Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Εξωσωματική στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Faith13

Recommended Posts

On 6/7/2024 at 5:47 PM, Natty said:

Καλησπερα σε όλες!! Διάβασα εδώ οτι ο ντοκτορ θα παρει παράταση και τον καλεσα να δω αν ισχύει. Μου ειπε ναι αλλα για 15 μερες θα ειναι εκτος για κατι διαδικαστικά... Μολις το ακουσα λεω ωραια,ξανα τα ίδια. Μου ειπε παρε με οταν αδιαθετησεις.... Δεν πρεπει να κανω ξανα εξετασεις ρε κοριτσια?? Εκανα τα νοσηματα για να ειμαι ετοιμη αλλα δεν θελει παλι ορμονες?? Πες οτι εχω μια κύστη τι θα κανω θα παω εκει και θα μου πει αααα δεν γινεται?? Ετσι αδιαφοροι ειναι ολοι οι γιατροι ή αυτος ειναι ετσι?? 

Καλημέρα κορίτσι μου. Εγώ ξέρω ότι θέλει και ορμονολογικές και καλλιέργεια και για νοσήματα. Απλά ο συγκεκριμένος είναι λίγο στον κόσμο του

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 570
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 7/6/2024 at 5:47 ΜΜ, Natty είπε:

Καλησπερα σε όλες!! Διάβασα εδώ οτι ο ντοκτορ θα παρει παράταση και τον καλεσα να δω αν ισχύει. Μου ειπε ναι αλλα για 15 μερες θα ειναι εκτος για κατι διαδικαστικά... Μολις το ακουσα λεω ωραια,ξανα τα ίδια. Μου ειπε παρε με οταν αδιαθετησεις.... Δεν πρεπει να κανω ξανα εξετασεις ρε κοριτσια?? Εκανα τα νοσηματα για να ειμαι ετοιμη αλλα δεν θελει παλι ορμονες?? Πες οτι εχω μια κύστη τι θα κανω θα παω εκει και θα μου πει αααα δεν γινεται?? Ετσι αδιαφοροι ειναι ολοι οι γιατροι ή αυτος ειναι ετσι?? 

Τις ορμονολογικες καθώς και υπέρηχο για να αποκλειστεί πιθανότητα κυστικου και να δει και πως είναι οι καταβολές σου τις κάνεις τη 2η μερα περιόδου οπότε γι αυτό σου είπε να τον πάρεις όταν αδιαθετησεις. Ωστόσο πριν την εξωσωματική καλό είναι να γίνονται πολλές ακόμη εξετάσεις στο ζευγάρι, αν μπεις στο ΚΑΦΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ 2023  και δεις το πρώτο καρφιτσωμενο post θα πάρεις μια ιδέα τι πρέπει να έχετε κάνει πριν ξεκινήσετε.

• Ευχαριστώ 1
  • Λουλούδια 1

On 18/6/2024 at 11:43 ΜΜ, Nels είπε:

Τις ορμονολογικες καθώς και υπέρηχο για να αποκλειστεί πιθανότητα κυστικου και να δει και πως είναι οι καταβολές σου τις κάνεις τη 2η μερα περιόδου οπότε γι αυτό σου είπε να τον πάρεις όταν αδιαθετησεις. Ωστόσο πριν την εξωσωματική καλό είναι να γίνονται πολλές ακόμη εξετάσεις στο ζευγάρι, αν μπεις στο ΚΑΦΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ 2023  και δεις το πρώτο καρφιτσωμενο post θα πάρεις μια ιδέα τι πρέπει να έχετε κάνει πριν ξεκινήσετε.

Τα εχω κανει όλα, ειμαι με τα φαρμακα στο ψυγειο απο τον Οκτώβρη... Απλα μου εκανε εντυπωση που μου ειπε να τον παρω τοτε χωρις καμια εξεταση πριν.

πρίν από 4 λεπτά , Natty είπε:

Τα εχω κανει όλα, ειμαι με τα φαρμακα στο ψυγειο απο τον Οκτώβρη... Απλα μου εκανε εντυπωση που μου ειπε να τον παρω τοτε χωρις καμια εξεταση πριν.

