Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Καλημερα και καλη σχολικη χρονια!

Eviri τακτοποιηθηκατε? Πώς τα βλεπεις τα πραγματα?

Κουφετακι εμεις αρχισαμε προνηπιο σε παιδικο σταθμο και τον παιρνω στις 2 το μεσημερι. Για να δουμε πώς θα παμε με τις ιωσεις φετος...

Πολυ παραξενη η κοκκινη κηλιδα στο Αγιο Ορος. Θα το ψαξω λιγο το βραδυ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.

Κουφετάκι μου σιγά, σιγά θα αρχίσω να σας διαβάζω. Έχω χάσει πολλά επεισόδια, αλλά θα τα αναπληρώσω με τον καιρό. Αν κρίνω από το αποτέλεσμα στην οικογένειά σου και σε άλλες που γνωρίζω από κοντά, μάλλον στόχευσε σωστά ο ΓΑΠ και έμεινε ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα σε όλες τις οικογένειες. Εύχομαι να βρεις κάτι άλλο το συντομότερο δυνατόν.

Βλέποντας εκείνο το κόκκινο στο χάρτη ξαφνιάστηκα πολύ. Στην εξήγηση το μυαλό μου πάει σε δύο πράγματα ή έχει πολλά κοράλλια από κάτω που κάνουν την περιοχή να φαίνεται κόκκινη ή είναι Θεϊκό σημάδι. Έχω ακούσει ότι η Ερυθρά θάλασσα ανάμεσα στην Αραβική χερσόνησο και την ανατολική πλευρά της Αφρικής, έχει πάρει το όνομά της, επειδή κοκκινίζει όταν τη βλέπεις από ψηλά, εξαιτίας των κοραλλιών που υπάρχουν από κάτω. Άφησα το ίδιο ακριβώς ζουμ στο χάρτη και κατέβηκα με υπομονή προς τα κάτω διαγώνια κοιτώντας σε διάφορα σημεία την Ερυθρά, αλλά δε διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Μόνο σε κάποια σημεία φαινόταν μωβ παρά κόκκινη.

Τάρα τακτοποιούμαστε ακόμη. Κάθε μέρα και περισσότερο. Ακόμη έχουμε να κάνουμε κάποιες δουλειές διαδικαστικές που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες, συγκοινωνίες, σχολείο κλπ. Αυτή τη βδομάδα νομίζω θα τα τελειώσουμε όλα.

Κατά τα άλλα, έχει καλή ζωή εδώ, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένα από αυτά,είναι τα πανάκριβα εισητήρια της συγκοινωνίας. Ένα απλό εισητήριο ενηλίκων για σχετικά κοντινή διαδρομή έχει 2 ευρώ και το παιδικό 1ευρώ. Χωρίς κάρτα την πρώτη μέρα πηγαινοερχόμασταν με 10 ευρώ οι τρεις μας μαζί. Όμως έχουμε απέναντί μας το πάρκο του ρόζενστάιν που είναι μαγεία και αποζημιωνόμαστε για τα μειονεκτήματα της ζωής εδώ.

Εν καιρώ θα τα λέμε.

eviri xairomai gia sena koritsi moy mprabo.tara 12.15 τον περνω χτες βγηκε καραενθουσιασμενος ομως καθε πρωι εδω κ δυο μερες δηλ. παμε με κλαματα ψιλογκρινια εκει.φταιει το οτι περνουμε μια φιλη μας κ την παρκερνουμε στο δημοτικο κ μετα απο κει θελει να παει σπιτι του.αυριο θα παμε μαζι με τον χαμπι με το μηχανακι να δουμε πως θα αντιδρασει.το καλο βεβαια ειναι οτι μεσα στην ταξη του δεν εχει κανενα προβλημα μετα,χτες εδειχνε κ στην δασκαλα πως διπλωνουμε την πετσετουλα μας....οπως του δειξα αχ!!!!1κουκουβα κουκουβα!!!!!τωρα κοριτσια εγω ειδα το 3ωρο βιντεο και σας λεω πραγματικα αξιζει να τις αφιερωσετε εχει καποιες στιγμες μια επικοινωνια με τον κοσμο χαζολογιτσες αλλα λεει ο ανθρωπος πολυ σοβαρες αληθειες πηγε 12/10εφυγαααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Απίστευτο: Γεννήθηκε παιδί που θα ζήσει μέχρι τα 150!!!

