Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το 2και3 τα απενεργοποιησανε απο το τιουμπι,το 8ηταν τρομακτικο καποια μου φανηκαν υπερβολικα για τον βλακα τον μπουσ δεν αξιζει να πω τπτ γνωστο πιονι,κ για τον χιτλερ τι να δω ενας απο τους ποιο σατανικους παρανοικους που περασαν απο την γη!!!!αντε βρε ταρα παλι δουλεια μας εβαλες κ εχω να ξεχλωρινιασω το μπανιο που το πασαλειψα απο το πρωι χαχχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

να κ η αληθεια για το Roswell

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού (2007) βγήκε στην επιφάνεια ένα εκπληκτικό νέο, ικανό να ανατρέψει και να ξαναζωντανέψει το μυστήριο του Roswell.

Ο πλωτάρχης Walter Haut ήταν το 1947 αξιωματικός δημοσίων σχέσεων στην βάση του Roswell και επίσης ήταν ο άνθρωπος που έδωσε στη δημοσιότητα τις πρωτότυπες διαδοχικές δηλώσεις τύπου που ακολούθησαν την πτώση του αντικειμένου, κάτω από τις οδηγίες του διοικητή της βάσης, συνταγματάρχη William Blanchard.

Ο Haut πέθανε τον περασμένο χρόνο, αλλά άφησε μία ένορκη κατάθεση με την εντολή να ανοιχθεί μόνο μετά το θάνατό του. Στα μέσα του καλοκαιριού το κείμενο ανακοινώθηκε και αποκαλύπτει ότι ο ισχυρισμός για το μετεωρολογικό μπαλόνι αποτελούσε μία ιστορία κάλυψης και πως το πραγματικό αντικείμενο ανακτήθηκε από τον στρατό και αποθηκεύτηκε σε ένα υπόστεγο.

Ο Haut περιέγραψε πως δεν είδε μόνο το σκάφος, αλλά και εξωγήινα σώματα. Και δεν αποτελεί τον μοναδικό μάρτυρα του Roswell που αναφέρεται σε σώματα εξωγήινων.

Ένας ντόπιος εργολάβος κηδειών, ισχυριζόταν επί μακρόν ότι έλαβε πρόσκληση από τις αρχές του Roswell λίγο μετά την συντριβή και του ζητήθηκε να τους προμηθεύσει με έναν αριθμό νεκρικών κασών σε παιδικό μέγεθος. Όταν έφτασε στη βάση πληροφορήθηκε από μία νοσοκόμα (που αργότερα εξαφανίσθηκε) ότι είχε πέσει ένας ιπτάμενος δίσκος και πως είχαν βρεθεί μικρόσωμοι ανθρωποειδείς εξωγήινοι.

Ο Haut ωστόσο, είναι ο μοναδικός από τους αυθεντικά εμπλεκόμενους στην υπόθεση, που ισχυρίζεται ότι είδε με τα μάτια του τα εξωγήινα σώματα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ο άνθρωπος που ταξίδεψε στο μέλλον και έβγαλε και video για απόδειξη

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

to μια ωρα δικια τους 100 δικιες μας μου θυμισε αυτον τον γερμανο που ειχε πει αν θυμαστε το χα πει πριν καιρο σαν παραμυθι(οτι ημαστε πειραματα εξωγηινου πολιτισμου) .κ να που ενας αλλος ερευνητης το λεει αλλιως μεν το λεει δε.με το χαραγμα κ τα φαινομενα της εποχης μας συμφωνω πανω κατω ομως ειμαι πολυ επιφυλαχτικη γενικα κ προσπαθω να μην φανατιζομαι ουτε να παρασερνομαι.τις καταθληψαρες μου γενικα τις περασα κ εδω να πω ενα ευχαριστω για την παρεουλα μας που τα λεμε τοσο καιρο πια κ βλεπω οτι αυτο ειναι το αποτελεσμα λιγο θωρακιστηκαμε ολες πιστευω.παω να δω τα βιντεακια.

edit.στο 1ο βιντεο και μετα το 6 λεπτο η συνεντευξη με την κανελη(αγαπαω κανελη τρελα πολυ μαγκια κ μυαλο αυτη η γυναικα)ειναι διαφωτιστικοτατη

921477wc2fyvv2y2.gif

Σοκ !! Η συνομωσία με τους αριθμούς του Lost !! Δείτε το !! (Θα εκπλαγείτε!)

tumblr_kv164wTY4K1qapw9ko1_500.jpg

Στη γνωστή σειρά Lost o Hugo Reyes κερδίζει το λόττο παίζοντας τους αριθμούς 4, 8, 15, 16, 23 και 42.

