Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

"Περίεργα" αντικείμενα "εισέρχονται" στη Σελήνη;

fullmoon.aspx?width=350&height=175

Συντάκτης: Νικόλαος Αλεβιζόπουλος

Ενας ερασιτέχνης λάτρης της αστρονομίας, επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει την λαμπερή πανσέληνο του Οκτωβρίου, πριν από μία εβδομάδα στον Καναδά.

Κοιτάζοντας μέσα από τον φακό της βιντεοκάμερας, του φάνηκε σαν κάτι να κινείται προς τη Σελήνη και να "χάνεται" μέσα σε αυτή.

Πριν προλάβει να το συνειδητοποιήσει, δύο ακόμη παρόμοια αντικείμενα έκαναν ακριβώς την ίδια κίνηση!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, όταν είδε προσεχτικά το βίντεο, εντόπισε "τρία αντικείμενα

τριγωνικού σχήματος να κινούνται προς τη Σελήνη και να εισχωρούν σε αυτήν!".

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε στο youtube, έχει αριθμήσει με τους αριθμούς 1, 2, 3 τα σημεία που κατά τον ίδιο εμφανίζονται τα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια έχει επεξεργαστεί γραφικά την εικόνα.

Ο ίδιος τα ονομάζει ufo, διευκρινίζοντας ότι έτσι αποκαλούμε κάθε ιπτάμενο αντικείμενο "άγνωστης ταυτότητας" και ζητάει από τους χρήστες του διαδικτύου την γνώμη τους, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται για προϊόν τεχνικής επεξεργασίας!

Εσείς, τι λέτε;

00DcdT4YmKY

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://periergaa.blogspot.com/2011/10/blog-post_4293.html πηγαινοντας στην σελ που παραπεμπει και πατοντας το κοντρολ και Α πανω αριστερα βγαινει ενα ρολοι που μετρα μερες να ειναι αυτο που μας ερχετε στο μυαλο?και καλησπερα κοριτσια! ααααα!στην 2η σελ.υπαρχει και κειμενακι!!!

Εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα. Πιο πολύ μου μοιάζει με ημερομηνία μαζικής αυτοκτονίας μελών παραθρησκευτικής οργάνωσης, παρά με κάτι άλλο. Εσείς με τι το σχετίζετε;

λες βρε εβιρι να ειναι κατι τετοιο εγω ελεγα οτι ειναι κατι περι σεναριου συντελιας πω αυτο ειναι πολυ σοβαρο αν ειναι οντος κατι τετοιο!!!http://periergaa.blogspot.com/2011/10/to.html να και μια ακομη καταστροφολογια χα!για σημερα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διάβασα γι' αυτόν τον παππού στα Καλυτερότερα μπλόγκσποτ, αλλά τι να πεις γι' αυτόν!!!!!!!! Ύστερα κι απ' το εγκεφαλικό που έπαθε δικιολογείται.

Το σενάριο περί συντελείας του κόσμου, μου πέρασε απ' το μυαλό, αλλά δεν το θεώρησα πιθανό, επειδή όλοι λένε για την ημερομηνία 21-12-2012. Τελικά κατακλυζόμαστε από ημερομηνίες και γεγονότα.

Διαφημίσεις

Oι ΗΠΑ χτύπησαν την Τουρκία με σεισμό 7.3 ρίχτερ;

turkmasjid2-1.jpg

Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο σήμερα, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Σεισμικό Οπλο. Σύμφωνα με την αναφορά , ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημενα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλσσα, ανιχνευσαν τις....

τελευταίες 36 ώρες ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε δύο ώρες πρίν ο σεισμος χτυπήσει την ανατολική Τουρκία. Η αυξηση της θερμοκρασίας της ιονοσφαιρας είναι σήμα κατατεθέν οτι ειχε ενεργοποιηθεί το γνωστό σύστημα ΗΑΑRP , υπερόπλο μαγνητικού παλμού ,με εδρα τις εγκαταστάσεις στην Αλάσκα , πού προκαλεί ισχυρούς σεισμούς. Το εν λόγω χτύπημα είχε σκοπό να διαταράξει σοβαρά η και να αναστείλει την εξέλιξη των μαζικών πολεμικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς αυτές βάζουν σε κινδυνο τις ισοροπίες και επιλογες των ΗΠΑ στην περιοχή . Οι ΗΠΑ επίσης φοβούνται για μια γενικευμένη σύραξη στην περιοχή μετα και από τις κατηγορίες των τούρκων οτι η αυξηση της δύναμης των Κούρδων οφείλεται κυρίως από την υποστηριξη του Ισραήλ πρός αυτούς.

Οι ρώσοι αναλυτες θεωρούν οτι το master plan των ΗΠΑ είναι ο διαμελισμός μιας σειρας κρατων και η επαναφορά τους στην πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο κατάσταση . Ηδη, τα τελευταία 25 χρόνια διαμελισαν στα "εξ ων συνετέθησαν" την Σοβιετική Ενωση, την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν. το Ιράκ και τώρα την Λιβυη. Ακολουθούν Τουρκία, Συρία, Ιράν, και κατόπιν Σαουδική Αραβία

Σημειώνεται ότι υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πρίν από τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας.