[/url]

1835%25CE%25B5%25CF%2581.jpg

Σε 20 χρόνια θα έχει δει το φως της ζωής κι ο άνθρωπος που θα ζήσει μία…. χιλιετία!

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε βρετανός γιατρός, ο οποίος δήλωσε ότι ο πρώτος άνθρωπος που θα σπάσει το φράγμα του θανάτου και θα ζήσει μέχρι τα 150 του χρόνια, έχει, ήδη, γεννηθεί. Η συνταρακτική αυτή ανακοίνωση, που έφερε τα πάνω κάτω στους ιατρικούς κύκλους, έγινε από τον άγγλο γεροντολόγο Όντρεϋ Ντε Γκρέυ, επικεφαλής ενός επιστημονικού Ιδρύματος που ειδικεύεται στην έρευνα για τη μακροζωία.

Ο Δρ.Γκρέυ μάλιστα προχώρησε κι άλλο στις δηλώσεις του αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους δημοσιογράφους:

« Πριν το παιδί αυτό συμπληρώσει τα 20 του χρόνια, θα έχει έρθει στη ζωή και ο άνθρωπος που θα ζήσει μία χιλιετηρίδα», είπε ο Δρ. Γκρέυ λίγο πριν πραγματοποιήσει διάλεξη στο Βασιλικό Ινστιτούτο Επιστήμης της Βρετανίας και συμπλήρωσε:

« Εχουμε 50% πιθανότητες να καταφέρουμε να ελέγξουμε ιατρικά τη γήρανση σε ένα πολύ αποφασιστικό επίπεδο, μέσα στα επόμενα 25 χρόνια».

Ο δόκτωρ Γκρέυ εκτιμά ότι ο θεράπων - γιατρός του μέλλοντος θα παρεμβαίνει με απλές ιατρικές πράξεις για να «συντηρεί» τον οργανισμό, αλλά και να αναζωογονεί το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή. Με συχνές επισκέψεις … συντήρησης στο γιατρό, που θα περιλαμβάνουν γονιδιακές και βλαστοκυτταρικές θεραπείες, ο ασθενής από την άλλη, θα πετυχαίνει να διατηρεί τον οργανισμό του σε καλή φόρμα και παράλληλα θα κερδίζει το ζητούμενο : περισσότερα και πιο ποιοτικά χρόνια ζωής.

Ο βρετανός επιστήμονας περιγράφει τη γήρανση ως μια μακροχρόνια συσσώρευση μοριακών και κυτταρικών βλαβών σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα:

«Η ιδέα είναι να εφαρμόσει κανείς προληπτική γηριατρική, κατά την οποία θα μπορούμε κατά διαστήματα να επιδιορθώνουμε τη μοριακή και κυτταρική ζημιά, πριν φτάνει στο απροχώρητο και πριν εξαπλωθεί σε μεγάλη έκταση»

Η αύξηση του προσδόκιμου της ζωής ( αύξηση των ορίων ηλικίας ) είναι το μεγάλο ζητούμενο, αλλά και πρόκληση για την επιστήμη. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλά. Οι ολοένα και αυξανόμενες επιτυχίες της ιατρικής επιστήμης στην κατεύθυνση της θεραπείας ασθενειών έχουν αυξήσει ετησίως και κατά μέσο όρο τα όρια ηλικίας, σε τουλάχιστον 3 μήνες και έτσι τώρα οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα υπάρχουν πολλοί εκατονταετείς άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη, έως το έτος 2030.

