Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...

TARA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα....ψιλοχάθηκα με τη μετακόμιση...

μια ερώτηση για προβληματισμό...άκουγα στις ειδήσεις οτι βρήκαν τρεχούμενο νερό στον Άρη και άρα υποψιάζονται οτι ενδέχεται να υπάρχει και κάποια μορφή ζωής.....απορία μου λοιπόν:είναι τυχαίο οτι τώρα βρέθηκε νερό στον Άρη ενω τόσα χρόνια "ακούμε" οτι ήρθαν οι Αρειανοί;είναι τυχαίο οτι ο κόσμος παντού όταν αναφερόταν σε εξωγήινους ενδόμυχα εννοούσε ΑΡΕΙΑΝΟΙ;γιατί δεν λέγανε οι Ουράνιοι (απο τον πλανήτη Ουρανό) ή οι Αφροδιτιανοί κ.ο.κ.;;;σας έχει εράσει ποτέ απο το μυαλό;

Δεν το ειχα σκεφτει, αλλα τωρα που το λες...

Τακτοποιηθηκατε?

age.png age.png

ebiri το ειδες?τις μαζεψανε ολες.ταρα τι κανετε?κοριτσακια μου γλυκα πως περνατε το καλοκαιρακι σας? http://periergaa.blogspot.com/2011/08/479.html

http://www.ramnousia.com/2011/05/blog-post_7707.html?showComment=1308834991750#c323490969261161288

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετο μας εδωσες δουλεια! Επιτελους θα΄χω μελετη τα βραδια! Θα τις παρω λιγες λιγες τις καρτες για να μη μου ξεφυγει καμια!

Στην Αθηνα βγαζουμε το φετεινο καλοκαιρι, διακοπες δεν ξερουμε αν θα παμε ακομα...κατα τ΄αλλα δοξα τω Θεω, ειμαστε υγιεις τουλαχιστον. Εσυ πώς περνας?

age.png age.png

καλημέρα τακτοποιηθήκαμε μια χαρά...με τον πεθερό έχουμε θέμα μάλλον καρκίνος...θα ξέρω μέσα στη βδομάδα.

πω-πω έχω μείνει πίσω στη μελέτη!!!!!!σας παρακαλώ οχι το Σεπτέμβρη εξετάσεις (έχω τραυματικές εμπειρίες)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ebiri το ειδες?τις μαζεψανε ολες.ταρα τι κανετε?κοριτσακια μου γλυκα πως περνατε το καλοκαιρακι σας? http://periergaa.blogspot.com/2011/08/479.html

http://www.ramnousia.com/2011/05/blog-post_7707.html?showComment=1308834991750#c323490969261161288

Καλημέρα κορίτσια.

Βρίσκομαι σε διακοπές και δεν έχω την ευκαιρία να μπαίνω και να διαβάζω. Η αλήθεια είναι ότι έχω αφήσει πολλά θέματα αδιάβαστα. Λίγο επιγραμματικά έριξα μια ματιά στα λινκς που έδωσες Κουφετάκι και είδα ότι έχουν πολύ ψωμί. Όμως η μελέτη θα πέσει με την επιστροφή ή μάλλον με την τακτοποίησή μας από το Σεπτέμβριο και ύστερα. Πού 'σαι Ρηνιώ... κι εγώ τώρα πασαλείμματα κάνω. Κάτσε να δούμε μήπως κάτσουμε και στο ίδιο θρανίο ως μετεξεταστέες σε λίγο καιρό.

Τα φιλιά μου σε όλες και εύχομαι να περνάτε κι εσείς καλά είτε είστε εντός των τειχών, είτε εκτός.

Mην ανησυχειτε, θα μελετησω εγω για εσας (ο αντρας μου ειναι παλι εκτος συνορων και εχω απλετο χρονο μεταμεσονυχτιως), και θα σας δωσω περιληψη! Μη νομιζετε βεβαια οτι θα γλυτωσετε τις εξετασεις...!!!:tongue::tongue::tongue:

Eviri καλη ξεκουραση τωρα, γιατι σε περιμενει κι εσενα πακετο μετα. Ποτε φευγετε τελικα? Τον Σεπτεμβρη?

riniw ευχομαι οτι καλυτερο για τον πεθερο σου. Τα εχω περασει και ξερω.

age.png age.png

Διαφημίσεις

ρινιω μην μου λες τετοια.ασε κ τραβαμε χοντρο κουπι με την μανα μου τους τελευταιους μηνες,οποτε σας το απευχομαι κοριτσι μου.ταρωνι μπαινω σφαιρα αλλα οτι καλο το τσιμπαω κ εγω δεν το διαβασα οοοολο τον φθινοπωρο που θα μαζευτουμε με το κλ.εβιρι μου να περνας πολυ πολυ κλ στις διακοπες σου.κ εγω αδειουχα ειμαι αλλα παω ερχομαι σε μανες πεθερες θαλασσες κ βουνα.οοοολα κλ μωρε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ρινιω μην μου λες τετοια.ασε κ τραβαμε χοντρο κουπι με την μανα μου τους τελευταιους μηνες,οποτε σας το απευχομαι κοριτσι μου.ταρωνι μπαινω σφαιρα αλλα οτι καλο το τσιμπαω κ εγω δεν το διαβασα οοοολο τον φθινοπωρο που θα μαζευτουμε με το κλ.εβιρι μου να περνας πολυ πολυ κλ στις διακοπες σου.κ εγω αδειουχα ειμαι αλλα παω ερχομαι σε μανες πεθερες θαλασσες κ βουνα.οοοολα κλ μωρε!!!

Κι εγω το απεύχομαι κουφετάκι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...