Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Δεν ξέρω πώς ήταν εδώ πέρσι. Εμείς ήρθαμε φέτος το Σεπτέμβριο. Αλλά σκέφτομαι ότι είναι η γκαντεμιά μου, που όταν ήμουν αλλού, έλεγα αχ τι ωραία είναι αυτοί που έχουν χιόνι και κρύο. Εδώ κάνει μόνο ζέστη και είναι μονότονα. Να τα τώρα, μου ήρθαν μαζεμένα. Και νααααα τα ξουρίσματα.

α ξεχασα οτι εισαι και εσυ στη γερμανια!!:tongue::tongue:

πωπω δεν ειμαστε και σχετικα πολυ μακρια!

ε λοιπον καλυτερα που δεν ησουν εδω περσι και προπερσι και παραπροπερσι:rolleyes: τον πιο ζεστο χειμωνα της τελευταιας 10ετιας ηρθες!χαχα χωρις πλακα !καθε χρονο εχουμε χιονια για τουλαχιστον 3 μηνες(νοεμβριο-φεβρουαριο αλλα εχει τυχει και απριλιο!)και μας παταει και -25 -28 -30 για να σφιξει το δερμα!

γιαυτο σου ειπα φετος με 3 φορες χιονι και μεχρι -18 που εκανε ...βασιλιαδες ημαστε:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον πιο ζεστο χειμωνα της τελευταιας 10ετιας ηρθες!

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

χαχα χωρις πλακα !καθε χρονο εχουμε χιονια για τουλαχιστον 3 μηνες(νοεμβριο-φεβρουαριο αλλα εχει τυχει και απριλιο!)και μας παταει και -25 -28 -30 για να σφιξει το δερμα!

γκχ, χμμμ, μπουχ, γκρμ όπως κατάλαβες, γράφω τους ήχους που βγάζει κάποιος που πίνει κάτι και πνίγεται. Ο Χριστός και η Παναγία, πώς θα αντέξω η έρμη και κυρίως το παιδί με τέτοιες θερμοκρασίες. Ας ελπίσουμε, ότι εδώ στη Στουτγκάρδη που είναι πιο νότια δε θα κάνει τέτοιες θερμοκρασίες.

Βρε Δήμητρα, εσύ πώς αντέχεις;

γιαυτο σου ειπα φετος με 3 φορες χιονι και μεχρι -18 που εκανε ...βασιλιαδες ημαστε:rolleyes:

Άσε γιατί θα μου ανέβουν δάκρυα στα μάτια, αν είστε βασιλιάδες με -18, πώς θα είστε με -30;

http://www.kefalonizw.com/nea-eideseis-events/nea/ephtiaxan-mandua-pou-exaphanizei-to-khrono.html#.Ty0VTR7Uthg.facebook

Καλημερα! Καλη εβδομαδα...οσο καλη μπορει να ειναι για τους Ελληνες...

Αυτό Τάρα μου, πες το και ξαναπέστο.

Τελικά, πάλι λάθος μανδύα έφτιαξαν. Πρέπει να δώσουμε παραγγελία να φτιάξουν το μανδύα που θα εξαφανίσει την Τρόικα και τους 300.

γκχ, χμμμ, μπουχ, γκρμ όπως κατάλαβες, γράφω τους ήχους που βγάζει κάποιος που πίνει κάτι και πνίγεται. Ο Χριστός και η Παναγία, πώς θα αντέξω η έρμη και κυρίως το παιδί με τέτοιες θερμοκρασίες. Ας ελπίσουμε, ότι εδώ στη Στουτγκάρδη που είναι πιο νότια δε θα κάνει τέτοιες θερμοκρασίες.

Βρε Δήμητρα, εσύ πώς αντέχεις;

στην αρχη δεν αντεχα και ουτε περιμενα και τετοιες θερμοκρασιες.οταν ηρθα γερμανια ηταν 1 σεπτεμβριου 2004 και κατεβηκα απο το αεροπλανο με ενα τιραντακι μπλουζακι(Στην ελλαδα θα ειχε καμια 30) ενω στο βερολινο που κατεβηκα εγω ειχε 8!! ΞΕΠΑΓΙΑΣΑ!Το κακο με το κλιμα εδω ειναι οτι εκτος απο το κρυο ειναι και παρα πολυ υγρο.με αποτελεσμα τα περισσοτερα παιδια της γερμανιας να υποφερουν απο βρογχικο ασθμα.

τα δικα μου και τα 3 τα εχω με σπρει κορτιζονης και σπρει χωρις κορτιζονη και κανουν μασκες 3 φορες την ημερα.σε διαφορους γιατρους που ρωτησα μου ειπανε οτι αυτο θα συνεχιστει μεχρι να γινουν περιπου 8 ετων.

εχουμε μελλον δηλαδη.

για τον καιρο εκει δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με εδω παντως αν κοιταξεις στο www.wetter.de και γραψεις το PLZ της περιοχης σου θα σου βγαλει τον καιρο για 7 ημερες. εγω τωρα που εκανα μια συγκριση σε εμας λεει μεχρι -12 και σε εσας μεχρι -14. για σημερα. πανω κατω τα ιδια χαλια δηλαδη

περσι παντως που ειχαμε τους -25 το δεκεμβρη μιλουσα με τον αδερφο μου που μενανε με την οικογενεια του τοτε αλεξανδρουπολη και μου ελεγε οτι εκει ειχε 18 βαθμους?χριστουγεννιατικα?