Ο γρίφος των "κακών" αριθμών που χάρισε στον Hugo Reyes, μια απίστευτα... γκαντέμικη περιουσία από την λοταρία στην σειρά Lost. Όσοι πιστοί, τους θυμάστε...

Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες...Όχι.

Μια απίστευτη σύμπτωση (?) δημιουργήθηκε στην λοταρία "Μega Millions" (το έπαθλο ήταν 355 εκατομμύρια δολάρια) στις ΗΠΑ. Το... 66,6 % (σατανική, θα την χαρακτήριζα) των αριθμών, ήτοι

4 στους 6 ήταν ΙΔΙΟΙ με αυτούς που έπαιξε ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Lost, Hugo "Hurley" Reyes!!!

Lost-numbers-lottery-slice.jpg

Τα νούμερα που βγήκαν ήταν το 4, 8, 15, 25, 47 και το 42

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2009 σε κλήρωση του εθνικού λαχείου στη Βουλγαρία βγαίνουν οι αριθμοί 4, 15, 23, 24, 35 και 42 στην αμέσως επόμενη κλήρωση του λαχείου στις 10 Σεπτεμβρίου βγαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ (4, 15, 23, 24, 35 και 42).

ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΨΑΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥ '' ΧΑΜΕΝΟΥΣ '' ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ LOST !!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !

bN-SY6Glql4

Girls of a soccer team seen in the foreground of one of Hurley's airport flashbacks are wearing jerseys with the Numbers on them

SoccerGirls.jpg

The numbers appear on the odometer of Hurley's Camaro.

830px-Numbersmeter.jpg

4.815 - 162.342 στο Google Maps

JPRrTtGguIA

Επίσης το 7418880 ειναι αποτέλεσμα : 4 × 8 × 15 × 16 × 23 × 42 = 7418880

Τά σχόλια δικά σας !!!!!!!

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Σύμφωνα με "έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές", το επόμενο διάστημα (λιγότερο του μηνός) είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη των πραγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν σύντομα να συμβούν τα παρακάτω.

images?q=tbn:ANd9GcRsFBXmwr8_YfjKLnw4D3pHfT1JbWsEiN8M5ASZT5DV3JLQDFw7NitgzpI3JA

1. Οι σκοτεινές δυνάμεις είναι πιο έτοιμες από ποτέ να καταλύσουν την εξουσία των ανθρώπων,να περάσουν σε παγκόσμια "κατοχή" και με σύντομες διαδικασίες "ντόμινο" να εγκαθιδρύσουν την "Παγκόσμια Κυβέρνηση"!

2. Το παραπάνω σενάριο, θα υλοποιηθεί μόνο εφ όσων "εξασφαλιστεί" ...ειρήνη μεταξύ των αρχαίων φατριών που επιβουλεύονται αιώνες τώρα αυτόν τον κόσμο και την ανθρωπότητα!

3. Αν πάνε όλα καλά (για αυτούς) τότε Παρασκευή στις

9/12/2011 κατεβαίνει ο διακόπτης και 12/12/2011 ημέρα Δευτέρα ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός!!!

4. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά και όπως τα ακούσαμε, ενώ ο Αντίχριστος θα κάνει τα πρώτα βήματά του στον πλανήτη, θα δούμε τον ΟΗΕ/Unesco με συνοπτικές διαδικασίες και ίσως με πρόσχημα το "επισιτιστικό" να αντικαθιστά κυβερνήσεις και εξουσίες...

5. Από τα πρώτα έργα και ημέρες της νέας-εποχής θα είναι η "κατάληψη" των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ/Unesco με αφορμή φυσικά το "Παλαιστινιακό"...

6. Στην συνέχεια και μιας και η Ιερουσαλήμ θα "αλλάξει χέρια", καιρός να εμφανιστεί και ο 3ος Ναός του Σολομώντα ο οποίος είναι σχεδόν προκατασκευασμένος άρα θα χρειαστούν

και τρεις μέρες κατά τας γραφάς για την ανοικοδόμησή του...

Εκεί θα λάβει χώρα και η τελετή "ενθρόνησης" του παγκοσμίου ηγέτη, δηλαδή του Αντίχριστου.

Βορειοαμερικανική ένωση καθώς και Μεσογειακή Ένωση (νέα γεωπολιτικά φρούτα)θα κάνουν το ντεμπούτο τους!

7. Παγκόσμια πτώχευση λοιπόν με τις αρχές του 2012 και κατά το καλοκαιράκι η "Συνάντηση" με τις Ρωσικές δυνάμεις και τον καινούριο Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρο Πούτιν!