Τι άλλη εξέταση να σου κάνει δλδ αν έχεις κάνει όλες τις απαιτουμενες? Όπως σου είπε γίνεται, παίρνεις τηλ όταν αδειαθετεις, την επόμενη μέρα πας για υπέρηχο και αιματολογικες και αν είναι όλα οκ ξεκινάς.

On 25/6/2024 at 10:57 ΠΜ, Nels είπε:

Τι άλλη εξέταση να σου κάνει δλδ αν έχεις κάνει όλες τις απαιτουμενες? Όπως σου είπε γίνεται, παίρνεις τηλ όταν αδειαθετεις, την επόμενη μέρα πας για υπέρηχο και αιματολογικες και αν είναι όλα οκ ξεκινάς.

Αν διαβασεις το φορουμ θα δεις οτι προκειται για γιατρο που σταματησε τις εξωσωματικες για μήνες. Μετα απο τοσους μηνες κανονικα θα επρεπε να με βαλει να κανω επανάληψη στις ορμονες τουλάχιστον οπως επίσης και υπέρηχο. Αυτο εννοώ.... 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Natty είπε:

Αν διαβασεις το φορουμ θα δεις οτι προκειται για γιατρο που σταματησε τις εξωσωματικες για μήνες. Μετα απο τοσους μηνες κανονικα θα επρεπε να με βαλει να κανω επανάληψη στις ορμονες τουλάχιστον οπως επίσης και υπέρηχο. Αυτο εννοώ.... 

Μα βρε κορίτσι μου αυτές τις εξετάσεις τις κάνεις 2η μερα περιοδου, είτε πας για εξωσωματικη στον ιδιο κύκλο είτε τις κάνεις για να δεις τι γινεται. Εφόσον τώρα μιλήσατε και ξαναξεκιναει ο γιατρος εις εξωσωμαυικες, πότε δλδ να σου έλεγε να τις κανεις? Δε μπορείς να τις κανεις προν αδιαθετησεις οπότε καλώς σου είπε πάρε με τηλ όταν αδιαθετησεις. Αν τον πάρεις και σου πει ξεκινά ενέσεις χωρίς να σού κάνει ορμονολογικες και υπέρηχο την επόμενη μέρα απο το τηλ σού, τότε ναι, κστι δεν πάει καλά. Αλλά μέχρι τότε δε μπορεί να σου κάνει κάτι. Και άθε μήνα να έκανες ορμόνες και υπέρηχο το θέμα είναι 9ως θα είσαι στον κύκλο που θα ξεκινήσεις εξωσωματικη, αν πχ για κάποιο λόγο η fsh σου μεθαύριο που θα αδιαθετησεις είναι στα ύψη ή η οιστραδολη σου είναι πάνω από 50 και από υπέρηχο προκύψει κυσιτκο τότε ανάλογα θα κινηθεί και ο γιατρός, δεν έχει καμία σημασία αν στους προηγούμενους κύκλους ήταν όλα τέλεια ή όχι. 

On 28/6/2024 at 4:36 ΠΜ, Nels είπε:

Μα βρε κορίτσι μου αυτές τις εξετάσεις τις κάνεις 2η μερα περιοδου, είτε πας για εξωσωματικη στον ιδιο κύκλο είτε τις κάνεις για να δεις τι γινεται. Εφόσον τώρα μιλήσατε και ξαναξεκιναει ο γιατρος εις εξωσωμαυικες, πότε δλδ να σου έλεγε να τις κανεις? Δε μπορείς να τις κανεις προν αδιαθετησεις οπότε καλώς σου είπε πάρε με τηλ όταν αδιαθετησεις. Αν τον πάρεις και σου πει ξεκινά ενέσεις χωρίς να σού κάνει ορμονολογικες και υπέρηχο την επόμενη μέρα απο το τηλ σού, τότε ναι, κστι δεν πάει καλά. Αλλά μέχρι τότε δε μπορεί να σου κάνει κάτι. Και άθε μήνα να έκανες ορμόνες και υπέρηχο το θέμα είναι 9ως θα είσαι στον κύκλο που θα ξεκινήσεις εξωσωματικη, αν πχ για κάποιο λόγο η fsh σου μεθαύριο που θα αδιαθετησεις είναι στα ύψη ή η οιστραδολη σου είναι πάνω από 50 και από υπέρηχο προκύψει κυσιτκο τότε ανάλογα θα κινηθεί και ο γιατρός, δεν έχει καμία σημασία αν στους προηγούμενους κύκλους ήταν όλα τέλεια ή όχι

