Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κλειστή σήμερα η πυραμίδα του Χέοπα λόγω... 11/11/11

www.topeiraxtiri.gr.jpg

Η μεγαλύτερη πυραμίδα της Αιγύπτου θα παραμείνει κλειστή σήμερα για το κοινό. Ο λόγος για την πυραμίδα του Χέοπα η οποία θα έχει της πόρτες της ερμητικά κλειστές λόγω της ιδιαίτερης ημερομηνίας.

11/11/11 σήμερα και αυτή η... ευθυγράμμιση της ημερομηνίας κάνει τους οπαδούς αριθμολογίας ανά τον κόσμο να... παραληρούν.

Αυτή η απόφαση ελήφθη από την αιγυπτιακή κυβέρνηση με τον φόβο ότι θα υπάρξουν «περίεργες» τελετές στο εσωτερικό της πυραμίδας, ιδιαίτερα από οπαδούς του εσωτερισμού.

Μάλιστα, όσοι ενστερνίζονται τον εσωτερισμό, αναφέρουν ότι σήμερα, στις 11/11/11 και ώρα 11:11 θα συμβούν ασυνήθιστα γεγονότα.

Επίσης, χιλιάδες οπαδοί σκοπεύουν να συναντηθούν σήμερα σε όλο τον κόσμο για τελετές ή χορούς.

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/11/111111_8560.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FBoIcR+%28.%29&utm_content=FaceBook

age.png age.png

Καλημέρα σε όλες κορίτσια.

Καλημερα κοριτσια! 11/11/11 σημερα και ορκιζεται η νεα κυβερνηση... Αυτη ηταν η καταστροφη που περιμεναμε?:tongue:

χαχαχαχαχαχα φαντάσου Τάρα τι δύναμη έχουμε, μια τόσο δα μικρή χώρα να φέρει τα πάνω κάτω σε όλον τον πλανήτη. Ένας καινούργιος είπε να ορκιστεί και θα αλλάξουν μέχρι και οι πόλοι της γης.

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα φαντάσου Τάρα τι δύναμη έχουμε, μια τόσο δα μικρή χώρα να φέρει τα πάνω κάτω σε όλον τον πλανήτη. Ένας καινούργιος είπε να ορκιστεί και θα αλλάξουν μέχρι και οι πόλοι της γης.

:lol::lol::lol:

Τι λενε οι "φιλοι" μας οι Γερμανοι? Ειναι ευχαριστημενοι?

age.png age.png

Τάρα καλύτερα να μη συναντήσω κανένα αυτές τις μέρες γιατί θα νευριάσω ό,τι κι αν μου πει.

Να σου μεταφέρω αυτά που έγραψα σε άλλο τόπικ του φόρουμ την Τετάρτη το βράδυ, πριν τα γεννητούρια του καινούργιου πρωθυπουργού.

"Απόψε τα παιδιά στο σχολείο είχαν κάποια απογευματινή εκδήλωση (ένα έθιμο με αναμμένα φαναράκια και μια διαδρομή που ακολουθήσαμε σε κοντινή απόσταση από το σχολείο). Στην επιστροφή κάναμε πηγαδάκι στο προαύλιο εγώ κι άλλες δύο Ελληνίδες μητέρες συζητώντας. Να σας διευκρινίσω ότι στο σχολείο της κόρης μου, παρακολουθούν μαθήματα όλες οι φυλές του Ισραήλ. Έρχεται κάποια στιγμή η διευθύντρια του σχολείου και μας λέει στα γερμανικά: " Πώς περνάτε εσείς οι ελληνίδες, τι κάνετε;" Οι άλλες δύο ελληνίδες της απάντησαν: "Καλά είμαστε, όλα καλά". Τότε ανταπαντά η διευθύντρια: "Εεεεε όχι δε νομίζω δεν είσαστε και τόσο καλά". Εννοώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, την 6η δόση που εκκρεμεί και την αδυναμία μας να βγάλουμε μεταβατικό πρωθυπουργό.

Με λίγα λόγια δε χάνουν την ευκαιρία οι Γερμανοί να μας υποβιβάζουν και να μας προσβάλλουν παντού και πάντα, ακόμη και σε μια τέτοια εκδήλωση δική τους, στην οποία είμασταν -ας πούμε- καλεσμένοι. Κάτι ανάλογο μου ανέφεραν και οι Ελληνίδες μητέρες που συνομιλούσα, ότι αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους από τους Γερμανούς προϊσταμένους και συναδέλφους τους.

