-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:
Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί.
Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα;
Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό.
να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς.
Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής.
-
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...
-
Θέματα
-
- 7.764 απαντήσεις
- 940.076 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.382 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.025 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.163.140 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.151 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.764 απαντήσεις
- 940.076 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 350 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 989 απαντήσεις
- 53.292 εμφανίσεις
-
- 1.103 απαντήσεις
- 44.147 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 507 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 218 εμφανίσεις
-
- 1.788 απαντήσεις
- 227.978 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 55 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 158 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 133 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα