Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Όχι τίποτ' άλλο ποτέ δεν είχα πολύ και αυτό που έχει απομείνει γέρασε. Μην πάθω βραχυκύκλωμα τώρα στα γεράματα.:):)

Ελα, ελα, υπερβολες! Μην την πιστευετε! Κουκλα και νεοτατη ειναι!

ή για την ακρίβεια εκεινοι δημιουργούν για να μας αφανήσουν?:confused:

Ακριβως ετσι...

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα μωρέεεεεε, μάλλον με συμπαθείς και τα λες αυτά.

Φυσικα σε συμπαθω, αλλα λεω και την αληθεια! Κριμα που εφυγες και δε μπορουμε να πινουμε πια καφεδακι και να αμπελοφιλοσοφουμε!!!

age.png age.png

Η συμπάθεια είναι αμοιβαία, όπως και με τα άλλα δύο κορίτσια την Κατερίνα και τη Λιάνα.

(Κορίτσια που είστε; )

Όσο για το καφεδάκι θα το επιδιώξω όταν θα ξανάρθω για διακοπές.

xa!!!νταξει μετα το 2012 αυτοι που θα επιβιωσουν θα ειναι οι ρωσοι οι πλουσιοι και οι κατσαριδες!!!!

Και η μάνα μου!!Οπωσδήποτε!!χαχαχα

Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια σας!!

Διαφημίσεις

μολις τελιωσα το part2 του greg.και το ξαναλεω αξιζει να αφιερωσετε 4 ωρες να το δειτε το ντοκυμαντερ.στο δευτερο βιντεο και στα 25.51 περιπου λεπτα ταρα κανει αναφορα σε μια προσωπικη του εμπειρια και εχει μια φωτο σαν τις τελευταιες ζαντες που ποσταρες με λινκγ.τυχαιο?τσεκαρετο!

LoMmA_mdB3Q&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Και η μάνα μου!!Οπωσδήποτε!!χαχαχα

Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια σας!!

αχαχααχαχαχααχαχαχαχα!!!!!μονο η πεθερα μου μην επιβιωσει γτ την εκατσε το ειδος μας χαχαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ωπα ωπα κατσε να σε ανεβασουμε-διευρυνουμε την οραση σου τωρα!!!!αυτο το εργο εχει λιγο καιρο που βγηκε απο κει και περα εχουν βγει και αλλα καταστροφολογικα εργα πχ η καινουργια ταινια του σπιλμπερκγ,

FYzXaYmFQjo

.το θεμα ξερεις ποιο πιστευω εγω οτι ειναι πλεον?το να ημαστε εγκλοβισμενοι μεσα στον φοβο μας για να περασουν αυτα που θελουν οι αφεντευοντες των κοσμο χωρις αντιδρασεις.ετσι κι αλλιως το χουμε δει ξανα το πως περνανε αυτα που θελουν,βλεπε διδυμους πυργους

θανατηφορα αερια στο μετρο της Γαλλιας αν θυμαμε κλ,δηλ.στρεφουν το βλεμα μας αλλου για να ερθει η νεα ταξη των πραγματων θα τα πουμε αργοτερα

αυτο έλεγα εγω http://www.imdb.com/video/imdb/vi3444113945/

βέβαια μιλάμε για πολύ επιστημονικη φαντασία και "ψέμα" αλλά μας τα παρουσιάζουν ολα τόσο φυσιολογικά και αναμενόμενα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...