Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, eviri, tara, koufetaki και λοιπές κοπέλες, απλά απευθύνομαι ονομαστικά σε εσάς τις τρεις γιατί από όσα έχω διαβάσει στο καφέ, τα περισσότερα ήταν δικά σας...

Μου αρέσουν πολύ και τα βρίσκω ενδιαφέροντα.Αν και μου αρέσουν όλα αυτά, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά όπου πέσει το μάτι μου, στέκεται...

Δεν ξέρω αν έχετε συζητήσει εδώ ανάλογο θέμα, αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για τα ..."μυστήρια"που κρύβονται σε πολλά από τα λογοτεχνικά βιβλία.

Είμαι βιβλιοφάγος και κατά καιρούς έχω διαβάσει διάφορα βιβλία.Οσο αφορά τα βιβλία μυστηρίου, υπάρχουν κάποια που είναι φανερό ότι στηρίζονται αποκλειστικά σε μυθοπλασία.

Υπάρχουν όμως και άλλα που με είχαν επηρεάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, που τα σκεφτόμουν για μερες, δηλαδή το κατά πόσο όλα αυτά που γράφονται μπορεί να έχουν μια δόση αλήθειας.Σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιοι, και όχι απαραίτητα οι συγγραφείς, να θέλουν να περάσουν μηνύματα...Η να παρουσιάσουν ως προϊόν μυθοπλασίας, αλήθειες κρυμμένες, έτσι από...διαστροφή, για να μας περιπαίξουν λίγο.

Φυσικά αναφέρομαι σε όλα τα βιβλία του Νταν Μπράουν, πλήν του τελευταίου που δεν το έχω διαβάσει ακόμα.Και υπάρχει και ένα ελληνικό βιβλίο, πολύ καλογραμμένο,αλλά δεν ξέρω αν κάνει το αναφέρω

Τι γνώμη έχετε εσείς γι' αυτό;Το θεωρείτε τυχαίο;Υπάρχει άραγε σχετική αρθογραφία;Θα με ενδιέφερε πολύ...

nj2jNCs7lqg

28 Οκτωβρίου, Εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, και τα νικητήρια των Ελλήνων κατά το 1940.

Σας παραθέτω απόσπασμα από το παρακάτω blog.

