Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που να ανοιξει μας την πεσαν κακες δυναμεις χαχαχαχαα το εβαλα τελικα σε λινκγ

καποια σημεια τα ετρεξα λιγο

αυτό με τα παιδια της νυχτας ήταν σοκαριστικό

μετά που ενας παπαδημας που ελεγε οτι το 666 ειναι αριθμος μηχανοργανωσης, μια άλλη άποψη

πάντως το ΑΜΚΑ το ζητανε παντού

το χρειαστηκα σε μαιευτηριο, βιβλιαρια και τα συναφη

ε ναι αυτο λεω θελεις δεν θελεις το δεχεσε γτ οι παπαδες κ οι μοναχοι δεν εχουν αμκα?αν μας το φερουν κ αυτο με το σφραγισμα καπως ετσι,ηδη υπαρχουν κ διαφημισεις για τα τσιπακια κ πολλοι τα κανουν για να μπαινουν σε κλαπ...ξερω γω!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ε ναι αυτο λεω θελεις δεν θελεις το δεχεσε γτ οι παπαδες κ οι μοναχοι δεν εχουν αμκα?αν μας το φερουν κ αυτο με το σφραγισμα καπως ετσι,ηδη υπαρχουν κ διαφημισεις για τα τσιπακια κ πολλοι τα κανουν για να μπαινουν σε κλαπ...ξερω γω!

Σε λιγο θα μας κανουν σαν τις γυναικες του Στεπφορντ!Εχεις δει την ταινια;

Κορίτσια την ταινία που λέτε δεν τη ξέρω, εκτός αν την έχω δει και δε θυμάμαι τον τίτλο της. Αυτό που ξέρω είναι ότι έβγαλα διαβατήριο με βιομετρικά στοιχεία και δεν ξέρω τι γίνεται. Αν έχω σφραγιστεί στα δάχτυλα με το 666 θα πάω να τα κόψω, αν όμως με έχουν σφραγίσει στο πρόσωπο, τι μου προτείνετε να κάνω;

Είδα κι εγώ πριν από λίγο το βίντεο που έβαλε το Κουφετάκι. Αχ, απόψε μια η στήλη της μαγειρικής να γράφω την ταμπούλε, μια το βίντεο, παίζω πινγκ πονγκ τις σελίδες του ΚΑΦΕ.

Κορίτσια την ταινία που λέτε δεν τη ξέρω, εκτός αν την έχω δει και δε θυμάμαι τον τίτλο της. Αυτό που ξέρω είναι ότι έβγαλα διαβατήριο με βιομετρικά στοιχεία και δεν ξέρω τι γίνεται. Αν έχω σφραγιστεί στα δάχτυλα με το 666 θα πάω να τα κόψω, αν όμως με έχουν σφραγίσει στο πρόσωπο, τι μου προτείνετε να κάνω;

Πρόκειται για ριμέικ και διασκευή παλιότερης ταινιας με τον ιδιο τιτλο που στην εποχη της ειχε χαρακτηριστει πρωτοποριακή και προφητική θα συμπληρωνα

Είναι μαύρη κωμωδια με πρωταγωνιστρια την Νικολ Κιντμαν και πολλές αλλες γνωστες Μπετυ Μιντλερ και Αντζελικα Χιουστον(σίγουρα)και νομιζω και Γκολντι Χοουν

Αναφερεται σε μια ιδανική πολή(φαντασου σκηνικό απο νοικοκυρες σε απογνωση)όπου οι ρυθμοι κυλουν αργά και όλες οι γυναικες εχουν επιστρεψει στον παραδοσιακό τους ρόλο.Ειναι τελειες συζυγοι, νοικοκυρες, μανουλες, γυναικαρες...Μεχρι που αποδεικνυεται ότι τους εχουν "φυτεψει"ενα πρόγραμμα

Είδα κι εγώ πριν από λίγο το βίντεο που έβαλε το Κουφετάκι. Αχ, απόψε μια η στήλη της μαγειρικής να γράφω την ταμπούλε, μια το βίντεο, παίζω πινγκ πονγκ τις σελίδες του ΚΑΦΕ.

Τα ιδια κανω κι εγω, περιττο να το αναφερω, το βλεπεις:wink:

Αν έχω σφραγιστεί στα δάχτυλα με το 666 θα πάω να τα κόψω, αν όμως με έχουν σφραγίσει στο πρόσωπο, τι μου προτείνετε να κάνω;

.

Ειναι δυνατον να εγινε κατι τετοιο και να μην το καταλαβες;Ποια ηταν η διαδικασια;

Διαφημίσεις

Ειναι δυνατον να εγινε κατι τετοιο και να μην το καταλαβες;Ποια ηταν η διαδικασια;

Έβαλα τους δείκτες μου σε δύο τετράγωνα πλαίσια με τζαμάκι που εσωτερικά είχαν ένα μεταλλικό πραγματάκι το οποίο προσπαθούσα να το περιεργαστώ, αλλά για να καταλάβω τι δείχνει έπρεπε να βάλω μεγενθυτικό φακό. Έμοιαζε με μίνι φωτοτυπικο χωρίς κουμπιά. Μόλις έβαλα τα δάχτυλά μου σ' αυτό τυπώθηκαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα στο κομπιούτερ. Δεν είναι κάτι που αισθάνεται κανείς.

