Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εξωσωματική στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Faith13

Recommended Posts

On 31/7/2024 at 11:24 ΜΜ, Vikukoureli είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.εχεις κάποιο νέο για τον ζηκοπ.. ξέρουμε αν θα είναι τον Νοέμβριο;

Καλησπέρα κορίτσια.εχουμε κανένα νέο για τον ζηκοπουλο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 579
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 22/11/2024 at 8:05 ΜΜ, vany είπε:

Είναι στο νοσοκομείο. Έκανα έμβρυομεταφορά την προηγούμενη εβδομάδα 

Τελεια..καλη επιτυχια να εχεις...

Πρωτη φορα κανεις?εγω εκανα 2εμβρυομεταφορες αλλα δυστυχως αρνητικες..θα προσπαθησω για την 3η συντομα..

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

On 22/11/2024 at 8:05 ΜΜ, vany είπε:

Είναι στο νοσοκομείο. Έκανα έμβρυομεταφορά την προηγούμενη εβδομάδα 

On 24/11/2024 at 6:52 ΠΜ, vany είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ! Κ μένα τρίτη φορά είναι. Την πρώτη αρνητική χοριακή, την δεύτερη αποβολή και τώρα θα δείξει...

Μακαρι στο ευχομαι να ειναι η τριτη κ τυχερη!!🥰🥰

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια. Καλό μήνα και εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει ευχάριστα νέα για όσες έχουν ξεκινήσει διαδικασία.

Θέλω τα φώτα σας,αν γνωρίζει κάποια.Έκανα μια προσπάθεια εξωσωματικής στα Γιάννενα,αλλά απέτυχε. Σκέφτομαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.Στην Αθήνα,έχει γνώση καμία για εξωσωματικη στο Έλενα ξτο Αρεταίο .Και αν γνωρίζεται κάποιο γιατρό να μου προτείνετε.Εχω ακούσει για ένα  Νικόλαο Βλάχο στο Αρεταίο. Για ιδιωτικο πάλι έχω ακούσει για κάποιο Μπαγιώκο. Στη Θεσσαλονίκη ξέω για το evryolab.Αν γνωρίζετε και για το κοστος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Όποια πληροφορία έχετε θα με βοηθούσε.

• Δύναμη! 3

Καλημέρα! Η χοριακή θετική  ... Περιμένω να πάω για υπέρηχο! Αλλά λόγω της προηγούμενης αποβολής είμαι πολύ συγκρατημένη 

Καλή επιτυχία με την έμβρυομεταφορά σου εύχομαι!

• Λουλούδια 1

7 ώρες πρίν, vany είπε:

Καλημέρα! Η χοριακή θετική  ... Περιμένω να πάω για υπέρηχο! Αλλά λόγω της προηγούμενης αποβολής είμαι πολύ συγκρατημένη 

Καλή επιτυχία με την έμβρυομεταφορά σου εύχομαι!

Ευχαριστω...ολα θα πανε καλα!!το καλυτερο δωρο για τα Χριστουγεννα🥰🥰🥰

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...