8. Πριν όμως το μεγάλο "μπαμ" θα έρθει και η ώρα της Συρίας που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της σκληρής πλευράς της καθημερινότητάς μας!

9. Το Ιράν πλέον, πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται πυρετωδώς...

10. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή επικρατεί μεγάλη σύγχυση και κινητικότητα σε πολιτικό επίπεδο ανάμεσα σε αυτούς που "γνωρίζουν" και πρέπει ενυπόγραφα να δηλώσουν την υποτέλειά τους στο "Μεγάλο Αφεντικό", άρα να δουν και την ανάληψη συγκεκριμένου ρόλου στα μελλούμενα...

Αυτά αγαπητοί φίλοι ακούσαμε, τα καταγράψαμε και τα μοιραζόμαστε μαζί σας!

Δεν είναι προφητείες και ο άνθρωπος που μας μετέφερε τις πληροφορίες δεν είναι κληρικός.

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ

Οψόμεθα...

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Λέτε να συνδέεται αυτό με την ημερομηνία των ιλουμινάτι 7/12/11 με την αντίστροφη μέτρηση;

γι αυτο ο σαμαρας δεν υπογραφει?ψιλοχιουμορ?!!!!!να καμω?!!!!!!θυμαμε που λεγαμε για τον ναο οτι εχει γινει κ τα 'αμφια'του αντιχριστου που ειναι ηδη ραμενα,κ ολα μα ολα ειναι τοσο γιηνα κ αληθινα σαν σεναρια πλεον.κ μου περνα η σκεψη οτι μαλλον θα χαθουμε κοριτσια γτ δεν νομιζω να υπαρχουν επικοινωνιες απο καποια φαση κ μετα λογικα εαν δεν προλαβω να σας το πω τοτε να ξερετε χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα διαδυκτιακα.ειστε αστερια πραγματικα.μακαρι ολα αυτα να ειναι απλως κακα σεναρια το ευχομαι εγω θα βαλω ενα τραγουδακι εδω παντος τωρα http://www.youtube.com/watch?v=xuRqsVturIw&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Ακραιο δεν είναι τωρα αυτό;

Και γιατί να χαθούν οι επικοινωνιες;

Βεβαια τόσα εχουν γινει το τελευταίο διάστημα...Που δεν τα περιμεναμε...Και ποιος λετε να είναι ο Αντι....;

Ουτε να το σκεφτω δεν μπορώ!!Ανατριχιαζω...

περιστερακι μου γλυκο αν ανατρεξεις σε παλαιοτερα ποστ θα δεις οτι ειχαμε βρε βιντεακια και αρθρα που λεγανε κ δειχναν εβραιους αυτους με τα δυο τσουλουφακια κ τα καπελα να πανυγηριζουν για εναν τυπο που λεγανε οτι ειναι ο μεσιας τους που ηρθε.κ εκει παει το μυαλο μου εμενα.ασε δε που οταν βλεπω πλεων τον ομπαμα απλα αντριχιαζω...θα δουμε.κ μακαρι να ειναι ακραια σεναρια οολα αυτα.

921477wc2fyvv2y2.gif

περιστερακι μου γλυκο αν ανατρεξεις σε παλαιοτερα ποστ θα δεις οτι ειχαμε βρε βιντεακια και αρθρα που λεγανε κ δειχναν εβραιους αυτους με τα δυο τσουλουφακια κ τα καπελα να πανυγηριζουν για εναν τυπο που λεγανε οτι ειναι ο μεσιας τους που ηρθε.κ εκει παει το μυαλο μου εμενα.ασε δε που οταν βλεπω πλεων τον ομπαμα απλα αντριχιαζω...θα δουμε.κ μακαρι να ειναι ακραια σεναρια οολα αυτα.

αυτον εχω στονου μου κι εγω

το ειχα διαβασει καπου, όταν είχε πρωτοεμφανιστει

βλεποντας τα βιντεακια που εβαλε η ταρα σκεφτομουν για το χαραγμα καπου λενε κ για την καρτα του αμκα.ενταξει δηλαδη τι κανουμε αντιδρασαμε σε ολα ταυτοτητες κτλ και τελικα τα δεχτηκαμε,τωρα λεμε οχι στα τσιπακια τι θα γινει αν οντος μας στριμωξουν τοσο που η αυτο η το τπτ?κ εγω δηλ. που βρισκομαι κι εσυ κ ολοι οσοι πηραμε τις καινουργιες ταυτοτητες αμκα κτλ.γτ σε ενα βιντεο δειχνει.........κατσε να το βρω να στο βαλω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...