Περί του ιστορικού της εορτής.
Στο παρεκκλήσιο της αγίας Σωρού, που βρισκόταν στην νότια πλευρά του ναού των Βλαχερνών της Κωνσταντινουπόλεως, φυλάσσονταν η Αγία εσθήτα, ο πέπλος και μέρος της τιμίας ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Σε μια αγρυπνία αυτού του παρεκκλησίου, μετείχε και ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός (έζησε επί αυτοκράτορος Λέοντος του μεγάλου, 4ος αιών Μ. Χ. περίπου), με τον μαθητή του Επιφάνιο, και έναν ακόλουθό του Επιφανίου. Ο μακάριος Ανδρέας μάλιστα, είχε την συνήθεια να παραμένει στην αγρυπνία όση ώρα μπορούσε, άλλοτε μέχρι τα μεσάνυκτα κι άλλοτε μέχρι το πρωί.
Ήταν η ώρα περίπου Τετάρτη νυκτερινή (με το βυζαντινό ωρολόγιο), οπότε βλέπει ο μακάριος Ανδρέας τη Θεοτόκο Μαρία να προχωρεί απʼ τις βασιλικές πύλες προς το Θυσιαστήριο. Φαινόταν πολύ υψηλή, και είχε λαμπρή τιμητική συνοδεία λευκοφόρων αγίων. Ανάμεσά τους ξεχώριζαν ο τίμιος Πρόδρομος και ο Θεολόγος Ιωάννης, που παράστεκαν δεξιά κι αριστερά τη Θεοτόκο. Από τους λευκοφόρους, άλλοι προπορεύονταν και άλλοι ακολουθούσαν ψάλλοντας ύμνους και άσματα πνευματικά.
Όταν πλησίασε στον άμβωνα, είπε ο όσιος Ανδρέας στον Επιφάνιο:
-Βλέπεις, παιδί μου, την Κυρία και Δέσποινα του κόσμου;
-Ναι, τίμιε πάτερ, αποκρίθηκε ο νέος.
Η Θεοτόκος εν τω μεταξύ είχε γονατίσει και προσευχόταν για πολλή ώρα. Παρακαλούσε τον Υιό της για τη σωτηρία του κόσμου, και έραινε με δάκρυα το άγιο πρόσωπό της. Μετά τη δέηση μπήκε στο θυσιαστήριο, όπου προσευχήθηκε για τους πιστούς που αγρυπνούσαν εκείνη την ώρα.
Όταν ολοκλήρωσε τη δέησή της, έβγαλε από την άχραντη κεφαλή της το αστραφτερό μαφόριο με μια κίνηση χαριτωμένη και σεμνή, και καθώς ήταν μεγάλο και επιβλητικό, το άπλωσε σαν Σκέπη με τα πανάγια χέρια της επάνω στο εκκλησίασμα. Έτσι απλωμένο το έβλεπαν και οι δύο τους για πολύ ώρα, να εκπέμπει δόξα Θεϊκή σαν ήλεκτρο. Όσο φαινόταν εκεί η Κυρία Θεοτόκος, φαινόταν και η ιερή αισθήτα να σκορπίζει τη χάρη της. Όταν εκείνη άρχισε να ανεβαίνει στον ουρανό, άρχισε και η Θεία Σκέπη να συστέλλεται λίγο- λίγο και να χάνεται. Το ιερό αυτό μαφόριο που φυλασσόταν εκεί, στον άγιο αυτό ναό, συμβόλιζε τη χάρη που παρέχει η Θεοτόκος στους πιστούς.
Αυτό λοιπόν το θαυμαστό γεγονός, της ζωντανής παρουσίας της Κυρίας των Αγγέλων μεταξύ των τέκνων της, και η διαρκής προστασία που από αυτήν παρέχεται στην στρατευομένη Εκκλησία, εορτάζεται από όλους τους ορθοδόξους την πρώτη του Οκτωβρίου μηνός. Μετά όμως από την εποποιεία του 1940 – 1941, η Ιερά σύνοδος της καθʼ Ελλάδαν Εκκλησίας, το 1952, έκρινε σκόπιμο να μεταθέσει τον εορτασμό από την πρώτη Οκτωβρίου, στην εικοστή ογδόη του ιδίου μηνός, και διότι η θαυμαστή Ελληνική νίκη του πολέμου εκείνου ήταν έργο της Υπερμάχου Στρατηγού του γένους μας, αλλά και διότι πολλές μαρτυρίες πολεμιστών του Ιερού εκείνου αγώνος, βεβαίωναν πως η Παναγία μας, «προσβεβλημένη» λες από τον Ιταλοκίνητο τορπιλισμό της Έλης στην Τήνο, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεώς Της τον Αύγουστο του 1940, προπορευόταν των μαχομένων στρατιωτών του μετώπου, και προστάτευε τους στρατιώτες μας στα Βορειοηπειρωτικά βουνά, στις θάλασσες και στους κάμπους, όπου δηλ. οι αμυνόμενοι υπεράσπιζαν πατρίδα και Πίστη!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι δύο σημαντικότερες εθνικές εορτές μας, έχουν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να συνεορτάζονται με μία γιορτή της παναγίας. Την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε τον ευαγγελισμό της Θεοτόκου, και την 28η Οκτωβρίου, την Αγία Σκέπη της Θεοτόκου. Η εορτή αυτή τελείται ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τη μητέρα του Θεού για τη σκέπη και την προστασία της στον αγώνα των Ελλήνων απέναντι στους αλαζόνες Ιταλούς, αρχικά, και, αργότερα, σε όλη τη διάρκεια της εθνικής αντιστάσεως.

Πηγή: kantonopou's blogspot

Καλημέρα Περιστεράκι.

Προσωπικά, δεν έχω καθόλου καλή γνώμη για το Ντάν Μπράουν. Επειδή προσβάλλει τα ορθόδοξα πιστεύω μου με τη θεματολογία του. Για μένα δε νοείται να υπάρχει βιβλίο με θέμα υποτιθέμενη σαρκική σχέση του Ιησού με οποιαδήποτε γυναίκα, όσο Εκείνος ήταν ενσαρκωμένος στη γη και μάλιστα να έχει αφήσει και απογόνους (έστω ένα κορίτσι). Βλέπεις, το διάβασα κι εγώ το βιβλίο αυτό. Διαφωνώ πλήρως και κάθετα όμως. Κατά τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα βιβλία του θα περιέχουν πιθανότατα "τις ίδιες δόσεις αλήθειας".

Καλημέρα Περιστεράκι.