Στις μέρες μας, ο μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπος ήταν Ιάπωνας και έζησε μέχρι την ηλικία των 122 ετών, ενώ, μόνο το 2010 περισσότεροι από 44.000 άνθρωποι κατόρθωσαν να συμπληρώσουν έναν ολόκληρο αιώνα ζωής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, πάντως, για την επέκταση της μακροζωίας είναι η παγκόσμια αύξηση της παχυσαρκίας, αλλά και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

ΠΗΓΗ: Απίστευτο: Γεννήθηκε παιδί που θα ζήσει μέχρι τα 150!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/150.html#ixzz1Xzw4ab1x

age.png age.png

στο ντοκυμαντερ του ο greg bradden διχνει μια γυναικα που ειναι 125 χρονων και εργαζετε και ζει κανονικοτατα αφου λεει μονο στον δικο μας κοσμο βαζουμε φραγη στο ποσο θα ζησουμε εκει το να εισαι 100 και να εισαι γερος και να δουλευεις δεν ειναι ασυνηθιστο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αντε παρτο να ακουσεις να γαληνεψει η καρδουλα σου.

Να΄σαι καλα!;)

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/2012.html

Ακολουθεί το γράμμα του πολιτικού:

Τις πληροφορίες στο παραπάνω γράμμα ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα και δεύτερος νορβηγός. (http://www.projectcamelot.org/norway_update.html)

:shock::shock::shock:

Τάρα τακτοποιούμαστε ακόμη. Κάθε μέρα και περισσότερο. Ακόμη έχουμε να κάνουμε κάποιες δουλειές διαδικαστικές που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες, συγκοινωνίες, σχολείο κλπ. Αυτή τη βδομάδα νομίζω θα τα τελειώσουμε όλα.

Κατά τα άλλα, έχει καλή ζωή εδώ, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένα από αυτά,είναι τα πανάκριβα εισητήρια της συγκοινωνίας. Ένα απλό εισητήριο ενηλίκων για σχετικά κοντινή διαδρομή έχει 2 ευρώ και το παιδικό 1ευρώ. Χωρίς κάρτα την πρώτη μέρα πηγαινοερχόμασταν με 10 ευρώ οι τρεις μας μαζί. Όμως έχουμε απέναντί μας το πάρκο του ρόζενστάιν που είναι μαγεία και αποζημιωνόμαστε για τα μειονεκτήματα της ζωής εδώ.

Εν καιρώ θα τα λέμε.

Αντε μπραβο! Χαιρομαι που σου αρεσει και ελπιζω να πανε ολα καλα!:D

tara 12.15 τον περνω χτες βγηκε καραενθουσιασμενος ομως καθε πρωι εδω κ δυο μερες δηλ. παμε με κλαματα ψιλογκρινια εκει.φταιει το οτι περνουμε μια φιλη μας κ την παρκερνουμε στο δημοτικο κ μετα απο κει θελει να παει σπιτι του.αυριο θα παμε μαζι με τον χαμπι με το μηχανακι να δουμε πως θα αντιδρασει.το καλο βεβαια ειναι οτι μεσα στην ταξη του δεν εχει κανενα προβλημα μετα,χτες εδειχνε κ στην δασκαλα πως διπλωνουμε την πετσετουλα μας....οπως του δειξα αχ!!!!1κουκουβα κουκουβα!!!!!

Καθε αρχη και δυσκολη... Ο δικος μου ξεκινησε καλα και του αρεσει. Η μικρη μου βεβαια βαριεται μονη της στο σπιτι, αλλα τι να κανουμε?

age.png age.png

tpt ταρα μου υπομονη και μονο υπομονη τα περασα και τα δυο κοντα.σημερα πηγαμε με τον μπαμπα μας κολειο και δεν ειχαμε ουτε μια διαφωνια!!!το πουλακι μου πως με σκεφτετε...μπαμπα θελει το πρωι για το κολειο του!!!χεχεχεχεχεχεχ!!!:cool:ασχετο εσενα σε εχω φιλη στο φατσα?την εβιρι δεν νομιζω ελατε να γινουμε φιλες καλε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Αντε μπραβο! Χαιρομαι που σου αρεσει και ελπιζω να πανε ολα καλα!:D

Μακάρι Τάρα μου, σ' ευχαριστώ.