Έχουμε να ζήσουμε πολύ ωραίες καταστάσεις τώρα που είμαστε εδώ. Θα πέφτουν πάνω μας (σε όσους είναι Έλληνες) να μας φάνε. Και θα πρέπει να είμαι εγώ, και ο κάθε Έλληνας στη θέση μου, υπόλογη για την οικονομική κρίση στη χώρα μου και για τις πολιτικές μας εξελίξεις. "

Αν εχει τετοια συμπεριφορα η διευθυντρια του σχολειου, φανταζομαι τι συμβαινει γενικως!

Μα ποιοι νομιζουν οτι ειναι τελος παντων? Κατεστρεψαν ολη την Ευρωπη πριν μισο αιωνα και δεν εχουν πληρωσει ακομα για τα εγκληματα τους, τολμουν να μας τη λενε τωρα?

Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι για εσας να βρισκεστε "στη φωλια του κουκου" αυτες τις δυσκολες μερες, και τουλαχιστον ελπιζω οτι δεν αντιμετωπιζει και το παιδι αυτον τον ρατσισμο.

age.png age.png

Και εξακολουθούν να καταστρέφουν Τάρα, απλά άλλαξαν οι μέθοδοί τους. Το παιδί έχει δασκάλα τη διευθύντρια και μία άλλη κοπέλα. Μέχρι τώρα και οι δύο δασκάλες είναι τυπικές με τα παιδιά. Δε μου έχει αναφέρει η κόρη μου κάποιου είδους διάκριση λόγω εθνικότητας. Είναι το μοναδικό Ελληνόπουλο στην τάξη.

Όντως είναι δύσκολο για μας να λέμε με χαρά από πού είμαστε και να αντιμετωπίζουμε ψυχρότητα και ξινίλα. Κανονικά εμείς έπρεπε να ξινίζουμε που βλέπουμε Γερμανούς είτε εδώ, είτε στην Ελλάδα. Ύστερα απ' όσα μας έκαναν στην περίοδο του πολέμου, ύστερα από τη μη καταβολή των οφειλών τους, κι ύστερα από τη σημερινή πολιτική τους στάση με την οποία συμβάλλουν στην κατρακύλα της Ελλάδας. Είναι αυτό που λέει η παροιμία: " και κερατάς και δαρμένος".

Πολλές φορές στο τραμ κατά τη διαδρομή προς το σχολείο, βλέπω ηλικιωμένους από 70 και πάνω και κάθομαι και σκέφτομαι: "κοίτα να δεις ότι ο πατέρας αυτού του παππού πολέμησε τους προγόνους μου και σίγουρα αυτός που βλέπω απέναντί μου θα γνωρίζει πολλές αποτρόπαιες ιστορίες σε όσα έπραξαν εναντίων μας, από τις διηγήσεις του πατέρα του.

Μια παλια οικογενειακη φιλη, μεταναστρια εδω και δεκαετιες στη Γερμανια, φροντιζει εναν ηλικιωμενο ο οποιος ειναι γυρω στα 90... Της ειπε οτι στον πολεμο βρισκοταν στην Κρητη, αλλα οτι δεν εκανε ποτε κακο σε κανεναν! Και αυτη η χαζη τον πιστευει!!!

Εχετε γνωρισει Ελληνες εκει? Υπαρχουν ελληνικα καταστηματα?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που τους συναντάω παντού, στη διαδρομή μου τους ακούω να συζητάνε μεταξύ τους ή στο κινητό, σε καταστήματα είναι υπάλληλοι, έχουν δικά τους εμπορικά καταστήματα και καφετέριες, κάποιοι είναι δημόσιοι ή δημοτικοί υπάλληλοι, συγκεκριμένα συνάντησα μία Ελληνίδα που εργάζεται σε εκδοτήριο εισητηρίων του τραμ. Γενικά παντού συναντάμε Έλληνες.