Προσωπικά, δεν έχω καθόλου καλή γνώμη για το Ντάν Μπράουν. Επειδή προσβάλλει τα ορθόδοξα πιστεύω μου με τη θεματολογία του. Για μένα δε νοείται να υπάρχει βιβλίο με θέμα υποτιθέμενη σαρκική σχέση του Ιησού με οποιαδήποτε γυναίκα, όσο Εκείνος ήταν ενσαρκωμένος στη γη και μάλιστα να έχει αφήσει και απογόνους (έστω ένα κορίτσι). Βλέπεις, το διάβασα κι εγώ το βιβλίο αυτό. Διαφωνώ πλήρως και κάθετα όμως. Κατά τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα βιβλία του θα περιέχουν πιθανότατα "τις ίδιες δόσεις αλήθειας".

Εννοείται ότι δεν συμφωνω με κάποια σημεία.Απλά αναρωτιέμαι κοντά σε αυτά που αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα, για ποιο λόγο επιτρέπεται η έκδοση βιβλίων που αγγίζουν ευαίσθητα θέματα και δεν υπάρχει αντίδραση από επίσημο φορέα.Αντίθετα, μεταφράζονται σε τόσες γλώσσες, μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη...Εκτός αυτών που έχουν περιεχόμενο θρησκευτικό υπάρχει και το "Ψηφιακό οχυρό"που θίγει άλλα ζητήματα.

Ωστόσο στον "Κώδικα Ντα Βίντσι"η αποκωδικοποίηση συμβόλων που κρύβονται στους πίνακες είναι τόσο λογικοφανής...

Ασφαλώς δεν υιοθετώ τίποτα απ' όλα αυτά.Για μένα είναι απλά ένα ανάγνωσμα μυστηρίου για να περνά η ώρα.Ωστόσο θα επαναλάβω ποια η σκοπιμότητα;Κι άλλοι γράφουν, αλλά πλάθουν μύθους, δεν εκμεταλλεύονται αρχικά σχήματα με τεράστια απήχηση.

Είναι κάτι σαν τις αμερικανιές σε θέματα ελληνικής μυθολογίας, αν μπορούσα να το παρομοιάσω με κάτι...

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι δεν συμφωνω με κάποια σημεία.Απλά αναρωτιέμαι κοντά σε αυτά που αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα, για ποιο λόγο επιτρέπεται η έκδοση βιβλίων που αγγίζουν ευαίσθητα θέματα και δεν υπάρχει αντίδραση από επίσημο φορέα.

Δε ξέρω να σου απαντήσω κατά πόσο υπάρχει κάποιος επίσημος φορέας - της εκκλησίας συγκεκριμένα - που να αντιτίθεται με την έκδοση τέτοιων βιβλίων στην Ελλάδα και φυσικά κατά πόσο θα είχε τη δύναμη και εξουσία να το κάνει αυτό. Πιστεύω, ότι, επειδή δεν υπάρχει λογοκρισία στις εκδόσεις μάλλον δεν επεμβαίνει κανείς. Βέβαια, κατά καιρούς έχουν υπάρξει φαινόμενα να καίγονται βιβλία σε κατά τόπους μεγάλα βιβλιοπωλεία από εκφραστές της ορθοδοξίας, κάτι που δε με βρίσκει σύμφωνη, αλλά πραγματικά δε γνωρίζω τίποτα περισσότερο.

Αντίθετα, μεταφράζονται σε τόσες γλώσσες, μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη...

Εδώ που τα λέμε οι άλλοι λαοί δεν έχουν ισχυρά θρησκευτικά πιστεύω. Αμφιβάλλω αν κάποια άλλη χριστιανική θρησκεία (καθολικισμός, προτεσταντισμός, ευαγγελιστές) έχει αντιδράσει για την έκδοση τέτοιων βιβλίων. Άσε που έχω ακούσει από φίλους να λένε ότι, ο Νταν Μπράουν είναι εβραίος Σιωνιστής, άρα πολλά μπορεί να κρύβονται γύρω από τη συγγραφή του.

Εκτός αυτών που έχουν περιεχόμενο θρησκευτικό υπάρχει και το "Ψηφιακό οχυρό"που θίγει άλλα ζητήματα.

Δεν έχω ξανακούσει τον τίτλο και δε γνωρίζω τι πραγματεύεται. Έχει να κάνει με επιστημονικά ή άλλα θέματα;

Ωστόσο στον "Κώδικα Ντα Βίντσι"η αποκωδικοποίηση συμβόλων που κρύβονται στους πίνακες είναι τόσο λογικοφανής...

