Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Η κατάρα της «Μαύρης Ελπίδας»

Το σπίτι των ονείρων του νόμιζε ότι είχε βρει ένα ζευγάρι από το Χιούστον του Τέξας, όμως βρέθηκε αντιμέτωπο με τα φαντάσματα νεκρών σκλάβων.

b2dd23ea652724b69601a1473dbf729c_XL.jpg?t=943916400

Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν ο Σαμ και η Τζούντιθ Χάνι μετακόμισαν στο Νιούπορτ, λίγο έξω από το Χιούστον του Τέξας.

«Όταν αγοράσαμε το σπίτι σκοπεύαμε να περάσουμε μεγάλο μέρος της ζωής μας εκεί», είχε δηλώσει ο Σαμ. Όλα ξεκίνησαν, όταν εμφανίστηκε στο κατώφλι τους ένας μυστηριώδης ηλικιωμένος άνδρας, που μετέφερε ένα δυσοίωνο μήνυμα.

«Αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας μου είπε ότι πρόσεξε πως ετοιμαζόμασταν να φτιάξουμε πισίνα στο πίσω μέρος της αυλής και ότι θα πρέπει να γνωρίζουμε κάτι. Τον ακλούθησα και μου έδειξε ένα σημείο στην αυλή, όπου κατά τα λεγόμενά του κρύβονταν τάφοι», θυμάται ο Σαμ.

Έτσι ξεκίνησε η αποκάλυψη του σκοτεινού μυστικού που έκρυβε το σπίτι. Ο Σαμ αποφάσισε να ελέγξει τους ισχυρισμούς του ηλικιωμένου και άρχισε να σκάβει την αυλή.

Γρήγορα, χτύπησε πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια. Άρχισε να σκάβει με τα χέρια και βρήκε μια ξύλινη κάσα. Την άνοιξε και είδε έναν ανθρώπινο σκελετό. Με τη βοήθεια του τοπικού σερίφη διεξήχθη κανονική εκταφή. Βρέθηκαν τα λείψανα 25 ατόμων.

Η οικογένεια αποφάσισε πως πρέπει να αποκαταστήσει τη μνήμη των νεκρών. Μετά από έρευνα στα αρχεία της πόλης, ο Σαμ βρήκε ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπήρχε ένα παλιό νεκροταφείο για Αφροαμερικανούς, με το όνομα «Μαύρη Ελπίδα». Οι άνθρωποι που είχαν ταφεί εκεί ήταν πρώην σκλάβοι, που υπηρετούσαν τους πλούσιους Αμερικανούς της περιοχής. Η τελευταία ταφή είχε γίνει το 1939, ενώ συνολικά 60 άνθρωποι ήταν θαμμένοι εκεί.

Η οικογένεια Χάνι δεν ήταν η μόνη που είχε βιώσει περίεργα φαινόμενα. Δεκάδες άλλοι γείτονες είχαν αναφέρει περίεργες λάμψεις, συσκευές και βρύσες να ανοίγουν και να κλείνουν μόνες τους. Επίσης είχαν ακούσει απόκοσμους ήχους και είχαν γίνει μάρτυρες στην εμφάνιση φαντασμάτων.

Ο Σαμ και η Τζούντιθ έψαξαν αργότερα για τον μαύρο ηλικιωμένο, που τους είχε μεταφέρει την προειδοποίηση. Δεν βρήκαν κανένα ίχνος του, ούτε κανείς γνώριζε για την ύπαρξή του. Κατέληξαν ότι ήταν και αυτός ένα πνεύμα, κάποιου από τους σκλάβους που ήταν θαμμένοι στην πίσω αυλή τους. Σύντομα πούλησαν το σπίτι και έφυγαν από την περιοχή.

http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/87010/h-katara-ths-mayrhs-elpidas-

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγάλωσε 50 χρόνια μέσα σε λίγες ημέρες…

Τα «χέρια ψηλά» σήκωσαν οι γιατροί μπροστά στην περίπτωση της 23χρονης Νγκουένγκ Τάι Φουόνγκ από το Βιετνάμ, η οποία μέσα σε διάστημα ημερών μεγάλωσε κατά 50 χρόνια!

ed6db7368c510f501c1ed7ef941b1b5f_XL.jpg?t=943912800

Η 23χρονη γυναίκα έχει πλέον την εμφάνιση 70χρονης, μετά από ένα έντονο αλλεργικό σοκ που υπέστη το 2008.