ειχαμε σχεδον 45 βαθμους διαφορα και δε με πιστευε κιολας.ελεγε αποκλειεται ψεματα λες,,!!

Holy Diver

Αυτό Τάρα μου, πες το και ξαναπέστο.

Τελικά, πάλι λάθος μανδύα έφτιαξαν. Πρέπει να δώσουμε παραγγελία να φτιάξουν το μανδύα που θα εξαφανίσει την Τρόικα και τους 300.

να σας πω ειναι αληθεια αυτο που ακουσα οτι στην ελλαδα ψηφισανε το νομο ο αρχικος μισθος του ιδιωτικου τομεα να κατεβει 20% δηλαδη απο 520 θα παει 400?:shock::shock::shock::shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ω ναι!!!!!κ αμα μεινει στα 400 καλα θα ναι να δεις που στο τελος θα τους πληρωνουμε για να δουλεψουμε.

επισης να πω οτι η χοριακη εδιξε 200 μοναδες με 2-3 μερες καθυστερισης κ ψιλοφοβαμαι γιατι ποναω κ χω ιστορικο 3 αποβολων πριν την Μαρια-Ειρηνη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ω ναι!!!!!κ αμα μεινει στα 400 καλα θα ναι να δεις που στο τελος θα τους πληρωνουμε για να δουλεψουμε.

επισης να πω οτι η χοριακη εδιξε 200 μοναδες με 2-3 μερες καθυστερισης κ ψιλοφοβαμαι γιατι ποναω κ χω ιστορικο 3 αποβολων πριν την Μαρια-Ειρηνη

βρε εισαι εγκυουλα!! συγχαρητηρια!!

μια χαρα ειναι το 200! εμενα η χοριακη μου στο 3ο παιδι με την πρωτη μερα καθυστερισης ηταν 24:rolleyes: ναι ναι τοσο:tongue:

τα πονακια ειναι πιο εντονα και πιο συχνα στο 2ο παιδι.να το ξερεις.

αντε με το καλο!!!ολα θα πανε καλα!:-P:-P

Holy Diver

adnihor μέχρι να κάνεις την πρώτη επίσκεψη στο γυναικολόγο, να μένες αρκετές ώρες ξαπλωμένη, για παν ενδεχόμενο. Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και ο Θεός βοηθός.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Να προσέχεις.

σας ευχαριστω κοριτσια!

δημητρα δεν ηξερα οτι στο δευτερο παιδι πονας πιο πολυ εγω θυμαμαι στις προηγουμενες που δεν πηγαν καλα πονουσα να βαλει ο θεος το χερι του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

με το καλο αντιχορ μας.κοιτα εγω στα 2 πρωτα δεν θυμαμε για τις πρωτες μερες ομως στο τριτο ειχα πονους περιοδου που νομιζα οτι δεν ειμαι μετα απο δυο θετικα.κανε αυτο που σου πε η εβιρι και ο θεος ειναι μεγαλος,θα δεις ολα θα παν κλ!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Υπόγειες πόλεις για τους επιζώντες το 2012;

http://periergaa.blogspot.com/2012/02/2012_06.html

εχω δει στη νοβα στο ντισκαβερι τσανελ

το καταφυγιο που κανανε για τον λευκο οικο.

λενε οτι το κανανε σε περιπτωση πυρηνικης βομβας αλλα δε ξερω πραγματικα τι ισχυει.

το καθε μελος του λευκου οικου θα εχει λεει δικαιωμα να παρει μαζι του 1 συνεργατη του αλλα ΚΑΝΕΝΑ μελος της οικογενειας του.

τα δωματια θυμιζουν σαν λοχοι στρατου.δηλαδη πολλα κρεββατια- κουκετες στη σειρα με ενσωματωμενα συρταρια κλπ

τα μεγαλα κεφαλια ομως θα εχουν σουιτες οι οποιες δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα ξενοδοχια 5 αστερων!:cool: οσοι θα μπουνε στο καταφυγιο

μπαινουν στην αρχη σε ενα τεραστιο μπανιο οπου απολυμαινονται γυμνοι με νερα να ψεκαζουν απο παντου.και απο ενα παραθυρο πετανε τα ρουχα τους τα οποια τα καινε.

τους δινουν μετα καθαρα ρουχα εσωρουχα και ενα βαλιτσακι καλλυντικα.

αυτο ειναι το σχεδιο.

η πορτα-εισοδος ζυγιζει κατι τονους ειναι φτιαγμενη απο ατσαλι και ανοιγει ΜΟΝΟ απο μεσα.

αν κλεισει τοτε απο εξω δεν μπορει να ανοιξει ποτε!!

θα ψαξω και το βιντεο μηπως και το βρω

Holy Diver

εχω δει στη νοβα στο ντισκαβερι τσανελ

το καταφυγιο που κανανε για τον λευκο οικο.

λενε οτι το κανανε σε περιπτωση πυρηνικης βομβας αλλα δε ξερω πραγματικα τι ισχυει.

το καθε μελος του λευκου οικου θα εχει λεει δικαιωμα να παρει μαζι του 1 συνεργατη του αλλα ΚΑΝΕΝΑ μελος της οικογενειας του.

Εμ βέβαια, θα πάρουν τη γκόμενα γραμματέα και θα την πληρώσει η γυναίκα τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...