Αυτό μπορεί να είναι έτσι, μόνο και εφόσον, κάποιος πάει να το ελέγξει, είτε από κοντά, είτε με επιστημονικές-μαθηματικές προσεγγίσεις από γνώστες του είδους. Εγώ δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ αν είναι αληθινά αυτά που παρουσιάζονται σαν στοιχεία-σύμβολα στους πίνακες.

Ασφαλώς δεν υιοθετώ τίποτα απ' όλα αυτά.Για μένα είναι απλά ένα ανάγνωσμα μυστηρίου για να περνά η ώρα.

Έτσι το είδα κι εγώ. Το διάβασα για να δω τι λέει και να έχω άποψη για το είδος του.

Ωστόσο θα επαναλάβω ποια η σκοπιμότητα;Κι άλλοι γράφουν, αλλά πλάθουν μύθους, δεν εκμεταλλεύονται αρχικά σχήματα με τεράστια απήχηση.

Σ' αυτό αποδεικνύεται ότι ο συγγραφέας είναι και καλός στη σφυγμομέτρηση του κόσμου. Ήξερε ότι κάτι τέτοιο θα έχει τρομερή απήχηση. Ειδικά όταν περιέχει διαστρέβλωση και αμαύρωση.

Είναι κάτι σαν τις αμερικανιές σε θέματα ελληνικής μυθολογίας, αν μπορούσα να το παρομοιάσω με κάτι...

Φαίνεται ότι οι "φίλοι μας" οι Αμερικάνοι έχουν βαλθεί με ζήλο να κάνουν πραγματικότητα την κάρτα Ιλουμινάτοι που αναφέρεται στο ξαναγράψιμο της ιστορίας με κάθε τρόπο (το δικό τους μόνο) και σε κάθε τομέα (ιστορία, γλώσσα, θρησκευτικά).

Καλημέρα κορίτσια, eviri, tara, koufetaki και λοιπές κοπέλες, απλά απευθύνομαι ονομαστικά σε εσάς τις τρεις γιατί από όσα έχω διαβάσει στο καφέ, τα περισσότερα ήταν δικά σας...

Μου αρέσουν πολύ και τα βρίσκω ενδιαφέροντα.Αν και μου αρέσουν όλα αυτά, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά όπου πέσει το μάτι μου, στέκεται...

Δεν ξέρω αν έχετε συζητήσει εδώ ανάλογο θέμα, αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για τα ..."μυστήρια"που κρύβονται σε πολλά από τα λογοτεχνικά βιβλία.

Είμαι βιβλιοφάγος και κατά καιρούς έχω διαβάσει διάφορα βιβλία.Οσο αφορά τα βιβλία μυστηρίου, υπάρχουν κάποια που είναι φανερό ότι στηρίζονται αποκλειστικά σε μυθοπλασία.

Υπάρχουν όμως και άλλα που με είχαν επηρεάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, που τα σκεφτόμουν για μερες, δηλαδή το κατά πόσο όλα αυτά που γράφονται μπορεί να έχουν μια δόση αλήθειας.Σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιοι, και όχι απαραίτητα οι συγγραφείς, να θέλουν να περάσουν μηνύματα...Η να παρουσιάσουν ως προϊόν μυθοπλασίας, αλήθειες κρυμμένες, έτσι από...διαστροφή, για να μας περιπαίξουν λίγο.

Φυσικά αναφέρομαι σε όλα τα βιβλία του Νταν Μπράουν, πλήν του τελευταίου που δεν το έχω διαβάσει ακόμα.Και υπάρχει και ένα ελληνικό βιβλίο, πολύ καλογραμμένο,αλλά δεν ξέρω αν κάνει το αναφέρω

Τι γνώμη έχετε εσείς γι' αυτό;Το θεωρείτε τυχαίο;Υπάρχει άραγε σχετική αρθογραφία;Θα με ενδιέφερε πολύ...