Από τότε κυκλοφορεί με μάσκα, γιατί νιώθει άβολα για το ρυτιδιασμένο της πρόσωπο.

Τρία χρόνια μετά, αναζήτησε τη βοήθεια των γιατρών, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για το περίεργο περιστατικό.

Δείχνοντας φωτογραφίες από το γάμο της, το 2006, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα.

Η ίδια πιστεύει ότι φταίει μια αλλεργία στα θαλασσινά, που είχε για όλη της τη ζωή, όμως μόλις το 2008 εκδηλώθηκε.

Στην προσπάθειά της να απαλλαχτεί από τα συμπτώματα, κατέφυγε σε παραδοσιακά βιετναμέζικα σκευάσματα. Τα συμπτώματα σύντομα υποχώρησαν, όμως το δέρμα της άρχισε να γερνάει με ταχύτατους ρυθμούς και το πρόσωπό της γέμισε ρυτίδες.

http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/85851/megalwse-50-chronia-mesa-se-liges-hmeres%E2%80%A6

age.png age.png

Υποτιθεται ομως οτι εμφανιζονται και καποια περιεργα συννεφα οταν μπαινει σε λειτουργια το HAARP, ετσι δεν ειναι?

Τι να σου πω Τάρα μου, ξέρω κι εγώ. Δυστυχώς, είτε με σύννεφα, είτε απευθείας, αυτοί έχουν βρει τρομερά όπλα και δρουν ανενόχλητοι σαν να είναι οι Θεοί.:shock::shock:

Διαφημίσεις

Υποτιθεται ομως οτι εμφανιζονται και καποια περιεργα συννεφα οταν μπαινει σε λειτουργια το HAARP, ετσι δεν ειναι?

ναι εψαξα σημερα το μεσσημερι στο ντερνετι μπας κ ειχε τπτ κανα βιντεακι ομως δεν υπαρχει τετοια πληροφορια!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ειδατε τι επαθε η κοπελα με τα γιατροσοφια?κλ οσο για gen pets καποιος πρεπει να τους σταματησει δηλ.για την κιβωτο εχει πολυ καιρο που το χα δει κλ δεν πηγαν να κανουν ανασκαφες ακομη?

921477wc2fyvv2y2.gif

Θεσσαλονίκη:Η κρύπτη του Αγ.Δημητρίου

Page1_2.jpeg Page1_1.jpeg to_kiborio_tis_kriptis.jpg Το 1917 η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη κάηκε από μεγάλη πυρκαγιά. Όταν τον επόμενο χρόνο άρχισαν αναστηλωτικές εργασίες κάτω από το χώρο του ιερού ανακαλύφθηκε ένα από κρυμμένα μυστικά της πόλης, η Κρύπτη, η οποία σήμερα αν και βρίσκεται μέσα στην εκκλησία αποτελεί αρχαιολογικό χώρο που ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Η κρύπτη του ναού του Αγίου Δημητρίου, μετά την ανακάλυψή της (1918), παρέμεινε αρχαιολογικός χώρος. Μετά το 1950 μερικά από τα γλυπτά που διασώθηκαν από την πυρκαγιά τοποθετήθηκαν από τον Στ. Πελεκανίδη στους χώρους που περιβάλλουν την Κρήνη, σε μία

προσπάθεια διευθέτησης του χώρου. Κατά το διάστημα 1985 - 88 έγιναν ανασκαφικές εργασίες στα βόρεια διαμερίσματα της Κρύπτης, εργασίες συντήρησης και οργανώθηκε η έκθεση αρχαιοτήτων που διασώθηκαν από την πυρκαγιά ή βρέθηκαν στις ανασκαφές.