Δεν μου λετε κατι που δεν γνωριζω, υπαρχουν ομως εξετασεις που πρεπει να γινουν πριν την διέγερση. Όπως υπέρηχος, ορμονες καθε τριμηνο, καλλιέργεια, νοσηματα καθε εξάμηνο. Οταν φτασουμε να πάρουμε τηλεφωνο για να ξεκινησουμε σημαίνει ξεκιναμε, οχι διακοπτουμε επειδη κατι δεν ειχαμε εξετάσει. Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις. 

8 ώρες πρίν, Natty είπε:

Δεν μου λετε κατι που δεν γνωριζω, υπαρχουν ομως εξετασεις που πρεπει να γινουν πριν την διέγερση. Όπως υπέρηχος, ορμονες καθε τριμηνο, καλλιέργεια, νοσηματα καθε εξάμηνο. Οταν φτασουμε να πάρουμε τηλεφωνο για να ξεκινησουμε σημαίνει ξεκιναμε, οχι διακοπτουμε επειδη κατι δεν ειχαμε εξετάσει. Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις. 

Θυμάμαι στο Παπαγεωργίου ένα χρόνο να επαναλαμβάνω τις ίδιες εξετάσεις που γράφεις ,μην τυχόν με ξεκινήσουν.. πόσα χρήματα χαμένα. Για το χρόνο δεν σχολιάζω καν. καλή επιτυχία🙏

• Δύναμη! 1

8 ώρες πρίν, Natty είπε:

Υπερηχος και ορμόνες είπαμε γίνονται όταν ξεκινάς και όχι κάθε τρίμηνο. Νοσήματα γίνονται μια φορά και όχι συνέχεια, εκτός και αν εσύ ή ο σύντροφός σου είχατε σεξουαλικες σχέσεις με άλλα άτομα χωρίς προφύλαξη. Ομοιως για την καλλιέργεια κολπικου εκτος καποιας κολπίτιδας που δεν επηρρεαζει μεν τη διέγερση αλλά έχεις δίκιο, πρεπει να γίνει πριν την εμβρυομεταφορα οπότε όταν πας να σε δει μπορείς να του ζητήσεις να σου πάρει δείγμα, το αποτέλεσμα θα έχει βγει σε 2 μέρες οπότε δεν αλλάζει κάτι στην προσπάθεια σου. Επίσης για οτιδήποτε εχεις απορία ή θέλεις να κάνεις κάτι έξτρα από αυτά που σου προτείνει ο γιατρός έχεις κάθε δικαίωμα να το ζητήσεις και να κάνεις ότι έξτρα εξετάσεις θεωρείς ότι χρειάζονται. Εγώ πχ ενώ έκανα κάθε συχνά tsh και ήταν οκ, πριν την εμβρυομεταφορα ο γιατρός δε θεώρησε ότι χρειάζεται να την επαναλάβω αφού την είχα κάνει πριν 3 μήνες και πότε δεν ειχα θέμα στο παρελθόν όμως την έκανα και λόγω προφανώς των ορμονών είχε αυξηθεί πάνω από το 2 που είναι το όριο για εμβρυομεταφοτα οπότε πήρα αγωγή και έκανα ετ τον επόμενο μήνα. Γενικα ότι δε μας αρέσει ή μας ξενίζει να το ζητάμε, είναι τεράστια η προσπάθεια που κάνουμε για να αφήνουμε πράγματα στην τύχη. Καλή επιτυχία σου ευχομαι!