Βρε μήπως να προλάβουμε να τους κατακτήσουμε εμείς ειρηνικά αγοράζοντας γερμανική γη, πριν προλάβουν να το κάνουν (ολοκληρώσουν) αυτοί;

Βρε μήπως να προλάβουμε να τους κατακτήσουμε εμείς ειρηνικά αγοράζοντας γερμανική γη, πριν προλάβουν να το κάνουν (ολοκληρώσουν) αυτοί;

Χαχα!!! Με τι λεφτα ομως? Δανειο ισως?:lol:

age.png age.png

το πηρα το ταμειο μου τελικα βεβαια δεν ειναι τπτ τυχαιο σε αυτο τον κοσμο κ ναι καπου συνδεετε η σημερινη ορκομοσια θα δουμε στην συνεχεια...!!!μπηκα να σας διαβασω αφου καποιες μερουλες μονη μου σουλατσερνα εδω κορες!!!κ συνχιστηκα με αυτα που διαβασα κ πολλες σκεψεις περασαν απο το μυαλο μου δεν ηθελα να πω τπτ τελικα μονο ρουλα βαστα γερα κ απαντα εξυπνα στις βλαμενογερμανες καλτακες,μην σε γονατισουν ακους?!!!!!!!!!στο καπακι μπηκα στα περιεργα κ το ματι μου επεσε εδω

Φύλακες του Αγίου Όρους! Οι 12 Αόρατοι!!

http://periergaa.blogspot.com/2011/11/12.html

ξερετε πως ηρεμησα ρε κοριτσια?τι ημαστε ολοκληρος ΧΡ.ορθοδοξος λαος ρε σκουπιδακι?αϊντε κ ας ερθουν να μας ''αγορασουν''ας πανε προς το αγ.ορος ο Θεος θα τους καψει ολους τους!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Η θαυμαστή αφθαρσία του αυτιού και του χεριού του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου

%25CE%25A4%25CE%25BF+%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25AF+%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25AF%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%2599%25CF%2589%25CE%25AC%25CE%25BD%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2585+%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25A7%25CF%2581%25CF%2585%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585.jpg

Κάποτε στην Κωνσταντινούπολή ένας άνδρας είχε κανονίσει μια συνάντηση με τον αγίο Ιωάννη τον Χρυσοστόμο. Ο γραμματέας του αγίου, όταν πήγε να αναγγείλει την άφιξη του, τον βρήκε απασχολημένο με κάποιον άλλον άνδρα, ο οποίο ήταν σκυμένος κοντά στο αυτί του αγίου και του υπαγόρευε κάτι, ενώ ο άγιος έγραφε σε χαρτί αυτά που άκουγε. Ο γραμματέας δεν θέλησε να τους ενοχλήσει και είπε στον επισκέπτη να περιμένει. Κάθε φορά που πήγαινε, τους έβλεπε σε αυτή την εργασία. Στο τέλος ο επισκέπτης αγανάκτησε και έφυγε. Όταν βρήκε τον άγιο μόνο, του ανέφερε για τον επισκέπτη που έφυγε. Ο άγιος Ιωάννης τότε τον ρώτησε γιατί δεν τόν πέρασε αμέσως στο γραφείο και αυτός δικαιολογήθηκε ότι δεν ήθελε να τον ενοχλήσει στην εργασία που είχε με τον άλλον άνδρα. Ο Χρυσοστόμος του αποκρίθηκε ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος μέσα στο γραφείο του όλη αυτή την ώρα και ότι ήταν μόνος.

Λέγεται ότι ο άνδρας αυτός ήταν ο Απόστολος Παύλος που εκείνη των ώρα υπαγόρευε στο άγιον Ιωάννη τον Χρυστοστομο την ερμηνεία των επιστολών του. Γι'αυτό το λόγο, σε ένδειξη σημείου και θαύματος αυτού του γεγονότος, το αυτί του αγίου Ιωάννου είναι μέχρι σήμερα άφθαρτο και βρίσκεται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους./πηγή

xeri_xrys.png

Το δεξί χέρι του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου το οποίο έχει σχήμα ευλογίας και παραμένει και εκείνο άφθορο(διακρίνονται το δέρμα και τα νεύρα) ευρίσκεται στη Ιερά Μονή Φιλόθεου του Αγίου Όρους και η κνήμη του Αγίου στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος του Αγίου Όρους.

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...