Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Εμ βέβαια, θα πάρουν τη γκόμενα γραμματέα και θα την πληρώσει η γυναίκα τους.

ωπα αυτο δε το ειχα σκεφτει χαχαχαχαχα καλα τα λες!!

θα μπει η λεβινσκι σε καταφυγιο και εγω θα μεινω στην απεξω επειδη δε μου αρεσουν οι λεκεδες!!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο αλλα απο μεθαυριο θα αρχισει να ανεβαινει η θερμοκρασια!

θα ανεβει στους -9 με -7 και σταδιακα μεχρι την αλλη δευτερα θα φτασει τους -1 και τους +3 !!!

ουααααααουυυυυυυυ μπαινει η ανοιξη σιγα σιγα!!:rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

Είναι σαν να λέμε δηλαδήηηηηηηη, "αααα ζεσταθήκαμε".

Αυτό μου θυμίζει το αντίστοιχο που είχα πει κάποτε από την ανάποδη, όταν η θερμοκρασία στη Τζέντα ήταν +52 βαθμοί, κοντεύαμε να ξεφλουδίσουμε, μόλις κατέβηκε στους +48, είπα αααααχχχχ ευτυχώς δρόσισε λίγο.

Είναι σαν να λέμε δηλαδήηηηηηηη, "αααα ζεσταθήκαμε".

Αυτό μου θυμίζει το αντίστοιχο που είχα πει κάποτε από την ανάποδη, όταν η θερμοκρασία στη Τζέντα ήταν +52 βαθμοί, κοντεύαμε να ξεφλουδίσουμε, μόλις κατέβηκε στους +48, είπα αααααχχχχ ευτυχώς δρόσισε λίγο.

ΕΠΕΖΗΣΕΣ σε θερμοκρασια 52 βαθμων?>:shock::shock::shock::shock::shock:

πλακα με κανεις που λεει και το κουφετο???

εδω 25 μας κανει και ξεφυσαμε απο τη ζεστη!!

αμα πατησει δε και 30 τα ασθενοφορα δουλευουν αβερτα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

axaxaaxaxaxaxaxa!!νομιζω οτι κατι ειδα κ εγω πριν καιρο.ολα ασπρα ητουνε.πα!πα!δηλαδηη συνεχιση του ειδους εξαρτατε απο ανεγκεφαλους πολιτικους κ πορνες!!!!!!!ή ανοργασμικες ξενεροτες γραμματεις αχαχαχαχαα!!αυτο ειναι σωθηκε ο κοσμος!

921477wc2fyvv2y2.gif

ΕΠΕΖΗΣΕΣ σε θερμοκρασια 52 βαθμων?>:shock::shock::shock::shock::shock:

πλακα με κανεις που λεει και το κουφετο???

χαχαχαχα κι όμως επέζησα κι εκεί ήταν που έλεγα, "αχ τι ωραίο που είναι το κρύο και το χιόνι που έχετε στην Ελλάδα", όταν τηλεφωνιόμουν με τη μάνα μου και μου έλεγε ότι είχε χιονίσει στην Αθήνα. Να τώρα τι έπαθα η γκαντέμω. Τρία χρόνια έλεγα αααα μωρέ πολύ μονότονη είναι η συνεχής ζέστη. Τώρα ξουρίζομαι με το κρύο για να μάθω να μη μιλάω για τον καιρό.

εδω 25 μας κανει και ξεφυσαμε απο τη ζεστη!!

αμα πατησει δε και 30 τα ασθενοφορα δουλευουν αβερτα!

Μια γερμανίδα μαμά από το σχολείο, μου έλεγε σχετικά με τις θερμοκρασίες ότι περισσότερο ο Φεβρουάριος έχει τα μεγάλα κρύα κι ότι τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Στουτγκάρδη που μιλάμε, ο καιρός έχει αλλάξει πολύ κι ότι το καλοκαίρι κάνει πολύ ζέστη. Πόση ζέστη τη ρωτάω. Αααα πολύ ζέστη μου λέει. Εεεεε πόση την ξαναρωτάω και μου λέει κάνει...... και 30 βαθμούς. Οπότε μέσα λέω άει στο καλό μωρέ και με τρόμαξε. Της λέω ότι για μας στην Ελλάδα 30 βαθμούς κάνει την άνοιξη πριν έρθει το καλοκαίρι.

axaxaaxaxaxaxaxa!!νομιζω οτι κατι ειδα κ εγω πριν καιρο.ολα ασπρα ητουνε.πα!πα!δηλαδηη συνεχιση του ειδους εξαρτατε απο ανεγκεφαλους πολιτικους κ πορνες!!!!!!!ή ανοργασμικες ξενεροτες γραμματεις αχαχαχαχαα!!αυτο ειναι σωθηκε ο κοσμος!

Πάντα από τέτοιους δεν εξαρτιόταν Κουφετάκι;

ela μου ντε γι αυτο η ανθρωποτητα παει κατα διαολου.θυμαμε παντος μια κοπελα που ηταν προς τα εκει που ησουν εσυ και ελεγε οτι αν πεταξεις στο πεζοδρομιο ενα αυγο τηγανιζετε!!παιδια εμενα η ζεστη μ'αρεσε ομως τα τελευταια 10 χρονια δεν ειναι οπως παλια.τωρα δεν αντεχετε καθολου.

Ανεξήγητα σημάδια στην «υπόγεια» Ιερουσαλήμ

http://periergaa.blogspot.com/2011/12/blog-post_1865.html

921477wc2fyvv2y2.gif

παιδια εμενα η ζεστη μ'αρεσε ομως τα τελευταια 10 χρονια δεν ειναι οπως παλια.τωρα δεν αντεχετε καθολου.

Συμφωνω απολυτως.

Ανεξήγητα σημάδια στην «υπόγεια» Ιερουσαλήμ

http://periergaa.blogspot.com/2011/12/blog-post_1865.html

Το εχουμε ξαναβαλει!:tongue:

κλαιω ρε γμτ κλαιω δηλαδη δεν μπορω.μην το δειτε αν ειστε εγκυουλες.κτηνη απιστευτα κτηνη http://periergaa.blogspot.com/2011/11/video_3335.html δεν εχει σχεση με τα μυστηρια,ειναι απιστευτο ομως

Δεν ειμαι εγκυος αλλα δεν το ανοιγω!

Καλημερα σας! Στην Αθηνα βρεχει, βρεχει, βρεχει! Ειδαμε λιγο κρυο απο τον Ιανουαριο και μετα και ηδη περιμενουμε πως και πως να ερθει η ανοιξη. Βεβαια παιζει ρολο οτι δεν απολαμβανουμε τον χειμωνα οπως παλια. Πως ειναι δυνατον οταν δεν υπαρχουν λεφτα για πετρελαιο?

age.png age.png

Διαφημίσεις

τα ζωα δηλαδη μπορει να ακουνε πολυ περισσοτερο συνεχως καποιους απο αυτους τους θορυβους!!!και ολα ξεκιναν απο την αυξημενη ηλιακη δραστηριοτητα που γινετε τελευταια!

αυτο δεν ειναι καλο.(Αν αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης της ηλιακής δραστηριότητας συνεχιστεί, το εύρος της μέχρι το τέλος του 2012 θα είναι υψηλότερο απο το εύρος του 23ου ηλιακού κύκλου και το 2013-2014 η ηλιακή ακτινοβολία θα φθάσει στο αποκορύφωμά της το εύρος της οποίας είχε προβλεφθεί απο εμάς να είναι 1,5-1,7 φορές υψηλότερο απο το εύρος του 23ου κύκλου.)

ή αυτη η εκδοχη.

η επιτάχυνση της μετακίνησης του βόρειου μαγνητικού πόλου της Γης, η οποία αυξήθηκε περισσότερο απο πέντε φορές μεταξύ του 1998 και του 2003 και είναι στο ίδιο επίπεδο σήμερα δείχνει εντατικοποίηση των διαδικασιών ενέργειας στον πυρήνα της Γης, δεδομένου οτι είναι διεργασίες στο εσωτερικό και εξωτερικό πυρήνα που διαμορφώνουν το γεωμανητικό πεδίο της.

ουτε αυτο ειναι καλο

( Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι διεργασίες στον πυρήνα διέπουν την εσωτερική ενέργεια του πλανήτη μας, ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε στο τέλος του 2012 μια απότομη αύξηση ισχυρών σεισμών, ηφαιστειακών εκρήξεων, τσουνάμι και ακραία καιρικά φαινόμενα που θα θα κορυφωθούν το 2013-2014.)

δηλαδη η θα καουμε ή θα καουμε!!!!ωραια!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...