Η είσοδος της κρύπτης βρίσκεται δίπλα από τον δεξιό πεσσό του ιερού βήματος και οδηγεί στο χώρο εκείνο που σύμφωνα με την παράδοση φυλακίσθηκε, μαρτύρησε και τάφηκε ο Άγιος Δημήτριος. Πρόκειται για το ανατολικό τμήμα του μεγάλου ρωμαικού λουτρού που βρισκόταν κοντά στην αγορά και το στάδιο για την εξυπηρέτηση των αθλητών.

Μια μικρή πόρτα στα δεξιά του ιερού σε μεταφέρει σε ένα κόσμο μυστηριακό. Η κρύπτη ήταν ο χώρος

των ρωμαϊκών λουτρών, τα οποία μπορεί σήμερα να βρίσκονται κάτω από την παλαιοχριστιανική εκκλησία του Αγίου Δημητρίου αλλά εκείνη την εποχή βρισκόταν στο ίδιο επίπεδο με το δρόμο που περνούσε πίσω από το σημερινό ιερό.

Το μαρμάρινο Κιβώριο που βρίσκεται στο κέντρο της κρύπτης είναι το σημείο όπου έρεε το αγίασμα και το μύρο, από αγωγούς που ξεκινούσαν από το φρέαρ και από το κιβώριο του Αγίου καταλήγοντας στη μαρμάρινη φιάλη, η βάση της οποίας φαίνεται μπροστά στο Κιβώριο.

Στα μεσοβυζαντινά χρόνια η κιονοστήρικτη κρήνη των λουτρών μετατράπηκε σε κρήνη αγιάσματος από όπου έρεε το Άγιο Μύρο.

Μιά επίσκεψη είναι απαραίτητη.. Και μην διστάσετε αν βρείτε το πορτάκι κλειστό, σπρώξτε και η κρύπτη είναι μπροστά σας.....

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Λοιπόν, χτες το βράδυ ξεματιάστηκα ψάχνοντας για την ημερομηνία που έχει η μαύρη σελίδα των ιλλουμινάτι με το ρολόι που μετράει αντίστροφα. Όλα τα μπλογκς που διάβασα αναφέρονται στην έλευση του αντίχριστου.

Για να δούμε τι ετοιμάζουν πάλι; Πάντως, δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι η Δευτέρα Παρουσία γιατί, αυτό είναι αδύνατον να το γνωρίζει με ακρίβεια ημερομηνίας και ώρας οποιοσδήποτε θνητός.

καλησπερα εβιρι.βασικα το ξεματιασμα που κολαει στο οτι σου ρθε φλασια να δεις,κ μπραβο σου γτ ουτε μου περασε απο το μυαλο να το ψαξω ετσι,για την αντιστροφη μετρηση που εχουν οι σελ.?βλεπω ψωμι ερευνας εδω εβιρι να το δουμε λιγο θα ξετυλιχθει κ αυτο το κουβαρι μου φαινετε!!

921477wc2fyvv2y2.gif

στις 7δεκεμβρι λεει η βικιπαιδεια οτι εγινε η επιθεση στο περλ χαρμπορ κ ετσι εμπλεξε και η αμερικα στον β'παγκοσμιο πολεμο ως γνωστο

7 Δεκεμβρίου είναι το 341ο ημέρα του έτους (342ο σε δίσεκτα έτη ) στο Γρηγοριανό ημερολόγιο . Υπάρχουν 24 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.στο γρηγοριανο σε δισεκτα ετη ειναι 342 δηλ.3+4+2=9...τυχαιο?

δειτε τι λιστα με το τι εχει γινει γενικα με αυτη την ημερομηνια κ τι γεννησεις υπαρχουν

921477wc2fyvv2y2.gif

Εκδηλώσεις

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεννήσεις

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...