10 ώρες πρίν, Nels είπε:

Υπερηχος και ορμόνες είπαμε γίνονται όταν ξεκινάς και όχι κάθε τρίμηνο. Νοσήματα γίνονται μια φορά και όχι συνέχεια, εκτός και αν εσύ ή ο σύντροφός σου είχατε σεξουαλικες σχέσεις με άλλα άτομα χωρίς προφύλαξη. Ομοιως για την καλλιέργεια κολπικου εκτος καποιας κολπίτιδας που δεν επηρρεαζει μεν τη διέγερση αλλά έχεις δίκιο, πρεπει να γίνει πριν την εμβρυομεταφορα οπότε όταν πας να σε δει μπορείς να του ζητήσεις να σου πάρει δείγμα, το αποτέλεσμα θα έχει βγει σε 2 μέρες οπότε δεν αλλάζει κάτι στην προσπάθεια σου. Επίσης για οτιδήποτε εχεις απορία ή θέλεις να κάνεις κάτι έξτρα από αυτά που σου προτείνει ο γιατρός έχεις κάθε δικαίωμα να το ζητήσεις και να κάνεις ότι έξτρα εξετάσεις θεωρείς ότι χρειάζονται. Εγώ πχ ενώ έκανα κάθε συχνά tsh και ήταν οκ, πριν την εμβρυομεταφορα ο γιατρός δε θεώρησε ότι χρειάζεται να την επαναλάβω αφού την είχα κάνει πριν 3 μήνες και πότε δεν ειχα θέμα στο παρελθόν όμως την έκανα και λόγω προφανώς των ορμονών είχε αυξηθεί πάνω από το 2 που είναι το όριο για εμβρυομεταφοτα οπότε πήρα αγωγή και έκανα ετ τον επόμενο μήνα. Γενικα ότι δε μας αρέσει ή μας ξενίζει να το ζητάμε, είναι τεράστια η προσπάθεια που κάνουμε για να αφήνουμε πράγματα στην τύχη. Καλή επιτυχία σου ευχομαι!

Στο δημόσιο τα ζητούσαν κάθε εξάμηνο τα λοιμώδη και ορμονικές τριμήνου.. καλλιέργειες επίσης κάθε τόσο. Έχουν άλλο πρωτόκολλο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Faith13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Μήπως γνωρίζετε μέχρι ποτε θα είναι ο Ζηκοπουλος στο πανεπιστημιακό; Μέχρι το τέλος του χρόνου;

Καλησπέρα, εγω ετσι ειχα διαβάσει.Νομιζω καποια κοπελα το ειχε γραψει εδω μεσα. Θα μαθω συντομα και θα σου πω, ισως την επομενη εβδομάδα 

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ προσπάθησα μάταια σε δημόσιο στην Αθήνα αλλά πάλι καλά μου σύστησαν τον δρ. Καλιαντζή (ιδιωτικός ιατρός) και προχωρήσαμε μαζί τις διαδικασίες και έπιασα τα διδυμάκια μου από την πρώτη προσπάθεια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες σας!

• Λουλούδια 2

1 ώρα πρίν, mikaela liv είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ προσπάθησα μάταια σε δημόσιο στην Αθήνα αλλά πάλι καλά μου σύστησαν τον δρ. Καλιαντζή (ιδιωτικός ιατρός) και προχωρήσαμε μαζί τις διαδικασίες και έπιασα τα διδυμάκια μου από την πρώτη προσπάθεια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες σας!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου.να χαρείς τα παιδάκια σου.

On 4/7/2024 at 7:21 ΜΜ, Vikukoureli είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου.να χαρείς τα παιδάκια σου.

Καλησπέρα κορίτσια.σε τι φάση βρίσκεστε;να ρωτήσω..έχει κάνει καμία την αίτηση για την επιδότηση που δίνουν για εξωσωματική;που γίνεται αυτη η αίτηση.γτ αυξήθηκαν κατά πολύ τα ποσά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...