τι ειναι αυτο το διαβ.με τα βιομετρικα καλε?την ταινια ψαξτην να την δεις πολυ καλη.
se τρελαναμε λιγο σημερα εβιρι μου ε?

χαχαχα μ' αρέσει όμως.

Είναι ειδικές φωτογραφίες που δεν έχουν διαφορά από άλλες, αλλά πρέπει να φαίνονται καθαρά οι αποστάσεις των άκρων του προσώπου, δηλαδή να είναι αμακιγιάριστες οι γυναίκες, με φράντζες σηκωμένες να φαίνεται όλο το μέτωπο και η απόστασή του από το σαγόνι, ελαφρά πίσω τραβηγμένα τα μαλλιά για να φαίνονται τα αφτιά και να μπορεί να μετρηθεί η απόσταση μεταξύ τους. Αυτά δεν έχουν κάποιο διακριτικό πάνω τους, όταν όμως φτάνεις στον προορισμό σου στο αεροδρόμιο, υπάρχει κάποιος με μία κάμερα ειδική, που σε κοιτάει μέσα απ' αυτήν και καταγράφει το πρόσωπο, αν δεν ταιριάζουν οι αποστάσεις των χαρακτηριστικών της φωτογραφίας με την πραγματικότητα τότε θα πει ότι το διαβατήριο είναι πλαστό.

κ μου περνα η σκεψη οτι μαλλον θα χαθουμε κοριτσια γτ δεν νομιζω να υπαρχουν επικοινωνιες απο καποια φαση κ μετα λογικα εαν δεν προλαβω να σας το πω τοτε να ξερετε χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα διαδυκτιακα.ειστε αστερια πραγματικα.

:lol::lol::lol:Ελα ρε! Μου εφτιαξες τη διαθεση πρωι πρωι!!!

Αν έχω σφραγιστεί στα δάχτυλα με το 666 θα πάω να τα κόψω, αν όμως με έχουν σφραγίσει στο πρόσωπο, τι μου προτείνετε να κάνω;

Μεταμοσχευση προσωπου!!!:lol:

Τα ιδια κανω κι εγω, περιττο να το αναφερω, το βλεπεις:wink:

Σας ειπα, ελατε στο φεις να κανουμε ενα γκρουπακι μυστικο να τα λεμε και λαιβ!!!;)

Έβαλα τους δείκτες μου σε δύο τετράγωνα πλαίσια με τζαμάκι που εσωτερικά είχαν ένα μεταλλικό πραγματάκι το οποίο προσπαθούσα να το περιεργαστώ, αλλά για να καταλάβω τι δείχνει έπρεπε να βάλω μεγενθυτικό φακό. Έμοιαζε με μίνι φωτοτυπικο χωρίς κουμπιά. Μόλις έβαλα τα δάχτυλά μου σ' αυτό τυπώθηκαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα στο κομπιούτερ. Δεν είναι κάτι που αισθάνεται κανείς.

Πιστεψε με, εαν βαλεις τσιπακι, θα το αισθανθεις! Αλλωστε θα πρεπει να συναινεσεις...;)

χαχαχα μ' αρέσει όμως.

Είναι ειδικές φωτογραφίες που δεν έχουν διαφορά από άλλες, αλλά πρέπει να φαίνονται καθαρά οι αποστάσεις των άκρων του προσώπου, δηλαδή να είναι αμακιγιάριστες οι γυναίκες, με φράντζες σηκωμένες να φαίνεται όλο το μέτωπο και η απόστασή του από το σαγόνι, ελαφρά πίσω τραβηγμένα τα μαλλιά για να φαίνονται τα αφτιά και να μπορεί να μετρηθεί η απόσταση μεταξύ τους. Αυτά δεν έχουν κάποιο διακριτικό πάνω τους, όταν όμως φτάνεις στον προορισμό σου στο αεροδρόμιο, υπάρχει κάποιος με μία κάμερα ειδική, που σε κοιτάει μέσα απ' αυτήν και καταγράφει το πρόσωπο, αν δεν ταιριάζουν οι αποστάσεις των χαρακτηριστικών της φωτογραφίας με την πραγματικότητα τότε θα πει ότι το διαβατήριο είναι πλαστό.

Επιστημονικη φαντασια... Καλημερα σας!

age.png age.png

Πάντως αυτό με τα γαλαζια ή πράσινα μάτια που αντικατοπτρίζονται μαύρες "εικόνες" δεν ισχύει μιλάω εκ πείρας γιατι ολοι οι οικογένεια τέτοια έχουμε και ανάλογα με το τι κοιτάμε πχ.θάλασσα γινονται απόλυτα γαλάζια ή λευκο γίνονται κυανα.Εκτός αν ολοι είμαστε στην οικογένεια ερπετά και δεν το ξέρουμε.Ενδιαφέρον πάντως ήταν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...