθαίρετα ένα Σύνταγμα που κανείς δεν ήθελε. Είναι μια προσπάθεια σχηματισμού ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ο λόγος που γίνονται αυτά και χρησιμοποιείται η Ελλάδα σαν αποδιοπομπαίος τράγος, ή εξιλαστήριο θύμα των κρατικών χρεών είναι όπως είπα και νωρίτερα, για να γίνει η σύσκεψη όπου όλοι θα κάνουν υποτίμηση και θα επανακάμψουν στο νόμισμά τους. Όταν γίνει αυτό, θα προκύψει ύφεση από την υποτίμηση.

Όταν γίνει αυτό, ο κόσμος σʼόλο τον πλανήτη θα γονατίσει. Και τότε ο στόχος των διεθνιστών, είναι να γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Αυτό επιδιώκουν, γιʼαυτό τα βιώνουμε αυτά. Δεν είναι βλάκες. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Αυτά τα πράγματα προσχεδιάζονται πολλά χρόνια πριν γίνουν.

HS: Μιλάτε για έλεγχο...

BC: Για τον απόλυτο και ολοκληρωτικό έλεγχο ( των λαών ). Το χρήμα είναι δευτερεύον.

HS: Πώς μπορεί να αντισταθεί ο κόσμος;

BC: Να ενημερώνεται γιʼαυτά τα άτομα και γιατί κάνουν ό,τι κάνουν στα κέντρα εξουσίας πίσω από τις κυβερνήσεις.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Θέλουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ρωτήστε τον… Θα σας το πει….

http://redskywarning.blogspot.com/2010/04/chapman.html

http://patrablog.blogspot.com/2010/04/blog-post_15.html

i_R_2012.06.09_16h17m36s_054_.jpg

i_R_2012.06.09_16h17m51s_055_.jpgΕντελώς ξαφνικά, οι νοσοκομειακές αίθουσες εκτάκτων περιστατικών γέμισαν ασθενείς με κρίσεις βίας και ψυχολογικές διαταραχές ενώ εγκλήματα πρωτοφανούς βίας συγκλονίζουν τον πλανήτη... Ισως πρόκειται για το ναρκωτικό με τις χειρότερες παρενέργειες λένε οι ειδικοί.

Φονικό όπλο στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες και μάλιστα έναντι πολύ χαμηλής τιμής χαρακτηρίζουν οι επιστήμονες το νέο ναρκωτικό που διακινείται στις ΗΠΑ και τείνει να εξελιχτεί στον χειρότερο εφιάλτη του αιώνα μας, μέχρι τώρα.

Οι αστυνομικές αρχές κατέγραψαν τις τελευταίες ημέρες δύο κρούσματα που έκαναν τον γύρο του κόσμου (ο Λούκα Μανιότι βίασε, δολοφόνησε, τεμάχισε κι έφαγε τον εραστή του ενώ ο Ρούντι Εβγένι επιτέθηκε σε άστεγο και κατάπιε το 75% του προσώπου του) αλλά και πολλά ακόμα περιστατικά που σοκάρουν.

Ένας άνδρας στην Ιντιάνα πήδηξε σε ώρες αιχμής στη μέση του αυτοκινητόδρομου με ένα κοντάρι, άλλος στη Πενσιλβανία εισέβαλε σε μοναστήρι και μαχαίρωσε τον παπά ενώ μια γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια έκοψε τον εαυτό της σε δεκάδες κομματάκια γιατί νόμιζε ότι κάτι περίεργο υπήρχε κάτω από το δέρμα της, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι New York Times.

Οι αρχές αναφέρουν επίσης ότι τουλάχιστον 12 θάνατοι των τελευταίων ημερών αποδίδονται σε αυτό το νέο ναρκωτικό που είναι γνωστό στην αγορά ως «Άλατα Μπάνιου» (επειδή η υφή του μοιάζει συγκλονιστικά με άλατα μπάνιου), κοστίζει μόλις 25 ευρώ (τα 50 μιλιγκράμ) και μπορεί να το αγοράζει κανείς εύκολα στο διαδίκτυο ή στα... ψιλικατζίδικα (μέχρι να εντοπίσουν οι αρχές ότι δεν πρόκειται για κανονικά άλατα μπάνιου και να απαγορεύσουν την πώλησή του σε 28 Πολιτείες). Το φθηνό αυτό ναρκωτικό («bath salts») εκτός των άλλων προκαλεί έντονες τάσεις αυτοκτονίας και κανιβαλισμού!

Οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποιούν ότι το νέο ναρκωτικό -το οποίο επίσης κυκλοφορεί και με τα ονόματα Aura, Ivory Wave, Vanilla Sky -προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στους χρήστες τους οποίους χρειάζονται πολλά άτομα για να τους ακινητοποιήσουν όταν αρχίσει η κρίση...

Το πλέον εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι σύμφωνα με γιατρούς, αστυνομικούς και αυτόπτες μάρτυρες, όταν ξεκινήσει η επίδραση του ναρκωτικού ο χρήστης δεν ηρεμεί ούτε με υψηλές δόσεις ηρεμιστικού, ούτε ακόμη με χτύπημα από πιστόλι αναισθητοποίησης! Σε μερικές περιπτώσεις χρειάστηκε γενική αναισθησία για να ηρεμήσει ο ασθενής.