δεν μας εφτανε το χααρπ τωρα ηρθε κ το ρωσικο χααρπ μαλιστα!!!!δεν θα λεμε πλεον γτ θεε μου αλλα γτ μλκες που ελενχετε τα χααρπ!!!!οϊμε!!!!περιστερακι διαβαζοντας σε θυμιθηκα οτι πριν πολλα χρονια διβασα ενα βιβλιο που λεγετε παραδοξες ιστοριες εκδοσεις τερρανοβα,προλογει ο γιωργος .ν.μπαλανος!!!!διαβαζοντας το νομιζα τοτε οτι περνουσα την ωρα μου με παραδοξες φανταστικες ιστοριες απλα.μετα απο πολλα χρονια ετυχε να διαβασω την μυστικη ελλαδα καπου μεσα ειχε αναφορα σε διαφορα βιβλια που σε κατευθυναν σε πραγματικα μυστηρια ενα απο αυτα ηταν κ το προαναφερομενο βιβλιο,δεν το πιστευα πραγματικα γτ το χα παρει απο εναν παγκο στην αριστοτελους ετσι κ το διαβασα τοσο μα τοσο αναλαφρα!!!τωρα για το αν η ζωη του Χριστου ηταν σαν ολων των συνανθρωπων του ......δεν θα σου απαντησω τι πιστευω εγω απλα θα σου πω καποιες σκεψεις μου.εαν δεν ζουσε συμφωνα με τα κοινωνικα δρομενα που ηταν τοσο δυνατα εκεινη την εποχη δηλ.το να παντρευτει να εχει μια δουλεια κτλ θα ηταν ενας παριας κατι που απο τα στοιχεια που εχουμε θυμησου τον γαμο που εκανε το νερο κρασι(το να του πουνε οτι δεν υπαρχει κρασι δειχνει οτι ηταν υψηλο προσωπο)δεν ηταν,αφου υψηλα προσωπα καθονταν κ τον ακουγαν εκτος απο τους απλους ανθρωπους,γτ κ ο χριστιανισμος για να καθεερδεωθει ακολουθησε μια πολιτικη ροτα,γτ το να μελετας κ να συζητας την επομενη κινηση μεσα σε μια ομαδα αυτο ειναι κ παντα εναντια στο κατεστημενο.τωρα θα μου πεις διαβασες τα βιβλια που δεν συμφωνουν οι καλοι χριστιανοι,οχι δεν ειναι αυτο ειναι η λογικη σκεψη μου χιλιαδες χρονια μετα απο τα γεγονοτα κ εφοσον περασε ενας β.κωνστ/νος που εκαψε σχεδον ολα τα βιβλια της εποχης,κ αλλαζοντας αυτα που αφησε,τι να σκεφτουμε?εγω βρισκω αληθειες κ στις αδελφοφαδες του καζαντζακη συγκλονιστο βιβλιο κ αυτο,αιρετικο για καποιους βαρετο σε αλλους για μενα απλα συγκλονιστικο!!!ομως δεν ειμαι φανατικη σε πραγματα που δεν εζησα κ δεν γνωριζω εκτος απο το οτι υπαρχει θεος κ ανωτερη δυναμη υπαρχει αγαπη κ στο συμπαν ολοι ημαστε 1.πω πω τι με επιασε σημερα καλο βραδυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσια. Εχω διαβασει ολα τα βιβλια του Νταν Μπραουν, και η γνωμη μου ειναι οτι προκειται για απλα μυθιστορηματα. Διαφωνω καθετα με τις αποψεις που αναπτυσσει στον Κωδικα, και ναι, ενοχληθηκα. Απλα επειδη ειμαι κατασταλαγμενη, δε με αγγιζουν τετοιου ειδους θεωριες. Φυσικα δεν ισχυει αυτο για ολους, και σιγουρα ειναι πολλοι αυτοι που αρχισαν να αναρωτιουνται... Η θεωρια του αγιου δισκοποτηρου δεν ειναι καινουρια, εχουμε γραψει και γι αυτο εδω στα Μυστηρια, οπως και για τον υποτιθεμενο ρολο της Μαριας της Μαγδαληνης. Θα το ψαξω λιγο.

Περιστερακι καλως ηρθες στην παρεα μας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Προσοχή παγίδα τρομοκρατίας στο άμεσο μέλλον!! Η FEMA ΚΑΙ Η FCC ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημέρα koufetaki, τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας!!

Είδα και το βίντεο και σοκαρίστηκα....Το είδαμε μαζί με τον άντρα μου και λέει, άμα του βάλουν και κανένα πρόγραμμα να κάνει καμιά φασίνα, τέλεια θα είναι!!

σωστος ο αντρας σου!!!χαχαχαχααχα!!!!http://alexdelarz.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html

Σ' αγόρασα για σύντροφο, να σ' έχω μες στο σπίτ'

μα είχες πολλά κουμπούδια και πάτησα ντηλίτ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...