Οσον αφορά την τεχνολογία και εξελιξη του υπερόπλου πρόκλησης σεισμικών καταστροφών εχει ιστορία δεκαετιών και πρωτοχρησιμοποιήθηκε απο τους Σοβιετικούς κατα τής Περσίας τού Σάχη, προκαλώντας σεισμό ( με υπόγεια έκρηξη ατομικής βόμβας και οδηγώντας το ωστικό κύμα στή Περσία) μεγέθους 7,4 ρίχτερ, τον Σεπτέμβριο του 1978. Οι αμερικανοί απάντησαν τον Απρίλιο του 1979 με τα νέα τους σεισμικά όπλα, προκαλώντας σεισμική δόνηση 7,2 ρίχτερ στην Γιουγκοσλαβία.

www.whatdoesitmean.com

Πηγή: Τα Καλυτερότερα blogspot

Διαφημίσεις

Και φαααααπ η σφαλιάρα του Χαρπ. Κι εδώ ισχύει αυτό που μου έλεγε η μάνα μου όταν ήμουν μικρή: "να σου δώσω μια και να σου δώσει άλλη ο τοίχος". Στην Τουρκία τους έδωσε μια σφαλιάρα το Χαρπ και τους έδωσε άλλη ο τοίχος που έπεσε.

Και φαααααπ η σφαλιάρα του Χαρπ. Κι εδώ ισχύει αυτό που μου έλεγε η μάνα μου όταν ήμουν μικρή: "να σου δώσω μια και να σου δώσει άλλη ο τοίχος". Στην Τουρκία τους έδωσε μια σφαλιάρα το Χαρπ και τους έδωσε άλλη ο τοίχος που έπεσε.

aman βρε κοριτσι μου με κανεις κ γελαω κ δεν κανει με αυτο το θεμα!!!!εγω σε αυτους κ μερικους παρατρεχαμενους θελω να δωσω σφαλιαραimages?q=tbn:ANd9GcQbSYnKflmXTDJ_fHSXT78Eh6AMNAnkMiPWwXaj5VLmoU8F0O3SjyY__naxπαμε να καταλαβουμε ενα χαρπ να τους μπουμπουνισουμε?!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

εμφανιστηκε τρυπα μεσα στο σπιτι της,εμενα παντος δεν μου φαινετε οτι ειναι φυσικο φαινομενο αφου η τρυπα ειναι σαν να εχει γινει με τεχνικα μεσα!!!!

%CF%84%CF%81%CF%85%CC%81%CF%80%CE%B12.jpg%CF%84%CF%81%CF%85%CC%81%CF%80%CE%B11.jpg

Ένας απότομος και δυνατός θόρυβος τρόμαξε την Inocenta Hernandez από τη Γουατεμάλα και έτρεξε αμέσως έξω από το σπίτι της για να δει τι είχε συμβεί. Όταν, όμως, συνειδητοποίησε ότι ο ήχος προερχόταν από το σπίτι της, επέστρεψε και βρήκε μία τρύπα διαμέτρου ενός μέτρου και βάθους 12 μέτρων περίπου κάτω από το κρεββάτι της! Από τη μία μεριά η 65χρονη ανακουφίστηκε καθώς η τρύπα δεν προκάλεσε το παραμικρό κακό στα εγγόνια της που έπαιζαν σε κοντινή απόσταση και από την άλλη μεριά δεν της προκάλεσε καμία… έκπληξη, καθώς στο παρελθόν έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά στη Γουατεμάλα!υγκεκριμένα, το Μάιο του 2010, μία μεγάλη τρύπα άνοιξε στη μέση ενός δρόμου και κατάπιε μερικά σπίτια! Αλλά και στο Τέξας των Η.Π.Α., το 2008, μία τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά στο έδαφος και απορρόφησε οχήματα, τηλεφωνικούς θαλάμους, πεζοδρόμια, κ.ά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι τρύπες αυτές είναι φυσικά βαθουλώματα που προκαλούνται από τις τροπικές καταιγίδες…

Ένα πολύ weird φαινόμενο που δεν έχει σταματήσει να αναστατώνει τους κατοίκους της Γουατεμάλας…

http://www.weirdnews.gr/wp-content/uploads/2011/07/%CF%84%CF%81%CF%85%CC%81%CF%80%CE%B11.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Oι ΗΠΑ χτύπησαν την Τουρκία με σεισμό 7.3 ρίχτερ;

Σύμφωνα με την αναφορά , ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημενα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλσσα, ανιχνευσαν τις....

τελευταίες 36 ώρες ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε δύο ώρες πρίν ο σεισμος χτυπήσει την ανατολική Τουρκία.

Υποτιθεται ομως οτι εμφανιζονται και καποια περιεργα συννεφα οταν μπαινει σε λειτουργια το HAARP, ετσι δεν ειναι?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...