ασχετο εσενα σε εχω φιλη στο φατσα?την εβιρι δεν νομιζω ελατε να γινουμε φιλες καλε!!!

Κουφετάκι μου δεν έχω φέις γιατί θα το κάψω το ριμάδι που έχω μέσα στο κεφάλι μου. Όχι τίποτ' άλλο ποτέ δεν είχα πολύ και αυτό που έχει απομείνει γέρασε. Μην πάθω βραχυκύκλωμα τώρα στα γεράματα.:):)

Διαφημίσεις

ταρα και θα πρεπε εγω να νιωθω ηρεμη κ περιφανη για το ειδος μου τωρα?οχι γτ να επελθει μια καταστροφη κ να υπαρχουν λιγοι εκλεκτοι με τα φραγκα και την εξουσια που θα επιβιωσουν.εγω γτ υπαρχω σε αυτον τον κοσμο τι ειμαι ενα διακοσμητικο με ημερομηνια ληξης?τα παιδια μου?εσυ τα παιδια σου?αν ολοι ημαστε μερος του συμπαντος και το συμπαν δικο μας μερος γτ δεν σκαβουν ολες οι κυβερνησεις κατω απο καθε χωρα πολη χωριο να κανουν κιβωτους διασωσης?αφου καθε ειδος αξιζει να υπαρχει...γμτ μαυρισα βραδιατικα,οχι τπτ ακομη δεν ξερω τι να σκεφτω για την επερχομενη ημερομηνια κ τα σκεφτομαι ολα αυτα ακουγοντας αυτο αντε παρτο να ακουσεις να γαληνεψει η καρδουλα σου.

Αυτό μου θύμισε ενα εργο που είδα προχτές με φοβερά ομως τσουνάμι που επληξαν ολο τον κόσμο και είχαν κατασκευάσει τεράστιες "Κιβωτούς" που μόνο πλούσιοι με συκγκεκριμένες pass cards Κτλ.είχαν το δικαίωμα να επιβιβαστούν:-(μήμπως τελικά πάλι μας προειδοποιόυν για κάτι που έρχεται?ή για την ακρίβεια εκεινοι δημιουργούν για να μας αφανήσουν?:confused:

Αυτό μου θύμισε ενα εργο που είδα προχτές με φοβερά ομως τσουνάμι που επληξαν ολο τον κόσμο και είχαν κατασκευάσει τεράστιες "Κιβωτούς" που μόνο πλούσιοι με συκγκεκριμένες pass cards Κτλ.είχαν το δικαίωμα να επιβιβαστούν:-(μήμπως τελικά πάλι μας προειδοποιόυν για κάτι που έρχεται?ή για την ακρίβεια εκεινοι δημιουργούν για να μας αφανήσουν?:confused:

ωπα ωπα κατσε να σε ανεβασουμε-διευρυνουμε την οραση σου τωρα!!!!αυτο το εργο εχει λιγο καιρο που βγηκε απο κει και περα εχουν βγει και αλλα καταστροφολογικα εργα πχ η καινουργια ταινια του σπιλμπερκγ,

FYzXaYmFQjo

.το θεμα ξερεις ποιο πιστευω εγω οτι ειναι πλεον?το να ημαστε εγκλοβισμενοι μεσα στον φοβο μας για να περασουν αυτα που θελουν οι αφεντευοντες των κοσμο χωρις αντιδρασεις.ετσι κι αλλιως το χουμε δει ξανα το πως περνανε αυτα που θελουν,βλεπε διδυμους πυργους

θανατηφορα αερια στο μετρο της Γαλλιας αν θυμαμε κλ,δηλ.στρεφουν το βλεμα μας αλλου για να ερθει η νεα ταξη των πραγματων θα τα πουμε αργοτερα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...