«Μερικοί χρήστες δεν είναι στα καλά τους για πάρα πολύ καιρό. Παρουσιάζουν έντονα χαρακτηριστικά παράνοιας και ψυχωτικών διαταραχών. Εάν φτιάχναμε μια λίστα με τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά, αυτό θα το έβαζα στο Νο1. Για να έχετε μια εικόνα, είναι σαν να έχουμε συνδυασμό των χειρότερων επιδράσεων μεθαδόνης, κοκαΐνης, PCP, LSD και ecstasy σε ένα ναρκωτικό», εξηγεί η διευθύντρια του Northern New England Poison Center, Κάρεν Ι. Σιμόνε, στους New York Times.

Οι αρχές έχουν σημάνει συναγερμό σε ολόκληρη τη χώρα κυρίως λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία εξαπλώνεται το ναρκωτικό. Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα τα κέντρα δηλητηριάσεων των ΗΠΑ έχουν καταγράψει 3470 κλήσεις επείγουσας ανάγκης λόγω χρήσης των «Αλάτων μπάνιου» έναντι μόλις 303 του 2010...

http://www.i-reportergr.com/2012/06/blog-post_6495.html

Τι ειναι αυτο παλι ρε παιδια? Θα τρελλαθουμε τελειως? :shock:

age.png age.png

Διαφημίσεις

μιρακλ πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα σου. δυστυχως πολυ θεωρουν οτι ολα αυτα ειναι απλως θεωριες συνομωσιας, αρκει να ψαξεις ομως λιγο παραπανω για να διαπιστωσεις οτι ειμαστε πιονια στα σχεδια αυτων που κυβερνουν τον κοσμο...

age.png age.png

Βρέθηκαν τα οστά του Ιωάννη Βαπτιστή;

www.topeiraxtiri.gr.jpg

Προβληματισμένους άφησαν τους εμπειρογνώμονες αρχαιολόγοι όταν ανακοίνωσαν πως βρήκαν τα οστά του Ιωάννη του Βαπτιστή στα ερείπια ενός αρχαίου βουλγαρικού μοναστηριού.

Ωστόσο, οι αναλύσεις που έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, παρείχαν επιστημονική απόδειξη ότι ο απίστευτος αυτός ισχυρισμός.... ήταν αληθής. Το οστό του αστραγάλου τοποθετείται χρονικά γύρω στον 1ο αι. μ.Χ., εποχή που θεωρείται ότι έζησε ο Βαπτιστής.

1.jpg

Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν πόσο πρώιμα ήταν τα οστά, αλλά θεωρούν ότι η χρονολόγηση αυτών και μόνο δεν είναι αρκετή απόδειξη ότι ανήκουν στη σορό του Ιωάννη του Βαπτιστή. Τα νέα αυτά στοιχεία που προέκυψαν, θα παρουσιαστούν σε ντοκιμαντέρ του National Geographic. Μέρος οστών, δηλαδή μικρά κομμάτια από το κρανίο, οστά από το σαγόνι, ένα χέρι κι ένα δόντι, βρέθηκαν πριν από δύο χρόνια μέσα σʼ ένα ιερό στα ερείπια αρχαίας μονής σε νησί της Μαύρης Θάλασσας.

Φυλάσσονταν μέσα σε λειψανοθήκη, στο Sveti Ivan, κοντά στο Sozopol, στη νότια ακτή της Βουλγαρίας. Το σημείο-κλειδί ώστε να βρεθεί η καταγωγή των οστών ήταν ένα μικρό κουτί που αποκαλύφθηκε μαζί με τη λειψανοθήκη και είχε χαραγμένη την ελληνική επιγραφή: «Θεέ, σώσε τον υπηρέτη σου Θωμά. Προς Αγ. Ιωάννη, 24 Ιουνίου». Η ημερομηνία θεωρείται ότι είναι τα γενέθλια του Βαπτιστή. Τεστ DNA στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης σε τρία οστά επιβεβαίωσαν ότι προέρχονταν από το ίδιο άτομο και πιθανόν με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή, απʼ όπου καταγόταν και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής. Επιβεβαίωσαν, επίσης, ότι ανήκαν σε άνδρα.

2.jpg

Μία θεωρία είναι ότι το πρόσωπο που αποκαλείται Θωμάς στην επιγραφή είχε αποστολή να μεταφέρει τα κειμήλια στη μονή στο νησί. Βούλγαροι ερευνητές πιστεύουν ότι τα οστά πιθανόν έφθασαν στη χώρα τους μέσω Αντιοχείας, όπου το δεξί χέρι του Βαπτιστή φυλασσόταν μέχρι τον 10ο αιώνα. Πολλές χώρες γύρω από τη Μεσόγειο, όπως η Τουρκία, το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Αίγυπτος, ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους μέρη των οστών του Ιωάννη του Βαπτιστή.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

age.png age.png

μιρακλ πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα σου. δυστυχως πολυ θεωρουν οτι ολα αυτα ειναι απλως θεωριες συνομωσιας, αρκει να ψαξεις ομως λιγο παραπανω για να διαπιστωσεις οτι ειμαστε πιονια στα σχεδια αυτων που κυβερνουν τον κοσμο...

Ήθελα κι εγώ να το πω στη μίρακλ, ότι έβαλε σημαντικά άρθρα, τα οποία προσωπικά θεωρώ ότι δεν απέχουν καθόλου από την πραγματικότητα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...