Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

εδω ετοιμαζομαστε να αποπλευσουμε αμα θες ελα χιχιχχιχιχι!!!γτ δεν μας τρομαζουν οι καταστροφες οοοχι!!! http://mothersforever.forumgreek.com/t591p75-topic#21792

και χωρις πλακα πολλες ταινιες κυριος του σπιλμπερκ λενε πολλες αληθειες,αφου ο ιδιος ειναι ερευνητης και μελος σε μεγαλες ερευνητικες και μη οργανωσεις και χρηματοδοτης.νομιζω κατι ειχαμε γραψει σε παλιοτερο θεμα εδω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κουφετακι, ειδα το Invisible empire και το Loose change. Συγκλονιστικα και τα δυο. Τωρα εχουν σειρα το δικο σου το 3ωρο (ωχ αμαν...!) και το περιφημο Zeitgeist.

age.png age.png

ξερει καμια τι ειναι αυτοι οι αριθμοι?

Γεννήθηκε στις 4:56, στις 8 Ιουλίου 09

47985414.jpgΛένε ότι ο χρόνος είναι τα πάντα.

Αν αυτό ισχύει, τότε ο Van William Shephard πρέπει να νιώθει ... "ευλογημένος" !

Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, ήρθε στον κόσμο στις 8 Ιουλίου στις 4:56 p.m.

Αν δεν καταλάβατε ακόμη, γεννήθηκε σύμφωνα με την συνεχόμενη ακολουθία των ακέραιων αριθμών 456789.

Θα δούμε, φυσικά, στο μέλλον αν πράγματι η ώρα και μέρα γέννησης του ανθρώπου αυτού έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία...

921477wc2fyvv2y2.gif

Λοιπον κουφετακι, ειδα το Invisible empire και το Loose change. Συγκλονιστικα και τα δυο. Τωρα εχουν σειρα το δικο σου το 3ωρο (ωχ αμαν...!) και το περιφημο Zeitgeist.

taroni εγω εκανα 3 μερες να το δω ολο ..........εχει και part 2 που ειναι μια ωριτσα αλλα να σου πω οσο βλεπεις θελεις να το τελιωσεις εχει απαντησεις πολλες εγω εφαγα κολημα.παλι δεν θυμαμε να ειδα αυτα που δες....ωχ αμαν με την σειρα μου γτ ...θα τα δωωωω!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια χάθηκα. Eviri, τι κάνεις? Εγώ αυτό τον καιρό είμαι ψιλοχάλια, δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω συνεχώς ταχυπαλμίες. Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η κατάσταση. Δεν μπορώ να χαλαρώσω.

Κορίτσια χάθηκα. Eviri, τι κάνεις? Εγώ αυτό τον καιρό είμαι ψιλοχάλια, δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω συνεχώς ταχυπαλμίες. Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η κατάσταση. Δεν μπορώ να χαλαρώσω.

Γεια σου Λιάνα μου, εγώ καλά είμαι. Είμαι στη φάση της προσαρμογής ακόμη. Χρειάζομαι αρκετά πράγματα να μάθω για να έχω κάποια άνεση.

Όμως εσένα τι σου συμβαίνει; Έχεις κοιτάξει το θυρεοειδή σου; Μήπως είναι ψυχολογικό (λόγοι άγχους και στενοχώριας). Μήπως πίνεις πολλούς καφέδες ή τους πίνεις αργά το απόγευμα; Σε παρακαλώ, πρόσεχε τη Λιάνα. Μας έλειψες όλο αυτό το διάστημα.

Διαφημίσεις

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την αμερικάνικη ταινία Knowing με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.

Η ταινία αυτή είναι αρκετά γνωστή και σαν υπόθεση είχε έναν άνθρωπο ο οποίος μπόρεσε να βρει τις ημερομηνίες των μεγάλων καταστροφών που θα συνέβαιναν στο μέλλον στον πλανήτη μας.

Το απόσπασμα δείχνει τον ηθοποιό να κάθετε στο σαλόνι του και να βλέπει στις ειδήσεις ένα γεγονός για μια έκρηξη στο Κόλπο του Μεξικού! Η ταινία γυρίστηκε και κυκλοφόρησε ΠΡΙΝ γίνει η τεράστια καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού με την διαρροή πετρελαίου!

Εμείς όμως βρήκαμε κάτι ακόμα ποιο ενδιαφέρον!

Ο ηθοποιός κοιτάει το ρολόι του το οποίο αλλάζει από της 11.59 σε 12.00 . Θα παρατηρήσετε πως όταν το ρολόι αλλάζει σε 12.00 κάτω δεξιά γράφει JAPAN.

Έπειτα ο ηθοποιός κοιτάει ένα χαρτί όπου έχει σημειωμένες τις ημερομηνίες των καταστροφών. Θα δείτε πως κοιτάει συγκεκριμένα τον αριθμό 81.

Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι ο Κωδικός Χώρας της Ιαπωνίας!

Επίσης πάνω από τον αριθμό 81 θα δείτε έναν άλλο αριθμό. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ!

Τα μεσάνυχτα είναι μια ώρα σημαδιακή. Σημαίνουν το τέλος ενός κύκλου.

Μήπως με αυτό ήθελαν να μας πουν κάτι;

Πως ένας κύκλος έφτανε στην ώρα του και μια καταστροφή θα ξεκινούσε;

Ίσως να είναι όλα συμπτώσεις...

Το μόνο πράγμα που ατράνταχτα πιστεύουμε είναι πως ακόμα και ένας κόκκος άμμου έχει σημασία σε ταινίες και διαφημίσεις.

"Knowing" movie and the Oil Rig Explosion in the Gulf of Mexico 2010.avi

Θυμηθείτε την διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που πίσω στο βάθος είχε την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ. το σήμα της εταιρίας στο 21.00-22.00 σας θυμίζει κάτι;

hmathianews

Θυμαστε αυτη τη συζητηση? Ειδα την ταινια, η οποια τελικα δειχνει οτι το τελος του κοσμου ερχεται απο τον ηλιο...

age.png age.png

αυτο έλεγα εγω http://www.imdb.com/video/imdb/vi3444113945/

βέβαια μιλάμε για πολύ επιστημονικη φαντασία και "ψέμα" αλλά μας τα παρουσιάζουν ολα τόσο φυσιολογικά και αναμενόμενα.

θυμηθηκα την συζητηση που ειχαμε μολις το δα!!! http://periergaa.blogspot.com/2011/01/hubble-video.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...